Az ólomüveget választjuk és ragasztjuk

Az eredeti belső belső kialakítás során használjon széles skálát. Sok különösen vonzza az ólomüveget (másképp, hogy “Dakron”, “Loven”, “Steril”). Vevők szereti az értéküket és a bonyolultságukat. Fényes lefedettség alkalmazása az ablakokon, amely szimulálja a színes üveget, létrehozhat egy lenyűgöző, eredeti kialakítást, átalakítani a belső tér egészét.

Azzal, hogy Biztos lehet benne, hogy a termék hosszú ideig tart, mert ez a bevonat poliamid, gyorsan száraz, tartós, nem dörzsölje. Ma az ilyen ruhák széles választéka van, hagyományosan típusokra osztva. Mindent részletesen a cikkben.

Ami?

Ólomüveg film – elég érdekes anyag, amely hajlandó az üvegen alkalmazni: a tükörben, a lámpákon, az ablakokon és más hasonló elemeken. Az anyag segít átfedni az égő nap sugarakat a hőben, ami gyakran a fáradtság és a fűtési tér oka. A filmszálas üveg árnyékkal rendelkezik, és eltávolítja az üvegen keresztül láthatóságot. Miután alkalmazzák a felületre, a szoba megjelenése jelentősen átalakul, emellett az élettartam növekszik.

A film gyártásában Ragasztó hozzáadása, így nincs probléma, ha ragaszkodik. A festett acél széles választékát nyitja meg a használatra.

Fő fajták

Az eredmény attól függ, hogy milyen filmet használnak a dekoratív vagy befejező munkákban. Számos lehetőség van, amellyel meg kell veszélyeztetni a találkozást.

Vinil

A vinil termékek speciális, kiváló minőségű szintetikus polimerből készült filmek – polivinil-klorid. Ez az opció a legtöbb költségvetés. A műanyagot mindenhol használják: belőle van a test dekoratív matricák az autóban, hozzon létre háttérképeket képekkel és még sok mással.

Előnyök:

 • Az ár – a vinil nagyon költségvetési és népszerű opció;
 • Megjelenés – A vevő széles választékot kínál, a vinyl film hihetetlenül szépnek tűnik, és lehetnek bármilyen fajta, különböző rajzokkal, például virágokkal.

Minuszok:

 • Distributy – néhány évvel később, a terméket meg kell változtatni, mert elveszíti eredeti megjelenését;
 • A torzítás – vinyl teszi az ablakot ívelt ablakból;
 • A gondozás teljessége – a vinil esetében különleges, szelíd ügynököket igényel;
 • A ragasztás nehézségei – a film fény, ezért meglehetősen nehéz buborékozni, és a buborékok gyakran maradnak.

Poliészter

A poliészter anyagok szupercrossed, nagyon tartós, de rossz csúszda van. A műanyag széles körben elterjedt az építésben, szövetből, töltőanyagokból és másból. Ugyanakkor a poliészter film minősége jobb, mint a vinil.

Előnyök:

 • Ellenállás – A termék ellenáll a hőmérsékleti különbségeknek, ráadásul szinte lehetetlen megtörni;
 • Tartósság – sok gyártó ígéri, hogy a film legalább 25 évig tart;
 • Megjelenés – A poliészter film a fényerő jellemzi, magában foglalja a különböző árnyalatokat, emellett a kép az üvegen keresztül torzítás nélkül látható.

Minuszok:

 • Az ár – poliészter film költsége drágább, mint a Vinyl költségvetése.

Fényvédő

Hogyan tudsz kitalálni a nevét, a fényvédőt úgy tervezték, hogy megvédje a szobát a Scorching Suntól. Különösen releváns a hőségben és azok számára, akik ablakok jönnek ki délre. Egy ilyen film népszerű, mert hatékonyan küzd a hővel.

Előnyök:

 • Védi a naptól – a fényvédő nem adja meg a napsütést, hogy behatoljon a szoba belsejébe, így függönyök nélkül is megteheti;
 • A javítás sebessége – Ha követi az utasításokat, akkor a termék gyorsan és buborékok nélkül beilleszthető az ablakon.

Minuszok:

 • Burnout – idővel a termék kiégett;
 • buborékok – úgy, hogy ne nyilvánuljanak meg magukat, ki kell próbálnod jól a Windows rendszerrel.

Öntapadós

Az öntapadó film tartalmaz egy vinil- vagy más műanyag fóliát, amely dekoratív kialakítású, például virágokkal, mintákkal rendelkezik. Ez az anyag tartósságú, valamint korlátlan lehetőségekkel rendelkezik: a tervezői fantáziák végrehajtása, széles körű alkalmazási kör.

Előnyök:

 • University – öntapadó termékek szinte bármilyen felületen, például műanyag, üveg, tükör, valami mást használhatnak;
 • A gazdag kiválasztás – A gyártók számos film opciót kínálnak a ház kényelmének kialakításához, Windows, Bútor, Egyéb elemek számára.

Minuszok:

 • A ragasztás összetettsége – A munka megkezdése előtt óvatosan el kell készíteni a felületet, míg minden személy nem másolja ezt a színpadot;
 • Korlátozott használat – 3 év után a terméket meg kell változtatni.

Tervezési lehetőségek

Az anyagot szimuláló színes festett üveg vagy fény formájában lehet elvégezni, és van egy nyitott mintázat – mindez a tervezett stílustól függ. A malár speciális polietilénnek köszönhetően a film jól van a felületen, így gyakran használják az ólomüveg hatására, valóban csodálatos belsőépítészeti kialakításra.

A vászon fajtái sokat, és mindegyikük azt javasolja, hogy használja az elme. Matt film, például tökéletes az üvegből készült ajtókhoz. Színes és a minta – vonzóan nézd meg az ablakokat. Fényfilmek, akinek a diszkrét nyomtatással ellátott fényfilmek átalakíthatják az unalmas tükröket, így ezekről a belső dekorációkat.

Az ólomüveg film egy rajz rajta, mint általában, különbözteti meg a vízálló, így fel fogják használni a fürdőszobában, az ajtók a zuhanyfülke, a fény árnyék tökéletesen. Dekoratív Film tervezők is szeretem díszíteni fa ajtók – ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy összetett stílus.

Mozaik – az egyik legfényesebb film képviselő. Miniatűr téglalapokból, oválisokból vagy rombuszokból áll. Különböző formák, a színezés megnyitja annak lehetőségét, hogy egy személy egy fantázia repülése során egyedülálló belső tér. Ami az átlátszó fóliát illeti, alapvetően ragasztott az asztalra, hogy a felület tökéletes állapotban maradjon.

Gyakorlatilag észrevehetetlen, nem zárja be a felület színét és mintáját.

Hogyan válasszuk ki?

Mielőtt megvásárolná az üvegfelületek költségvetési bevonatát, tanácsos megérteni a termék jellemzőit, előnyeit és mínuszait (már fent írva), és érdemes több árnyalatokat figyelembe venni.

 • Filmminőség – A vevő vásárlásakor lehetősége van a termék megvizsgálására. Bármely foltok, tompa szín, különösen a buborékok jelenléte a rossz minőségű termékekkel foglalkozik.
 • Minőségbiztosítás – bizonyítvány, bizonyító minőség, kell lennie. Ha megtagadják azt, hogy megmutassák, a rossz áruk megvásárlásának lehetősége van.

Most mindenkinek van mobiltelefonjai, a boltban, meg kell vizsgálnod a fogyasztói véleményeket a kívánt termékről – ez segít abban, hogy ne tévesszen meg, ha választja. Ezenkívül láthatja a már ragasztott filmek képeit, hogy becslése legyen, hogy a termék illeszkedjen-e a belső térbe.

A lakás stílusának megfelelően érdemes filmeket választani.

 • Átlátszó ólomüveg. Megfelel a három stílusú irány követelményeinek egyszerre: skandináv, barokk és minimalizmus. A filmen lehet rajzok, ami még érdekesebbé teszi. A skandináv stílusban a geometriai minták alkalmasak minimalizmusra – halvány hangok, és a barokk stílusában a mintás film nagyszerűen néz ki.

 • Matt varrott. Az ilyen termék tökéletesen illeszkedik a minimalizmus vagy a kitsch stílusába. A matt film különféle választási lehetőségekkel különbözteti meg: különböző színeket tartalmaz, és általában érdekes minták. Miután a ragasztó üvege sokkal erősebbé válik. Ha kiválaszt egy matt bevonatot egy mintával, akkor hozzáadja a belsejét.

 • Monophonic ólomüveg. Megfelelő néz a minimalizmus stílusában, de előfordulhat, hogy nem érdekes, ha nincsenek fényes elemek a belső térben. A monofonfilm harmonikusan illeszkedik, ha alkalmas a koncepcióra. Mindez a megfelelő használattól függ.

A könnyű átlátszó árnyék csak nem fogja átadni a nap sugarait, és alig okoz lelkes nézeteket.

 • Ólomüveg ablak rajzolással. Ez a módszer a legjobban imitálja az ólomüveg ablakokat, miközben az ablakfelületet nem rögzíti. A rajz a legkülönbözőbb: klasszikus, geometriai, gyermekes (például az állatokkal), növényi témákkal, absztrakt. Stílusok, amelyekre az ólomüvegszűrő releváns: Sok: Sok: Bocho, Eco, Loft, Classicism, Angol klasszikusok és mások.

Mindegyik ezen irányba egy bizonyos formatervezést igényel: például a levelek képe alkalmas az ECO számára, és a klasszikusok – piros, sárga színek.

Hogyan kell ragasztani?

Általánosságban elmondható, hogy a film matricák folyamata egyszerű, azonban számos árnyalattal rendelkezik, amelyek ismerik. A legfontosabb dolog az, hogy feldolgozza a felületet a beillesztés kezdete előtt. Általában, A filmeket ragasztóréteggel értékesítik, így a ragasztónak nem kell használnia.

Tekintsük lépésről lépésre.

 1. Felületi tisztítás. Nos, ha a felület, amelyre a terméket tervezik, sima. Ebben az esetben egyszerűen tisztítani kell a szennyeződéstől és a portól, nedves ruhában járva. Az egyenetlen felületeknek csiszolásra, gittára és talajra van szükségük. Érdemes megjegyezni, hogy az összes szabálytalanság és hibák nem fogják elrejteni a filmet, de éppen ellenkezőleg, hangsúlyozni fogják.
 2. Intézkedés. A következő lépés az a felület mérése lesz, amelyen a filmet tervezik: Légy fal, ajtó vagy ablak. A beillesztés helye ajánlott pontokat jelölni, ha ceruzát készít. Ezzel a módszerrel pontosan a termék pontosan ragaszkodik.
 3. A film előkészítése. Szükséges a film tekercsje, és levágni a kívánt mennyiséget, és a készletet 2-3 cm-ben hagyja. Általános szabályként a termék hátoldalán van egy kis háló – lehetővé teszi, hogy akár vágást is végezzen.
 4. Matrica. Sokan egy nagy hibát tesznek, ha a felület mentésre kerül, azonnal húzza le a filmet. Ne csináld. Először csak a filmből származó film egy része van elválasztva, óvatosan ragasztva a felületre, simítva, majd lépjen tovább. Egyszerű rendszeren működik – a film felülről lefelé halad, fokozatosan simítja azt, hogy a buborékok ne alakuljanak ki.

Tanács! Ha a buborékok megjelentek a filmen – ne felboruljon. A probléma megoldható a régi, bizonyított módon – a buborékok tűvel történő átszúrása és a film feloldásához. Általában működik.

Gyönyörű példák

Ólomüveg – költségvetés és érdekes módja a tér átalakítására. Gyönyörű példák bizonyítják.

Az ólomüveg készülékek gyakorlatilag bármely hálószobában, a fő dolog, hogy kombinálható a szoba stílusával. Bevonat, az ólomüveg ablakok utánzata – bármely szoba mazsola és díszítése. Átlátható, világos, minta, sok más lehetőség.

Az eredmény mindig megcsodálja – csak nézd meg a látványos fotókat, hogy megértsék. A paletták és textúrák széles választéka – a festett acél fő előnye. Ezenkívül az anyagot kiváló minőséggel különbözteti meg, és a beillesztés után nem igényel további gondosságot. A metallizált film segítségével vizuális effekteket hoz létre: egy tükör, 3D rajz, festett üveg, ami valószínűtlennek tűnik.

Ne felejtsd el ezt A szoba fogalma fontos – attól függ, hogy a film hogyan illeszkedik a környező helyre. Abban az esetben, ha a film ragasztott egyenetlen, meg kell őrizni és ragasztani újra (a tészta után legfeljebb 12 órás, ha a termék kiváló minőségű). Legfeljebb 30 percet vesz igénybe, és mindig jobb, ha két munka – egy tekercset tart, egy másik pontosan a terméket.

Arról, hogyan ragasztani egy ólomüveg Artscape, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: