A bölény fúró választása és működtetése

A megszakítás nélküli munka és a kényelmes használat esetén a szakemberek és a felhasználók gyakran választják a bölény fúró építését és javítását. A nehéz időjárási viszonyok és a levegő hőmérséklete akár -25 fokig is használható. A gyártó ütőhangszereket és hangsúlyozott modelleket, újratölthető és hálózati, fúró-keverő, mini fúró, csavarhúzó fúró. Tekintsük a tartomány főbb jellemzőit részletesebben.

Leírás

A gyártó olyan erős modelleket kínál, amelyek alacsony súlyúak, míg az eszköz képes ellenállni több mint 5 órás zökkenőmentes működést. Azonban a túlmelegedést kell viselni, így rendszeresen a készüléket lehűteni kell, különben a leginkább kedvezőtlen következményekkel járhat. Számos modell, amely a hálózatból fut, és a kábelnek jelentős hossza van, ami kényelmessé teszi a meglehetősen nagy területen való mozgáshoz.

Ami a munkamegekvenciát illeti, a modell sokkra és instabilra osztható. Az első javasolt a szilárd anyagok fúrása során, például fémbázisokból. Az instabilabb alkalmasabbak a nem túl sűrű felületek, például a fa és a műanyag használatához. A fúrók egy része keverőként használható az épületkészítmények keveréséhez.

Egy hangsúlytalan eszköz kisebb súlyú, mint a sokk. Előfordulhat, hogy nem haladhatja meg az 1,3 kilogramm tömegét. Míg a sokkmodellek legfeljebb 3,3 kilogramm súlyosak, amelyekkel kezelhető velük, nehezebb. Ami a tervezést illeti, a munka nagyon kényelmes a szimultor szabályozó jelenléte miatt. Ez egy trigger, amely különböző erősségekkel nyomja meg, beállíthatja a fúró forgásának sebességét. Impact fogaskerekek, ha a modellben vannak, krómötvözetből készülnek, ami azt jelenti, hogy megkülönböztetik azokat a kopásállósággal.

Minden eszköz kényelmes formában van, a fogantyú könnyen leesik a kezébe, és a fogantyú a fúró tartásához gumi felületű. A SPEED átkapcsolja a kiindulási gombot, ami még az előnválaszthatatlan felhasználók számára is problémamentes folyamatot készít. A fordított üzemmód itt vagy itt vagy a kapcsoló területén, mindez a modell kialakításától függ. Maga a kapcsoló bizonyos helyzetben rögzíthető, ami a biztonsági technikának megfelelően nagyon kényelmes.

Általános tulajdonságok

A nem támogatott fúrók munkáját kizárólag rotációs mozgalmak jelenléte jellemzi. 420 Watt Machine akár 3200 fúró sebességet is tehet. Impact modellek, emellett a mozdulatok oda-vissza mozognak, amely a munkavégzés során nagyobb erőfeszítéseket igényel. Az ütközők súlya 1,8-3,3 kilogramm. Erre a mutatóra nagy hatással van egy fém hajtóművel. A hatalom 550-1100 wattos, és közvetlenül befolyásolja a fúró forgásának sebességét. Az ütések száma a készülék rendeltetési helyétől függ.

A fordított funkció minden “bison” modellben van megadva, amely nagyon kényelmes, és nem teszi lehetővé a fúró számára, hogy elakadjon a felületen. Ami a maximális fúrási átmérőt illeti, ez a jelző attól függ, hogy melyik anyagot tervezzük. Például, ha egy fáról beszélünk, a legnagyobb lyuk 35 milliméteren belül lesz. Fém és beton tekintetében a számjegy csökken, a lyukak maximális átmérője ilyen esetekben 10-16 milliméter.

Funkciók és lehetőségek

A fúró fő funkciója a különböző anyagok lyukak behatolása. Ez a feladat a modelltől függően más végrehajtási módja van. Nem lehetetlen, hogy ne vegye fel a további lehetőségek jelenlétét. A kis sűrűség felszínének fúrásához az instabil modellek meglehetősen alkalmasak. A vastag fa és könnyű beton esetében a szakértők a háztartási igényekhez használt “mester” sorozatú eszközöket ajánlják.

A sűrűbb anyagok meg kell használni a ShockCasters-et. Ha a lyukak átmérőjének mérete fontos, akkor a fúró fém sebességváltóval van szükség. Ha a fúró keresztbe kerül, akkor a fordított módot kell használnia, sokkal könnyebb kihúzni az unalmait. Azokban az esetekben, amikor a szobában kevés fény van, a helyzet megmenti a LED-ek létezését, segítenek megoldani a problémát.

Felszerelések

A bison eszközök bütykös patronban vannak. A bór a kulcs segítségével rögzítve van, amelynek jelenlétét a csomag biztosítja. Ez különösen igaz, ha fém vagy nehéz betonozással dolgozik. Ha a fúró nem állt, akkor egy gyorskioldó opciót használhat, amely kevésbé megbízható, de ugyanakkor elegendő rögzítés ebben az esetben.

Ha a készülék a hálózatból működik, kábele gumi szigeteléssel rendelkezik. A huzal 2-5 méter hosszú lehet, amely lehetővé teszi, hogy simán mozogjon a munka területén. Mivel a kábel puha anyagból készült, a szerszámok a fagy és a törékenység fenyegetése nélkül használhatók. A kiegészítő eszközök közül választhat egy további fogantyút, amely a szerszám kényelmesebb működéséhez, a mélységhatárolóval, amely lehetővé teszi a méret pontosságát, a háttérvilágítás, amely számos modellen látható.

Tesztelés

A márka termékei élvezik a lakosság magas népszerűségét, és egyáltalán nem véletlen. A bison fúrókkal végzett fogyasztói tesztelés a következő eredményeket adta. Az ütközésvizsgálat szerint a fúró rendkívül tartós. Nem károsította a cseppet 10 méteres magasságból, az eszköz továbbra is szokásos módon dolgozott. A fúrási sebesség elegendően nagy, például, egy acéllemez vastagsága 5 mm, a készülék csehsüveg 53 másodperc, és egy három centiméter vastag fa – mindössze 7 másodperc. A fogyasztók szerint azonban a készülékek részei nem olyan egyszerűek. Mivel a gyártó folyamatosan frissíti a tartományt, a termékek megjelent néhány évvel ezelőtt, meglehetősen nehéz kiválasztani a részleteket.

Előnyök és hátrányok

A felhasználói kijelentések szerint a márka eszközei nagy népszerűségűek. És ez nem meglepő, mivel számos előnnyel rendelkeznek, megkülönböztetett fúró “zug” hasonló eszközökről. Először is, lehetetlen, hogy ne vegye fel a széles választékát. Ez lehetővé teszi a személyes igények és preferenciákon alapuló eszköz kiválasztását. Az eszközök teljesen kompakt, ami nagyon kényelmes dolgozni velük, miközben nagy teljesítményű, rovására, amelynek költségei a minimális idő a lyukak fúrására kerülnek.

Egyes modellek speciálisan fémhajtóművel vannak felszerelve. Lehetővé teszi a készülék számára, hogy megbirkózzon a nagyobb terhelésekkel. A cam patron jelenléte lehetővé teszi, hogy nagy sűrűségű felületekkel dolgozzon. A fúrók tökéletesen elvégzik a cseppeket és a mechanikai hatást. A legtöbb felhasználó megjegyezte az egyszerűségeket az adatfúrók kezelésében.

A szerszám és a sebességváltoztatás gomb gyakran egy és azonos, vagy közel van a közelben. Minden modell fordított funkcióval rendelkezik. Képesek még erős fagyon dolgozni, akár -25 fokig is. A további fogantyú jelenléte a készüléket kényelmesebbé teszi a forgalomban. Ami a hiányosságokat illeti, az egyik nehézség az elavult modellek pótalkatrészeinek kiválasztásában. Működés közben is figyelembe kell venni azt a pillanatot, amikor a fém reduktor gyorsabban hűtött. Ezért egy nemfémes elem esetében hosszabb ideig kell ellenállnia, hogy teljesen lehűtsük.

Berendezések és utasítások

A fúró mellett a berendezés olyan elemeket tartalmaz, mint például egy további fogantyú (ütésmodellek esetén), a patron kulcs az unalmas, mélységmérő, amely lehetővé teszi a kívánt mélység elérését. Mindegyik készletben van egy használati útmutató, amely lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy szükség esetén használja. Az egyes modellek is rendelkeznek.

Az utasítások leírják egy adott eszköz, a csatlakozás finomságait és működését, információkat a fúró összes lehetőségeiről. A biztonság biztonságának alapja is van, ha különböző anyagokkal, tárolási szabályokkal dolgozik. A gyártó ötéves garanciát ad a modelljeiről. A szolgáltatást a “Bison” hálózatban végzik.

A következő videóban áttekintheti a reverzibilis fúró-keverő Bison ZDM-1200R-ről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: