A keresztezékek kiválasztásának és működésének finomságai

Minden modern személy legalább egyszer az életében egy olyan eszköz, mint egy csavarhúzó. A legtöbb esetben a háztartási igények esetében csavarja le vagy csavarja a csavarokat. De még a kezében is, ez egy univerzális eszköz, senki sem gondolta az összes funkcióját.

Sajátosságok

Keresztcsavarhúzó az ő társai között, más tippekkel, nagyon széles igényt élvez. Ez az, aki megcsavarhatja és szigoríthatja a különböző típusú rögzítőelemeket. A háztartási készülékek, az elektronika, az elektronika, más eszközök, a kéreg csavarhúzó segítségével szétszerelhető, egyszerűen lehetetlen.

A műszer fő jellemzője a “+” jel formájában készült tipp formájában található. Ennek megfelelően a hasonló nyílással rendelkező kötőelemek segítenek eltávolítani a kereszt asszisztenst.

A fogantyú a kereszt csavarhúzó végezzük különböző anyagokból, miközben nem csúszik a kézben kényelmesen ha befogják a tenyér, anélkül, hogy nincs értelme a kellemetlen, hosszú távú használatra.

Jellemzők

A keresztformált modellek széles igénye annak a ténynek köszönhető, hogy tippjeik segítenek jelentős számú csavaros tartót és csavarokat létrehozni. Ezek a termékek különleges címkével rendelkeznek – a kereszt és a pH betűkkel. Ezek a megnevezések a termékméretekről beszélnek. A legkisebb méret a 000 számokkal van jelölve, amely körülbelül 1,5 mm-rel beszél. Az ilyen kis kötőelemek láthatók kamerákban és mobiltelefonokban. Annak érdekében, hogy ne zavarja a méretet csak a termékjelölés szemléltetése mellett, hozzávetőleges arányuknak ismernie kell:

 • 00 – 1,5-1,9 mm;
 • 0 – 2 mm;
 • 1 – 2,1-3 mm;
 • 2 – 3,1-5 mm;
 • 3 – 5,1-7 ​​mm;
 • 4 – 7,1 mm felett.

Az építési szférában nagy népszerűség van a második méretű csavarhúzóval, mágneses csúcsokkal és 200 mm-es szúrással. Ami a legnagyobb jelölést illeti, elsősorban a nagy iparágakban, az autók karbantartási állomásán vagy a nagyméretű pótalkatrészek gyártásának műhelyében található.

A keresztszerű csavarhúzó jelölése nemcsak a csúcs méretéről szól, hanem a rúd vastagságáról is. De a hosszúságát választják, figyelembe véve a közelgő munkát. A kis fogantyúkkal ellátott csavarhúzók közeli helyiségekben elengedhetetlenek, és 300 mm-es szúrással hosszú modelleket használnak a kötőelemekhez való nehézségekhez.

Most már folytathatja a HP kijelölését, amely minden egyes kereszteződésen van jelen. A bemutatott latin betűket PHILIPS-ként megfejtették, azaz a cég nevét, amely a csavarok szabadalmaihoz tartozik, a kereszt- és csavarhúzók formájában.

A módosított modell hadjáratok felszerelt speciális bevágások, amelyek felelősek a sűrűbb fixálás a fejét a csavarokra, amelynek eredményeként a fogantyú nem csúszik ki a kezét.

A pH-rövidítés mellett a PZ betűit a keresztes hadjáratokon találják meg, azaz Pozidriv. A keresztszerszám ezen sokféleségében további sugarak vannak, amelyek felelősek a rögzítő leggyorsabb rögzítéséért. Ezt a módosítást elsősorban a szekrény bútorok, a gipszkarton és az alumínium profil telepítésére használják.

Ezt a választást, vagy a gyártó javára, figyelmet kell fordítani a kínált áruk minőségére. A kínai gyártók ebben a kérdésben jobban nem fontolják meg. A japán és az európai csavarhúzóknak számos vitathatatlan előnye van, amelyek megfelelnek a legigényesebb vevőnek. A hazai eszköz kiválasztásakor meg kell győződnie arról, hogy a GOST-jelölés, amely száz százalékos minőségű.

Fontos jellemző, hogy melyik figyelmet kell fordítani, egy rúderő. A szabványt a 47-52 egység mutatókból számolják ki. Ha a jelző kisebb, mint 47, akkor kis fizikai hatásokkal, a csavarhúzó hajlítja, és több mint 52 egység – daru.

A legtöbb esetben az erősségjelző színvonala a CR-V latin betűk formájában jelenik meg.

Mik vannak ott?

A WIZARD napi munkája magában foglalja a különböző típusú csavarhúzók használatát. Ez nem csak a csúcs alakja, hanem az eszköz műszaki jellemzői is vonatkozik. Ezenkívül a göndör csavarhúzók alkalmazásokkal vannak elválasztva. Például a sokk-módosítás szigorúan tilos a mobiltelefonok szétszerelésére. Ahhoz, hogy mélyebb ismereteket szerezzen, meg kell ismernie magát minden egyes csavarhúzóval külön-külön, majd biztonságosan kiválaszthatja a kívánt modellt.

 • Dielektromos csavarhúzó Tervezett és tervezett, kifejezetten az elektromos hálózat javítására és az állandó feszültségű elektromos berendezésekre. Fontos megjegyezni, hogy a szerszámmodell maximális toleranciája 1000. Vége – más eszközöket kell használni, és a legjobb, ha ideiglenesen kikapcsolja a hatalmat.

 • Ütőcsavarhúzó Egy speciális funkcióval felszerelt, amely segíti a pontos és rozsdás csavarokat. A működés elve meglehetősen egyszerű, néhány fizikai hatásokkal, a bit 2-3 mm-rel a kívánt oldalra fordul, ezáltal egy csavart forgat, anélkül, hogy vágja a szálat.

 • G-alakú csavarhúzó A mindennapi életben egy második név – m-alakú kulcs. A modell kialakítása hatoldalas nyílással van felszerelve. A bonyolult munka bizonyos hozzáférési szögek alatt további tippeket használhat egy golyó alakjában. A csavarhúzók ezen modelljeit korlátozott helyen szabad hozzáféréssel használják.

 • Sarokcsavarhúzó Struktúrájával hasonlít egy ratchet az autókészletből. Sokféle munkahelyen alkalmazzák, mivel kicsi és nagy lehet. Az ívelt kialakítás lehetővé teszi, hogy keményen elérhető helyeken végezzen munkát, ahol a szerszám függőleges helyzete nem alkalmas a csavarok vízszintes felületének csavarozására.

 • Hajtóműcsavarhúzó Speciális technológiára tervezve, amely lehetővé teszi, hogy növelje a szerszám nyomatékát a hex rúd befolyásolásával. Az egyszerű szavakkal való beszélgetés, a keresztcsavarhúzó erősségének módosítását főként nagy iparágakon használják, ahol gyakran szükséges az emberi erő alkalmazása. A speciális kulcs rögzítésével a csavarhúzó nyomaték növekszik, ami miatt a telepítési és bontási folyamat többször csökken.

 • Cross alakú modell pH2 Főként a kis építési munkákhoz, valamint a mindennapi életben. A termék sajátossága a csavarokat puha és vékony felületre csavarhatja, például küszöbértékeket a szobákban.

 • Mágneses csavarhúzó Általános fejlődést tekintett. A fentiekben bemutatott bármilyen módosítás mágnesezhető a gyártás során vagy a vásárlás után. Ezeket a modelleket teljesen más formában lehet bemutatni. A rúd vékony vastagsága ideális a kis alkatrészek szereléséhez és szétszereléséhez.

Figyelembe véve a közelgő munka további árnyalatát, meghatározhatja, hogy mely csavarhúzó alkalmas méretben: hosszú vagy rövid, műanyag fogantyúval vagy szilikon töltőanyaggal.

Felszerelések

Modern módosított modellek a keresztezékek, mint egy szilárd rúd, cserélhető bitek, amelyek a műszer fogantyúja tárolódnak. Természetesen kényelmes, hogy egy nagy készlet, sok csavarhúzóval veled, de az otthoni használatra ez az opció születik.

Ezenkívül minden bitnek mágnesezett csúcsával rendelkezik, és ha szükséges, csavarhúzóval együtt használható, különösen az elsődleges szereléssel.

Egy másik vitathatatlan plusz a modern fém horgonyokkal való nagy kölcsönhatásban rejlik.

A kényelmes és tartós kapcsolás lehetővé teszi, hogy speciális erőfeszítések használata nélkül telepítsen.

Mi különbözik a lakástól?

A modern világban lapos és kereszteződések a leggyakoribb csavarhúzók. A különbség közöttük nagyon nyilvánvaló. A lapos csavarhúzó csípése a nem folytatódott lemezből készült közvetlen csúcs formájában van ábrázolva. A közeljövőben szinte az összes gyors volt a csúcs egyenes vonala, és csak a csípés kívánt méretének kiválasztásához szükséges volt. Napjainkban az ilyen kötőelemeket ritkán használják, de ha telepítve vannak, csak egy lapos csavarhúzó.

Keresztmodellek viszont a figurák rögzítésére és leszerelésére szolgálnak. A bámulás nagyszámú kiemelkedő kiemelkedésének köszönhetően sűrűbb csatolása csavaros elemekkel.

Ellentétben a lapos csavarhúzókkal a kereszteződésekkel, nemcsak a háztartási tárgyakkal, hanem a fán, a fémen dolgozni is.

A lapos csavarhúzók csak az ajtófogantyúk, az aljzatok és az ilyen típusú tárgyak felszerelésére alkalmasak.

Tippek a választáshoz

Meg kell kezdeni, meg kell jegyezni, hogy veszteséges, hogy csak egy csavarhúzót szerezzen a célra. Néhány nap múlva vagy akár egy hónap után szükség lehet egy másik méretű modell használatára. Ezért figyelmet kell fordítani egy speciális készletre, amely magában foglalja az összes méretű és további bitek csavarhúzót. Minden varázsló megerősíti, hogy csavarhúzó jelenléte nélkül, és jobb több darab, a javítási folyamatot nem lehet folytatni.

A háztartási készülékek kis javítása érdekében nem kellene fordítania a hatalmas készleteket. Elég két vagy három modell, amelyet gyakran használnak a háztartási szinten. Az áruknak nem is meg kell találnia a zsebét, mert csavarja le a csavart a kávédarálóban, nem kell durva fizikai erőt használnia.

Az építők számára a Crusader készleteket olyan szilárd fogantyúval kell kiválasztani, amely képes túlélni a nehéz terheket és a nyomást.

A villanyszerelők számára a szokásos csavarhúzó nem illeszkedik. Ebben az esetben szükség van egy speciális szigetelőanyagból készült modell használatára. Így a szakember védelmet kap a sokk ellen.

A laptop, az óra, a mobiltelefonok és a rádiótechnika javítására használnia kell a kereszteződések modelljeit, pontos munka. A megkülönböztető jellemzőik erős mágnescsúcsban és egy vékony rúdban vannak. Ezenkívül a pontos munkákhoz való csavarhúzók speciális racsnisel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy kiürítse a kis kötőelemeket a rúd eltávolítása nélkül.

A komplex munkák teljesítménye erős típusú kötőelemekkel kell használnia a keresztcsavarhúzó ütésmodelljét.

Ők is van egyfajta ratchet, amely 3 mm-es rögzítést kap, miközben nem törik meg az alap szálakat, és nem rontja a mélyedést a szúráshoz.

A működés finomságai

A modern ember csodája gyakran meghaladja az összes elvárást. Az egyes célokra szánt tárgyakat és eszközöket egy teljesen ellentétes profilban használják. Például egy csavarhúzóval, sokan pontszámok különféle szennyeződéseknek a különböző felületeken, elválasztva a tárgyeset alkatrészek és még használatra egy par vésővel.

Mindezek a műveletek ellentmondanak a természetes csavarhúzó működésért, az eszköz elég gyorsan a diszkréten. Csak azért marad, hogy válasszon egy új vásárlása és a régi eszköz sorrendje között.

A csavarhúzó gombjának rögzítéséhez mindegyik képes lehet élesíteni a tüskés csípést nem minden. Sokan megpróbálnak helyesen költeni egy mentési munkát, de nem mindig az eredményt sikerrel koronázzák.

A csavarhúzó – az ügy nem könnyű, nagymértékben hasonlít a jégpengék pengéjének feldolgozásának elvét. Csak a keresztezékekkel kell rendelkeznie rendkívül szépnek. Kezdetben a fém felmelegszik a vörösségig, miután mártott a kenési folyadékba, majd egy kicsit lehűtött és az élesítés megkezdődik. Ennek az eljárásnak a komplexitása a csúcs csúcsának kisméretei és a megközelítés kényelmetlensége.

Élesítés után meg kell mágnesezni a feldolgozott eszközt. Ehhez tegyen egy csavarhúzót a mágnes mellett, és hagyjon egy ideig.

Az ilyen problémák elkerülése érdekében a legjobb a csavarhúzók közvetlen kinevezésével történő használata.

Hogyan élesítsen egy keresztes csavarhúzót, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: