Hogyan válasszunk zöld csempe a fürdőszobában?

  Néhány embernek van a “zöld csempe a fürdőszoba befejezéséhez” szóval, ami sokkot okozhat. A kék, könnyű, szürke felületek szokása távoli gyermekkorból származik. De egy percre áll, hogy megálljon és emlékezzen magukra a nyári tájakra. Fák smaragd lombokkal lebegtek a szélben, füvék harmatcseppekkel, fényes a nap, kertek, kertek, alkohol, olajfaligetek. Az ilyen emlékek békét hoznak a szívben, a vágy, hogy lelassítsa a csúszás napok gyors ritmusát, élvezze a frissességet és a kényelmet.

  Sajátosságok

  Talán eljöttél, hogy emlékezzél arra, hogy emlékezzen a malachita koporsóitól az Ural Tündérmeséről. Az ilyen társulások nem véletlenek. Zöld – A személy világnézete szerves része, még a város kő dzsungelben is zárva. Jelképezi az újjászületést, a reményt, a nyugalmat, jótékony hatással van az idegrendszerre, enyhíti az irritációt és megakadályozza a stresszt.

  A fürdőszobában az ember minden reggel találkozik, miután dolgozik, vagy tanulmányozza a fáradtságot és a nap feszültségét. Fontos, hogy a ház e sarkának kialakítása közeledett a lakosainak, hogy kényelmesen és magabiztosnak érezzék magukat. Végső megoldás előtt, és válassza ki a zöld gamut termékeit, meg kell fontolnod, és érezni kell. Miután meggyőződve arról, hogy a kompozíció megfelel a belső világnézetnek, nem bosszantó, a cselekedet vágyát eredményezi, akkor a csempe anyagának és méretének megválasztását eredményezheti.

  Nézetek

  Anyagok

  Kerámiai és porcelán kőből készült termékek – A legnépszerűbb típusú befejező anyagok a fürdőszobában. Tartós, praktikus, ellenálló magas páratartalom, hőmérsékletcseppek, tisztítószerek.

  • Zománccsempe Gyakrabban használják a falfelület befejezéséhez. Extrudált, előre tisztított agyagból készült. Az előnyök között – az esztétika, a világos és gazdag szín, az ellátás és a tisztítószerek ellenállóképessége. Azonban kudarcot teremt, és irritálhatja a szemet, negatívan befolyásolja az egészséget. A hátrányok között van egy rövid élettartam és törékenység.
  • Matte (sértetlen) A felület hő és kényelem érzését hordozza. Az ilyen burkolólapokat az agyag nyomása és égetése során kapjuk meg. Ő durva és nem csúszós az érintésben, ezért gyakrabban használják szabadtéri bevonatot. Az ilyen felület mosása nem túl könnyű.

  • Padlófejlesztés Porcelán kőburkolat. Alapítványa olyan gránit, amelynek különleges megjelenése, megnövekedettsége és stabilitása van.
  • Terracotta termékek rendelkeznek kellemes és meleg textúrával, feltétlenül agyagból, de ne takarják le a jegesedéssel. Az árnyalatok és a textúra a termelés és a tüzelés időpontjától és folyamatától függ. Ma ez a termék kézzel és gyárakban készül.
  • Textúra vagy dekoratív csempe eredetinek és szokatlannak tűnik. Utánozhat kavicsokat, légbuborékokat, fémeket, fát, pókhálót. A matt vagy a fényes anyagok komplexumában a fürdőszobát a műalkotásba fordítja.

  Tehát a padló és a falak kerámia termékei különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Az üzenetadatok általában a csomagolásra vonatkoznak. A falburkolat egy ecset, a szabadtéri ábra rajzát jelzi. Az árnyékolt lábak rezisztenciát jeleznek. Az “AA” jelölés azt jelenti, hogy a termék fokozódott az illatszerrel, a kozmetikumokkal, a vegyszerekkel és a savval szemben.

  Dimenziók

  A kerámia termékek kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a vastagságukra és a méretükre. A padlóanyag standard vastagsága 8-11 cm, falakhoz – 6-7 cm. A termelési méretek a működési feltételektől függően változnak. Több fő faj.

  Mozaik és finom csempe mérete 1×1 cm és 10×10 cm között A kültéri és falfelületek befejezésére szolgál. Mindkét lehetőség kiváló a tágas helyiségek számára. A mozaikból gyűjtött dekoratív határok segítségével díszítheti a fürdőszobát, és vizuálisan egyes zónákat helyezhet el, paneleket gyűjthet.

  A 20×20 cm vagy 20×30 cm-es csempe a legnagyobb eloszlást kapta. Úgy néz ki, szép nagy és kis szobákban. A téglalap alakú forma érdekes, mert a tér vizuálisan nő. A részletek vízszintes elhelyezkedése teszi a szobát szélesebb, függőleges – felett. Átlósan a padlón, növeli a területét.

  A nagy fürdőszobában a teljes arcú lemezeket használja, lehetővé teszik, hogy vizuálisan megoszthassa a zónákba. Azonban néha egy belső térben használt termékek különböző méretű. Tehát a szokatlan geometriai és színkészítmények jelennek meg, a hely módosul.

  Színek

  A fürdőszoba belső kialakításában több nagy zöld variációt használnak leggyakrabban.

  • Smaragd – fényes, ragyogó és egyúttal a sötét spektrum nyugodt és élettelen árnyéka. Hogy a szoba ne tűnt túl telített, nehéz, meg kell diverzifikálni a virágsodort.

  • Olajbogyó – Nyugodt, kiegyensúlyozott és ugyanakkor fényes és örömteli, gyönyörűen fehér és meleg hangokkal néz ki.

  • Pisztácia – puha, szép, tavasz. Nincsenek rögeszmék és agresszivitás. A halvány hangjelzéssel kombinálva a vizuálisan bővül, és sötétben – korrigálja hibáit.

  • Jade hangsúlyozza szigorúságot, eleganciát és kifinomultságot.

  • Malachit – gazdagabb, erőteljes árnyalat, amely a rejtély, természetfeletti, frissesség és elegancia érzését eredményezi.

  • Lédús zöldek – fényes és frissítő; A komplexumban sárga színű és energikus kompozíciókat eredményez, barna – bevezeti a nemesség jegyzetét.

  • Grouse fű – Nagyszerűen néz ki sárga és fehér.

  • Tengeri hullám – nagyon népszerű lehetőség. Hófehérjével kombinálva az üresség, a fájdalom érzését adhatja meg, és megköveteli az alkatrészeket és a betéteket.

  • Bolotnaya Tisztítás, egyensúly és pihenés a helyzetben. Azonban, amikor tervezték, akkor szem előtt kell tartani, hogy az árnyék nagy mennyisége elnyomó és préselési hatást fejt ki.

  • Mustár hőt és kényelmet ad. Fontos, hogy kombinálható más színekkel, különben fennáll a kockázata, hogy a sötét, komor és fülledt camork.

  • Zöld alma – Élő, frissítő, élénkítő árnyalat. Krém csökkenti a telítettségét, megnyugtatja. Hófehérkel kombinálva ez a hang vizuálisan növeli a helyet.

  • Mész – lédús és káprázatos színű. A fehér és a krémes hangok összességében tavaszi hangulatot hoznak létre.

  Szintén népszerű saláta és zöld kék csempe. Az ilyen csempézett termékek mind a falat, mind a padlót díszíthetik.

  Stílus és tervezés

  Számos színes megoldás, zöld csempe méretek és kiváló kombinációk más színekkel lehetővé teszik, hogy a fürdőszobában széles körű stílusokat hozzanak létre.

  • A görög stílusban olajbogyó és fehér anyagot vesz fel. Fokozza a díszítés hatását barna mintákkal.
  • Az olajbogyóburkolat tökéletes a vintage stílushoz, míg a padló jobban helyezi el a homok színét vagy egy igazi fát. Az ókor légkörét a faragott lábakon lévő vízvezetékek követték el.

  • A pasztell és a türkizkék hangok segítenek kitölteni a szobát a tenger légkörében. A fényes benyomás egy mozaikot hagy, amely például liliom hullámokat vagy virágokat ábrázol.
  • A friss zöldség, pisztácia, homokos árnyalatának kombinációja az esőerdők hatását adja. Élő növények, fényes törölközők, a fonott bútorok kiegészítik ezt a benyomást.

  • A lédús zöld, a sárga, az arany és a könnyű elemek kombinációja lehetővé teszi, hogy megszervezze a fürdőszobát a Art Deco stílusban. Számára a nefit és a malachit hangok is alkalmasak lesznek.
  • Az egyik fal zöld, a másik – fekete vagy fehér bátorságot és hajlandóságot mutat be, az első és a kockázatok. Ilyen az avantgárd jellemzői.
  • Mozaik – A különböző színű megoldások csempe kombinációjának ötlete csak a tervező fantáziája korlátozza. Színes panelek, minták, ügyes kibővített ékezetek adják a fürdőszobát és az egyediségét.

  A választott finomságok

  A zöld gasztrák cseréjének árnyalatainak és textúrájának gazdagsága, különböző ötletek és tervezői találatok lehetővé teszik a gyönyörű belső tereket.

  Hogy elegáns és eredeti, nem csak a tervezői elrendezésen, figyelni kell néhány árnyalatra.

  • Az egyetlen vászon jobb diverzifikálni más színekkel, árnyalatokkal vagy festményekkel.
  • A könnyű hangok alkalmasak a falakra – kibővítik a helyet. Sötét – padlók.
  • A bútoroknak és kiegészítőknek meg kell egyezniük a kiválasztott stílusnak.
  • A zöld belső úgy néz ki, szépen hófehér vízvezeték.
  • A természetes világítás a telített színek mélységét hangsúlyozza.
  • A gazdag szín gamma lehetővé teszi, hogy többféle stílust kombináljon egy térben.
  • Fém elemek, így a belső egyediségét és eredetiségét azonban szükség van, hogy nagyon óvatos velük – annak a kockázata, hogy ezek a részek nem illeszkednek az átfogó képet, és elpusztítsa a harmónia.

  Sikeres példák és lehetőségek

     Fürdőszoba lehetőség férfiaknak – az árnyalatok, a tisztaság, a nemesség és az elegancia harmonikus kiválasztása a fő szín, függőleges mozaik, tömör. Piros virág, nagy króm daru, fémbetétek és tükrök vonzzák a figyelmet és újraéleszteni a belső teret.

     Egy kis szoba világos, saláta és olíva színben készült. Szokatlan textúra, barna fröccsenés, megismétlődő a függönyön, hagyja a teljes harmónia érzését. Könnyű hangok és tükrök vizuálisan kibővülnek.

     A fehér és homokos falak gyengéd türkiz árnyalata frissességet és könnyűséget biztosít a tenger partján. A Panno és a vízszintes dekoratív szegély élesebbé teszi a belső teret. Arany fogantyúk bútorok.

     Hogyan lehet egy csempe a fürdőszobában, a következő videóban fogja megtudni.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: