Fekete Stretch mennyezetek a belső térben

Stretch mennyezetek és ma is népszerűek maradnak, annak ellenére, hogy az alternatív tervezési lehetőségek rengeteg. Modern, praktikus, jól néz ki. Mindez érvényes az elegáns mennyezetre fekete.

Sajátosságok

A Stretch mennyezetek szerelmesek sokáig, mert vonzó megjelenésük képesek átalakítani bármely szobát. Számos lehetőség lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy bevonatot minden ízlésre. A feszítő design lehet fényes vagy matt, semleges vagy váratlanul fényes. A tervezés világának utolsó tendenciája lehetővé teszi, hogy még a csillagos ég szimulációját is hozza létre, amely észrevehető fényként kiemelhető.

Ami a fekete mennyezetet illeti, a legtöbb ember szokatlannak tűnik. Az a tény, hogy hagyományosan a mennyezet fényt, és a tudatalatti szinten van egy fehér egyesületünk. Azonban a megállapított hagyományok megsértése nem rontja el a belső teret. Éppen ellenkezőleg, az ilyen döntés érdekesebbé teszi a szobát.

A fekete szín matt vagy szatén stretch mennyezete gyönyörű háttérként szolgálhat egy luxus csillár számára. A készülék nem veszik el a hátterében. Éppen ellenkezőleg, egy nonszensz monokróm szín lehetővé teszi a lámpa ragyogását minden dicsőségében.

Különösen jó nézd meg a mennyezeti kristályt, aranyozott és más vintage csillárokat.

Azonban a nyilvánvaló előnyök mellett a sötét mennyezet hátránya van. Sok fekete túlságosan komornak tűnik. Azt állítják, hogy az ilyen regisztráció “adja” a psziché, kényszeríti a kényelmetlenséget. Ez a pillanat teljesen személyes észleléstől függ. Ha negatív érzésed van egy ilyen szobában, akkor jobban elkerülheti az ilyen “nehéz” szín kiválasztását.

Lehetetlen a figyelem körül, és az a tény, hogy a sötét mennyezetek gyakran a szobát alacsonyabbak és kicsiek. De ez a helyzet kijavítható. Ha úgy dönt, hogy egy fekete stretch mennyezetet egy gyönyörű fényes felületen, akkor a szoba vizuálisan tágas, tükrözi a szoba részét. Ezenkívül a fekete fényű fény fényűző. Ebben az esetben a szerény világítóberendezések még a győztes és stílusos.

A stilisztikai megoldás kiválasztásakor csak el kell döntenie, hogy többet lát, mint a mínusz vagy pluszok az ilyen mennyezet beszerelésében. Ha véleménye szerint pozitív pillanatok többek, nem kétséges és merészen megváltoztatják a belső teret.

Különböző helyiségekben

A sötét szakaszos mennyezetek szinte minden szobában használhatók. Igaz, az ilyen alapok kombinációjának finomságai enyhén különböznek egymástól.

Fürdőszoba

Fürdőszoba – szoba, amelyre különösen óvatosnak kell lennie az anyagválasztásnál. Az a tény, hogy a hőmérsékletváltozások folyamatosan itt vannak, megnövekedett páratartalom van. Ezért ki kell választania az olyan anyagokat, amelyek “túlélni” egy ilyen légkört. A kiváló minőségű szakaszos mennyezetek csak ilyenekhez tartoznak.

A fürdőszobában ajánlott a felesleges részek minimális számát használni. A legegyszerűbb lehetőség egy sötét mennyezet kombinációja, a falakon, és ugyanolyan fényes vízvezetékkel. Úgy néz ki, mint egy ilyen kontraszt belső érdekes.

Ez az univerzális megoldás alkalmas a finom klasszikusok és a minimalizmus és az egyszerűség rajongói számára.

Konyha

Gyakran stretch mennyezetek választhatnak a konyhában. Ha a konyhai helyiség nem különbözik nagy méretekben, akkor egy fekete mennyezetenként is kiegészíthető fényes felületen. Ugyanakkor ajánlott elkerülni a nagy mennyiségű sötét színeket.

Ha már elvégezte a választását egy fekete mennyezet mellett, akkor a falak és a bútoroknak szőkenek kell lenniük. Egy ilyen belső térben gyönyörűen keres kiváló minőségű headset a könnyű fa vagy egy hófehér minimalista készlet.

Bár ne felejtsük el, hogy az ilyen bútorokkal nagyon szépnek kell lenned, mert a konyha elsősorban a munkaterem.

Paul is jobban gondoskodik az élénk színekben. Ha félsz, hogy nehéz lesz gondoskodni, válassza ki a kiváló minőségű kerámia burkolólapokat. Az ilyen anyag ellenáll a nedvességnek és a szennyezésnek. Ezenkívül könnyű megtisztítani, rendszeresen törölje le nedves ruhával.

Hálószoba

Helyénvaló a fekete mennyezet és a hálószobában. Ez egy tervezői döntés kapja a leginkább pozitív visszajelzést.

Talán most meglepő lesz valakivel, de az őseink nem társultak fekete színt valami rosszat. Az ókori szlávok a termékenység szimbólumát tekintették. Más kultúrákban ez a szín a nők lényegének megnyilvánulásához kapcsolódott. Ezért nem meglepő, hogy ezt a nemes klasszikus színt gyakran használják a hálószobákban.

A sötét szakaszos mennyezetű szoba mind a modern, mind a klasszikus stílusban keretes. Ilyen megoldást kombinálhat fényes falakkal és minimális bútorokkal, és a szobát gyönyörű kagylóval, gyertyatartókkal díszítheti, és vintage dolgokat adhat hozzá.

Ne feledje, hogy a sötét szín mennyezet csak egy háttér, amellyel szinte bármit is tudsz kiegészíteni, hogy különböző részletekkel.

Ezen alapvető lehetőségek mellett fekete mennyezet is használható a folyosón, a folyosón és más szobákban.

Mennyezeti tervezés

A monofonikus matt mennyezet a szokásos lehetőség, amelyet a legtöbb házban és apartmanban látunk. De ha valami kreatívabbat és szokatlanul szeretne, meghaladhatja a keretet és egy kis kísérletet a stílusban. A stretch mennyezetek nagyon könnyűek.

Tükör

Az egyik legnyilvánvalóbb és már említett opció – tükör mennyezet. Az ilyen stilisztikai vétel fő előnye, hogy olyan mennyezet, mintha meghosszabbítja a falakat, akkor vizuálisan szobát készít. Fontos a kis vagy túl alacsony helyiségek, amelyekben a falak és a mennyezet, mintha “gitt” a bejövő minden oldalon.

A Tükör Stretch Designs nagyon hatékonyan és leggyakrabban a modern stílusú szobák tervezésére szolgál.

Hely

Ezt a technikát gyakran használják a gyermekek vagy tizenéves szobákban. Ez az opció jó választás lesz az, aki szereti a tér témáját. Olyan szokatlan tervezési készlet létrehozásához.

A legegyszerűbb mód az, hogy csillagmintákat alkalmazzunk a mennyezet felszínén, speciális festékkel, Ami a sötétben ragyog. Délután a sötét szín mennyezet egy monofonikus és teljesen láthatatlan, és éjszaka egy igazi égboltra fog fordulni, csillagokkal díszített.

A kész mintával díszített bevonatot is felveszi. Az egész galaxis fekete háttéren különösen szép és valóban lenyűgöző.

Kombinált

Ha a komor színű monoton mennyezet megrándul, akkor megpróbálhatja kombinálni más árnyalatúakkal. Az ilyen tervező mozgást gyakran használják a különböző zónák helyének szétválasztására.

Kiemelt

A stretch mennyezeteket gyakran az apró dióda lámpák kiegészítik. Ez egy nagyon jó ötlet. A lámpatestek mind a falak közelében, mind a központban vagy a díszítőelemek mellett találhatók.

Leggyakrabban a leggyakrabban a kis dióda lámpákat használják a fő fény hozzáadásával, amelynek forrása tömeges csillárként szolgálhat.

Barátkozó természetű

Ha a szoba, amelyben a javításokat tervezi, nagyméretű, akkor biztonságosan választhat egy matt stretch mennyezetet a mély sötét színben. Ez az opció nagyon látványos, de kissé “növekszik” hely, és a helyiség alacsonyabbnak tűnik, mint valójában. Hasonló mennyezetek ajánlottak a tágas nappaliban vagy folyosókban való használatra, hogy elkerüljék a kellemetlenséget.

A javasolt lehetőségek a legnépszerűbbek. Mások sokkal kevésbé fordulnak elő, de semmi sem akadályozza meg, hogy megjelenjen a képzelet, és egy szobát készítsen bárki számára, aki korábban látott.

Színes kombinációk

A szoba készítése, fontos figyelembe venni a színek kombinációjának jellemzőit. A Black számos tervező egyik kedvence, mert a “műholdak” felvétele nagyon egyszerű. Mint más achromatikus színek, univerzális, és szinte minden árnyalatú. Igaz, a további színek megválasztása gyakran attól függ, hogy a belső tér hogyan fogják érzékelni és befolyásolni az állapotát.

Leggyakrabban a tervezők megpróbálják hígítani a helyzetet, ha fényes színeket adnak hozzá. Mint “színes foltok”, a telített árnyalatok részletei – narancssárga, napos sárga, zöld, kék, piros, és így tovább. A dekorációnak köszönhetően a szoba azonnal életre kel, és másképp érzékelhető.

Ugyanakkor túl sok fényes részleteket kell elkerülni. A fekete kombinációban negatív hatással lehet a hangulati és érzelmi állapotára.

Emiatt sok tervező néhány pasztell hozzáadásának telített sötét színét választja. Lehet, hogy egy tapéta kávé, homokos, bézs vagy arany árnyalatok. Néha használt könnyű fa panelek.

A stretch mennyezetek gyakran megtalálhatók, amelyek több különböző színű szintből állnak. Különösen elegáns, kontrasztos fekete-fehér kombináció. Egy másik kiváló lehetőség egy sötét mennyezet, amelyet arany vagy ezüst betétekkel díszítenek.

Gyönyörű példák a belső térben

Győződjön meg róla, hogy a fekete mennyezet nemcsak nem csak elrontja a belső teret, hanem a szoba “kiemelkedő” lesz, néhány példát megtekintheti az ilyen tervezésről.

Modern klasszikus

Speceuálisan fekete szakaszos mennyezet néz ki luxus nappaliban klasszikus vagy gótikus stílusban. A példaként kiválasztott szoba kombinálja mindkét irány részleteit. Mindazonáltal a helyiségek még mindig nagyon modernek maradnak, és alkalmasak egy kényelmes életre.

A fekete mennyezet ebben a szobában szokatlanul kombinálva fekete falakkal. A fényes bevonata részben tükrözi, hogy mi van a szobában, enyhén növekszik. Kiterjeszti a kis lámpákkal kiegészített helyet és fehér “keret”.

A mennyezet közepén egy luxus csillár, fekete bázissal és kis kristály medálokkal. Emlékezteti a klasszikusokat és az ízlésesen kiválasztott fülhallgatót. A könnyű fa ellentétes a szoba sötét hangjával, harmonikus és elegáns légkört teremtve.

Stílusos minimalizmus

A második példa – egy szoba tükörrejtővel. Nézd meg, még mindig nem veszi észre, hogy fekete. És észreveszed, érted, hogy nem tűnik sötétnek. Mint az előző esetben, a szakaszos mennyezet fekete alapja világos keretben van kiegészítve. A fehér és fekete kontraszt egy gyönyörű klasszikus, hogy tetszik szinte minden.

Ebben a szobában a sötét mennyezet kiegészíti a falakat a “Tégla” díszítéssel, Fa padló és fényes bútorok. Szobaüzem, bolyhos szőnyeg és TV, hogy több “otthon”. Annak ellenére, hogy a belső térben nem a legmelegebb színek, a szoba nagyon hangulatos, és kényelmes tartózkodást kínál.

Hogyan lehet telepíteni egy fekete stretch mennyezetet a hálószobában, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: