A 11 legjobb iparvágány-gyártó

Siding egy panel rögzített egy fa vagy fém láda a házon kívül, és lehetővé teszi, hogy szépen díszítik a homlokzat, valamint az épület más oldalán. Lehetővé teszi, hogy további szigetelést helyezzen el belül, és jobban védje a falakat a nedvességtől és a csapadéktól. Amikor kiválasztja a befejező anyagot, hogy meghatározza, melyik iparvágány gyártója jobb, ez a minősítés és a vélemények segítenek. De először is, röviden vizsgáljuk meg a trim kiválasztásának kritériumait, típusait és előnyeit más befejező lehetőségekhez képest.

Hogyan válasszuk ki az iparvágányt

Ma a gyártók sokféle iparvágányt gyártanak a belső felületekhez. Mielőtt megvizsgálnánk a cégek minősítéseit, emlékezzünk néhány alapvető kritériumra magának a burkolatnak a kiválasztásához:

 1. Rétegek száma. A fakulással és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállás a panelek bevonatának módjától függ. Az egyrétegű pigmentált iparvágány olcsó, de legfeljebb két évig tart, utána azonban elkezd fakulni vagy akár le is hámlani. Az alapozó és a festékbevonatok tartósabbak. Három vagy négy réteg lenne a legjobb, de magasabb költséggel járna.
 2. Ütésállóság. Kiválasztása egy iparvágány, hogy fontolja meg, hogyan kell viselkedni befejező jégeső, kő vagy mechanikai hatások szilárd tárgyak. Néhány megereszkedik és kiegyenlítődik, néhány megreped, és néhány horpadt lesz.
 3. Tűzállóság. Az iparvágánygyártók olyan olvadékanyagokat (G1 kategória) gyártanak, amelyek tűzzel érintkezve mérgező gázokat bocsátanak ki. Egy másik lehetőség a teljesen nem éghető burkolat (HG kategória), amely ott jön jól, ahol a tűzveszély magas.
 4. Szélállóság. A nyílt prérin és a magasan fekvő területeken lakóknak figyelniük kell a burkolat széllökésekkel szembeni ellenállására. km/h-ban mérve 180 és 290 km/h között mozog.
 5. Működési hely. van környezetbarát iparvágány alkalmas belsőépítészet, és csak a külső, amelyből az első alkalommal lehet kellemetlen szagot.
 6. A textúra. A szín mellett a panelt a kő, a természetes fa vagy a tégla utánzó mintázat is kísérheti, ami a maga módján befolyásolja a ház kialakítását.
 7. Opciók. Kiválasztása burkolat érdemes kiszámítani nem csak a terület, hanem a szám a sarkok, keretek, magassági különbségek a felület az épület felszínén. Az iparvágány J-profilokkal és egyéb csatlakozókkal együtt érkezik, ami fontos a beépítéshez.
 8. Tanúsítvány. Az eladónál érdemes ellenőrizni a panelekhez csatolt tanúsítványt, amely garantálja az egységes festést, a kívánt profilszelvényt és egyéb paramétereket.

Melyik iparvágány jobb vinil, akril vagy fém

Amellett, hogy a fenti kiválasztási kritériumok figyelni, hogy milyen típusú iparvágány maga, ahol több lehetőség van a saját előnyeivel és hátrányaival. Mielőtt megvizsgálnánk a gyártók rangsorát és értékeléseit, hasznos lesz megjegyezni az egyes típusok főbb jellemzőit:

TÍPUSÚ FELÜLET

VALUES

RÖVIDZÁRLATOK

VINYL

+VONZÓ ÁR

+JÓL ELNYELI A HAVAT ÉS AZ ESŐT

+KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

+-50ºC ÉS +50ºC KÖZÖTTI HŐMÉRSÉKLETEN IS JÓL TELJESÍT

+TŰZZEL ÉRINTKEZVE MEGOLVAD, NEM ÉGET

+SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK

+KÖNNYŰ SÚLY

-VILÁGOS SZÍNEK SÁRGA

-A NAGY HŐTÁGULÁSI EGYÜTTHATÓ MEGFELELŐ RÖGZÍTÉST IGÉNYEL LAZA RÖGZÍTÉSSEL

-A NAPFÉNYBEN ELFERDÜL

-REPEDÉSEK ÜTKÖZÉSKOR

-VISZONYLAG RÖVID ÉLETTARTAM

-ELÉGETÉSEKOR MÉRGEZŐ FÜSTÖT BOCSÁT KI

ACRYLIC

+SZENDVICSSZERKEZET

+FOKOZOTT ELLENÁLLÁS AZ UV-SUGÁRZÁSSAL SZEMBEN

+NEM VETEMEDIK +80º C-ON

+KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS KARBANTARTÁS

+ÖKOLÓGIA

+MECHANIKAI RUGALMASSÁG

-NAGY KÁR

METALLIC

+HÁROMRÉTEGŰ BEVONATPROFIL

+ÉLETTARTAM 25-40 ÉV

+SZÉLES SZÍNSKÁLA

+A PANELEK NEM ÉGNEK

+HŐMÉRSÉKLETI ELLENÁLLÁS

+NEM SZAPORODNAK BENNE ROVAROK

-A SZÍN 10-15 ÉV UTÁN ELHALVÁNYUL

-HA ÜTIK, HORPADÁST HAGY

-LECSOROGTATOTT FESTÉK ROZSDÁSODIK

-NAGY KÁR

-NEHÉZ ÉS MEGBÍZHATÓ TELEPÍTÉST IGÉNYEL

-CSÖKKENTI A HŐSZIGETELÉST

A legjobb iparvágány gyártók rangsora

Az előnyök és hátrányok mérlegelése után egyértelmű, hogy az iparvágány optimális a szigetelési teljesítmény és a tartósság szempontjából. És sokkal több homlokzati befejezési lehetőséggel rendelkezik, mint más burkolattípusok. Most pedig következzenek a gyártók értékelései, amelyek a vásárlók és a termékeiket használó kézművesek visszajelzései alapján készültek. Az anyag elkészítésénél figyelembe vettük magának az iparvágánynak a szakértőink által kiemelt jellemzőit is. Mindez segít kiválasztani a legjobb termékeket az otthoni vagy professzionális felújításhoz.

Értékelés hely gyártó értékelés
A legjobb iparvágány gyártók rangsora 1 Docke 4.9
2 Vox 4.9
3 ALTA PROFIL 4.8
4 Mitten 4.8
5 Tecos 4.8
6 Grand
 • ne
 • 4.7
  7 Nordside 4.7
  8 U-plast 4.7
  9 FINEBER 4.6
  10 Ortho 4.5
  11 FOUNDRY 4.5

  Docke

  Értékelés: 4.9

  DOCKE.webp

  Az első helyet a Docke gyártója foglalja el, amely aktívan törekszik arra, hogy kiváló minőségű, de megfizethető termékeket állítson elő. Ebből a célból Oroszország több gyárat nyitott, de minden gyártás német berendezéseken történik. Az iparvágány alapanyagát szintén Németországból importálják. A vállalat vette a nevet, amelyet az eredeti nyelvből “takaró” vagy “fedél” -ként fordítanak le, ami szimbolikusan jelzi az épület falainak és tetejének védelmére irányuló kiemelt tevékenységet. A kézművesek visszajelzései dicsérik a márkát, hogy bárhol lehet alkatrészeket vásárolni, ha valamit elszámoltak, és sürgősen szükség van további szalagokra vagy tartozékokra.

  Szakértőink a gyártót a legsokoldalúbbnak ítélték a termékválaszték tekintetében. A vállalat évente akár 90.000.000 m2 iparvágányt is gyárt, és minden jövedelemszintű ember számára vannak termékkategóriák. A márka három sorozatot kínál: Standard, Premium és Lux, egyszerű és kifinomult, természetes fa textúrájú felületekkel, egy high-end akril sorozatot és egy 2016-ban bevezetett gazdaságos sorozatot.

  Előnyök

  • Sok vonal a tervezés és az ár szerint;
  • akár 50 év élettartam;
  • Akár 7000 hivatalos értékesítési pont Oroszországban.

  Hátrányok

  • a kitérő megolvad és káros gázokat bocsát ki;
  • a termékek többsége vinil;
  • a költségek továbbra is magasak.

  Vox

  Értékelés: 4.9

  VOX.webp

  A Bend 1992-ben indult Lengyelországban, és ma már egész Európában, Ázsiában, sőt Észak-Afrikában is ismert. A gyártó kiemelt fejlesztései a vinil lécek, de a cég átmenetileg bútorgyártással foglalkozik, így a mellékvágányok köre nem a legszélesebb körű. A cég katalógusában az ügyfelek kínálnak homlokzati rendszerek utánzás gerendák, lábazati panelek kő és tégla minta, így az alapja a masszív, és a hajó iparvágány átfedő textúra. a tetőablakokban és a tetőfelüljárókban való használatra is rendelkezésre állnak a tetőlécek. A felülvizsgálatokban a felhasználók megjegyzik a panelek szilárdságát és a tűzállóságot, ahol a tűzbe dobás után az iparvágányt csak egy idő után kezdett el olvadni.

  A szakértők a jól kidolgozott utasításoknak köszönhetően a gyártót is bevonták a minősítésbe, amelyek jelzik, hogy a homlokzat egyes területeinek (ablakok körül, alapozás körül, ajtók körül, az épületek sarkán, a szélfogó alatt stb.) befejezéséhez milyen más elemekre van szükség a sidingon kívül..). Ez segít még egy kezdőnek is eligazodni és helyesen megvásárolni az összes alkatrészt anélkül, hogy túlfizetne az extra költségekért.

  Előnyök

  • tűzálló szalagok;
  • profilkeresztmetszetét jobban, mint társaikét;
  • magas szintű védelem a hamisítás ellen a márkás csomagolással és a címkén feltüntetett adatokkal;
  • Részletes telepítési útmutató.

  Hátrányok

  • hallani lehet a panelek recsegését, amikor a ház befagy;
  • először kellemetlen szagot áraszt;
  • van egy kis választék a mintákból;
  • Kizárólag vinil iparvágányra szakosodott.

  ALTA PROFIL

  Értékelés: 4.8

  ALTA PROFIL

  Hazai gyártó a moszkvai régióból, amely 1995-ben kezdte meg a mellékvágányok gyártását. A vállalat három kategóriában gyárt termékeket az otthoni befejezéshez: “Akril”, “Prestige”, “Alta-siding”. A fehér és barna szerelvényekkel ellátott lécek felszereléséhez. Maga a vinil burkolat csak négy színben kapható: eper, saláta, citrom és bézs. A szokatlan külsőségek rajongói imádni fogják a pisztácia vagy lila árnyalatú akril burkolatokat. A kézművesek beszámolói szerint a burkolat csiszológéppel könnyen és simán, tökéletlenségek nélkül vágható, ami időt takarít meg a szerelés során.

  A szakértők hozzáadták a gyártót a rangsorukhoz, mint a legjobb teljesítményű, olcsó Alta Siding. A megfizethető ár ellenére ez a kivitel őrzi meg a legtovább a színeit. Az anyag tanúsítottan akár 50 évig is eltartható.

  Előnyök

  • egzotikus színekben pompázó akril burkolatok;
  • a profil megfizethető költsége;
  • csíkok és szaggatott élek nélkül, simán vágja a csiszolóval;
  • keret 0.4 mm-es profil.

  Hátrányok

  • A “Prestige” sorozat gyorsan kiég (1-2 év);
  • gyengén ellenáll a mechanikai sérüléseknek;
  • Korlátozott színválaszték a vinil iparvágányok esetében;
  • drága hardver.

  Mitten

  Értékelés: 4.8

  MITTEN.webp

  A gyártó székhelye jogilag Kanadában van, de földrajzilag a világ minden táján termel, beleértve Európát is. A márka több mint 60 éve ismert, és Oroszországban, ahol 1996 óta kapható, tanúsítvánnyal rendelkezik. Az iparvágány gyártója csak vinil termékekre specializálódott. Több sorozat létezik, a legnépszerűbbek az OregonPride és a Sentry. A gyártó lehetővé teszi a telepítést még fagypont alatti hőmérsékleten is, de a mesterek véleménye szerint feltétlenül azt tanácsolja, hogy ne csavarja be a csavarokat, amíg szorosan be nem húzódik, különben a befejező melegben felpuffadnak.

  Szakértőink a gyártót a legjobb tartós vinil iparvágány gyártójának minősítették. A kanadai vállalat paneljeinek szelvénye 1.2 mm (a versenytársaknak 1.1 mm) és ellenáll a jégesőnek vagy a vandálok által a felület megrongálására tett kísérleteknek. Még egy Karcher is lemossa a felületet, mert a burkolat ellenáll a nagy nyomásnak.

  Előnyök

  • nagy ütésállóság;
  • akár 290 km/h szélsebességnek is ellenáll;
  • színtartóssági garancia 25-50 év a szériától függően;
  • nincs garancia, még akkor sem, ha a ház tulajdonosa megváltozik.

  Hátrányok

  • néha a kivitel felrobban a napos oldalon, ha nem megfelelően van felszerelve;
  • nincs akril és acél változat;
  • magas költség.

  Tecos

  Értékelés: 4.8

  TECOS.webp

  Bevált nemzetközi gyártó, több mint 15 éve ismert Oroszországban. Akril és vinil iparvágányok gyártása, különböző mintákban. A vásárlók különösen kedvelik a kanadai tölgyfa mintázatú, kettős faanyagú rönköket és a természetes kőmintázatú csíkokat. A gyártó vezető szerepet tölt be Oroszországban a termék megfizethetősége szempontjából, de a gazdaság befolyásolta a pigmentréteg minőségét, amelyre csak 2 év garanciát adnak. A kivitel hosszú élettartamának biztosítása érdekében a fákkal körülvett házakhoz a világos árnyalatokat, például a libanoni cédrust ajánljuk.

  A szakértők hozzáadták a gyártót a rangsorhoz, mint a termékeinek későbbi értékesítését leginkább ellenőrző vállalatot. A vállalat 2018 óta a honlapján a végfelhasználók számára ajánlott kiskereskedelmi árakat állapít meg, figyelembe véve a közvetítőknél felmerülő összes költséget. Ez segít az ügyfeleknek megtalálni az iparvágányt a legjobb áron, és nem fizetik túl a kapzsi eladókat.

  Előnyök

  • Ritka terrakotta tégla árnyalatok állnak rendelkezésre;
  • házon belüli minőségvizsgáló laboratórium;
  • A MITTEN sorozatot közvetlenül Oroszországban gyártják a költségek alacsonyan tartása érdekében;
  • nemzetközi bizonyítványok rendelkezésre állása.

  Hátrányok

  • a szerelőcsapok és hornyok nem mindig felelnek meg pontosan a helyüknek;
  • nincsenek fémcsíkok;
  • 2 év beégési garancia;
  • nem homogénen, hanem foltokban ég ki.

  Melyik a jobb iparvágány, tégla vagy stukkó

  Mielőtt megvizsgálnánk a gyártók rangsorát, érdemes egy utolsó ellenőrzést végezni a kivitel kiválasztása tekintetében, ezért hasonlítsuk össze a három gyakori változatot egymással.

  A BEFEJEZÉS TÍPUSA

  AZ ELŐNYÖK

  ELLENŐRZÖTT

  OLDALAK

  +HOSSZABB IDEIG TART (10-40 ÉVIG)

  +EGYSZERŰ KARBANTARTÁS (MOSÁS)

  +A MINTÁK SZÉLES VÁLASZTÉKA SZÍNBEN ÉS TEXTÚRÁBAN

  +SZÁRAZ TELEPÍTÉS

  +JÓ HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉS

  -ÖSSZETETT ÖSSZESZERELÉS LÁDÁVAL ÉS TÖBB TARTOZÉKKAL

  KERET

  +A KÜLSŐ RÉTEG NAGY TARTÓSSÁGA

  +KIVÁLÓ SZIGETELÉS

  +AKÁR 100 ÉV ÉLETTARTAM (A TÉGLA MINŐSÉGÉTŐL FÜGGŐEN)

  +NEM GYÚLÉKONY ÉS NEM ÉGHETŐ

  -A BEÉPÍTÉSHEZ A HABARCSOT FEL KELL GYÚRNI

  -NAGY KÁR

  -KEVÉS TERVEZÉSI LEHETŐSÉG

  -A NEHÉZ ANYAGOK SZÁLLÍTÁSA SPECIÁLIS JÁRMŰVEKET IGÉNYELNE, ÉS KÖLTSÉGES LENNE

  WALLPAPERING

  +VONZÓ ÁR

  +TŰZÁLLÓ KIVITEL

  +ELLENÁLL A HŐMÉRSÉKLET-INGADOZÁSOKNAK

  +NEM MÉRGEZŐ

  +A FAL LÉLEGZŐ

  +AZ ALKATRÉSZEK KÖNNYŰ SZÁLLÍTÁSA A HELYSZÍNRE

  -RENDSZERESEN REPEDÉSEK KELETKEZNEK, AMELYEKET BE KELL TÖMNI ÉS FOLTOZNI KELL

  -SOK PISZKOS MUNKA AZ ALKALMAZÁS SORÁN

  -A FELÜLETET A KEMÉNY TÁRGYAK KÖNNYEN MEGRONGÁLJÁK

  -LIMITED DESIGN

  -FELSZÍVJA A NEDVESSÉGET

  Grand
 • ne
 • Értékelés: 4.7

  GRAND<li></div><p>NE.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/10/33116666194371-2211.jpg” height=”134″ title=”GRAND</p><li>NE.webp”><p>Európai márka, 8 üzemmel Oroszországon kívül. a gyártó mintegy 60 hivatalos nagykereskedelmi irodát tart fenn és 7000 kereskedővel működik együtt. A vinil termékek között Classic Collection és Premium, amely akril lécekből áll. A hidegebb éghajlatra külön Tundra oldalazólemez termékcsalád áll rendelkezésre. A márka fém iparvágányt árul Ecobrush, Ship Board és függőleges lécek formájában, és a közelmúltban a gyártó egy új modellt vezetett be – Steel Stucco.</p><p>A gyártót a legjobbnak rangsoroltuk az iparvágányok választéka szempontjából. A vállalat fém-, akril- és vinilburkolatokat fejleszt és forgalmaz különböző színekben és textúrákban. Ha magas minőséget szeretne választani, jobb, ha eljön a kereskedőhöz, személyesen látja és megérinti a terméket, ami segít megtalálni a megfelelő opciót.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>írásbeli jótállást vállalnak;</li><li>gyakran adnak egy ingyenes ventilátort a fakulás nyomon követésére;</li><li>széles színválaszték a sötét tölgytől a vaníliáig;</li><li>sok fagyot kibír.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>ugyanazon a tételen belül különböző árnyalatokkal találkozhat;</li><li>a csomagolásban por van, ezért a beszerelés után azonnal mosni kell;</li><li>nehéz olyan ablaklejtést találni, amely megegyezik a siding színével;</li><li>Lehet csiszolva is.</li></ul><h3>Nordside</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=NORDSIDE.webp

  A gyártó központja Szentpéterváron található, a forgalmazók pedig Oroszország és a FÁK-országok 50 régiójában forgalmazzák a termékeket. A Nordside siding 6 országban, 389 értékesítési ponton érhető el. A vállalat 16 éve működik, és legalább 318 000 lakást épített fel (a hivatalos statisztikákat lásd a honlapon). A burkolóanyagok gyártásához európai berendezéseket használnak. A nyersanyagot is importálják. A gyártó a vásárlástól számított legfeljebb 50 év garanciát vállal. A márka három alapvonallal rendelkezik: “Classic”, “Lapland” és “Lapland Log”, amelyek lehetővé teszik a ház különböző stílusú díszítését. A gyártó a közelmúltban egy új, különleges dombornyomású “Karelia” sorozatot adott hozzá.

  A céget a legjobbak közé soroltuk, mert a termékellenőrzés aprólékos. A gyártás megfelel az ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási rendszernek, és az Aditum OY (Finnország) ellenőrzi a szabványoknak való megfelelést, ami növeli a vásárlók bizalmát.

  Előnyök

  • a textúrák és színek széles skálája;
  • Rendszeresen új modellekkel bővül;
  • A termék tanúsított és a minőséget folyamatosan ellenőrzik.

  Hátrányok

  • télen a csökkentett lágyítóanyag-mennyiség miatt törékeny;
  • csak vinil burkolat;
  • a szerelőnyílások vékonyak.

  U-plast

  Értékelés: 4.7

  U-PLAST.webp

  A fehérorosz vállalat valamennyi FÁK-országba szállít termékeket. A katalógusban vannak pozíciók: a szokásos Timberblock és Timberblock Cedar, valamint a lucfenyő módosítása. Van még Log Cabin, Stone House és Block House. Ezzel párhuzamosan a gyártó a mennyezeti panelek széles választékát kínálja, hogy gyönyörűen díszítse az épület homlokzatát, és összekapcsolja azt a tetővel. A tervezők rendszeresen dolgoznak új textúrák és színek létrehozásán. A véleményekben azt írják, hogy ez egy közepes árú lehetőség, de a mesteremberek panaszkodnak a csavarvágó vágás nehézségére, így a telepítési folyamatot egy fémfűrésszel való vágás lassítja.

  A szakértők felvették a gyártót a minősítésbe, mert nagy választékkal rendelkezik az iparvágányok befejező alapozásához. Ebből a célból a vállalat többféle irányú számlát kínál a “Block” és a “Stone” sorozatból, ahol a következő színek vannak: Burnt Stone, Golden és Emerald. A modell kettős zárral rendelkezik, amely növeli a tapadás erősségét és a vandálbiztosságot.

  Előnyök

  • Európai nyersanyagok a középpontban;
  • tartósság a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok ellenére;
  • a könnyű súly miatt ne terhelje túl a keretet;
  • Számos lehetőség a talapzat díszítésére.

  Hátrányok

  • csak vinil termékek a választékban;
  • a felület a beépítés során kifejtett nyomás miatt megrongálódik;
  • Nehéz kalapáccsal vágni.

  FINEBER

  Értékelés: 4.6

  FINEBER.webp

  Vinyl deszkapanelek gyártására szakosodott orosz gyártó. Hazájában a márka a legkelendőbb márka, amely erős versenyt jelent az európai termékeknek. A vállalat kétféle profiltípust kínál: “Standard” és “Block House”. Az első mellékvágány egy hajó fagerendájának szimulációja. A második minta egy rönkház alakját ismétli. A színeket a könnyű kiválasztás érdekében két kategóriába soroltuk: “Classic” és “Extra”, amelyeket élénk színek különböztetnek meg.

  szakértők ajánlják ezt a gyártót a rangsorban, mint a legkapzsibbat. Siding FineBer olcsóbb, mint az orosz társaik, így optimális, hogy mentse a családi költségvetést. Az ára ellenére a termék széles palettával és textúrával rendelkezik. A kézművesek a véleményekben csak azt tanácsolják, hogy a világosabb színeket válasszák, hogy megvédjék magukat a napon történő idő előtti kifakulástól.

  Előnyök

  • a nemzetközi követelményeknek való megfelelés;
  • Széles választék aljzatokból;
  • nem törékeny a kanyarokban;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • a hosszú lécek esetében nehéz a helyére kattintani;
  • a profil csatlakoztatásához egy speciális eszközre van szükség.

  Ortho

  Értékelés: 4.5

  ORTO.webp

  Ez egy hazai gyártó, amely vinil iparvágány gyártásával foglalkozik 1.1 mm. Két gyár van Szamarában és Jekatyerinburgban, ahol a befejező paneleket gyártják és festik. Minden nyersanyagot belföldön vásárolnak, így a logisztikai költségek minimálisak. A panelek csak 205 mm vízszintes szélességben és 3660 mm magasságban kaphatók. Az árukat 16 darabos csomagokban szállítjuk. A felgyorsult leégés miatt a gyártó a világosabb árnyalatokra összpontosít, ahol a vélemények alapján a legnépszerűbbek: Bükk, Dió, Krém, Bézs, Citrom, Holdkő, Holdkő. Csak két sötét változat áll rendelkezésre: Satin és Sapphire.

  A szakértők a gyártót a legolcsóbb termékkel rendelkező másik gyártóként vették fel a rangsorba. Optimális a fürdők vagy nyaralók hővédelmére, ha az épület fák vagy más épületek árnyékában áll.

  Előnyök

  • 240 km/órás széllökéseknek is ellenáll;
  • -50 °C és +50 °C közötti hőmérsékletre tervezték;
  • egyszerű telepítés könnyen csatlakoztatható zárakkal;
  • az egyik legolcsóbb.

  hátrányok

  • A járdák a napon felmelegedve;
  • tartozékokat olyan áron, mint maga az iparvágány;
  • UV-sugarak okozta sárgulás;
  • rosszul választott textúra.

  FOUNDRY

  Értékelés: 4.5

  FOUNDRY.webp

  Ez az amerikai márka a Tapco Group gyártójához tartozik. A cég PVC-t használ hordozóanyagként, de a házon belüli fejlesztés és kísérletezés révén tartósabb és fakulásállóbb megjelenést hozott létre, amely lehetővé teszi a különböző textúrák kialakítását. A melléképítmény zsindely, vadkő és tégla változatban kapható. van egy másik sorozat öregített fa utánzással, mély barázdákkal és jellegzetes szemcsékkel. A díszítés sajátossága a minta összetettsége, amely nem ismétlődik az egész 14 méteren, ami lehetetlenné teszi, hogy egy tapasztalatlan megfigyelő megkülönböztesse az iparvágányt a természetes anyagoktól. A mesterek a felülvizsgálatokban csodálják az olyan megoldásokat, mint a “mérlegek” és a “Kolchuga”.

  A gyártó a kezdeti időkben a polipropilén termékekkel a formák és színek sokféleségével igyekezett túlszárnyalni a versenytársakat, ami elég jól sikerült. Ma a cég katalógusában több mint 100 féle iparvágányt találunk domborművekkel. A szakértők ezt a márkát a rangsorban a legmagasabb minőségűnek ajánlják, de a magas költségek miatt nem mindenki engedheti meg magának.

  Előnyök

  • 50 év garancia;
  • egyáltalán nem támogatja az égést (A tűzvédelmi osztály);
  • A domborművek széles választéka és a színek teljes palettája;
  • A szabadalmaztatott pigmentbevonat hosszú ideig megőrzi a fényerőt.

  Hátrányok

  • Oroszországban csak egy kizárólagos WRS forgalmazótól lehet beszerezni;
  • magas költség
  Olvasson tovább  Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: