Cedar bélés: Előnyök és hátrányok

A Cedar Bélés egy meglehetősen közös anyag, amelyet sok szakember használ. A falak és homlokzatok díszítése ilyen anyaggal lehetővé teszi, hogy egy szobát ne csak gyönyörű, hanem környezetbarát is legyen.

Jellemzők és előnyök

Kiváló minőségű cédrusbélés használható különböző esetekben. Általános szabályként a szaunák és a fürdő befejezésére szolgál.

Tegye meg, mint a nevétől, a cédrusfáról. A tűlevelű fajtára utal. A fák magas, legfeljebb három méterre nőnek, és életkoruk négyszáz évig érhető el. De nem mindenki magas színvonalú fát használ a befejező anyagok létrehozásához.

Megjelenés

Az eredeti cédrus fa csak sok előnye van. Az egyik fő előny egy gyönyörű és gyönyörű megjelenés. A természetes cédrus bélése nagyon érdekes textúrával rendelkezik, mert finom szemcsés szerkezete van. Kellemes ahhoz, hogy számos különböző árnyalatú legyen, amelyek lehetővé teszik a helyiségeket különböző stílusokban.

A legszebb a kanadai cédrus, amely piros néven ismert. Igaz, a valóságban arany-méz. De ez az árnyék nagyon jól néz ki.

Biztonság

Ez is lehetetlen, hogy ne vegye figyelembe azt a tényt, hogy a cédrus egy környezetbarát fa, amely minden, hasznos olajokkal telített. És ezért azt állítható, hogy gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért a cédrusburkolatot a fürdőkben és a parilotokban használják, a szobát az aromaterápia valós kabinjába fordítják.

Alacsony hővezető képesség

Miután néhány további anyagot vágott, bízom benne, hogy ő is melegíti a szobát. Ezzel a feladattal a cédrus bélés kiváló.

Alacsony hővezető képességgel rendelkezik, így a falakat nagyon gyorsan melegítik, és a hő nem hagyja el a helyet.

Erő

A cédrusbélés pluszjai magukban foglalják a nagy szilárdságot is. Ezt az anyagot kiváló minőséggel különbözteti meg, és nem deformálódott. Könnyen egyenletesen állítható.

Meglévő fajták

Többféle bélés létezik. Attól függően, hogy melyik kategória tartalmazza az anyagot, az értékét meghatározzák.

Fűrészáru

Az építőanyag-piac vezető pozíciója ezt a befejező anyagot veszi fel. Fűrészáru minőség, tartós és elég megbízható. Idővel az ilyen panelek nem táplálják, és nem repedések vannak. Szépen tetszik, és az a tény, hogy sem képes ellenállni a magasabb terheléseknek. Ez a kategória Szibériai és Altai Cedar.

Luxus bélés

A legmagasabb minőségű, de ugyanakkor, és a legdrágább az igazi elit bélés. Csak néhány gyártó szabadul fel, de pontosan rájuk szól, hogy figyeljen, ha azt szeretné, hogy a cél ténylegesen tartós és magas színvonalú legyen.

Az ilyen panelek nemes és drágábbak. A bélés fényűző megjelenését azért kapjuk meg, hogy természetes viaszral impregnálódik. Ez azt jelenti, hogy nem kell még tovább sírnia a lakk rétegét, hogy hangsúlyozza az anyag textúráját.

Az elit osztály cédruspanelei különböznek a színsémában. Vannak fényes, gyakorlatilag sárga árnyalatok és sötét, szinte burgundia. Minden árnyalaton vannak a connoisseurs.

Eurovanda

Az ilyen tábla könnyen felismerhető megjelenésben. Ő rendelkezik a legmélyebb hornyával, és ennek megfelelően egy nagy tüske. Az oldal hátuljától az egyes táblákat olyan speciális hornyok kiegészítik, amelyek teljes szellőzést biztosítanak, ezért a panelek nem forognak, és nem veszik el külső fellebbezését.

Softline

A következő lehetőség az osztály Softline osztályai. Kevésbé széles hornyok és kevésbé mély tüske van. Ugyanakkor maga a tábla szélesebb. Ennek a befejező anyagnak az az előnye, hogy a táblák szélességének köszönhetően. A falak felülete simább és sima. Vonzónak tűnik.

Nyugodt

Az utolsó osztály “megye” – megkülönbözteti a polc hiánya, amely általában minden tábla hátoldalán található. Ha szükséges, hogy egyáltalán nem észrevehető, hogy a fal befejeződik a szokásos bélés használatával, akkor ezt a lehetőséget meg kell választania, mivel az egyes panelek vegyületének helyeink szinte észrevehetetlenek, és minden úgy néz ki, mint egy sima és sima fa réteg.

Végül érdemes megjegyezni, hogy általában a bélés osztályai továbbra is meghatározzák, hogy a sima táblákat használják a panelek létrehozására. Igaz, a szuka jelenléte mínusznak is nevezhető, mert bennük olyan hasznos összetevők és gyanták, amelyek a CEDAR-t biztonságos és egészséges egészségre teszik.

Anyagi költség

A bélés meglehetősen drága befejező anyagok, de azok, akik a javítási folyamatban használják, egyetértenek abban, hogy az árat kiváló minőségű. Ez egy nagyon kopásálló anyag, amely idővel nem ül le, és nem jelenik meg vizuális deformációknak

Meg kell jegyezni, hogy az olcsó hörgős bélés nagyon különbözik az extra osztályú panelek árán. Mielőtt vásárolna valamilyen meghatározott befejező anyagot, meg kell értened, hogy mi befolyásolja a bélés költségeit.

Először is, a költség meghatározza, természetesen az osztály. A 15×96 panelek eltérő módon költhetnek, attól függően, hogy a szubfakolt cédrárt használt fát használták-e. Tehát például az Altai Cedar olcsóbb, és szibériai, viszont drágább.

Az ár is meghatározza mind az, akik a bélés gyártója.

A megfelelő befejező anyag kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a márka hírnevét, valamint milyen értékelések a vásárlók a termékekről.

Hol használható

A Cedar Bélés egy meglehetősen univerzális anyag, amely különböző építési területeken használható.

Fürdők és szaunák

Leggyakrabban a cédrus a szauna és a fürdő befejezésére szolgál. Ebben az esetben az anyag a maximumok gyógyító és wellness tulajdonságaikat elvégezheti. A szaunák esetében a fából készült panelek nem csak díszítik a falakat, hanem illatos párologtatással is kitöltik a levegőt, ami pozitívan befolyásolja a személy fizikai és szellemi állapotát.

Amikor a gőzhajó működik, és a szoba jó választani, a szoba fenntartása a szobában. Maga a hely telített tűlevelű aromával van tele, így a látogatók érezhetik a cédrus erdő hangulatát.

Kabinok és nappali

Mivel a cédrusbélés drága és esztétikailag vonzónak tűnik, gyakran elég ahhoz, hogy befejezze a házat vagy a lakást. A vörös vagy barna fa luxus falak díszítik mind a munkaterületet, mind a kikapcsolódási helyet. Ezek tökéletesen kombinálják a különböző típusú textíliákkal és természetes arcú anyagokkal.

Homlokzatok

Mint CEDAR bélés – elég tartós és kiváló minőségű, az épületek külső díszítéséhez használható. Igaz, ebben az esetben nem elég ahhoz, hogy elégséges ahhoz, hogy az anyag maga is tartósabb legyen, és az antiszeptikumok vagy lakk réteggel kell lefedni.

Bútorgyártás

Az utolsó alkalmazási kör a kiváló minőségű és tartós bútorok gyártása. A székek, a táblák és a Cedar darabjai nem egy évig szolgálják a tulajdonosukat, és a munkavállaló vagy a lakossági tér valódi dekorációjává válnak.

Összefoglalva, meg lehet jegyezni, hogy a cédrusbélés az egyik legtartósabb befejeződés. Néhány összehasonlítjuk az erődben még a fémben is. Ugyanakkor a panelek megjelenése a sajátos fa textúra miatt nemes marad. Az ilyen tiszta előnyök pontosan meghaladják az egyetlen mínusz – az anyag magas költségeit.

Arról, hogy a cédrusbélés egyedülálló, nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: