Kalibrált tábla

A helyiségek modern konstrukciójában és befejezésében a természetes anyagok egyre inkább elosztottak, különösen fából. A környezetbarát termék praktikus, tartós, esztétikai fajok. A fa fűrészáru meglévő bőségétől a kalibrált tábla népszerű, amelynek számos pozitív jellemzője van.

Kalibrált tábla

Ami?

A fűrészáru definíciói a GOST 18288-87-ben vannak. A tábla egy fűrészáru, amelyben a vastagság legfeljebb 100 mm, és a szélesség meghaladja a vastagság 2 vagy több alkalommal. A GOST szerint a kalibrált táblát szárítjuk és feldolgozzák a megadott méretekhez. Ezt a kifejezést gyakran száraz tervezett testületnek nevezik. Általános szabályként ez egy nagyon magas színvonalú termék.

Kalibrált tábla

A termék megszerzéséhez a fát egy speciális szárító kamrában szárítjuk. A folyamat legfeljebb 7 napig tart, ha az optimális hőmérsékletnek van kitéve. Ilyen szárítással a nedvességet egyenletesen eltávolítjuk az anyagok valamennyi rétegéből, amely elkerüli a későbbi, a repedést és más hibákat. Ezenkívül ez a tábla nem igényel zsugorodást. Az anyag megkülönböztető jellemzői – praktikusság, tartósság és megbízhatóság.

A feldolgozáshoz nagy pontosságú berendezések vonatkoznak. A tábla sima, sík felületű. A kalibrált anyag fő jellemzője – gyakorlatilag nem rendelkezik eltéréssel a megadott méretektől, és megfelel a szabványnak (45×145 mm). A szokásos tábla esetében a megengedhető eltérés 5-6 mm, és ha szuka és repedések vannak, akkor nagy lehet.

Kalibrált tábla

A kalibrált tábla megengedett eltérése 2-3 mm érték, míg a termék teljes hossza figyelembe veszi. Az ilyen gyártó pontosság nagyon kényelmes és praktikus az építés és a befejezés során: az elemeket gondosan testre szabják egymásnak, anélkül, hogy további manipulációkat igényelnének. Ezért a munka gyorsabban történik, és az épületeket jobban kapják meg, nincsenek repedések.

A kalibrált tábla előállításához használja a fa tűlevelű sziklákat.

Kalibrált tábla

Érvek és ellenérvek

Az anyag sok előnye van.

 • Használható különböző építőipari iparágak számára. Alkalmas struktúrák, átfedések és belső és külső befejező munkák építésére.
 • Nem igényel további előkészítést, a termék a vásárlás után azonnal használatra kész.
 • Pontos illeszkedő elemek. A nyílások hiánya lehetővé teszi, hogy fenntartsák a hőt az építkezésben.
 • Ellenállás a nedvességgel, a gomba, a putrid folyamatokkal, a hőmérsékletcseppekkel.
 • Környezetvédelmi tisztaság, az emberek, az állat, a környezet ártalmatlansága.
 • Nagy megbízhatóság, tartósság.
 • Nincs deformáció.
 • Alkalmas különböző klimatikus zónákban.

Kalibrált tábla

Mínusz azt feltételezheti, hogy a kalibrált tábla 1,5-2-szer drágább. Azonban, amikor a kiváló minőségű anyag használatával dolgozik, az elutasítás minimalizálódik.

Nézetek

Ahhoz, hogy jobban megértsük a kalibrált tábla előnyeit, meg kell értened a fűrészáru típusát. Mindegyikük rendelkezik saját jellemzőivel és preferenciális alkalmazásokkal.

 • Az egyik drága és kiváló minőségű anyag száraz fedél. Úgynevezett fűrészáru, a feldolgozás a szárító kamrában. Az ilyen termék nem deformálódott, és nem repedés, nem veszélyes a gombák, a rothadás és a sötétedés csak a tárolási és üzemeltetési szabályok bruttó megsértése miatt jelenik meg. Szárazanyag építési konstrukciókból, amelyek vonzónak kell lenniük.

Kalibrált tábla

 • A széleskörű alkalmazás egy tippert talál. Mindkettő nyers (páratartalom jelzője több mint 22%), és száraz (páratartalom kevesebb, mint 22%). A szegélyezett, mert a széltől vágja le a kéreget. Hatály – Külső és belsőépítészet, válaszfalak gyártása, padló, mennyezet.

Kalibrált tábla

 • Az univerzális anyag egy gyalult táblát figyelembe vesszük. Az összes felét speciális berendezéseken dolgozzák fel, geometriailag helyes méretű. Gyakori felhasználást talál a befejező anyagként és a bútorgyártásként, mivel jó minőségű felülete van.

Kalibrált tábla

 • Szorosabban használja az anyagot az anyaggal, azaz a burkolattal ellátott élekkel. A csiszolás mindkét oldalán mindkét oldalon található a táblák mentén és a kerületben. Az ilyen vágást gyakran műszaki és esztétikai célokra készítik.

Kalibrált tábla

HASZNÁLT?

Kalibrált tábla – széles körben használt anyag különböző ágakban.

 • Épület. Alkalmas keret házépítéshez. Tőle építhet egy hospostroy, fürdő, pavilon.

Kalibrált tábla

 • Bútoripar. Gyakran a kárpitozott bútorok alapjaként használják.

Kalibrált tábla

 • Befejező anyag. Használható az utcák, a veranda, a belső és a külső oldal díszítésére.

Kalibrált tábla

  • Eszköz kerítések.

  Kalibrált tábla

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása