Kupershlaka-ról

A Kupershlak szokásos munkájához tudnia kell, hogy milyen csiszolópor fogyasztása homokfúváshoz 1 / m2 fémszerkezeteknél (fém). Ezenkívül szükség van az anyag veszélyének osztályával, az alkalmazás egyéb jellemzőivel. Külön téma – a Kupershlaka Karabash Plant és más gyártók választása Oroszországban.

Ami?

Hatalmas mennyiségű áruk és termék található az emberek. A nagymértékben használt vagy egyszerűen ismert általános kifejezésekkel együtt jelentős szerepet játszhat ezekről a dolgokról csak keskeny szakemberekről. Ilyen a Kupershlak (esetenként megfelel a kastély neve, valamint az ásványi frakció vagy a grindzer). Most ezt a terméket nagyon széles körben használják a csiszolómentes tisztításhoz.

Részben hasonló a Nickelschlakhoz, csak a nagy keménységgel megkülönböztetve.

Hogyan készítsünk Kupershlakot?

Gyakran elolvashatja, hogy a SCAT főzési salak. Valójában azonban a szintetizált anyagok számára utal. Ahhoz, hogy ilyen terméket szerezzen, először a réz olvadásából eredő salakokat vegyen be. A félkész termékek mechanikusan zúzódnak vízben, majd szárították és szitálják. Ennek eredményeképpen a végső kompozíció nem tartalmaz rézet, mert megpróbálja maximalizálni az ércből és a termelésben való használatát.

A réz salakokon alapuló csiszolóburkolatokat Marke-be vitatják, mint csiszoló ISO 11126. A külön jelölés a nemfémes termékek esetében történik. Lehet is lehet egy kijelölés / g, amely egy csiszoló részecske formájáról beszél. További számok megmutatják, hogy mi a keresztmetszet.

A megalapozott standard azt mondja, hogy a cuerchlack részecskék nem lehet nagyobb, mint 3,15 mm, azonban, és a részesedése a por, azaz fragmensek kisebb, mint 0,2 mm kell egy legfeljebb 5%. Érdemes megjegyezni, hogy egyes esetekben többször is megpróbálják használni a kipufogógáz-együttműködést. Ez lehetővé teszi, hogy sok értékes erőforrást takarítson meg. A gyakorlat kimutatta, hogy a kiégett csiszolóanyag 30-70% -áig képes helyreállítani a teljesítményt, számos körülménytől függően.

Az újrahasznosítható szivattyúzáshoz szükséges kifinomult készülékek általában nem szükségesek. Mozogjon a csövek mentén az ütközéshez, ami lehet, és a gravitáció erőssége miatt. De főként a félpedárokra jellemző.

Az ipari osztályú eszközöket, pneumatikus vagy mechanikus koptató gyűjtési rendszerek gyakran használnak, amelyek közül a redeference belép a osztályozóegység.

Jellemzők és tulajdonságok

A mellékelt Coopershlak (mind az elsődleges, mind a másodlagos sorban) minőségi bizonyítványt kell kiadni. Ez tükrözi a mellékelt termék alapvető paramétereit. A csiszoló komplexum magában foglalja az ilyen kémiai frakciókat:

 • szilícium-dioxid-monoxid 30-40%;
 • Alumínium-dioxid 1-10%;
 • A magnézium-oxidot (néha az egyszerűséget) 1-10% -ról 1-10% -ra nevezzük;
 • A kalcium-oxid szintén 1-10%;
 • Vas-oxid (AVALAST) 20-30%.

A Kupershlak sötét akut-szögletes részecskékből áll. Az ömlesztett kalkulus sűrűsége 1400 és 1900 kg közötti 1 m3-ig terjed. Ugyanakkor az igazi sűrűség aránya 3,2-4 gramm / 1 cm3. A normák nedvességtartalma nem haladja meg az 1% -ot. Lehet, hogy legfeljebb 3% maximum lehet az idegen házakhoz. A gost, nem csak az arány, hanem a termék többi technikai mutatóit is. Tehát a lamelláris és tűtípusok aránya legfeljebb 10%. A specifikus elektromos megengedhetőség mutatója legfeljebb 25 ms / m, és a túllépési paraméter nem ajánlott.

A mosogatógép szabályozási keménysége legfeljebb 6 hagyományos egység. Normált és a vízben oldódó kloridok bejutása – 0,0025%. Egyéb fontos paraméterek: a 4-es abrazív képesség szintje és az erő dinamikája nem alacsonyabb, mint 10 egység. Sokan természetesen érdekelnek a Kupershlaka veszélye. A homokfúvást a levegő sekély felfüggesztésének kiadásával kíséri, és potenciálisan károsíthatja az élő szervezeteket. És ebben a tekintetben a Kupershlak kedveli: a 4. \ T.

Az ilyen reagensek és csiszolók gesztisa szerint a következő MPC-k telepítve vannak:

 • a levegőben lévő levegőben való koncentráció 10 mg / m3 / m3;
 • végzetes dózis azáltal, hogy 5 gramm / 1 kg testtömegű;
 • végzetes dózis, amikor 2,5 gramm 2,5 gg testtömegre jutó védelem nélküli bőrt;
 • Kritikusan veszélyes koncentráció a levegőben, fenyegető élet – több mint 50 gramm 1 köbméteres. m;
 • A levegő mérgezésének együtthatója kevesebb, mint 3.

A Coopershlaka jelenlétének nyomon követésére a levegőben gázelemzőket használnak. A részletes laboratóriumi tanulmány mintavételét legalább 90 nap alatt legalább 1 alkalommal kell elvégezni. Ez a szabály az ipari helyiségekben és a nyitott munkaterületeken is érvényes.

A tisztítás során tanácsos alkalmazni a személyi védőfelszerelést. Hozzon létre egy vízelvezetést a homokfúváshoz zárt ciklussal.

Kvarc homok összehasonlítása

A kérdés “Milyen csiszoló jobb” riasztó sok ember. Csak a technológiai árnyalatok figyelmes elemzésével válaszolhat. Amikor a kvarc-osztályokat megverték a felületen, nagyszámú kis poros alakul ki. Méretük 15-30 mikron. A kvartz mellett ezek a por lehet agyag, és a fajta pusztítás utáni szennyeződések. Az ilyen zárványok eltömődhetnek a kezelt felület csúcsának hiányába. Húzza ki őket ecsettel, de ez az eljárás, ami jelentős pénzt és időt okoz, nem teszi lehetővé a tökéletes minőség elérését. Még a kvarc legkisebb maradéka is gyors korrózió acélot provokál. Megpróbálja megoldani a problémát a festéssel, csak rövid távú folytonossághatást eredményez.

A Kupershlak garantáltan eltávolítja a valószínűséget a káros por megjelenésének. Amikor megütötte ezt a csiszolóanyagot, csak részleges pusztítás következik be. A kifejezett porréteg kialakulásának valószínűsége minimálisra csökken. Ha a por marad, homokos, akkor nagyon könnyen tisztítható a sűrített levegőellátás miatt. Egy ilyen művelethez nincs szükség további szakemberekre, és meg tudod csinálni a minimális munkaerőt. A vezető szakértők és vállalatok beszámolnak arról, hogy Kupershlak, amely optimálisan alkalmas a felületek kezelésére. Az ezzel a módszerrel megtisztított várható jótállási időszak legfeljebb 10 év. Bizonyos esetekben még kétszer is hosszabb. De van egy másik tény, hogy gyakran alábecsülik. Nevezetesen, hogy 2003-ban az Oroszország fő egészségügyi orvosának döntése, hogy a száraz rendes homokos homokos homokfúvás hivatalosan tilos. Túl veszélyes az egészségre.

A kvarc por tiszta kvarc és szilícium-dioxidot tartalmaz. Mindkét komponens, hogy enyhén, nehezen hívja az egészségügyi előnyöket. Olyan félelmetes betegséget okoznak, mint a szilikózis. A homokfúvásban nem csak közvetlenül elfoglalt veszélyek (általában különleges jelmezek, légzőszervi védelem), hanem azok, akik a közelben vannak. Súlyos kockázat vonatkozik mindazokra, akik 300 m-es sugarúsak (regisztrálásakor és légáramlási sebességeken).

A szilikózist nem kezelik még a modern orvosi beavatkozásokkal is. Nem csoda, hogy számos államban tisztító felületek a kvartz-homok fúvókájával a múlt században a tilalom alá esnek. Ezért a Kupershlaka használata szintén fontos biztonsági garancia. Megnövekedett érték teljesen indokolt:

 • majdnem háromszor gyorsabban tisztítja a felületeket;
 • fogyasztás csökkentése egységfelületenként;
 • a másodlagos és akár a háromszoros használat lehetősége;
 • kevesebb kopott berendezés;
 • a munkaerőköltségek csökkentése;
 • A felület tisztításának lehetősége a SA-3 nemzetközi szabvány szerint.

Fő termelők

Oroszországban a Kupershlaka termelésének domináns pozíciója egy karabash-csiszológyárat foglal el, amely Karabash városában. A késztermék gyártásának teljes ciklusa van. A vállalat a Karabash Abraziva Trading House-on keresztül is részt vesz a saját termékeinek megvalósításában. A szállítmány általában zsákokban megy. A vállalat rengeteg homokfúvást és a színezőberendezések, az ilyen eszközök fogyóeszközeit is megvalósítja.

Az Uralgritis (Yekaterinburg) jelentős pozíciókat tartalmaz a piacon. Van egy teljes készlet mindaz, amire szüksége van a korrózióellenes védelemhez. A csiszolóporok és berendezések felszabadulása az Uralgritis használatához több mint 20 éve foglalkozik. A raktárak elérhetősége az Orosz Föderáció során lehetővé teszi, hogy gyorsan megkapja a szükséges terméket. A mellékelt termékek lehetővé teszik a homokfúvás azonnali telepítését.

Az áruk küldése vasúti és autópályán lehetséges.

Alkalmazás

A csiszolópor a homokfúváshoz nagyon fontos, ha meg kell szabadulnia a rozsda és a skála jelei között. Ugyanazt a kompozíciót alkalmazzák különböző felületek előállítására a festéshez, a korróziógátló keverékek feldolgozásához. A Kupershlak tiszta betonhoz, vasbeton, fém, természetes kő, kerámia és szilikát téglához alkalmas. Alkalmazzon csiszolót a hulladékréztermelésből

 • az olaj- és gázágazatban;
 • más csővezetékekkel dolgozik;
 • építés alatt;
 • a gépipar különböző ágaiban;
 • A hidak tisztításában és más kiterjesztett fémszerkezetek (és ezek csak a leggyakoribb és nyilvánvaló példák).

Emlékeztetni kell arra, hogy a Kupershlak nem használható akváriumban. Eközben néhány gátlástalan eladók hajtják végre egy ilyen célt. Az Aquarisists megjegyzi, hogy a Kupershlaka hangjelzése elkerülhetetlenül a hajó minden lakójának mérgezését eredményezi. Még a legvégetlenebb hal is meghalhat. A fő ok a túlzott metallizáció.

A csiszolóanyag a folyó feldolgozásához, hajókhoz használható. Ez a készítmény alkalmas a falak feldolgozására lakó- és nem lakóhelyiségekben. A javításkor a tárgyak sérült és rostos részeit tisztítják. Nagyon kis porfrakciók alkalmasak alumínium tisztítására. Lehetőség lesz sikeresen eltávolítani a gumi, a festékek és lakkok, a szolidol, az üzemanyagolaj és sok más nem kívánt komponens maradékát.

A takarítás mindennapi módban lehetséges, és harcolhat azoknak, akik megoldják a szennyezést.

Fogyasztás

A különböző helyzetekben a kiadási arány 14 és 30 kg között változik 1 köbméteres. m a felület tisztított. Sok azonban a követelményektől függ. Tehát, ha csak a fém felületét az SA1 állapotához kell hozza, és a nyomás nem haladja meg a 7 atmoszférát, 12-18 kg-os összetételre kerül. A fémszerkezetek 1 / m2-es költségének több mint 8 atmoszférájának növekvő nyomásával 10-16 kg-ig terjed. Ha a tisztítás szükséges az SA3-hoz, az ajánlott számok 30-40 és 22-26 kg leszek.

Az ajánlott mutatókról szóló beszéd azért van, mert nincs szigorú szabályozási követelmények és emelkedett. A szabványok nem szabályozhatják a csiszolóanyag fogyasztását m3. Az a tény, hogy a gyakorlati munka nagyszámú befolyásoló tényezővel szembesül. Fontos szerepet játszanak a felületi eltömítés mértéke és egy bizonyos típusú fém, a Kupershlaka frakció, az alkalmazott berendezések, a munkadarabok képzettsége. A költségek csökkentése érdekében:

 • csak hibátlan terméket szerez;
 • használjon professzionális felszerelést és figyelemmel kíséri az egészségét;
 • stimulálja az anyagtakarékosságot homokfúvókkal;
 • figyelemmel kíséri a csiszolóanyagok tárolásának sorrendjét;
 • Berendezés berendezések Távirányító rendszerek Csiszolóáram.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: