Az önellátó “esély e”

Az univerzális eszköz, a Chance-E önellátónak nevezik, az egyéni használat eszköze, amely célja az emberi légzőkészülékek védelme a mérgezőégető termékek hatásaiból vagy gáznemű vagy aeroszol formájú vegyi anyagok elpárologtatása miatt. Ezt az eszközt különböző vészhelyzetekre használják, és lehetővé teszi az emberek életének és egészségének megőrzését. “E” jelzés Azt jelzi, hogy a modell verziója európai.

Jellegzetes

Az önellátó “Chance-E” egy univerzális szűrés kis méretű eszköz. Az eszközt “esély” -nek nevezik, mivel a gyártó, a felszabadult, az azonos nevének neve. Az önellátó uffs úgy néz ki Fényes sárga kapucnis, tűzálló anyagból készült, félig. A készülék átlátszó képernyőt tartalmaz egy polimer filmből, valamint légzőkészülékkel, bemeneti és levegő kimeneten. A fülhallgató képes a méret beállítására, és a szűrőelemek a motorháztető oldalán vannak felszerelve.

Az önellátó műszaki paraméterei azt sugallják, hogy egyetlen méretű, mind a felnőtt, mind a gyermek számára, 7 évtől kezdve.

Emlékeztetni kell arra, hogy a 12 évesnél idősebb gyermekek munkaképes helyzetében az alsó részét az alsó ajkak és az álla terület, valamint a 7 év alatti gyermekek között kell mosni, és 7 évig Éves korú fél maszk bezárja az arcot az álla területével együtt. Az esély-e önellátó kényelme az, hogy ha használják, nem igényelnek előzetes illeszkedés méretét. Az építőipari csuklyák széleskörűek, és lehetővé teszik, hogy viseljen egy olyan eszközt, amely védi az embereket egy magas frizurával, ömlesztett szakállával és szemüveggel.

Önellátó uffs “Chance-e” – Megbízható és kényelmes, fényes, feltűnő festménye garantálja, hogy az erős füstöt, egy személy észrevehetővé válik, és megkaphatja a megmentőket, akiknek nem kell értékes időt költeniük az áldozat keresésére. A védőeszközt speciális polivinil-klorid speciális anyagából állítják elő, amely bizonyos hőállósággal rendelkezik. Bizalommal a gyártó kijelenti, hogy a mentési intézkedések során ez az anyag nem tör le, és nem fog összeomlani. A szűrőrendszer olyan speciális anyagokat használ, amelyek képesek különböző kémiai komponenseket tartani a levegőbe belépő gáznemű formában – lehet kén, ammónia, metán, és így tovább.

Az önálló felületaktív anyag elején található “Chance-E” található Szerelési rendszer fél maszk az arcra – a rugalmasság és az önszabályozó tulajdonság. Hasonló típusú rögzítés lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan helyezze el a védőeszközt, teljesen kizárja a használati hibákat. A szerkezet súlya nem haladja meg a 200 g-ot, és egy ilyen kis tömeg nem hoz létre terhelést a személy csigolyajának. Ezenkívül a készülék nem hoz létre interferenciát a lejtőkön és a fejfordulókban.

A védőeszköz képes legalább 28-30 különböző kémiai mérgező komponenset tartani szűrőelemekkel, beleértve az árokgázt is.

Ez a tulajdonság uffs “Chance-e” A tüzek, valamint a technogén katasztrófák, amelyek kapcsolódnak a nagyméretű mérgező anyagok légkörbe való felszabadulásához. A védelmi akció időtartama legalább 30-35 percig tart. A légmozgási szelepek jelenléte hozzájárul ahhoz, hogy a kondenzátum nem megy az eszközbe. Védő felszerelés Többször is használhatja, Ehhez csak meg kell változtatnia a szűrőelemeket.

A készülék a csomagolással együtt nem több, mint 630 g, azonnal készen áll a fején, a termék tárolási ideje 5 év.

Alkalmazási terület

Az egyéni védelem azt jelenti, hogy az esély-e önmagát különböző helyzetekben használják, ahol a levegő káros vegyi anyagok mérgezésének veszélye van.

 • Evakuálási események. A füstteremben a készüléket a fejre helyezzük, és a kezében megvilágított lámpást veszünk. Ezt bármilyen helyzetben kell alkalmazni, ahol a láthatóság 10 m-re csökken. A gyújtás középpontjában lévő evakuálás során az esély-e önellátó mellett, a tűzálló köpenyre kell dobni, és meg kell tennie a fejen keresztül.
 • Keressen és mentse az embereket. A tűzvédelem szakmai csapatának megérkezése előtt sürgős intézkedéseket kell tenni az embereknek a vereség középpontjában. A megmentőre hitt védőeszköz segít az áldozatok meghozatalában, és megvédi őket a mérgező anyagok hatásairól. Az érintett személyen védőeszközt is hordozhat, ha további készlete van.
 • A vészhelyzet okainak és következményeinek megszüntetése. A tűzoltó szolgálat megérkezése előtt megpróbálhatja elvégezni az imádat, amelynek célja a tűz vagy a kémiai szennyezés fókuszának elnyomása. A védőszerre lesz szükség, és abban az esetben, ha az emberek dolgoznak a vészhelyzethez vezető tűz vagy más helyzetek kiküszöbölésére.
 • Tűzoltóság promóció. Annak érdekében, hogy segítsen azoknak a segítséget, akik a tűzoltóságra érkeztek, kihasználni kell a védőügynököt, és a leggyorsabb módon a szívveréshez a legrövidebb időn belül kihasználják azokat az érintettek megtalálásának csökkentése érdekében. Néha szükséges biztosítani a tűzoltó hozzáférést a zárt helyiségekhez, és megoldani ezt a problémát újra hasznos “Chance-e” önellátó.

A “Chance-E” általános védelmi eszköz egy modern találmány, amely számos tesztet teremt a struktúrák gyártásához használt technológiák és anyagok tekintetében.

Használati feltételek

Az egyéni védelmi eszköz használata előtt ellenőrizni kell az eltarthatósági időtartamot, valamint meghatározni a védelmi akció idejét. A védőügyanyag használatára vonatkozó utasítások bizonyos eljárást hoznak létre az UFF “esély-e” használatára.

 1. Nyissa meg a csomagolást és kivonjon egy csomagot védőeszközzel. A csomag szükséges speciális perforációs vonalakon keresztül.
 2. A kapucnis gallérjának rugalmas részét mindkét kezébe kell csatlakoztatni, és a súlyra húzza az ilyen méretekhez, hogy a kialakítás a fejre helyezhető.
 3. A védelmi jogorvoslat a felülről lefelé, és csak akkor, ha a kezek belsejéből eltávolíthatók. A kopott folyamat során fontos, hogy felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a félmaszk bezárja az orrát és a száját, és a hajat teljesen eltávolították a motorháztető alatt.
 4. Egy gumi kiigazítással be kell állítania a fél maszk vastag illeszkedését az arcra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egész kialakítást szorosan rögzíteni kell a fejre, és ne adja át a levegőt. Az inhalációt csak a szűrőszelepen keresztül kell elvégezni.

  A védőeszköz világos sárga színe lehetővé teszi, hogy észrevegye a személyt Még erős füst esetén is. Védelmi eszköz Self sajtó “Chance-E” nincs szükség különleges szolgáltatásra vagy javítás után javítás.

  Self-Software Review “Chance-e” További információ.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: