Intercerama csempe: Anyag jellemzői

A kerámia csempe magas páratartalmú szobák tervezésére szolgál. A befejező anyag nem fél a nedvességtől. Ez egy csodálatos lehetőség a telkekre, amelyeket gyakran különböző szennyezésnek vetnek alá. Ezek közé tartoznak a konyhában lévő falak a főzési zóna területén.

A csempe kiválasztásakor minden vevő arra törekszik, hogy megtalálja az ár és a minőség arany értékét. A befejező anyagok piacán keresnek azok a vállalatok, amelyek magas színvonalú termékeket kínálnak ésszerű értéken. Pontosan olyan jellemzők, amelyeket az ukrán vállalat Intercerama-tól származó csempe van.

A cégről

Az Intercerama egy modern vállalkozás, amely elegáns, megbízható és kopásálló csempe gyártásával foglalkozik. A Társaság dinamikusan fejlődik, növeli a termelést és bővíti az értékesítési piacokat.

A befejező anyag gyártásának folyamatában a védjegyszakemberek betartják a fő kritériumot – kiváló minőségű.

Ezt a mutatót:

 • Innovatív műszaki alap.
 • Szakemberek képei.
 • Gondosan kiválasztott nyersanyagok.
 • Kreatív megközelítés tervezők.

Az ukrán márka termékei sikeresen versenyeznek a vezető külföldi márkákkal. A csempe megbízhatóan tartja a fejező anyagok szegmensében lévő vezető pozíciókat.

A vállalat alkalmazottai értékelik a világ tapasztalatát, és ezeket a tudást a magasabb célok és eredmények elérése érdekében használják. A modern vásárlók kéréseinek kielégítése érdekében a minőség, a szépség, a praktika, a sokoldalúság, a kényelem és a megfizethető áron kell összeilleszteni. A tervezői csapat az új gyűjtemények létrehozása során hallgatja az ügyfelek divatirányzatait és kívánságait.

A termékek jellemzői

A szakértők elemezték az árut az ukrán márkától, és bizonyos funkciókat azonosítottak:

 • Dolgozzon az ügyfélen. A vállalat képviselői a befejező anyag gyártása során elsősorban a fogyasztói keresletre összpontosítanak. A vállalat figyelembe veszi a kívánságokat és az ügyfelek véleményét. Szintén a szakértői vélemények nem maradnak félre: mind a szakmai tervezők, mind a mesterek a helyiségek javításáról és befejezéséről.
 • Nyers. Az anyag és a működési időszak a termékek előállításához használt anyagtól függ. A vállalat csak bizonyított és gondosan kiválasztott nyersanyagokat használ, amelyek a termék legmagasabb osztályának ígérete.
 • Felszerelés. A modern technikai bázis nemcsak a kiváló minőségű anyagminőségre, hanem a nagy mennyiségű termékek gyártására is szükség van.

 • a szépség. A csempe megjelenése szintén fontos, mint a műszaki jellemzői. A fejlett technikák és technológiák használatával telített színű, kifejező textíliák és vonzó dekoratív elemek érhetők el.
 • Divat. A divatirányzatok a tervezési gömbben is megváltoznak. Annak érdekében, hogy a befejező anyagot harmonikusan adják ki különböző stílusokban (mind a modern, mind a klasszikus), figyelembe kell venni őket. A termékkatalógusban biztosan talál egy elegáns csempe, amely díszíti és konvertálja a belső.

Híres gyűjtemények

Működés közben az IntercerAama képviselői számos érdekes és elegáns gyűjteményt fejlesztettek ki. A gazdag választék lehetővé teszi, hogy megtalálja a tökéletes opciót a különböző irányokhoz. Az ügyfelek és szakemberek hatalmas változatossága között a helyiségek javításának és befejezésének köréből a következő gyűjtemények különösen vonzottak:

 • “Elegancia”. A gyűjtemény neve a befejező anyag kifinomultságáról beszél. Lágy bézs gamme-ben készült csempe. A művészi és buja színekkel díszített dekorációs panelek. Néhány meghalt a függőleges csíkok egészítik ki. Ez az elem adja a dinamikus dekorációt.

“Meleg” gamma hozzon létre egy kényelmes környezetet a szobában. Tökéletes választás pályázati és remek klasszikus fürdőszobával.

 • “Oázis”. A csempe vonzza a figyelmet az expresszív vegetatív mintára. Külön meghalatok a liliom bájos szépsége. Kis sötétzöld fröccsenés a nagyobb természetesség és az expresszivitás rajzát adja. A fő színsáma ilyen színekből áll: fehér, bézs, világos bézs.

A gyűjtemény zökkenőmentes és dombornyomott lemezeket tartalmaz. Ezzel a cuccokkal stílusos és könnyű belsejét hozhat létre a fürdőszobában.

 • “Batik”. A befejező anyag a tavaszi, buja színt és a festékek lázadását személyesíti. Dekoratív panelek díszített nagy írisz kék, zöld és rózsaszín színben. Az ábrát aranyelemekkel egészítik ki. A fő gamma világosszürke és lila színű. A különböző telítettséggel rendelkező árnyalatok egymást kiegészítik és hangsúlyozzák.

A “batik” gyűjtemény tökéletesen illeszkedik az országstílusba. Ez egy eredeti és friss design, amely vonzza a figyelmet a kifinomult minta és a festékek játékára.

 • “Konfetti”. Ez a gyűjtemény különösen akkor fogja, hogy az a tény, hogy előnyben részesíti a könnyű, visszatartott és tömör. A csempe világosszürke festett. A befejező anyag ideális kis szobák készítéséhez. Mivel a díszek kinyílik a geometriai formák (golyók) képével. További elemek barna, sötétszürke és szürke.

 • “Fantázia”. Ez a gyűjtemény két színben jelenik meg: barna és narancs (sötét korall). A könnyű bézs hangot további színként használják. Egyensúlyozza a korall árnyalatának fényerejét és a barna telítettségét.

A stílusos fényes csempe tökéletes fali dekorációhoz és mennyezethez egy modern fürdőszobában. A monofonikus meghalatokkal csodálatos csempék és monogramok csodálatosak.

 • “Főnix”. Ha egy kitűnő klasszikus fürdőszobát kereső anyagot keres, ügyeljen arra, hogy figyeljen erre a gyűjteményre. A világosszürke és a fekete csempe kiválasztásában kifejezetten harmonizál. Klasszikus stílusos kombináció, amely nem lép ki a divatból. Fekete színű díszítés arany minták, repedések után. Mint dekoratív elemek csempe ömlesztett fehér mintával sötét háttéren (monogram és apró ammales).

 • “Városi”. Gyűjtemény a szabadtéri csempe a kiváló dekoratív design klasszikus stílusban. Két színt kínálnak a vásárlóknak: bézs (világosbarna) és természetes barna árnyalat. A fényes dombornyomott csempe díszíti a dekorációt, ez vonzóbbá, kifejezőbbé és kifinomultabbá tétele. A befejező anyag mesterlegesen imitálja a természetes fát, a textúráját és a “meleg” színét.

 • “Wenge”. A Wenge gyűjteménye a sötét és világosbarna (bézs csempe) ötvözi. Az ilyen anyag különösen a klasszikusok conoissesai. Dekoratív panel és megfékeződés, amely kifejezetten sötét vensekkel borított világos háttéren. A regisztráció fenntartja a relevanciát, függetlenül a divatirányzatoktól.

Vélemény

Számos vélemény van az IntercerAama termékekre az interneten. Szinte az összes értékelés pozitív. Csempe dicséret mind a hétköznapi vevők, mind a szakemberek, akik nem működnek a dekoráció és javítás területén.

Intercerama Tile Áttekintés Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: