A helyhez kötött Lobsikov jellemzői

  A professzionális tevékenységekben és otthon minden típusú fa kezelése különleges eszközöket igényel. Az egyik ilyen alapvető eszköz a helyhez kötött Jigsik.

  Ami?

  A helyhez kötött asztali elektrolovik olyan eszköz, amely a fát, a keresztirányú, hosszirányú és szögletes fűrészelt fűrészárut és más, kis vastagságú anyagokat végez. Ez egy olyan konstrukció, amelynek egy téglalap alakú alapja (platform), amelynek működő felülete (asztali) szilárd fémkerettel rendelkezik. A naplók platformja felfelé irányul, a fogantyú hiányzik, mert az asztalra vagy a munkaasztalra van rögzítve.

  A fűrészlap (rózsaszín) két végéről van rögzítve a karok (felső és alsó) és függőlegesen irányítva. A platform alapján van egy elektromos motor, amely a pillét egy reciprating mozgásba vezet, ennek eredményeképpen – a pillét csúszás anyag.

  Az elektrolzka működésének elve hasonló a varrógép működési módjához, amelynek képében épült DE. Kaufman, aki egy tű helyett tette a pengét. Ez az univerzális eszköz széles funkcionalitással elengedhetetlen, ha bármilyen konfigurációt feldolgoz, és nagyon könnyen kezelhető. A helyhez kötött jigsaw rögzített és stabil helyzete nagy pontosságot és fűrészelési minőséget garantál.

  A naplózógép kényelmes, mert telepítve van és csatlakoztatva van az asztalhoz, amely lehetővé teszi, hogy szabadon engedje meg a szükséges intézkedéseket.

  Jellemzők

  A helyhez kötött elektromos lobby fő jellemzői bizonyos paraméterek, amelyek meghatározzák képességeinek sugarait és hatékonyságát.

  Erő

  LOBZIK motor teljesítménye – a legfontosabb paraméter, amelyen az eszköz működése függ. A hatalom közvetlenül befolyásolja a gép funkcionális képességét, hogy vágja le az anyagot: az erősebb motorokkal rendelkező kirakóságak képesek fűrészelni a legtöbb sűrű és vastag anyagot.

  A propilély mélysége

  Ez egy másik fontos paraméter. Megállapítja az anyag legnagyobb vastagságát, amelyet a naplók képesek vágni. Leggyakrabban a fa vágási mélysége a fa részeihez 5 cm. Az ilyen vastagságjelzőt az asztali kirakós frame kialakításának jellemzője magyarázza, amely nem teszi lehetővé a vastagabb üres elemek feldolgozását.

  A mozdulatok száma

  A vágás sebessége és pontossága közvetlenül a jellemzőtől függ. A fűrészek nagyszámú fűrészje percenként (azaz a viszontelvezetési mozgások) lehetővé teszi, hogy chip nélkül vágjon. A vágásvonal nagyon sima. Ennek a tulajdonságnak az átlagos mutatója percenként 1500 mozog. Ez a mutató meglehetősen elegendő a tiszta és lapos vonal kialakításához, ha a fűrészlapokat dupla átugrott fogakkal használja. A szakterületen és a legmagasabb minőségű ivóvállalatok számára a fűrészlap nagyobb frekvenciájú gép használata esetén – akár 3000.

  Asztali méretek

  A munkaterület dimenziói befolyásolják a nagyméretű adatokkal való munkát végző kényelmet. Az asztal nagy felülete megkönnyíti ezt a munkát könnyebbé és kényelmesebbé teszi. Olcsó opciókat álló szúrófűrészhez méretei: hossza – 350 m, szélesség – 250 mm. Minél több ilyen méretűek, a nagy méretű billenők kezelhetők.

  További funkciók

  Bővítse az elektrolitok funkcionalitását speciális eszközök és eszközök engedélyezése. Ezáltal az eszköz egyetemes, növeli munkájának hatékonyságát. Az asztali kirakós játékokat gyakran kiegészítik az ilyen elemek: pedál, háttérvilágítás, mechanizmus a munkafelület dőlésszögének, a por és a gravírozás gyűjtésére szolgáló eszköz.

  Gyakran előfordulnak, hogy a naplózó gépek forráskezeléssel vannak felszerelve. Ez a kiegészítő funkció lehetővé teszi a rózsaszín mozgás igénybevételét percenként. A faanyagok feldolgozásakor a maximális sebességet beállítja, a PVC-ből származó alkatrészeket mérsékeltük, és a fémre minimális sebességre van szükség, amely kiterjeszti a fűrészlap élettartamát.

  Gyakran szükséges a szomszédos szög alatti rész levágása. Segít ebben az asztali dőlés beállításában. A professzionális eszközök két irányban dőlésszöget biztosítanak, és akár 45 fokos fűrészelés lehetőségét is biztosítják. A költségvetési lehetőségekben a munkahely felszerelését csak egy irányba hajtják végre.

  A háttérvilágítás további világítást eredményez, ha dolgozik, sokkal megkönnyíti a folyamatát. A porkereskedők célja a fűrészpor eltávolítása és más üzem közben keletkező fa hulladékok. A gravírozó vagy rugalmas tengely sokkal bővíti a kirakós játék funkcionalitását: vele együtt ilyen típusú munkát végezhet: fúrás, csiszolás, polírozás.

  Hol érvényes?

  Az asztali elektromos kirakós játék széles. Nem csak a professzionális műhelyekben használják. Azt is szüksége van minden gyapjúmesterre, hogy egyszerű házi feladatot végezzen (egyszerű bútorok, különböző polcok). Lobzik nem csak a fát, a phaneurot és más típusú fát levághatja, hanem sikeresen és fém anyagokat is (réz, vas, acél).

  A helyhez kötött kirakós fűrészáru, fém, gipszkarton anyagok, előadási fűrészelés és fűrészelés különböző konfigurációk, különböző minták és minták alkalmazása.

  Ez egy kötelező eszköz az asztalos műhelyekben, a bútorok és gipszkarton alkatrészek gyártásához szükséges műhelyekben. A zenei műhelyekben széles körben használják a hangszerek alkatrészeinek előkészítéséhez. A Lobzikot a művészi és alkalmazott stúdióban használják a háztartási cikkek gyártásához, valamint a belsőépítészet művészi tételeihez.

  Osztályozás

  Osztályozza az elektromos asztali kirakósakat különböző kritériumokban.

  Az elektroballok célja

  Használatra Diffelse háztartási (otthon), szakmai és ipari helyhez kötött kirakós játékok. Az otthoni és professzionális gépeket a funkcionalitás jellemzi. A háztartási sztrájkokat úgy tervezték, hogy egyszerű házi feladatot végezzenek és minimális funkciókat végezzenek. Hatalmuk nem haladja meg az 500 wattot, és a folyamatos működés időtartama körülbelül 30 perc. Vastag dolgok vágásához egy professzionális gépre lesz szükség. A motor teljesítménye 750-1500 watton belül van, amely lehetővé teszi, hogy a fa üregeket nagyobb vastagsággal (akár 13 cm-rel), valamint bármilyen eljárási anyagot vágjon. Ezenkívül a professzionális kirakós játékokat hosszabb élettartamra tervezték, és a szünet nélküli munkájuk körülbelül 3 óra. Termelés helyhez kötött elektroloviki – Erőteljes mechanizmusok, amelyek 20 órát működhetnek, ellenállnak a hatalmas terheléseknek.

  A táplálkozás típusával

  A táplálkozás típusával a helyhez kötött elektromos hálózathoz (hálózat) és az akkumulátoron működő akkumulátor csatlakoztatása (újratölthető). A hálózati elektrol-kommunikáció jelentősen magasabb. Asztali gépek csak hálózat. Lobziki, az akkumulátoroktól való munkavégzéshez használható, ahol nincs állomásos tápegység.

  Karaktertervezéssel

  Egy áthidaló vagy inga mechanizmussal. A Lobziki az inga mozoggal magasabb teljesítményt és hosszú élettartama van. Ez a mechanizmus a fűrészlapok eltérését biztosítja a vágás során feldolgozott részből. Ennek eredményeként a fűrészelés akkor történik, amikor a web két irányban elősegíti: függőleges és vízszintes.

  Alacsonyabb féknyereggel. Ez a kirakós játék leginkább elterjedt. Az asztal két részből áll: felső és alsó. A vágás és tisztítás mechanizmusa a tetején, az alsó szabályozó modulban, az elektromos motoron, az átviteli eszközön és a kapcsolónál. Ezen az eszközön bármilyen méretű anyaggal dolgozhat.

  Twin-olvasott Lobzik. Van egy extra rack az asztal tetején, ami megkönnyíti a munkát kis részletek feldolgozása során.

  Lobziki a felfüggesztésen. Az ilyen típusú sztrájkok nincsenek szilárd ágyakkal, így nagyszerű mobilitásuk van. A kezelés alatt a fűrészlapát mozgatják, és a feldolgozott anyag rögzítve van. A munkamódszer a mennyezetre van rögzítve, amely lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb méretű anyaggal dolgozzon.

  Lobzik fokozattal. Az ilyen álló Logsik a rajzok használatával pontos munkát végez.

  Vannak szakosodott ponyvás is – például egy bizonyos típusú anyagokkal való munkához igazodó eszközök, például körülbelül 30 cm vastagságú anyagok fűrészeléséhez. Vannak speciális típusú naplók is, amelyek bármilyen konkrét műveleteket végeznek. A kis méretű elektromos mini-jigs kis mini-jigs-ot használ.

  Ribbon Lobzik – Multifunkcionális céleszköz erős motorral. A különböző méretű fáktól sima és tiszta vágásokat kapunk. Nagyon kényelmesek, hogy működjenek és nagy sebességgel rendelkezzenek. Az elektromos remekek a művészeti fűrészek elvégzésére és a kézikönyvre használják – így pontosabb kép lejátszást érhet el.

  Értékelés modellek

  Mivel a minősítés mutatja leginkább népszerűek a fogyasztók körében, elektromos szúrófűrész olyan márkák használják: Bosch, Makita, Jet, Dewalt, Corvet (Korvet), Proxxon, “Exalibur” (Excalibur), “Zubr” (ZUBR). A Lobziki adatbélyegek kiváló minőségű munkát, nagy teljesítményt, valamint hosszú élettartamot mutatnak.

  • Jet Jss. Ezt a modellt általában kis ácsmunkákban vagy háztartási műhelyekben használják az ívelt fűrészlapok elvégzéséhez. Az utazási gyakoriság állítható 400-1600 mozog percenként, és garantálja a feldolgozás magas színvonalú nemcsak faanyagokat (szintén rétegelt lemez, farostlemez), hanem a műanyag.

  • “Cront” WMSS-11-01. Ez az olcsó modell (költség mintegy 6000 rubel) használják, hogy csökkentsék a dekoratív üres, favágás anyagok több irányban: keresztirányú, hosszirányú, ferde. A működő létesítmény megváltoztathatja a dőlésszöget, a rózsaszín 2 pozícióba telepíthető.

  • Holzstar DKS 501 (Vario). A modell naplóit vághatjuk és külső, valamint különböző formák belső körvonalait, beleértve a görbületi kontúrokat is. Jól működik a fa puha fajokkal és műanyaggal. Porral felszerelt, amely beállítható. Lehetőség van a porszívóhoz való csatlakozásra.

  Az elektromos kirakások legjobb költségvetési lehetőségeinek közé tartozik (akár 10 ezer ár). dörzsölés.) Jelölheti ki néhány modellt is.

  • “Comber” Zsl-90. Az elektrológus belföldi termelést a rétegelt lemez, a nem gyalogos, forgácslap vágására és az otthoni és amatőr felhasználásra nélkülözhetetlen. A hátrány a mechanizmus és az erős rezgés meglehetősen hangos működése.

  • “Encor Corvette-88”. Asztali csendes munka és kis rezgés. Ő kialakítás egy meglehetősen nagy kocka indulás, amely lehetővé teszi, hogy működjön együtt a részleteket nagy méretben. A stroke frekvenciája két sebességgel rendelkezik, és beállítható, így műanyagfeldolgozásra használható. A fűrészpor eltávolításához szivattyúval van felszerelve.

  • DREMEL MOTO-SAW (MS20-1 / 5). Asztali elektromos mini lobzik amerikai termelés. Használható mind a gép, mind hordozható eszköz, mert előkapcsolt eszköze van. Köszönhetően a kis célnak, egy sima vágási vonal nélkül. Használt művészi, dekoratív, göndör ivás kis fából készült, műanyag és fém üres.

  A fent felsorolt ​​összes modell, amely általános működéssel rendelkezik, a műszaki paraméterek és a további funkciók jelenléte különbözik.

  A választott finomságok

  Elektromos kirakás kiválasztása – nem elég egyszerű dolog. Vásárlás előtt először meg kell határoznia:

  • Milyen anyagot fognak feldolgozni;
  • Milyen gyakran alkalmazzák a jigscriptet és milyen munkát végeznek;
  • Milyen típusú munkákra kerülnek.

  Ezekkel a feladatokkal összhangban kell választani egy naplót. Az ilyen jellemzőket azonban figyelembe kell venni:

  • A fűrészlapok ütemei percenként – az anyag vágásának sebessége és minősége ebből függ;
  • a motor teljesítménye, amely befolyásolja a szerszám funkcionális képességeit (a gépet 450 wattos kapacitással);
  • Elektromos kirakós tápellátás;
  • Lehetőség van a rózsaszín cseréjére;
  • Rendelkezésre álló kiegészítő funkciók, amelyek segítik a munka: háttérvilágítás, csatlakozik a porszívó, automatikus eltávolítására a fűrészpor, lézermutató;
  • a többlépcsős inga mechanizmus jelenléte;
  • A fűrészlap képes 360 fokos kibontásra, amely a körök csökkentéséhez szükséges;
  • Lehetséges-e megváltoztatni a munkaút szögét;
  • A működés kényelme és biztonsága.

  Szükséges továbbá figyelni az asztalra – tartósnak kell lennie (hogy ellenálljon a nehéz részeknek), sima és polírozott.

  Működési tippek

  Annak érdekében, hogy az eszköz hosszú ideig szolgáljon, és hatékonyan végezze el, kell tartani az egyszerű szabályokat.

  • Különböző anyagokkal való együttműködésre van szükség, hogy különböző rózsaszíneket kell használni. A pylonok kiválasztásakor figyelembe kell venni az anyag erősségét és vastagságát.
  • A munka folyamatában lehetetlen erőteljesen nyomni a készüléket, különben károsíthatja az anyagot, megszakíthatja a tűt vagy a vágóvonalat pontatlan.
  • Vékony kézműves fűrészeléskor egy szubsztrátot kell használnia, amely megmenti a részleteket a károktól.
  • Szükséges, hogy rendszeresen változtassa meg a tablettákat – a kopott elem károsíthatja a munkadarab felületét.
  • A műanyag feldolgozásakor a sebességnek alacsonynak kell lennie, különben műanyag lesz az olvadás.
  • Annak érdekében, hogy ne zavarja a műveletek pontosságát, ki kell javítania a munkadarabot az asztalon.
  • A Plexiglas feldolgozásakor a rész felülete nedves vízhez ajánlott. Ez felgyorsítja a munkát, és meghosszabbítja a rózsaszín élettartamát.

  Az elektromos fészkesedéssel való munka során meg kell felelnie a biztonsági előírásoknak. Mielőtt folytatná a munkát, alaposan meg kell vizsgálnia a használati utasítást.

  Arról, hogyan készítsünk egy helyhez kötött kirakós játékot a saját kezével, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: