A 8 legjobb orosz zuhanykabin gyártó

*A szerkesztőség véleménye szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A készülék megvásárlása előtt konzultálni kell egy szakképzett szakemberrel.

A zuhanykabin-rajongók száma az oroszok körében jelentősen megnőtt az elmúlt években. A szaniterek vonzóak, mert kompaktak, technológiailag fejlettek és számos funkciót kínálnak. A kádban való fürdés helyett a zuhanyozást a fiatalok az állandó rohanás miatt és az idősek, akiknek kényelmesebb és biztonságosabb használni ezt a higiéniai berendezést, előnyben részesítik. oktatás 1 A kádban való fürdés helyett a zuhanyozást a kádban való fürdés helyett a fiatalok és az idősek is előnyben részesítik. A közelmúltig a hazai piacot a külföldi gyártók uralták. Az orosz cégek azonban gyorsan átvették a zuhanykabinok üzletágát, és nagy piaci részesedést szereztek. A fejlett technológiának és a nagy pontosságú automatizált berendezéseknek köszönhetően a hazai márkák termékei minőségben és formatervezésben nem maradnak el importált társaiktól. De ár szempontjából is vonzóbbak. Az Expertology magazin szakértői elemezték az oroszországi szaniterek piacának jelenlegi helyzetét. Azonosították a 8 legjobb hazai zuhanykabin-gyártót. Ezeknek a márkáknak a termékei a fogyasztók otthonaiban és lakásaiban helyezkedtek el, és pozitív visszajelzéseket kaptak tőlük.

8 legjobb orosz zuhanykabin gyártó

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A 8 legjobb orosz zuhanykabin gyártó 1 Bandhours 5.0
2 RGW 4.9
3 IDDIS 4.8
4 Aquanet 4.7
5 BAS 4.6
6 Er
 • t
 • 4.5
  7 Radomir 4.4
  8 Folyó 4.3

  Bandhours

  Értékelés: 5.0

  Bandhours

  A zuhanykabinok vezető gyártója Oroszországban a Bandhours. A márkát 2004-ben alapították, és 2004-ben épült meg az első gyártóüzem. Ivanovo. A mai napig a vállalat további 3 gyárat nyitott (Velikij Novgorod, Novoszibirszk, Jekatyerinburg és Volgográd). Voronyezs, Voronyezs, Voronyezs, Voronyezs, Cseljabinszk. Szentpétervár és Moszkva régió.), és az összes létesítményének teljes alapterülete elérte a 6000 négyzetmétert. . A szakértők kiemelik az emberi hibák hatását minimálisra csökkentő modern termelési létesítményeket. Az anyagokat és alkatrészeket mind hazánkból, mind Európából származó partnerek szállítják. Szigorú ellenőrzések a gyártás minden szakaszában. A gyártó bízik a zuhanykabinok minőségében; a teljes termékcsaládra 2 év feltétlen garancia vonatkozik. A felhasználók választhatnak a Nova kedvező árú kabin és az Omega és a Tower luxusmodellek közül. A márka a dobogó legfelső fokán.

  A hazai felhasználók elégedettek a szép külsővel, a megbízhatósággal, a széles termékválasztékkal.

  RGW

  Értékelés: 4.9

  RGW

  Az RGW a zuhanykabinok egyik legnagyobb gyártója. A BAS 1997-ben alakult, és ma a vállalatnak 3 gyártóhelye van Oroszországban. Indítása óta a márka elnyerte a hazai felhasználók bizalmát. A siker titka a szakértők szerint az innovatív műszaki megoldások alkalmazása. A gyártó többszintű minőségellenőrzési rendszert hozott létre üzemeiben. Ezért a kimenet prémium termék. A fejlesztők új modelleket terveznek a tartóssági tartalékkal, így a zuhanykabinok élettartama több mint 15 év. Meg kell jegyezni, hogy a katalógusban nem szabványos formájú és méretű eredeti modellek is szerepelnek. RGW termék kiterjesztett 4 év garancia.

  Az orosz vásárlói vélemények alapján a legnépszerűbb modell az RGW OLB-207 alacsony tálcával. A tulajdonosok dicsérik a masszív tálcát, az elfogadható árat és a kényelmes ajtókat. A fogyasztók csak az összeszerelés során szembesültek néhány nehézséggel.

  IDDIS

  Értékelés: 4.8

  IDDIS

  Az IDDIS márka 2004-ben jelent meg a zuhanykabinok piacán. Az OOO SKL alapította. A BAS vezetői olcsó, de kiváló minőségű termékeket akartak az orosz fogyasztóknak kínálni. A vállalat 100%-ban megbirkózott ezzel a feladattal. Ma az IDDIS zuhanykabinok nemcsak hazánkban, hanem Fehéroroszországban és Kazahsztánban is ismertek. A szakértők dicsérik a teljes gyártási ciklusát – a fejlesztéstől a befejezésig. A minőségellenőrzési rendszer hatékonyan működik, és a gyártás minden szakaszára kiterjed. A késztermékek vizsgálatára a Szentpéterváron épített tesztlaboratóriumban. A szaniteráruk a helyi GOST-követelményeknek és az európai minőségi szabványoknak megfelelően sikeresen tanúsítottak. A márka a harmadik helyet foglalja el a felülvizsgálatunkban.

  Az IDDIS HA90WLP alacsony tálcával ellátott zuhanykabint az orosz fogyasztók nagyon ajánlják. A tulajdonosok dicsérik a stílusos kialakítás, az elfogadható ár, az építés tartóssága miatt. Elégedetlenek az érthetetlen összeszerelési utasítással.

  Aquanet

  Értékelés: 4.7

  Aquanet

  Az Aquanet 1997-ben kezdte meg tevékenységét az orosz piac spanyol ajtókkal való ellátásával. 2003-ra a vállalat vezetése megérett a saját termelőüzemek építésére. Az első termékek fürdőszobai és zuhanykabinokba való bútorok voltak. Egy éven belül saját tervezésű, akrilból készült zuhanytálcák készültek. A gyártó nagy figyelmet fordít a kereskedői hálózat fejlesztésére, így nem meglepő, hogy a márka minden nagyobb városban rendelkezik képviselettel (kb. 150 kereskedő). A szakértők dicsérték a vállalatot gazdag kínálatáért, amely magában foglalja a költségvetési termékek (Aquanet GT 230) és a prémium (Aquanet Penta) helyét. Az Aquanet zuhanykabinok erőssége az akril zuhanytálcák nagyfokú tartóssága, akár 200 kg-os maximális terhelést is kibírnak.

  A hazai felhasználók véleményeikben dicsérik az Aquanet szanitereket a jó ár-érték arány, a jó konfiguráció, a kompakt méret stb. miatt. Az említett hátrányok közül furcsa zajok és nyikorgások egyes modellekben.

  BAS

  Értékelés: 4.6

  BAS

  Az orosz BAS vállalat több mint 15 éve dolgozik a szaniter termékek piacán. Ahhoz, hogy elfoglalja a domináns pozíciót gyártók segítik a legújabb fejlesztések és a modern technológia. A vállalat magasan képzett személyzetet foglalkoztat (több mint 200 főt). Minden évben a márkanév alatt érdekes zuhanykabinok, fürdőkádak és fürdőkádak születnek. Minden terméket sikeresen teszteltünk az orosz GOST és a nemzetközi minőségi szabványok szerint. Az alumínium mátrixok segítenek a kabinok tökéletes geometriájának kialakításában. Így a hardver könnyen felszerelhető a falhoz közel, minimális távolsággal. A szakértők dicsérik a gyártót a modellek szilárdságáért és tartósságáért, valamint az illetékes árpolitikáért.

  A háztartási fogyasztóknak hízelgő az egyszerű telepítés és karbantartás, az ergonomikus kialakítás, a magas hőteljesítmény. Néhány potenciális ügyfél hiányolja az alacsony tálcás modelleket.

  Er
 • t
 • Értékelés: 4.5

  Er<li></div><p>t” src=”/wp-content/uploads/2023/11/57816666197051-948-.jpg” height=”180″ title=”Er</p><li>t”><p>Az orosz Er márka magas színvonalú termeléssel örvendezteti meg ügyfeleit</p><li>t. 2006 óta van jelen a szaniterpiacon, modern technológiákat és széles termékválasztékot alkalmazva. A vállalat szigorúan ellenőrzi a megbízható partnerektől származó anyagok és alkatrészek beérkezését. A szakértők megjegyzik a zuhanykabinok alkalmazkodóképességét a tipikus fürdőszobákhoz. Kellemes meglepetés a rengeteg funkcióval, megerősített tálca, ütésálló üveg, alsó szelepek öntisztítási lehetőséggel. A tervezők nagy gondot fordítottak a zuhanykabinok kialakítására, és a készlethez tartozó tömítések garantálják a légzárást az összeszereléskor. A kettős állítási profilnak köszönhetően a zuhanykabin egyenetlen falú fürdőszobákba is beépíthető.<p>Az orosz fogyasztók szerint a zuhanykabinok Er</p><li>t a modellek széles választéka, minőségi gyártás, gazdag funkcionalitás. az egyetlen hátránya a rövid életű műanyag polcok és zuhanyfejek.<h3>Radomir</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Radomir

  A Radomir a legrégebbi szanitertermék-gyártó. 1991-ben kezdte meg az akril- és pezsgőfürdők gyártását. Amerikai technológiát és berendezéseket használtak fel saját termelési bázisuk létrehozásához. A Kovrov Elektromechanikai Gyár aktívan részt vett a vállalat létrehozásában, mivel termelési létesítményeket bérelt, valamint mérnöki és műszaki személyzetet biztosított. A márka gyáraiban nagy figyelmet fordítanak az anyagok és alkatrészek kiválasztására. A termelés magas színvonala segítette az orosz gyártót abban, hogy 2010-ben belépjen az európai piacra. A két gyáron kívül a vállalatnak van egy központi irodája Moszkvában, két kiállítási központja és egy vállalati webáruháza.

  Az orosz felhasználók véleményeikben a Radomir zuhanykabinokat a szép és modern dizájn, a kiváló minőségű gyártás és a könnyű karbantartás miatt dicsérik. Az egyetlen hátrányt a magas árban látják.

  Folyó

  Értékelés: 4.3

  Folyó

  A nyolcadik legnagyobb orosz zuhanykabin-gyártó, a River cég a következő helyen áll. A vállalat szaniter szerelvények értékesítésével kezdte, majd 2012-ben saját márkanév alatt zuhanyzók gyártásával kezdett foglalkozni. Az első lépésektől kezdve a gyártó nagy figyelmet fordított a vásárolt anyagok minőségére. A műhelyek csúcstechnológiás berendezésekkel vannak felszerelve, amelyek segítenek a kiváló minőségű termékek előállításában. A termelési lánc minden szakaszában szigorú ellenőrzést szerveznek. A szakértők nagyra értékelték a széles termékválasztékot, csak Moszkvában több mint 14 ezer termék várja a vásárlót a raktárban. Megfizethető ár a gyártó hiteléhez. Meg kell jegyezni, hogy minden kollekciónak folyónevei vannak, ami harmonizál a márka nevével.

  A Nara, Rein, Dunay, Sena sorozat nagyon népszerű a felhasználók körében. A zuhanykabinok felhasználóbarátok, megfizethető árúak és gyönyörűen néznek ki. Egyes tulajdonosok hiányos felszerelésről számoltak be.

  Olvasson tovább  Rögzítés a betonhoz
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: