Minden a palackokról

Minden autó tulajdonosnak szüksége van a garázsban legalább 1 jack. Néha a kérdés merül fel – egy egyszerű autóipari, amely a géphez tartozik, vagy valami jobb és megbízhatóbb? A mai cikkben figyelembe vesszük a palackok és a működés elvét.

Sajátosságok

A leírt fajok aljzatai leggyakrabban előnyben részesítik azokat az embereket, akik szakszerűen részt vesznek az autójavításban. Ezt megkönnyíti a következő tényezők, amelyek kétségtelenül az ilyen mechanizmus előnyeihez kapcsolódnak.

 • Nagy terhelés. Ennek köszönhetően az ilyen típusú aljzatok 3-100 tonna. Ilyen ereje a mechanizmus lehetővé teszi, hogy fenntartsák a rakomány, a mezőgazdasági és katonai felszerelések vele, és néha használják egy építkezésen egy kis elmozdulás nehézfém szerkezetek.
 • A termék alacsony hőmérsékleten is működhet. A munka folyadékának köszönhetően még alacsony hőmérsékleten sem fagyassza lefagy, az eszköz rendszeresen működik az utcán téli időszakban.
 • Kényelem és könnyű működés. A rakomány hasonló mechanizmussal történő felemelése során az üzemeltető által csak a szivattyú meghajtó megnyomására van szükség, így az olajbemenő hordóból származó olaj a működő hengerbe esik. Erőteljesebb modellek elektromos meghajtóval vagy pneumatikus szuperkapcsolóval vannak felszerelve, ebben az esetben a felhasználóból nem lesz erőfeszítés.
 • A közös rackmodellekkel ellentétben az üveg Jobb stabilitása van. A munkahenger egy nagy terület lapos fém referencia platformjával van kombinálva. Az ilyen támogatásnak köszönhetően az egész terv nagyon stabil lesz.
 • A növekedés nagyon zökkenőmentesen történik. Ez annak köszönhető, hogy az olaj egyenletes ellátása a munkahengerbe. Az emelés során nincs éles rángás. Hasonlóképpen, csökkentve. A stroke simaságát kiküszöböli a rakománycseppek és a felhasználó sérülésének valószínűségét.

Mint bármely eszköz, ez a fajta jacknek hátrányai vannak. Érdemes megjegyezni a főt.

 1. Helyesen szállítsa és tárolja az ilyen típusú aljzatot csak függőleges helyzetben. Flip vagy tegye az oldalt nem lehet az olajszivárgás valószínűsége miatt. A törzsgépben történő szállításnak rögzített formában kell előfordulnia, hogy elkerülje a fordulatkat.
 2. Szükséges a folyadék szintjének figyelemmel kísérése, az időben történő felvételhez és a teljes helyettesítésének szükségessége esetén. Fontos, hogy csak egy különleges hidraulikusan változtassa meg a régi olajat. A normál motor vagy az átvitel nem illeszkedik.
 3. A pickup magassága. A függőleges kialakítás nem teszi lehetővé, hogy a készüléket a gép alá helyezze 15 cm-nél kisebb lumenrel.

Ha lényegében beszélünk A felsorolt ​​hátrányok nem jelentősek, Figyelembe véve a termék technikai irányát. Ha helyesen választotta a szerszámot, és gondoskodjon róla, az ügy ismerete, sok éven át tartó problémák nélkül fog tartani.

Egy ilyen eszköz széles körben elterjedt a garázsban Az autók ellenőrzése, a kerekek cseréje és eltávolítása, nehéz elemek emelése. Számos állomáson találhatók, hogy javítsák és fenntartsák a közlekedési típusokat. Nem kell a fő eszköznek lenniük, de jelenlétük mindig segít.

Ezek az eszközök Szerelem garázs mesterek nem csak kis méretek és költségek, hanem sok olyan termék esetében is, ahol nagy nyomás szükséges a részre. Azokat különböző nyomásmérők, átkerülő szelepek és zárak újrahasznosítják.

Ezek közül a garázs kézművesek gyakran hidraulikus préseket termelnek a javítási célokra a garázsban. Néha autójavításra használják őket.

Nézetek

A leírt terméknek nincs számos végrehajtása, mivel a design nagyon egyszerű és megbízható. Mindazonáltal néhány különbség még mindig jelen van. A nyilvánvaló emelési különbség mellett a termékek eltérhet a különböző magasságokban a felemelt állapotban. Annak érdekében, hogy ne növeljék a minimális felszedő magasság, de növeli a maximális rúd indulás, a mérnökök úgy döntött, hogy egy rúd, amely 2 vagy akár 3 szakaszok kerülnek át az egyik a másikra, mint a visszahúzható antenna. A feltételesen palackozott aljzatok oszthatók:

 • együtemű;
 • kétáram;
 • Háromütemű.

A rudak száma mellett néha találkozhat A leírt nézet csatlakozója a csavarral. Ezek elég ritka modellek, de megérdemlik a figyelmet. Lehet, hogy hasznos lehet, ha kényelmetlen helyen kell telepíteni, és a szokásos szivattyú nagyon nehéz. Ebben az esetben a fém kardán bevételre kerül, amely az aljzathoz tartozik.

Az ilyen eszközöket néhány SUV-k tartalmazza, akiknek van helye az aljzatnak a kereten túl messze az autó küszöbértékétől. Ebben az esetben a más fajok aljzataival való telepítés és munka egyszerűen nem lehetséges.

Palack palack DVP 16 bemutatta a videó tovább.

Értékelés modellek

Tekintsük a palackozott aljzatok leggyakoribb és értékesítési modelljeit.

 • AutoProfi DG-8. Ez a modell 200 mm-es fejezetben van, és ha az autó alacsonyabb, akkor az eszköz nem fog működni. A többi autó tulajdonosai értékelni fogják ezt a terméket, és kellemesen meglepődnek, hogy mennyire könnyű, hogy egy kis eszköz emeli a rakományt. Az aljzat a maximális tömeg 8 tonna, a maximális emelési magasság 400 mm. Működés közben nagyon jó volt, bár költségvetésnek tekinthető. A henger munkaterületének magas színvonalú feldolgozása csökkenti a tömítőgyűrű korai kopásának valószínűségét, és a biztonsági szelep túlzott terhelés alatt kiküszöböli extrudálását. A visszahúzható rúd fémhegye még mindig kátrányt tette. Hogy ne károsítsa a fémet, és ne lépje meg a festéket, akkor valami lágyabbat kell tennie a test és az aljzat között, mint a fém.

 • “Bison” 43060-12. 12 tonna emelésére való képessége ugyanakkor az előnye és hátránya. Az a tény, hogy sok súlyt tud felemelni, bizonyos plusz, de senki sem törölte a hidraulikus törvényeket, és meg kell töltenie neki egy nagyon hosszú ideig és tartósan. A pickup magassága nem kis itt – 230 mm, a felvonó magassága 465 mm. Ez a modell alkalmas nehéz munkákra, amint azt a készülékkel kiegészítő hosszabbító kart bizonyítja. Az alacsony költséggel, ez a termék megtalálja a vevőt kis javítóműhelyek formájában, amelyek a teherautókkal dolgoznak.

 • Matrix Master 50756. A vállalat aljzatának tartós esete van a konfigurációban, és biztonsági szeleppel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a súlyokkal akár 5 tonna. A pickup minimális magassága 216 mm, a maximális emelési magasság pedig 413 mm. Ez a költségvetési modell lehetővé teszi a javítási munkát kis teherautókkal és kis mezőgazdasági gépekkel. Az ár és a minőség mérsékelt kombinációja lehetővé teszi, hogy egy ilyen terméket különböző területeken és alkalmazási helyeken biztosítsák.

Hogyan válasszuk ki?

Hasonló eszköz kiválasztása, előre van szüksége Meghatározza a pickup és a maximális emelési magasság magasságával, De persze szükséges súly, amely felemeli az aljzatot. Ezen értékek alapján elkezdheti a választást. Hasonló áruk megszerzése szaküzletekben, Ahol nem csak konzultál, de garanciát fog adni az eladott árukért.

Kérdezze meg a személyzetet Minőségi tanusitvány A megvásárolt árukon. Ha bármilyen oknál fogva nem jeleníti meg ezt a dokumentumot, vagy nem tudja megmutatni, akkor jobb, ha egy ilyen intézményben vásárolnánk. Ügyeljen arra, hogy megvizsgálja az árut vásárlás előtt. A lezárási mandzsettáknál nem lehet látható kár, és az állományban – karcolások és repedések. Ha ez sikerült észlelnie, akkor kérje, hogy cserélje ki az árut.

Néha az olajszivárgás jelen lehet egy üveg típusú új aljzatán. Ez nem mindig házasság, leggyakrabban konstruktív jellemző. A legfontosabb dolog az, hogy a működés folyamatában nem észlelték.

Hogyan kell használni?

Jack egy meglehetősen egyszerű eszköz, mindegyik megbirkózhat vele. Ha meg kell használni, akkor vegye be az eszközt, telepítse azt a terhelés alatt, amelyet fel kell emelni, például egy autót. A munka megkezdése előtt ellenőrizze, hogy a SPA szelep zárva van-e a terméken. Ehhez a karton lévő speciális csúcshoz forgassa el a csavart az óramutató járásával megegyező irányba, amíg meg nem áll. Most már felemelkedhet.

Ha a készülék felvevő beállító csavarral van felszerelve, és maga az autó maga is magasabb, mint a hajtogatott formában, akkor csavarja le a csavart, hogy csökkentse a terhelés távolsága, de ne csavarja meg teljesen, különben kockáztatja a szálat. Szükséges 4-5 fordulatot a megbízható rögzítéshez.

Ezután indítsa el az olajat a tágulási tartályból a munkahengerbe. Mivel egy bizonyos mennyiségű olajat szivattyúz, az állomány kiterjesztésre kerül, és a terhelés elkezdi a felemelkedést. Miután elért egy bizonyos magasságot, hagyja abba az olaj etetését, és a készülék a megadott pozícióban marad. A javítás megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy eltávolítja a karját a szivattyúból, mivel veszélyes lehet az egészségre. Az olaj felesleges beáramlása megváltoztathatja az autó helyzetét, ha nem kívánatos.

Miután befejezte az összes munkát, itt az ideje, hogy csökkentse a terhelést, mert erre vissza kell küldeni az olajat a tágulási tartályba. Ehhez gyengítenünk kell a bypass szelepet, csavarja ki a csavart kissé.

A gép súlya alatt az olaj visszamegy, és maga a terhelés csökken. A munka megkezdése előtt olvassa el a készülék leírását a használati utasításban.

Értékelések áttekintése

Az ilyen típusú aljzatok tulajdonosai ünnepeljük A termék építési megbízhatósága és simasége. Ha a terméket tartalékkal vásárolják meg, akkor nincs probléma az emelés magasságával. Mindig megragad. Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen eszköz nem kívánatos, hogy a zárt zártás magas páratartalmú legyen. Ez minden bizonnyal a fémre való korrózió kialakulásához vezet, amellyel számos felhasználó nem zárja ki ezeket a tényeket.

A fogyasztók észrevették, hogy a speciális esetek nélkül szállított modellek sokkal nehezebb szállítani és átutalni.

A sok vásárló véleménye szerint ez megtörténik, hogy a bypass szelep meghibásodása merül fel. Emiatt az aljzat nem tartja a súlyt a megadott pozícióban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: