A marker filmről

Ha nem tudod, mi a marker film, itt az ideje megismerni, hogy mennyi ez a hasznos anyag. Lehetséges, hogy ezután vágy, hogy használja ezt a terméket otthonára – sok előnye van a szokásos stylist tábla felett, és elengedhetetlen a képzés és a kreativitás szempontjából.

Sajátosságok

Ha a hobbi gyermekei a lakás falaira húzódnak, itt az ideje, hogy egy kényelmesebb és praktikusabb ruhát szerezzen nekik, hogy megnyilvánuljanak a kreatív képességek. Ehhez a minimális vastagságú univerzális polimerből készült markerfilm tökéletes – PET – PET.

Az anyag előnyei és megkülönböztető tulajdonságai.

 • A hagyományos polivinil-kloridfóliával összehasonlítva, amely nem olyan tartós, a hőre lágyuló polietilén-tereftalátból származó termék hosszú élettartamú, teljesen ártalmatlanul, könnyedén eltávolíthatja a feliratok és a képrögzítőt. Az ilyen termékek nem tükröződnek, és megkülönböztetik a matt felületnézet.
 • A modern rajzfilm egy markerrel a különböző felületek díszítésének új verziója, különböző jellemzőkkel, méretekkel és színekkel rendelkezik. Az edzőtáblához a fekete anyagot leggyakrabban használják, és átlátszó vagy fehér film tökéletesen illeszkedik az árnyékoláshoz.
 • A statikus tulajdonságok miatt bármelyik anyag gyorsan és könnyen beilleszthető a különböző tételekre és bázisokra, ha csak ők is voltak. Felső, Valójában a film védőrétege szabadon tapasztalható legalább 10 ezer törlést, de nem az első 2-3 kísérletben, amikor a festék leereszkedik, nem teszi lehetővé a vonalakat a homogenitás eléréséhez – ez a jellemzője termék.
 • A PET nagy ellenállása a mechanikai deformációval szemben – nem lehet jelentős naage és hosszú távú működést károsodni.
 • A műanyagból készült műanyag biztonsága, amely a kréta ceruza vagy a szokásos szamárok használatához használt film használatához használt, az, hogy a hagyományos, stilizált táblákkal ellentétben a krétából származó por nem alakult ki rajta. Ezért a terméket alkalmazhatjuk, nem félnek az allergiáktól és a szövődményektől, amelyek hajlamosak a légzőrendszer betegségeire.

De a marker és más filmek egy hátránya. Bár az összes meglévő jelölő típus alkalmas arra, hogy ezeket a nehéz, sima anyagot, az ideiglenes rekordokhoz és képekre vonatkozó rajzokat hozza létre, nem szükséges állandó marker használata – a leginkább ellenáll a külső hatásoknak, így szinte lehetetlen mosni ki a kisállat felületéről.

A kivételek professzionálisan alkalmazott rajzok, amelyek hosszú ideig tervezett dekoráció elemei.

Fajták

A leggyakoribb lehetőség, amely releváns az oktatási intézményekben és otthoni, fehér filmben való használatra. Az anyagok színtípusai szinte nem találhatók el, mert ritkán használják. A következő fajták különösen népszerűek.

 • Matte marker termékek. A szennyezés ellenáll, jó nedvességállósággal rendelkezik, megkülönbözteti a hosszú élettartam és sok nehézség nélkül törölve. Néhányan tartalmaznak egy habosított műanyagréteget, amely bizonyos megkönnyebbüléssel simítja a felületi szabálytalanságokat.

 • Az átlátszó film különleges keresletet használ, Lehetővé teszi a különböző felületek és anyagok, például fém, háttérképek, fafestett falpanelek tervezését.

 • Mágneses marker, fényes, fehér. Ez a fajta anyag tartós, lehetővé teszi, hogy a mágnesek tartására, a víz alapú jelölők rajzolására és írására. Mágneses filmréteg – ez egy mágneses vinil.

 • Mágneses kréta film. Általában fekete, gyorsan ragaszkodik és szárítja a szemet, majd húzza rá.

Ezenkívül az anyagot öntapadónak minősítjük, állandó ragasztóval és eltávolítható, speciális kompozícióval ellátott felületekhez kapcsolva, amely könnyen eltávolítható, mint maga a film.

Népszerű gyártók

A Tiszteletes Trust élvezi a következő vállalatok által készített markerfilmet.

 • Grafix – Fehér film kiadása a markerekkel való íráshoz. Ez kiváló minőségű anyag magas kopásállósággal.
 • Wolly – különböző fehér és fekete anyag, matt, átlátszó, mágneses, öntapadó. A kiváló minőségű termékek elsőbbségi nézete.
 • ECO – Költségvetési PVC-termékek Hollandiából ragasztóval és védőréteggel. Alkalmas bármilyen okból, beleértve a hajlítófémeket is.
 • Melomark – Gyakorlati, kényelmes, kiváló minőségű és költségű színes termékek a jelölők használatához.

Ennek alapján a pozitív visszacsatolás, a film jelenleg a legkeresettebb a gyártó Wolly, és széles választékban kínál különböző típusú marker termékeket.

Használat használata

A marker film egy innovatív találmány, amely az első helyen, lehetővé teszi, hogy használja az óvodákban, iskolákban, intézményekben és egyéb oktatási intézmények vizuális magyarázatot a fejlődő és a képzési információk. De ez nem az egyetlen lehetőség a használatának:

 • Gyakran az anyagot az óvodákban használják, mivel a gyerekeknek biztonságosabbak, ellentétben azok a stilográfok, amelyek rosszul kötődhetnek;
 • Otthon, sok ötlet hogy ezeket a könnyű, kényelmes termékeket – ezek védelmére alkalmasak öblök és beltéri ajtók, ha javítani lehet helyezni egy szekrény, fal, és még az ablak dekoráció;
 • A marker típusú anyag a szintező réteggel tökéletes bázis egy dekoratív film vagy tapéta alkalmazásához;
 • A mágneses film megfelelő nem csak a bevonat formájában a hűtő, hanem alkalmas a tervezés ajtók és padló, gyakran a falhoz csatlakozik a külső padon tárolására ékszer;
 • Sok modern iskolában a kréta tábla már javított marker opcióval rendelkezik;
 • A mágneses krétából, rugalmas filmből érdekes figurákat vághat, alkalmazza képzési kamra, emlékeztetők és rekordok.

A marker filmben kényelmesebb írni, egy mozgásban, akkor törölheti a rekordokat és képeket. Ez a tartós anyag nem vonatkozik a mechanikai károsodás és a nedvesség hatása. Ne hagyjon ilyen hasznos terméket figyelmet – a végén, célja, hogy javítsa és megkönnyítse az életünket.

A markerfilm nagy felületen történő ragasztásakor olvassa el a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: