Hogyan válasszunk ki egy csempe fésűt?

Ha úgy dönt, hogy elválasztja a gyönyörű csempe padlót, akkor szüksége lesz egy fésűre. Egyszerűen tegye, hogy egy spatulát fog dolgozni, de nem egyszerű, de fogazott. A kiváló minőségű csempe egy tartós anyag, amely örömteli az ideális fajokkal, nem egy év, így a fektetés maga is nagyon fontos, hogy a cél nem deformálódott, és nem ásott.

Fajták

Javítás ilyen létesítményekként, mint fürdőszoba, konyha vagy erkély, ritka, ezért fontos megközelíteni az anyag kiválasztását a befejezéshez. Változtassa meg a csempe évente (ahogy megváltoztatjuk a háttérképet), nem fog működni, így mindent meg kell tenni, és megbízhatóan.

Sokan úgy vélik, hogy egy fogazott spatula vagy fésű nem a legfontosabb és elemek az szemben álló munkák, amelyek ragasztják és hagyományos szerszámot lehet alkalmazni, mert nincs alapvető különbség. De itt vitatkozhatsz, mivel az elvégzett munka minősége nagyon más lesz. A szakemberek azt javasolják, hogy ne válasszon, és válassza ki a megfelelő eszközt.

A fésűket olyan formák és anyagok jellemzik, amelyekből készülnek.

 • Általános szabályként egy kiváló minőségű eszköz rozsdamentes acélból készül, így a munka során nem deformálódott, nem romlik az idő múlásával, és lehetővé teszi, hogy minőségi alkalmazza a kompozíciót a cserépre.
 • Nagyon gyakran találkozhat egy műanyag eszközzel. Természetesen az időkben olcsóbbak, de nagyon gyorsan sikertelen. Egy kis mennyiségű munka után észre fogod venni, hogy a fogak egyszerűen hiányoznak, mivel nagyon gyorsan törölnek. Ezenkívül egy ilyen eszköz könnyen megtörhet a munkafolyamat közepén.

Ezenkívül az ilyen eszközök nemcsak az anyag, hanem a fogantyú alakja és jelenléte is különböznek. Másolatok vannak, a fogantyú, amelyből közvetlenül a munkafelületen van rögzítve, ami nagyon kényelmes. Szakemberek Megjegyezzük, hogy egy ilyen eszközzel könnyebben és jobbak.

Mit kell fordítania a választáskor?

A burkolólapok vőlegényei eltérőek. Tehát mit kell fizetni a vásárlás során, hogy a szerszám nem kudarcot vall?

Annak érdekében, hogy kiváló minőségű csempe legyen, figyelembe kell venni a szerszám méretét és fogai alakját:

 • A négyzet alakú fogakkal ellátott terméket általában 5-10 mm vastagságú keveréket alkalmazzuk.
 • A félkör alakú fogak tökéletesen alkalmasak a szintetikus kompozícióval rendelkező keverékekkel való használatra. Ezenkívül a jobb ragasztó eloszláshoz használhatók. A szerszám félkör alakú fogakkal a legjobb, ha a készítményt 12 mm-nél vastagsággal alkalmazzuk.

 • A boltokban háromszög alakú másolatok vannak. Ez a fajta fésű tökéletes a nagyon folyékony keverékek kezeléséhez. Használható, ha legfeljebb 5 mm-es réteget kell alkalmazni. A háromszög alakú formájának köszönhetően ez a fajta eszköz tökéletesen forgalmaz egy folyékony keveréket a felületen.
 • Vannak olyan univerzális spatulák is, amelyek mindegyike szabványos csempe és mozaik, Patto, a fogak alakjára figyelve, és válassza ki a kívánt eszközt, pontosan tudnia kell pontosan a csempe méretét és vastagságát, amely fog Használja a befejező munkákhoz.

 • Tekintsünk egy másik fontos tényt: maga a szerszám szélességének meg kell felelnie a csempe szélességének, vagy egy kicsit több, különben nehézségek lesznek a telepítéssel.
 • Fontos, hogy figyeljen a fogak méretére. Ha ez a paraméter kevesebb, mint egy milliméter (0,6-1,2 mm), akkor ez az opció tökéletes a keverék nagyon vékony rétegének alkalmazásához.
 • Méret 0,3 mm Ideális dolgozni mozaik.
 • A különböző kerámiák felszereléséhez 0,4 mm méretre van szükség.
 • A 6 mm-es méretek tökéletesen segítenek, ha több általános csempe, fali fektetés.
 • A nagy padlóburkolat felszereléséhez (amelynek vastagsága 12 mm-nél nagyobb), legalább 10 mm-es tálba van szükség.

Gyakran több különböző eszköz szükséges a javításhoz, mivel a tulajdonosok tervezik a csempe és a falon, valamint a padlón. Ebben az esetben az anyag különböző formátumú és vastagságú.

Ha kizárólag a ragasztó alkalmazása, akkor győződjön meg róla, hogy olvassa el a csomag utasításait. Általános szabályként a gyártók egyértelmű ajánlásokat adnak az építőipari berendezések kiválasztására. A fésű és annak jellemzői méretét feltétlenül fel kell tüntetni a csomagoláson, amely megkönnyíti a választás folyamatot.

Mielőtt kiválasztaná a választását egy másik eszközön, győződjön meg róla, hogy tartsa a kezedben, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kényelmes, és hogy a fogantyú kényelmes és megbízhatóan tartja. A szakemberek előnyben részesítik a lakkozott birtokosokat – gyakorlatiak, nem csúsznak, ne hagyják el a regionalolációt.

Egy másik fontos pont, amelyet érdemes figyelembe venni az ár. Tény, hogy a magas költségek nem garantálják a magas színvonalat, ezért figyeljen arra, hogy ne a költség, hanem az áruk minőségét.

Hogyan kell használni?

Ha már kiválasztott egy csempe, ragasztó és még a szükséges eszköz, akkor itt az ideje, hogy megtudja a keverék alkalmazásának bonyolultságait.

Mielőtt maga a rakásba jutna, fel kell készülnie mindent. A felületnek készen kell állnia a működésre. A falburkolatot vagy a padlót teljesen tisztítani kell a kis és nagy szemétből, porrészecskékből és más hibákból, különben a tökéletes lefektetést.

Ezenkívül, ha az alapítványnak szüksége van az igazításra, akkor előzetesen kell vigyázni, mivel csak sík felületre kell helyezni a csempét.

Ezután el kell készítenie a ragasztót. Ha száraz keverék, akkor hozza meg, figyelembe véve az összes olyan ajánlást, amelyet a gyártók jeleznek a csomagoláson. Ügyeljen arra, hogy kövesse azt a tényt, hogy nincs csomó, különben egy ilyen összetétel elrontja a fektetés minőségét, és a csempe nem fog tartani, amíg szeretné.

A csempe hátoldalán a keverék kis mennyiségét alkalmazzuk, majd szépen (a szerszám segítségével) egyenletesen forgalmazza a ragasztót az alap teljes felületén.

Ezután töltsön el egy fésűt. Meg kell tenned egy kis nyomásgal, hogy a zenekarok, a zigzagok a felszínen alakuljanak ki. Szükség van annak érdekében, hogy az anyagok jobb tengelykapcsolója legyen, hogy a csempe erősebben legyen a falon vagy félig. A felesleges ragasztó, amely általában a készüléken marad, teljes tömeggel visszahelyezhető a tartályba.

Ezen műveletek után egy speciális munkaszerző eszköz segítségével szépen kell alkalmazni a keveréket a falon vagy a padló felületén, egyenletesen terjeszteni, majd óvatosan nyomja meg a csempe. Míg a befejezés nem erősítette meg a végét, javíthatja a lefektetési mechanizmust. Amint megnyomta a csempe az aljára, meg kell ragadnia egy speciális gumi kalapácsot, amely segíteni fogja a ragasztót egyenletesen terjeszteni és erősíteni a terméket.

Arról, hogy hogyan, válasszon a csempe kombinációját, nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: