A 10 legjobb érintőképernyős mosdókeverő

*A szerkesztőség véleménye szerint a legjobb. Kiválasztási kritériumok. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A vásárlás előtt feltétlenül szükséges a szakszerű tanácsadás.

Nemcsak a mosdókagylókhoz való érintőképernyős keverők 21. századi know-how-ját. Ez a technológia javítja a higiéniát, mivel a csaptelepeket nem kell kinyitni vagy bezárni ahhoz, hogy kiálljanak. A “hüvelykujjas” vagy karos mechanikus csapok esetében a felhasználó piszkos kézzel érinti a működtetőt, így baktériumok és baktériumok kerülnek rá. Amikor valaki kezet mos, tiszta kezével elzárja a csapból folyó vizet.

Természetesen a karos eszközön a könyökével is beállíthatja és megteheti, de sokkal esztétikusabb és kényelmesebb egy érintőképernyős csaptelep felhelyezése. A vízellátás akkor történik, amikor a felhasználó az érzékelő lefedettségi területére teszi a kezét. Ez a divatos készülék lakásban vagy házban is elhelyezhető, de különösen hasznos a közterületeken, kávézókban, irodákban és adminisztratív épületekben. Nézzük meg, mely szenzoros mosdókagyló-keverők a legkelendőbb termékek a jellemzők és a vélemények alapján.

A legjobb szenzoros mosdókagyló-keverők értékelése

Ha a keverőt a mosogatóban használja, legfeljebb 6 literes percenkénti vízhozamra van szüksége, ami elegendő kézmosáshoz, arcmosáshoz vagy kisebb tárgyak (pl. játékok) mosásához. Top 10 érintésmentes keverőcsapunkat gondosan válogattuk ki a következők alapján: anyagminőség, biztonsági jellemzők, könnyű szerelhetőség, formatervezés és további funkciók.A vásárlói vélemények szintén segítettek nekünk a termék előnyeinek és hátrányainak azonosításában.

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb szenzoros mosdókagyló-keverők értékelése 1 Grohe Eurosmart Cosmopo
 • tan E 36327001 érintőkróm
 • 14 950€
  2 Hansgrohe Focus 31174000 Touch króm 37 170€
  3 Grohe Bau Cosmopo
 • tan E 36451000
 • 12 540€
  4 Oras Electra 6151F touch króm 22 570€
  5 Lemark Project LM4655CE érintőképernyő termosztáttal krómozott 13 010€
  6 IDDIS 020SBSNi86 érintőképernyős króm 8 618€
  7 KAISER érzékelő 38111 termosztáttal krómozott 8 710€
  8 Frap F511-1 (króm) króm termosztáttal 7 610€
  9 Lemark Project LM4653CE Touch króm 9 430€
  10 Raiber Sensor RHL6505N érintőképernyő króm 7 859€

  Grohe Eurosmart Cosmopo
 • tan E 36327001 érintőkróm
 • Értékelés: 4.9

  Grohe Eurosmart Cosmopo<li></div><p>tan E 36327001 touch chrome” src=”/wp-content/uploads/2023/08/89716666195581-5210.jpg” height=”280″ title=”Grohe Eurosmart Cosmopo</p><li>E 36327001 érintőképernyő króm”><p>Az első helyezett a Grohe mosdókagyló-keverője. Kiváló minőségű sárgarézből készült, krómozott kivitelben, így tükörként ragyog. A test L alakú kiöntővel rendelkezik. Az érintésérzékelő egy infravörös érzékelő, amely a mosdókagyló alján található. A személy az érzékelő elé teszi a kezét, és az elindítja a vizet. A visszajelzések szerint az érintésvezérlés nagyon gyorsan reagál, és nincs várakozás. A jobb oldalon található egy kapcsoló a vízhőmérséklet beállítására. Opcionálisan van távirányító az üzemmódok beállításához, de ezt az eszközt külön kell megvásárolni.</p><p>Az érintésérzékelős keverőt rangsoroltuk a legjobbnak a mosogatóba való könnyű beszerelés szempontjából. Ehhez a szerelvényt be kell helyezni a nyílásba, és a rögzítőcsavar elforgatásával ki kell csavarni a testet. Ehhez nem kell a mosogató alá menni. Az érzékelővezérlőnek nincs szüksége 220 V-os csatlakozóra, mivel elemmel működik. Körülbelül 7 évente kell cserélni, legfeljebb napi 150 működési ciklus esetén.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Az érzékelő azonnal reagál;</li><li>a tápvezetékben van egy visszacsapó szelep;</li><li>többfokozatú akkumulátor töltésjelző;</li><li>5 év garancia.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas költségek;</li><li>A távirányítót külön kell megvásárolni;</li><li>a kifolyócső nem fordul el.</li></ul><h3>Hansgrohe Focus 31174000 Touch Chrome</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Hansgrohe Focus 31174000 Touch króm

  A második helyen a Hansgrohe testvérmárkájának, a Hansgrohe csúcskategóriás szaniteráruknak egy keverője végzett. Az L-alakú mosdókagyló modell kényelmes, 130 mm-es kifolyómagassággal rendelkezik, amely nagy kezek számára is megfelelő. Az érzékelő pontosan a közelségre reagál. A felhasználó két pozícióban állíthatja be a tartományt, és beállíthat egy vízhőmérséklet-határt. A maximális percenkénti áramlási sebesség 5 liter. Ez a csaptelep beépíthető átfolyófűtéssel ellátott rendszerekbe. A felhasználók elégedettek a véleményeikben, hogy ez a keverő lehetővé teszi, hogy manuálisan kikapcsolja a vízellátást a mosogató tisztítása és a mosószer habjának nyugodt alkalmazása érdekében.

  Ezt az érzékelős csaptelepet tartjuk a legjobbnak a vandálbiztosság szempontjából. Nincsenek külső szabályozók, és még a levegőztető is egy megerősített burkolatba van foglalva, amelyet rögtönzött szerszámokkal nem lehet eltávolítani. Minden beállítás távolról is beállítható. A legjobb megoldás a nagy forgalmú nyilvános helyiségek mosdóihoz (bárok, kávézók, éttermek mosdói).

  Előnyök

  • A mosogató tisztításához el lehet zárni a vízellátást;
  • kompatibilis az átfolyós vízmelegítőkkel;
  • visszaáramlásgátló;
  • beépített szűrő.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • 220 V-os csatlakozóvezeték szükséges.

  Grohe Bau Cosmopo
 • tan E 36451000
 • Értékelés: 4.7

  Grohe Bau Cosmopo<li></div><p>tan E 36451000 ” src=”/wp-content/uploads/2023/08/68816666195581-110.jpg” height=”278″ title=”Grohe Bau Cosmopo”</p><li>tan E 36451000″><p>A Grohe mosdókagyló-keverő 103 mm magas, és sárgarézből készült. Az anyag kívülről krómozott felületű, és szatinált textúrával van ellátva. A hideg- és melegvíz keverőszelep a jobb oldalon mechanikus keverővel rendelkezik. A percenkénti vízfogyasztás 5.7 literes, de a fej nem állítható. A megfelelő működéshez legalább 1 bar nyomás elegendő. Az ügyfelek dicsérik a termék konfigurációját és tartósságát. A gyártó gondoskodott a vízvisszaáramlás elleni védelemről, és a használati melegvíz-cső visszacsapó szeleppel van felszerelve. A tulajdonosok megjegyzik, hogy nincsenek téves érzékelőkioldások, és lehetőség van a víztakarékosságra, mivel a keverő azonnal kikapcsol, ha a kezét kissé oldalra mozdítja.</p><p>A szenzormodell a sekély medencékhez optimális, mivel a víz nem felülről, hanem 38º-os szögben kering. Nem kell a kezét közvetlenül a kifolyócső alá helyezni – csak tartsa a kezét a kifolyócsőhöz közel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>egy lyuk a rögzítéshez;</li><li>1 bar nyomáson működik;</li><li>Kopásálló bevonat;</li><li>beépített szűrőhálók.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a rászáradt fröccsenő víz nyomai láthatóak;</li><li>a test nagyon könnyű, ami a vékony falakon is meglátszik;</li><li>az áramlás nem szabályozható.</li></ul><h3>Oras Electra 6151F érintőképernyő króm</h3><p>értékelés: 4.7</p><div style=Oras Electra 6151F érintőkróm

  És itt az Oras érintőképernyős mosdókagyló modellje. A kifolyócső két ablakkal rendelkezik az infravörös sugarak számára és egy szabályozóval a fokozatmentesen szabályozható hőmérséklet beállításához. A keverő előre beprogramozva érkezik, és nem igényel helyszíni beállításokat. Maximális nyomás 2 percig alapértelmezés szerint. Ha a felhasználó leveszi a kezét, az érzékelő működésbe lép, és a csaptelep 2 másodperc múlva elzárja az áramlást. A gyártó két flexibilis tömlőt biztosít a csatlakozáshoz, egy visszacsapó szelepet és egy szennyeződésszűrőt. A vásárlóktól kapott visszajelzések azt mutatják, hogy elégedettek azzal a ténnyel, hogy a levegőztető biztonságban van a vízkő ellen. Ehhez mézhálós technológiát használnak.

  A mosdókagyló-keverőt egy különleges Imp

   se-Controlled, amely impulzusjeleket küld a többi modell állandó jelei helyett. Ez még nagyobb energiamegtakarítást eredményez, így az akkumulátor cseréjét teljesen elfelejtheti.

   Előnyök

   • Vannak szennyeződésszűrők;
   • már fel van szerelve rugalmas csövekkel a csatlakozáshoz;
   • egy visszacsapó szelep véd az alulfolyások ellen;
   • a levegőztető kevesebb lepedéket gyűjt.

   Hátrányok

   • nincs lehetőség az áramlási nyomás beállítására;
   • Nem lehet 70 °C-nál melegebb vizet használni;
   • A hőmérséklet-korlátozó opcióként van feltüntetve.

   Lemark Project LM4655CE érintőképernyő termosztáttal krómozott

   értékelés: 4.7

   Lemark Project LM4655CE érintőképernyős termosztát króm

   Az érintésmentes keverő öntött sárgarézből készült, finom krómozott kivitelben. Az érintésérzékelős csap 4 AA elemmel működik a mosogató alatti különálló egységben. Az L-alakú kialakítás 128 mm magas, ami nagy kezek és kis medencék számára is megfelelő. A fürdőfolyadék hőmérsékletét a beépített vezérlőegység állítja be. A visszajelzések szerint a 45 cm-es rugalmas csatlakozó nagyon hasznos, mivel lehetővé teszi a keverő és a mosdókagyló magasságának beállítását a felhasználó magasságának megfelelően.

   A mosdókagyló-keverőcsaptelep azonnali reakciójáról nevezetes 0.8s, amint a személy a kezét az érintésjeladó hatótávolságába viszi. A gyártó 4 év garanciát is ad a keverőre. A termék harmadik előnye a 10 éves ingyenes szolgáltatás lehetősége, amint azt a hivatalos weboldalon és a felhasználói kézikönyvben kifejezetten megemlítik. A vállalat maga cseréli ki a gumiszalagokat és tisztítja a hálókat, hogy fenntartsa a keverő áramlási kapacitását és a rendszer tömörségét.

   Előnyök

   • sárgarézből készült;
   • A levegőztető vandálbiztos kialakítású;
   • 45 cm-es rugalmas csatlakozóval;
   • kifolyó magassága 128 mm.

   Hátrányok

   • gyorsan koszolódik a fröccsenésektől;
   • A 4 AA elemet gyakran 6-8 havonta kell kicserélni, ha a keverőt naponta 200 alkalommal használja.

   IDDIS 020SBSNi86 Érintőképernyős króm

   Értékelés: 4.6

   IDDIS 020SBSNi86 króm érzékelő

   Ezt a keverőt 35 mm átmérőjű furattal rendelkező mosogatóba történő beépítésre tervezték. A csatlakoztatáshoz két rugalmas gumitömlő van fém fonattal. A Sensor egy modern stílusú keverőcsap, karcsú, L-alakú, téglalap alakú kifolyóval.

   Ezt a csaptelepet számos kiemelkedő tulajdonság jellemzi, amiért elnyerte a Legjobb csaptelep címet. A kifolyócső magassága a folyadékkimenettől a mosdókagyló síkjáig 143 mm. A 15º-os szögben elhelyezett szórófejekkel nagyon kényelmes a nagy kezű felhasználók számára. Kézmosás közben nem érintkezik a mosdókagyló falával. Az érzékelős termék további előnye, hogy a csapra és a csaptelepekre 5 év garancia, magára a fém kifolyóra pedig 10 év garancia vonatkozik. A fémre és a bevonatra garanciát vállalunk, így biztos lehet benne, hogy a keverő akkor is szép marad, ha folyamatosan nedvességgel érintkezik.

   Előnyök

   • stílusos design;
   • sárgaréz öntvény;
   • Nincs téves riasztás;
   • optimális gyári beállítások.

   Hátrányok

   • A levegőztető szilikonból készült;
   • nincs áramlásszabályozás;
   • nem lehetséges a hőmérséklet gyors megváltoztatása.

   KAISER érzékelő 38111 termosztáttal krómozott

   Értékelés: 4.5

   KAISER érzékelő 38111 termosztáttal krómozott

   Egy érdekes lehetőség az érintőképernyős keverő mosdókhoz kínálja a “Kaiser” márkát. 38111-es modell öntött sárgaréz, krómozott, 94 mm magas kiöntési ponttal. Az érzékelőszelep átlátszatlan üveggel és cseppállóval van lezárva. A keverő AA elemekkel működik. Kívül nincsenek kezelőszervek, és minden beállítás a mosogató alatti egységen történik. Minden, ami a telepítéshez szükséges, már benne van.

   a keverő a szakértők által elismert legjobb a mosogató szerelésének tartósságát illetően. Bár a csatlakozás egy szabványos 35 mm-es lyukon keresztül történik, de maga a csaptelep egy további fém platformmal van ellátva, amely támasztékként működik, és megakadályozza a csöpögést a mosogató alatt. A nyilvános helyeken ez a kialakítás ellenállóbb a vandalizmussal szemben. Egy másik dolog, hogy az érzékelő csaptelep tetszik a véleményekben, a kifolyó félköríves alakja, amely a designnak több eleganciát ad.

   Előnyök

   • segít a vízfogyasztás megtakarításában;
   • a levehető levegőztető könnyen tisztítható;
   • saját termosztát a hőmérséklet beállításához;
   • van egy szűrő a bemeneten;
   • Sárgaréz test.

   Hátrányok

   • a felület fokozatosan karcos lesz;
   • A kifolyócső mindössze 94 mm magas;
   • nyilvános helyeken a betolakodók ellophatják a levegőztetőgépet.

   Frap F511-1 (króm) króm termosztáttal

   Értékelés: 4.4

   Frap F511-1 (króm) termosztáttal

   A felülvizsgálat a legjobb érzékelős csaptelepek Frap modelljével folytatódik. A keverő egyik előnye a beépített termosztát. A csaptelep állandó vízhőmérsékletet tart fenn a hideg és a melegvíz-ellátó hálózat nyomás- és hőmérséklet-változásai ellenére. Ez lehetővé teszi, hogy egyenletes meleg vízsugárban gyönyörködhessen, ahelyett, hogy nyáron leforrázná a kezét, vagy télen túl hideg vízsugárban szenvedne. A keverőnek csak 0 nyomásra van szüksége a működéshez.5-0.7 MPa. de a folyadék hőmérséklete nem haladhatja meg a 45 fokot. Az érintésérzékeny szkenner 25-30 cm távolságból indít.

   A termék egyik fénypontja a kettős tápegység. A mosdókagyló-keverő a 220 V-os hálózatra van csatlakoztatva, és onnan működik. Áramkimaradás esetén négy akkumulátorral ellátott tartalék tápegység áll rendelkezésre. A készülék 2W-os energiafogyasztással üzemel. A felhasználók mindig meg tudják majd mosni a kezüket (még akkor is, ha a világítás napközben nem ég), és az elemeket az egész élettartamuk alatt nem kell cserélni.

   Előnyök

   • beépített termosztát;
   • könnyű felszerelés a mosogatóra;
   • vandálbiztos kialakítás;
   • kettős teljesítmény.

   Hátrányok

   • Rövid kifolyóhossz – a felhasználónak érintkeznie kell a mosdókagylóval;
   • nem kívánatos 45°C feletti előfolyási hőmérséklet.

   Lemark Project LM4653CE érintőképernyős króm

   Értékelés: 4.3

   Lemark Project LM4653CE érintőképernyő króm

   A Lemark érintésmentes csaptelep minimalista kialakítású, és nincsenek külső vezérlők – minden a mosdókagyló alatt van elrejtve. A keverő 4 AA elemmel működik. A vélemények szerint a vásárlók elégedettek az érzékelő egyértelmű reakciójával 0 sebességnél.8 és minőségi fonott tömlővel, amely 50 cm hosszú.

   A termék bekerült a legjobb áttekintésbe az eredeti kialakításhoz képest. A csaptelep I alakú, 45º-os szögben elhelyezett testtel rendelkezik. A csap a falhoz van rögzítve, és nagyon kreatívan néz ki. A keverőszelep és a hőmérséklet-szabályozó a medence alatt található. Az érzékelőmodul a levegőztető fölött helyezkedik el, hogy a sugár ne akadályozza a kezét. Ha azt szeretné, hogy a helyszín minden szempontból kiemelkedjen, ne keressen tovább, mint ez a nem triviális megoldás.

   Előnyök

   • A levegőztető vandálbiztos kialakítása;
   • sárgarézből készült;
   • Hosszú, rugalmas csatlakozás 50 cm;
   • az érintőképernyős modul válaszideje 0.8 .

   Hátrányok

   • A levegőztető magassága a mosogatófelület felett 96 mm
   • nem mindig aktiválja az érzékelőt, ha a kezét oldalra emeli.

   Raiber érzékelő RHL6505N érzékelő krómozott

   Értékelés: 4.2

   Raiber érzékelő RHL6505N érintőképernyős króm

   A legjobb csaptelepek 126 mm-es kifolyómagassággal zárják az áttekintést. Legfeljebb 30 mm-es felületvastagságú mosogatókba történő beépítésre tervezték. a vízvezetékhez való csatlakozás 1/2″-os menettel történik, ami Oroszországban a többszintes épületekben elterjedtebb, mint a ⅜ hüvelyk. A keverőtest kiváló minőségű sárgarézből készült, és ellenáll a sérüléseknek. Az érzékelőszelepet egy elemmel működő vezérlőegység táplálja, de azt külön kell megvásárolni. A vásárlók szeretik a kifolyócső karcsú vonalvezetését és az ellenálló krómozott felületet.

   A keverő speciális rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a vízkő lerakódását a bemeneti nyíláson. Segít megőrizni az áramlási kapacitást az évekig tartó használat ellenére is. A szórófej pedig tiszta és mentes marad a fehér rárakódásoktól.

   Előnyök

   • Könnyű csatlakoztatás 1/2″-os menettel;
   • kiváló minőségű sárgarézből készült;
   • 5 év garancia.

   Hátrányok

   • jól látható fröccsenésnyomok;
   • egy csúszós, rejtett hőmérséklet-beállító kerék (a mosdókagyló alatt helyezkedik el);
   • Elemek nélkül kapható.
   Olvasson tovább  Mi a konkrét horgonyok és hogyan kell használni őket?
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: