Mind a javító tűzőgépről

A különböző feladatok megoldásához használt tűzőgép javítása mindig az okokból származik, amellyel a bontás bekövetkezett. A diagnosztika és a hibaelhárítás célja, megértse, hogy a bútoreszköz nem teljes mértékben pontozza a zárójeleket, segíti a pontos utasításokat. Részletes történet arról, hogyan lehet megjavítani a fegyvert a saját kezével, ha nem lő, lehetővé teszi, hogy megértsük a javítási munka összes bonyolultságát.

Mind a javító tűzőgépről

Tervezési eszköz

Bútorok vagy építőipari tűzőgép, más néven pisztoly vagy élelmiszerbolt, az Egy egyszerű rugós eszköz, amellyel az anyagot az anyaggal dokkolták. A karot manuálisan végezzük a kar megnyomásával.Az erőfeszítések benyújtásakor a tavasz meghajtja a mechanizmust. A konzol ütköző expozíciónak van kitéve, belép az anyagba, rögzítve.

Minden tűzőgépnek a következő elemei vannak a tervezésükben:

 • fogantyúval mozog;
 • A tavaszi ellátáshoz szükséges csavar beállítása;
 • Vulra;
 • közlekedési fogantyú;
 • dobos;
 • lengéscsillapító.

Mind a javító tűzőgépről

A termék teste fémből vagy műanyaggal való kombinációjából készült. Ezenkívül több rugó létezik egyszerre – egy hengeres harc, visszatérés, reteszelő tároló, és még egyszer a válás a válás. A beállítócsavar általában függőleges síkban van a felülethez képest. Ritka esetekben a kezelés alatt álló lehetőség.

Mind a javító tűzőgépről

Mi a teendő, ha a tűzőgép nem teljes mértékben szerzett?

A tűzőgép működésének leggyakoribb problémája a záróelem hiányos belépése az anyagba. A probléma oka általában helytelenül állítja be a rugós feszültséget. Ebben az esetben a saját kezével rögzítheti a szerszámot, nem lesz szükség sok időre. Észrevéve, hogy a tűzőgép nem fejezi be a használt zárójeleket, meg kell állítania a munkát, majd állítsa be a Springs feszültségért felelős csavart.

Mind a javító tűzőgépről

Erősítés feszültség, növelheti az expozíció erejét. Ennek megfelelően a tűzőgép, amely az anyagokat rosszul átszúrja, jobban működik. A csavar beállítása, a szerszámtervezés típusától függően, a fogantyú előtt vagy alatta. Megszakíthatja a működést, gyengíti a feszültséget.

Néha az anyagban lévő konzol rossz bejutásának problémája több prózai magyarázattal rendelkezik, amelyek nem kapcsolódnak a kiigazításhoz. A tavasz nyúlik vagy megszakíthat. Ebben az esetben ki kell cserélnie.

Mind a javító tűzőgépről

Hogyan kell javítani más esetekben?

Sok esetben a letapogatások meglehetősen tipikusak. Leggyakrabban olyan rekeszhez kapcsolódnak, ahol tűzőkapcsok vannak. Ha a rugó repült benne, vagy van egy eltömődés a kimeneten, várjon, amíg a szabványos munka a szerszámból. A bontások leggyakoribb okait, jeleit és a megszüntetési módokat részletesebben figyelembe kell venni.

Mind a javító tűzőgépről

Ha a zárójelek nem lőnek

A legnyilvánvalóbb ok az építési pisztoly áruházban lévő konzol hiánya. Kell ellenőrizni a rekesz – Talán a fogyóeszközök véget érnek. Néha a problémák oka lesz a dimenziós paraméterek következetlensége. Ha a fogyóeszközök nem alkalmasak egy adott modellre, vagy a telepítés megsértéssel történik, meg kell ismételnie az összes szükséges műveletet a hibák kijavításával.

Mind a javító tűzőgépről

A bútorpisztolynak sok eleme van, az a kudarcok, amelyekben a személyzet felszerelésének meghibásodása.Staples nem repülnek, ha a kimenet eltömődött. Ez akkor történik, ha túl lágy vagy alkalmatlan a fogyóeszközök szempontjából. Fémhagymás nyomás alatt, eltömődési lyuk. A következő zárójelek egyszerűen nem tudnak kilépni a benyújtáskor – kell megállítani, tisztítani a képződött “dugót”, majd továbbra is dolgozni.

Mind a javító tűzőgépről

A szerszám használatakor is a következő problémákkal szembesülhet.

 1. A felbontási mechanizmus elakadása. A tartó rekeszében van, szabad stroke-t kell biztosítania a rekeszben. A kenés elégtelen mennyiségével a rögzítőelem meg van ragadtatva, a mellékelt erő nem elegendő. Megoldhatja a problémát egy csepp gépi olaj használatával. Korábban ki kell nyitnia a rekesz zárójelekkel, távolítsa el őket, majd nyomja meg a kenést a problématerületre.
 2. A fogyóeszközök hajlítása és hírneve. Ebben az esetben a nadrágtartó, de ne ragadjon meg az anyagba nagyon mélyen. Ez túl szilárd alapot jelent. A probléma megoldása segít a tartónak a tartósabbá tételére, valamint a csökkenő irányba történő változását. A rövid lábak könnyebben rögzíthetők szilárd alapon, miközben az anyagot nem lehet rosszabb.
 3. Duplázási elemek. A jó tűzőgépnek egy csatahajója felelős a konzol felszabadításáért. A deformációval megsérti munkatársait. A csatát lapították, vagy egy kisfiatalát, meg kell változtatnia vagy vissza kell állítania azt. Ugyanakkor a teljes eszközt szétszerelni kell.

Mind a javító tűzőgépről

Mind a javító tűzőgépről

Mind a javító tűzőgépről

Ezek a főbb problémák a károsodott tűzővel kapcsolatban. De vannak más hibák jelei – nem olyan nyilvánvaló. Ők is megérdemlik a figyelmet, mert anélkül, hogy olyan döntést találnánk, hogy sikerüljön egy eszközzel való együttműködésben, meglehetősen nehéz lesz.

Mind a javító tűzőgépről

A tűzőkapcsok folyamatosan megragadnak

Az a helyzet, amelyben a konzollal sikeresen rögzített helyzet azonnal megragadt, gyakran a tűzőgép hosszú távú működésével történik. Ez mind a vágás azonos kopásával vagy deformációjával van ellátva. Még egy kis növekedés a lumen vezet, hogy a zárójelek több vagy bot. Először a probléma megnyilvánulásának gyakorisága nem lesz túl magas, a jövőben a deformáció növekedni fog.

Ebben az esetben megszünteti a hibás működést, még otthon is. Kezdjük, hogy teljes mértékben szétszerelje a staplerót az alelnök, kalapács és átjáró segítségével, csavarhúzó, fájl.

Mind a javító tűzőgépről

A munka sorrendje lesz a következő.

 1. Nyílt bolt zárójelekkel, kivonja a tartalmat.
 2. Távolítsa el a beállító csavart. Teljesen kilép a szerszámházból.
 3. A kapott lyukon keresztül a beállító rugó kivonásához.
 4. Szétszerelje a házat. Ehhez a záró alátétet eltávolítják az egyes csapokból. Miután eltávolíthatja a kötőelemeket a fészkéből. Általában elég ahhoz, hogy csak 2 csapot nyerjen, a fiúfej közelében.
 5. Kivonja a sokk-mechanizmust az ügyből. Fedezze fel a tésztát sérülésekre. Különös figyelmet kell fordítani a deformáció jeleire, eltéréseket a géptől. Keresse meg a hajlítás vagy a lendválás, hogy a booze segíti az alelnököt, amikor a szabálytalanságok megjelennek, és a zabininnek szüksége lesz egy fájlra.
 6. Gyűjtsük össze a felújított eszközt. Impact mechanizmus a telepítés előtt ajánlott a varrógép karbantartásában használt olaj kenése. Ezt követően a tároló kapcsolyiba helyezheted, próbáld ki a műszert a munkában. Ha a szerelvény megfelelően történik, akkor nem lesz probléma.

Mind a javító tűzőgépről

A műszer komolyabb károsodásával a fókusz lebontható, amellyel a rugós érintkezők a tömörítések esetén. Ebben az esetben a sokkoló mechanizmus teljes cseréjéről beszélünk. Még a törött elem hegesztése is lehetetlen biztosítani, hogy ellenálljon a jelentős terheléseknek.

A tavaszi tavaszi tipusban a gyártott konzol elakadásával vagy megduplázásával kapcsolatos problémát más módon oldják meg. Ebben az esetben a P-alakú fémlemezből kell készíteni. Az arány és a rögzítő mechanizmus között helyezkedik el, kivéve az elemek szabad menetét. A tűzőgép hatékonyabban fog működni.

Mind a javító tűzőgépről

Mind a javító tűzőgépről

A konzol az “m” betű formájában illeszkedik

Néha a tűzőgép öltözködői közepén, megadva nekik az “m” Leers típusát. Ebben az esetben a szerszám javítása általában nem szükséges. A szerszám túl hosszú zárójeleket hajlik, egyszerűen anélkül, hogy a vágás eléggé sűrű rögzítését biztosítaná, ha üti. A probléma a lehető legegyszerűbb megoldásra kerül – a kiválasztott fogyóeszközök cseréje. Rövidebb lábakkal kell tartani.

Mind a javító tűzőgépről

Amikor a billenő rögzítőelemek megmentése a központban meg kell szednie a szerszámot. Ebben az esetben a legvalószínűbb problémák forrása lesz. Amikor az elvesztés, viselje a konzol érintkezési sűrűségét elveszik a dobossal. Javítsa meg a pozíciót a fájl sérült darabjának fémfelületének feldolgozásában finom szemcsézett felületű. Fontos, hogy ne távolítsa el a túl sok fémet, hogy elkerülje a csapágy erősségét.

Mind a javító tűzőgépről

Ajánlások

A megelőzési intézkedések segítenek elkerülni a bontásokat olyan esetekben, amikor a tűzőgép sokáig tart a terhelés nélkül. A tárolóeszköz küldésével fontos, hogy gondoskodjon a rugók feszültségének gyengüléséről.A csavar beállítása a maximális hosszra fonódik. Ez lehetővé teszi a rugóelem korai kopásának kiküszöbölését.

Mind a javító tűzőgépről

A tárolás után meg kell adnia az eszközt. A rugós feszültség beállítása addig történik, amíg a zárójelek megfelelően vannak beírva az anyag felületére. Hosszú leállás után meg kell kennie a vágás mechanizmusát. E célból a varróberendezések szervizelésére használt miniatűrolajok jól illeszkednek.

Mind a javító tűzőgépről

Mind a javító tűzőgépről

A kenés sorrendje a következő.

 1. Teljesen utasítsa el a rögzítő kötőelemet. A kiadott lyukban öntsük 1-2 csepp olajat.
 2. Szerelje be a rögzítőelemeket. Csomagolja be, amíg meg nem áll, készítsen 2-3 “üresjárat” gombot egy üres boltdal.
 3. Nyisson meg egy blokkot, amelyben a konzolok telepítve vannak. A shock mechanizmus nyílásában kenést ad. Ismételje meg a 3-4 gombot, az olaj belsejében lévő olajot. Tűzőgép ebben a pillanatban meg kell őriznie, hogy megszüntesse a kenőanyagok fröccsenését.
 4. Telepítse a fékeket. Végezze el a készülék tesztelését.

Érdemes megfontolni, hogy még a tűzőgép személyzetében is megismételni kell, hogy a kenési eljárás 3 hónap alatt ne legyen kevesebb, mint 1 alkalommal. Ez jelentősen csökkenti az alkatrészek kopását, megakadályozza a kopás, a rozsda kialakulását.

Mind a javító tűzőgépről

Mind a javító tűzőgépről

Mind a javító tűzőgépről

Arról, hogy mit tegyen, ha a tűzőgép nem kap egy konzolt, mondja el a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása