A Dagestan Stone házakról

A magánházak építéséhez számos anyagot használnak. Sokan nem keresnek egyszerű megoldásokat, és erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a ház szépnek és eredetinek tűnjön. Az építési lehetőség a Dagestan Stone-t biztosítja. Az anyagból származó házak néha hasonlítanak valódi középkori várakra vagy luxus palotákra. Ezért azok, akik még mindig meghatározzák a jövőbeli építés anyagával, hasznos lesz a Dagestan Stone házakról.

Érvek és ellenérvek

A Dagestan Stone házak mindig bemutathatók és képesek hosszú ideig tartani az ősi megjelenését, amely elősegíti a természetes anyag minőségét. A Dagestan Stone alatt a természetes kő fajták csoportja, amely magában foglalja:

 • mészkő;
 • dolomit;
 • hét;
 • homokkő;
 • üveggolyó.

Ezek az anyagok használhatók külön-külön az építkezés során és kombinációban egymással, amikor a befejező egyes részeit a homlokzat, vagy akár belső.

 • Mészkő Általában fehér, de van világos bézs lehetőség. Alkalmas lépcsőházak, bázisok, felületén, különböző rajzokat inni.

 • Shelchik Jó lengyelül, gyakran dekoratív elemek létrehozására használják – oszlopok, balaasin, korlátok, lépcsők. A szobában jól néz ki, mint a kandalló befejezése.

 • Dolomit Tökéletesen nyilvánul meg a nagy homlokzati területek felé, bézs és barna, fehér, szürke és még rózsaszín.

 • Üveggolyó Az exkluzív megoldásokra használják, mind a homlokzatok, mind a szökőkutak, a vázák, a medencék kialakításában. Színes paletta nagyon gazdag – fehér, fekete, kék, sárga, rózsaszín.

 • Homokkő Gyakran egyedi minta van, sikeresen érvényes a homlokzatok felületére. Kerti pályák és járdák tervezése során használják.

A “DAGESTAN Stone” név olyan helyekről származik, ahol ez az anyag keletkezik. A kő a képződéstől, amelynek során speciális feldolgozás segítségével egy csempe áll elő, míg minden egyedi tulajdonsága és természetes árnyalata megmarad.

A Dagestan Stone sok előnye van, ami olyan népszerűvé tette.

 • Ökológia. Az anyag szinte a fogyasztóba lép a fogyasztónak, nem számolva a fűrészelés és a vágás eljárását, amely nem befolyásolja a kő összetételének változását.
 • Légáteresztés. Minőségi, amely kiterjeszti az anyag használatát. Használható sikerrel és homlokzatokkal szemben, valamint a teraszok kialakítása során, az utcák. A DAGESTAN kő is feltölthető még nedves szobákban is, amelyekhez a szauna tartozik, medence, fürdőszoba.
 • Erő és tartósság. Nagyon fontos jellemzők az építőanyagok számára. A kő mellett ezek a tények azt mondják, hogy sok évszázaddal ezelőtt épített épületek, még mindig díszítik a városokat.
 • Különböző tényezőkkel szembeni ellenállás. A DAGESTAN kő esetében nem szörnyű mechanikai hatás, éghajlati tényezők, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző régiókban használják. A hőmérsékletcseppek nem akadályok, így biztonságosan használható kemencék és kandallók.
 • Az érdekes design lehetősége. Az egyedi megjelenésnek köszönhetően különböző árnyalatok, bármilyen stílusban készíthetnek egy épületet, és újjáépíthetnek bármilyen korszakot.
 • Könnyen kezelhető. A kő különleges feldolgozása nem szükséges, kivéve azt a tényt, hogy néha meg kell tisztítani a port vagy néhány év múlva, ha szükséges, a bevonat nedvességvédelemmel.

A mínuszok csak az a tény, hogy ez az anyag nem vonatkozik az olcsó kategóriára. Ezenkívül olyan szakembereket kell bevonni, akik kiterjedt tapasztalattal rendelkeznek olyan anyagokkal, amelyek nagy területeket és komplex formaterveket építenek.

Projektek

A szakemberek azt mondják, hogy nincs egyetlen ház a dagestan kőből, ami hasonló lenne a másikhoz. Az anyag lehetővé teszi, hogy bármilyen álmot megvalósítson a valóságra. Ez lehet szép egyemeletes házak, kétszintes tágas épületek, nagyon nagy, többszintű házak erkéllyel, tornyokkal, előtetőkkel. Gyakran ilyen projektek sok további részletet tartalmaznak. Ezek gyönyörű ajtók, ablakok, kapuk.

Általában egy nagy tornácot alkotnak egy fehér kő lépcsőjével. És a ház bejárata nem lehet egy.

Egy nagyon jó megoldás egy tágas terasz, amely szinte az egész házat él, felszerelhető a második emeleten. Különös figyelmet fordítanak az ilyen épületekben a szomszédos területre, amelynek meg kell felelnie az épület szépségének, és kiegészíti azt a díszített terület elegáns kialakításával. Ilyen házakban nincsenek szabványos projektek, amelyek mindegyike egyedülálló, mind a külső részletekre, mind a belsejében található helyiségekre vonatkozik. Leggyakrabban a Dagestan Stone részben a helyiségekben használják, például lépcsőházak, az egyes zónák befejezése során.

Gyönyörű példák

Érdemes megfontolni a gyönyörű projektek példáit, hogy megértsük, milyen nagyszerű az érdekes anyag lehetőségeit.

 • A fehér kőnek köszönhetően az épület elegánsnak és levegőnek tűnik. A kastélyhoz hasonlóan van az érdekes tető, tornyok, nyitott erkélyek, nagy ablakok, tágas félköríves tornác, lépcső.

 • Szigorú és stílusos épület, amelyben nincs semmi felesleges. Nagy lekerekített ablakok, hosszú oszlopok, elegáns kerítés erkélyek.

 • Nagyon szép és kő bézs. Ezeknek a projekteknek a jellemzői vannak – oszlopok, erkélyek, elegáns tornyok és korlátok, hatalmas ablakok. A ház előtt a terület harmonikusan kiegészíti az általános megjelenést és a szökőkút rovására, és a magas tuy miatt.

Arról, hogyan kell szembenézni a házhoz a Dagestanasikm Stone-hez, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: