A visszaigazolók vezetékei

Leírás

A forgácslapok, MDF és más faalapú anyagokból készült moduláris bútorok szerelvényeinek leggyakoribb változata (EUROVINTS, Euro Shurus). Ezek a rögzítések a lyukak átmérőjében 2 különböző lyukakat javasolnak: egy csatlakoztatott elem végétől az euroszint és a másik elem síkjának (síkja) végéig. A szokásos fúró szinte irreális, mert a lyuk megszakadt, és ritkán képes egyenes szöget teremteni. E tekintetben az ilyen munkákhoz egy eszköztárnak kell lennie a karmesternek.

Valójában a karmester egy szokásos sablon a kívánt átmérőjű lyukakkal.

A készülék munkatartománya egy olyan tartós anyag, amelynek tartós anyaga lyukakkal rendelkezik, a szükséges jelöléssel összhangban.

A kényelem érdekében szabályozóval és reteszelővel felszerelhető.

A karmester biztosítja a forgácsolószerszám szükséges irányát a felülethez, amely nem teszi lehetővé. Különösen fontos, ha a szekrény bútorok, például az ajtók vagy falak végfelületei nem. Ezen eszköz nélkül meglehetősen nehéz ellenállni a kívánt szögnek, ami hibás lehet, mert néha a kötőelemek lyukának irányának enyhe eltérése lehetetlenné teszi az egyes részek összeszerelését egy szilárd kialakításba.

Az eszközök a következő előnyökkel vannak ellátva:

 • Köszönjük nekik, lehetséges, hogy pontos lyukakat szerezzen az adalékanyagokhoz (Eurovintages);
 • Az eszközkészletnek nincs szüksége a fúró alatt lévő jelölésre;
 • Bármely bútorot sokkal gyorsabban kell összeállítani;
 • Egy konkrét számú lyukat tehetünk előzetes jelölés nélkül.

Hatály

Azt kell mondani, hogy a lyukak karmesterének használata szinte mindenütt gyakorolódik, ahol szükség van a lyukak gyors fúrására. Az ilyen területek lehetnek a következők.

 • Bútorgyártás. Alkalmazza mind a gyártás, mind a bútorok összeszerelését, amikor a párosodó elemekben a lyukakat a kötőelemek felszereléséhez kell elvégezni. Ilyen epizódokban gyakran használják a tüskék vagy a karmester megerősítésére (EUROVINTS), amelyek nélkül lehetetlen magas színvonalú leszálló aljzatok a kötőelemek alatt. Például egy P-alakú ConfigMatika hangsúlyt fektetve leegyszerűsíti az Eurones lyukak fúrását, és megkönnyíti a szekrények, az éjjeliszekrények összeszerelését. Rendkívül szükséges az ilyen eszköz, ha lyukakat kell fúrni (beleértve a szöget) a chipsert vagy az MDF vékony lapjaiban.

A karmester alkalmazásakor a bútorok összeszerelése gyorsan és egyszerűen történik. Még egy nem kemény eszköz, például egy deszka, amelynek hangsúlyt fektet, jelentősen leegyszerűsíti az azonos lyukak végrehajtásának eljárását.

A bútorgyártás nem az egyetlen ipar, ahol a lyukak gyártására szolgáló szerelvényeket gyakorolják.

Gyakran alkalmazzák a csövet és más hengeres üres lyukakat

 • Épület. Építési és telepítési munka végrehajtásakor gyakran szükséges a falak fúrása, technológiai lyukak létrehozása az épületszerkezetekbe, például szendvicspanelek telepítésekor, csövek és más felületek. A csatornák nélkül ez nagyon nehéz megvalósítani, és a későbbi hibák korrekciója tömegtömeget vesz igénybe. A vezetékek segítségével az összes fúrt lyuk ki van kapcsolva, hogy helyesen konfigurálva legyen, és a kívánt lejtő alatt lesz.

 • Gépgyártás. Ezenkívül nehéz munkatársak nélkül dolgozni, hiszen az összes üres és termék szabványosítás tárgyát képezi, más szóval, mindegyiknek ugyanolyan méretűek, hogy ugyanolyan helyen legyenek bizonyos elemek, beleértve a lyukakat is.

 • Soros és tömeggyártás. A felhasználás annak a ténynek köszönhető, hogy egy kis termékcsomag esetében nincs értelme, hogy külön-külön és alkalmazkodjon.

 • A bélyegző termelés bizonyos elemek szabványosítását is magában foglalja. A vezetők megkönnyítik a feladatokat ebben a kérdésben. Nem kétséges, hogy az összes fúrt lyuk nem különbözik a méretben és a lejtésben.

 • Élet. A mindennapi életben gyakran szükség van valamire kijavításra – ez lehet a falak lyukak létrehozása, különböző tárgyak, és így tovább, ahol nagy pontosságra van szükség.

Mi történik?

Meg kell jegyezni, hogy ezeket az eszközöket nemcsak lyukak gyártására használják, hanem az őrlés, az élesítés és a törpítő.

A funkcionalitás és a tervezés szerint a vezetékek több fajtára oszthatók.

 • Felső. Ezek a leggyakrabban használt tartozékok a könnyű anyagokból. Az előkészítő részre vagy a feldolgozott felületre vannak felszerelve, speciális bilincsekkel vannak rögzítve, vagy kézzel átadják. Egy ilyen eszköz alkalmazható a sima alkatrészek fúrására, például a forgácslap és az MDF lapjai. A karmester használata miatt a lyukak nagyon pontosak és szépek.

 • Káromkodás. Az ilyen csatornák tökéletesen alkalmasak a lekerekített vagy henger alakú felületek fúrására. Egy ilyen eszköz, úgy tűnik, a képesség, hogy fúrni nem csak merőleges lyukakat, hanem csinálni őket különböző szögben, mint a forgó szerkezetek vannak felszerelve szakosodott ujjú, így képes telepíteni a készülék a különböző tengelyek dőlés.

 • Egyetemes. Az ilyen kialakítású vezetékek alkalmasak a legtöbb munkatípusra (kivéve a szűken specializálódást), és nagy igényt élveznek a kis iparágak számára, ahol a meglévő felület alatti gyors beállítás elengedhetetlen. Ők is népszerűek a mindennapi életben, amikor a legkülönbözőbb anyagokkal és felületekkel kell dolgozni.

 • Tompított. A funkcionalitás szerint valami univerzális. Szükségük van, ha különböző repülőgépeken vagy lejtő alatt lyukakat kell tennie. Nagyon praktikus, hogy bármilyen javító- és építési munkát végezzen, ha szükséges egy lyukat a falakon magas ideig, és egy adott szögben.

 • Csúszó. Ez a fajta vezetékek nem jelentenek rögzítést a felszínre, amelyben a lyuk szükséges. Egyszerűen meg kell tartaniuk a kezüket (ami gyakran nem különösebben kényelmes).

 • Munkavállaló. Az előző fajokkal ellentétben azok szorosan rögzítik azokat a webhelyet, ahol alkalmazni fognak. Annak ellenére, hogy kényelmesebb dolgozni, egy ilyen szerelvények korlátozzák a cselekvési szabadságot.

Tippek a használathoz

Mint tudjuk, a legegyszerűbb módja annak, hogy felkészítse az ülések megerősítésére a kézbesítési elektromos fúró jelölésére vonatkozó műveletek végrehajtását. Ez a módszer 2 hiányossággal rendelkezik: alacsony pontosság és munka sebessége.

A legegyszerűbb lépés az e paraméterek jelentős növekedéséhez a karmester – speciális eszközök használata, amelyek helyesen meghatározzák a fúró helyzetét a feldolgozott részen.

Fontolja meg a műveletek sorrendjét a lyukak gyártásához a karmester segítségével:

 • Telepítse a fúróhelyet;
 • tartsa a karmesterét;
 • Kényelmes módszerrel;
 • A lyukakban telepítse a hüvelyt;
 • fúrók a szükséges helyeken.

És egy másik tanács.

. A karmester használatából eredő por mennyiségének minimalizálása érdekében a kialakítás egy fél műanyag palackgal kiegészíthető.

Egy ilyen egyszerű eszköz olyan tartályként szolgálhat, amelyben a zsetonok fúrás közben fordulnak elő.

A vezetékek megerősítéséről lásd a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: