Az intercol körfűrészekről

Jelenleg a körfűrész elengedhetetlen eszköz a mindennapi életben, és a professzionális fafeldolgozás során a fő felszerelés. Most van egy hatalmas számú különböző lemezfűrész az összes gyártóból az elektromos szerszámokból. A körfűrészek két fő típusra vannak osztva – ezek állandó ágyakra vannak felszerelve, valamint kézi modellek. A cikkben a hordozható kéziszerszámokról beszélünk. Nem számít, milyen meglepő, ellentétben az általános tendencia, hogy csökken az energiafogyasztás, a tömörség, a készülék és a körfűrész nem vonatkozik ez a – kézi modellek nem rosszabb a teljesítmény a helyhez testvérek, kivéve az átmérője a vágókorong.

Napjainkban a tekintetünket a “Interskol” vállalat termékeire fogják címezni. Ez egy hazai gyártó, amelynek eszközeit kiváló minőség és megfizethető árak jellemzik. Ennek köszönhetően az építési eszközpiacon lévő vállalatnak folyamatosan növekszik és új modellekkel feltöltődik.

Az Interskol Disc Electronics széles körű modelltartományt képvisel a nagy árkategóriában.

Disk fűrész termelés a cég „Interskol” célja a hossz- és keresztirányú fűrészek, faanyagok (rétegelt lemez, forgácslap, MDF, OSP), különböző kompozit anyagok, valamint a műanyag és néhány színesfémek. A nemvasfémek vágásához (például alumínium profil), speciális keményfém lemezre van szükség, amely könnyen megvásárolható az építkezésen.

Előnyök és hátrányok

Kezdetben fontolja meg az “Interskol” vállalat kézi körfűrészeinek előnyeit. A körkörös elektrooperek nélkülözhetetlen eszköz a famegmunkáló iparban, az építésben, bútorgyártásban, ablakok és ajtók gyártásában. “Interskol” fűrészek – a külföldi modellek kiváló hazai analógja, tökéletesen megkerülnek az előttük álló feladatokkal.

  Alapvető jelentős előnyök a versenytársak felett:

  • Könnyen kezelhető;
  • Kis súlyú ivás;
  • Ergonómikus kialakítás, amely megkönnyíti a fűrészel való munkát, és a működés során jó stabilitást biztosít;
  • Orsózár, a zökkenőmentes indítás lehetősége túlterhelés nélkül a tápegységen;
  • a szervizelés, a rendelkezésre állás és az alkatrészek felcserélhetősége;
  • a lemezvászon gyors áthelyezésének képessége;
  • Kiváló árpolitika;
  • Széles modelltartomány.

  De azt is megadhatjuk a lehetőséget néhány modell, hogy csatlakoztassa a porszívóval távolítsa el a fűrészpor és a jelenléte sokféle kiegészítő tartozékok, mint például a gumi béléssel és egy excenterkart bilincs, amely nagyon pontos beállítását a hossza a propil. A tartomány mindig rendelkezésre áll a nagymértékű Supernovae All-Powered Alloys nagyszerű választéka a kiváló minőségű Supernovae Allouted ötvözetektől.

  A fűrészporfapadók hátrányai a fűrészpor tisztító rendszerének alacsony hatékonyságának tulajdoníthatók a hajtóművet, a sebességváltó zajos működését, a fogantyúk alacsonyabb minőségét a fogantyúknál, mint a versenytársaké.

  Népszerű modellek

  Az intercol elektromos lemezfűrészek széles választéka lehetőséget ad arra, hogy minden ízléses és zsebében szerszámot választson és vásároljon a mindennapi életben a professzionális eszközre.

  Tekintsünk több népszerű modellt.

  Az árszegmens elején van egy lemezes kézfűrész DP-140/800 modellek, Elég olcsó, nagyszerű otthoni használatra. Megkülönböztető jellemzője ennek a modellnek minden lehetséges biztonsági rendszerek által biztosított szabályozási dokumentumok meglehetősen erős motor ezen az áron hiánypótló, a stabilitás a hosszú távú működés, nagy teljesítményű, kényelmes és nagy szilárdságú referencia platform alumínium ötvözet, a legegyszerűbb beállítása a propil-szög és mélység. Egy karbid lemez ruhával.

   Fontos jellemzőkből felsorolható:

   • Motor teljesítmény 800 W;
   • Orsó sebessége az üresjáratban 4500 fordulat / perc;
   • lemezszövet mérete (max / perc) 140/130 mm;
   • A propil-mélység (90?/ 45?) 45/30 mm.

    A hátrányok közül a távollét:

    • Simaindítás;
    • fordulatszámok kiigazítása;
    • Az ismételt kezdet elleni védelem, túlmelegedés, zavarás.

     Ez a modell kiváló ergonómikus kialakítású, meglehetősen elfogadható mérlegelés 3.2 kg és tápkábel 4 m hosszú.

     A modelltartomány középső linkje lemezfűrészmodellnek nevezhető DP-190 / 1600m Erősebb motorral és megnövekedett orsóforgófrekvenciával, valamint a maximális lemezszövet átmérőjének növelése.

      Ez a modell már megközelíthető a körfűrész szakmai szegmenséhez. A jellegzetes tulajdonságait ennek a modellnek, nagy teljesítményű lehet megkülönböztetni, az időtartam nélküli működés túlmelegedés miatt a frissített motor hűtési rendszer, a támogatási platform nagyszilárdságú alumínium, a pad a platform telepítése speciális gumi, kényelmes beállítását a dőlésszög és a vágás mélysége, a nagyított lemez átmérője 210 mm-re, a porszívó csatlakoztatásának képessége.

       Fontos útlevél jellemzői:

       • Motor teljesítmény 1600 W;
       • Az orsó sebessége akár 4800 fordulat / perc;
       • a lemezszövet átmérője (max / perc) 190/175 mm;
       • Maximális propilmagasság (90?/ 45?) 65/45 mm.

        A fő előnyök megnövekedett teljesítmény, a mélysége a vágás, a nagy változékonysága A rendelkezésre álló merevlemez kenuk, a jelen lévő különleges vonal a készletben, a hossza a 4 zsinór m.

        A hátrányokból kiosztható:

        • a motor fordulatszámának sima kezdete és beállítása;
        • a legtöbb védelmi funkció hiánya;
        • Nagy tömeg 5,5 kg.

         Az eszköz tartalmaz egy kiterjedt kiegészítő tartozékok, garancia 24 hónapig.

         A körkörös pil termelés modellje lobogója “Interskol” egy modell DP-235 / 2050EM, Ez az eszköz teljesen a professzionális használatra összpontosul.

         A modell fel van szerelve a professzionális eszköz összes funkciójával: az egyetemesség a használat, a legerősebb motor, amely lehetővé teszi a munka stabilitását a maximális terhelés hosszú ideig, egy megbízható hűtési rendszer, minimálisra csökkentve a fűrészpor leesésének lehetősége A motorban a sima kezdetének függvénye csökkenti a terhelést a tápegység, a széles öntött nagy szilárdságú alumínium platform, a gyors csere lehetőségével, a porszívók gyors csatlakoztatása, gyors és könnyű hozzáférés a kefékhez, kényelmes Mélységbeállítás és sarok.

         Ez a modell a következő jellemzőkkel rendelkezik:

         • Motor teljesítmény 2000 W;
         • Orsó sebesség 2200-4500 RPM;
         • 235 mm lemezszövet maximális mérete;
         • Maximális propilmagasság (90?/ 45?) 85/60 mm.

         Ennek a modellnek a fő előnyeiből – a sima indítás jelenléte, a motor fordulatszámának beállítása, a tápkábel hossza legalább 3 m, kiváló ergonómiai kialakítás, alacsony rezgés, fogyóeszközök rendelkezésre állása.

         A hátrányokból kiválaszthatja az újrafogadás elleni védelem hiányát, zavaros, túlmelegedést, nincs indítási áramhatár, amely nem áll rendelkezésre az asztalhoz való rögzítéshez, magas súly – 6,93 kg.

         A Társaság által benyújtott utolsó modell “Interskol” – Merülő körfűrész PP-165 / 1300EM.

         A merülőfűrészek a lemezfűrészek rendkívül specializálódott módosítása az anyag középpontjában lévő befecskendezés megvalósításához, amely lehetővé teszi, hogy keresztmetszetű és mélyvágó, ez a funkció megkülönbözteti a közönséges körkörös merülő fűrészeket. Teljesen professzionális eszköz csak a fafeldolgozó gyártási műhelyekben szükséges, ezért nem különböztethető meg túl sok fajta.

         Ez a modell hatékony motorral van ellátva, hogy biztosítsa a megszakítás nélküli működést és egy jó hűtési rendszert, egy sima start-rendszert, amely csökkenti a terhelést a motoron, és kényelmes fordulatszámot biztosít a szükséges teljesítmény megőrzéséhez nehéz anyagok feldolgozása során. A kényelmes és ergonomikus kialakítás kényelmes tapadást biztosít, amikor dolgozik és csökkenti az üzemeltetőnek továbbított rezgéseket. Ez a modell széles körű lemezvászonokat tartalmaz, amelyeket szinte bármilyen anyaggal használnak. És ez a modell egy speciális talppal van felszerelve, amely a gumiabroncs szerelési szögének változásához igazodik a golyók egyenetlen felületeinek és ékszer-pontosságainak feldolgozásához. A méretezés és a mélység átméretezése, különféle gumiabroncsok külön megrendelhető.

         Modellek specifikációi:

         • Motor teljesítmény 1300 W;
         • Orsó sebesség 2000-5000 rpm;
         • Mélység vágás (90?/ 45?) 55/38 mm;
         • Elektronikus motorvédelem.

         Ennek a modellnek a előnyei, viszonylag alacsony súlya is megkülönböztethető – 4.5 kg, tápkábel hossza 4 m, mindenféle védelem, beleértve a motor elektronikus védelmét, az elakadás elleni védelem, a porszívó összekapcsolásának lehetősége.

         Alkatrészek és tartozékok

         A körfűrészek esetében nincs olyan sok kiegészítő tartozék, de hasznosságuk nem lehet túlbecsülni – ez egy gumiabroncs-útmutató, gumifedezet, excentrikus a propil pontos hosszának beállításához. Az utolsó kettőről van szó, de elmondjuk a gumiabroncsról.

         Minden tapasztalt asztalos tudja: Nem számít, mennyire keményen próbáltál, tökéletesen sima alvás, szinte lehetetlen, folyamatosan megereszkedtem, hogy eltérjenek a megjelölt pályáról rezgésekkel. És itt a mentéshez jön egy banális eszköz, amelyet a Guide gumiabroncsnak neveznek. Lehetővé teszi a kézi körfűrész elvégzését a tervezett pályán eltérések nélkül. A helyhez kötött lemezfűrészek esetében a gumiabroncsokat egy pár bilincset szerelnek, de kézi modell esetében lehetetlen.

         A speciális gumiabroncs használata esetén csak a lemezfűrész alján található speciális tartók segítségével kell csatlakoztatnia, és elkezdheti a munkát. Távolság a lemezszövettől a gumiabroncs széléig legfeljebb 20 mm. Ellentétben a szabály, akkor nem kell figyelnie, hogy a lehető váltás vagy szorítóerő a szabályokat az anyagot, mert törékeny anyagból lehet adni, vagy szünet – csak akkor van szükség, hogy simán vezetni a vágási vonalat. A márkás gumiabroncsokat pontosan a lemezfűrész tipikus méretével tervezték, így a gumiabroncs széle szinte érintkezik a vágólemezzel, a speciális gumiabroncsok a lágy anyagokból származó csíkok illeszkednek az anyagok jobb csúsztatásához.

         A piac nagyszámú összetevőt mutat be a lemezfűrészekhez – csapágyak, státuszok, rotorok, motorhorgony. Ezek az elemek a körfűrész a legérzékenyebbek a meghibásodások és a kopás, akkor önállóan próbálják helyettesíteni a kiáramlás részlet, de ne felejtsük el, hogy a garancia az eszköz ebben az esetben zoom.

         Javasoljuk, hogy használja a garanciális javítás szolgáltatásait szakosodott szervizközpontokban. De még akkor is, ha a garanciális időszak vége a szervizben a szolgáltatásban, a legmagasabb osztály szakemberei mindig segítenek Önnek, és biztosan úgy véli, hogy az eszközét az összes szabály és ajánlás szerint rögzítik.

         A választott finomságok

         A kézi körfűrész kiválasztásakor figyelembe kell venni néhány tényezőt.

         • Jellemzők – Ez az információ a vevő rendelkezésére áll a kiválasztáskor. Ez a dőlésszög, az orsó sebessége, a motor teljesítménye, a különböző típusú védelmi és funkciók jelenléte: Simaindítás, sebességbeállítás, kiegészítő berendezések összekapcsolásának képessége, lézer mutató.

         • Célja – otthoni használatra, félig professzionális vagy szakmai eszközre. Abszolút nem kell vásárolni Profidstrument, ha meg kell vágnia több MDF-t vagy DSP kézműveset az országban – tökéletesen meg fogja érezni a kezdeti ár szegmensben.
         • Árkategória. Ennek alacsonyabb ára vagy a szerszám modellje teljesen nem jelenti azt, hogy rosszabb. Most van egy hatalmas számú gyártó az építési eszközök piacán, a verseny teszi őket kiváló minőségű felszerelés megfizethető áron. Gyakran a kezdeti ár-szegmens a mindennapi életben való használatra szánt eszközt jelenti, szerényebb funkciókészlet és kevesebb teljesítmény. A professzionális eszköz sokkal drágább a hatalma, a termelékenység, a különböző funkciók, a megerősített erőberendezések, a különböző védelem miatt, és állandó használatra készült.

         • Feldolgozó anyag – meglehetősen fontos szempont, mert a különböző vastagságok fafeldolgozásához figyelembe kell vennie az eszköz képességeit. Hasonlóképpen, színesfémekkel és kompozit anyagokkal: egy adott anyag feldolgozásához speciális lemezruhát tartalmaznak.
         • Fenntarthatósági eszköz. Néhány gyártó termékeiket, így beszélni, “eldobható”. Mindig hasonlítsa össze a modelleket nemcsak műszaki paraméterekkel, hanem olvassa el a revieweket is, konzultáljon az eladó-tanácsadóval.

         Használati utasítás

         A kézi körfűrészek tartalmazzák a teljes körű használati utasítást. A következő szabályokat írjuk le.

         A fűrész bekapcsolása előtt mindig meg kell vizsgálni a tápkábel integritását a károsodás és az inflexió hiánya miatt, függetlenül attól, hogy az anya, a fűrészlap rögzítése, a védőburkolási mechanizmus helyes működése, ha az Ön A modell mozgatható.

         Ha be van kapcsolva az üresjárón, hallgassa meg a motort, nincsenek idegen hangok és tőkehal, jelezve a motor hibás működését, és ha szikrák vagy gary szaga jelennek meg, azonnal kapcsolja ki a fűrészt a hálózatról.

         Ha az eszköz nem tartozik a szakmai szegmenshez, hagyja, hogy egy periodikus pihenést dolgozzon, győződjön meg róla, hogy megfelelő lemezszövetet használ.

         Mindig, amikor kézi körfűrészel dolgozik, viseljen védőszemüveget és egy speciális fürdőköpenyt, amely védi Önt a repülő fűrészporból vagy szikrákból (fém vágásakor), próbálja meg a fúvókust, amelyből a fűrészelt elküldi az Ön oldalára, vagy csatlakoztasson egy speciális porszívót.

         Lemezvászon csere:

         • A műveletet olyan kulcs segítségével végezzük, amely egy fűrészelű készletben van;
         • Tartsa a blokkoló orsót a fűrész rögzítéséhez;
         • Ezt követően elkezdheti csavarni a lemez rögzítését;
         • Távolítsa el az anyát és a karimát, majd eltávolíthatja a lemezt;
         • Ügyeljen arra, hogy tisztítsa meg a szíjtárcsát, a felső és az alacsonyabb védelmet a fűrészporral szemben, és a por töltött por;
         • Ezután új szíjtárót viselhetsz;
         • Indítsa el a szerelési eljárást fordított sorrendben.

         Semmi esetben ne kapcsolja be a fűrészt, ha nem ellenőrzi, hogy a reteszelőcsavar eléggé megmarad-e.

         Győződjön meg róla, hogy lusta, hogy elolvassa a modell használati útmutatóját, részletesebb lesz.

         Intercol körfűrész áttekintés az alábbi videóban.

         Értékelje a cikket
         ( Még nincsenek értékelések )
         Megjegyzések hozzáadása

         ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: