Mindent a csiszolókról “Whirlwind”

A bolgár egy univerzális és elengedhetetlen eszköz, mivel nagyszámú fúvókával használható. A termelők széles választéka, a hazai gyártó termékei “Vorthern” egy különleges helyet foglalnak el.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

Leírás

A márkát a javasolt szivattyúberendezések és az elektromos kéziszerszámok kiváló minőségében kiemelik. Korábban a termelést Kuibyshevben hozták létre, 1974-ben jó minőségű eszköz volt. Miután 2000-ben a vezetés számos okból úgy döntött, hogy a PRC-t átruházza. A követelmények technikai ellenőrzését és betartását a hazai mérnökök továbbra is elvégezték.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

A gyártó bolgárjai mind a mindennapi életben, mind a szakmai szférában találtak használatát. A piacra való belépés előtt minden modell szükségszerűen a szabványok követelményeinek és betartásának hatálya alá tartozik. A beépített vezérlőrendszernek köszönhetően kiváló minőségű termékeket tarthat fenn.

A leírt márka termékeinek jellemzői között elosztható Nem csak a magas minőségű összeszerelés, hanem a legújabb innovatív technológiák használata is. Minden olyan anyag, amelyből a házat gyártják, vagy a készülék munkatartománya fennmarad.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

A felállás

Annak ellenére, hogy a leírt márka modelltartománya nem olyan széles, lehetővé teszi, hogy minden felhasználó kiválasztja a szükséges eszközt, Mivel a gyártó megpróbálta figyelembe venni a fogyasztó követelményeit.

 • USM-115/650. A névleges teljesítménye 650 W, míg a kör csiszolásának átmérője 11,5 cm. Dolgozik, ha a forrás 11000 per perc alatt 220 V-os feszültség alatt van. Ennek a modellnek az az előnye, hogy súlya csak 1,6 kg.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

 • USM-125/900. Bemutatja a 900 w névleges teljesítményét. A csiszolófúvóka megnövekedett átmérője, amely 12,5 cm. Az eszköz ugyanazt a forgási sebességet támogatja, mint az előző modell, ugyanolyan feszültségű hálózatból működik, de súlya 2,1 kg.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

 • USM-125/1000. Ez különbözik a névleges feszültséggel, amelynek szintje a modell nevében van, azaz 1100 W. A design súlya kétszáz grammnál nagyobb, mint az előző modellé. Kör átmérő, forgási sebesség és feszültség egybeesik.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

 • USM-125 / 1200E. A súlya 2,3 kg, a forradalmak száma 800 és 12000 között változhat, ami nagyon kényelmes a felhasználó számára. A csiszoláshoz tartozó kör átmérője 12,5 cm, és az egység névleges teljesítménye 1200 W.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

 • USM-150/1300. Ez jellemzi a frekvencia forgási 8000 fordulat per perc, megnövekedett átmérője az őrlés kör, ami megegyezik a 15 cm-es. A működő hálózat feszültsége 220 V-nak kell lennie, míg a névleges teljesítmény 1300 W. Építési súly – 3,6 kg.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

 • USM-180/1800. Lenyűgöző súlya – 5,5 kg. A berendezés névleges teljesítménye 1800 W, a csiszolási kör átmérője – 18 cm. A forgásfrekvencia kicsi, ha összehasonlítjuk a modell többi részével, – 7,500 fordulat percenként.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

 • USM-230/20000. Bemutatja az őrlési kör legnagyobb átmérőjét, amely 23 cm, és minimális számú forgás / perc – 6000. A névleges teljesítmény a címben és a tervezés tömegében van előírva – 5,3 kg.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

A legnépszerűbb modell BALGARKKI Vortex USHM-125/1100 Lásd a következő videót.

Tippek a választáshoz

Eszköz vásárlásakor a felhasználónak több nagy pillanatra kell támaszkodnia.

 • Ha meg kell tennie a pontos munkát a hibák és eltérések nélkül a megadott paraméterek, akkor jobb, ha a nagyobb átmérő lemez áll a darálón, mert az anyag mélyebbre behatolhat.
 • Minden lemez a megfelelő anyaggal való együttműködésre szolgál. A beton és a kő feldolgozásához bolgár nagy teljesítményt igényel, minimális forradalommal.
 • Az USM méretét az alkalmazható lemezek méretei határozzák meg.

Lehetetlen nagyobb átmérőjű fúvókát helyezni, ha nem nyújt eszközt.

 • Csiszológépek, amelyek lehetősége van a maximális átmérő fúvókájának felszerelésére, mindig hosszabb, és a tervezésükben nagy fogantyú van, néha még kettő is.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

Tulajdonjogi vélemények

Számos vélemény van a “Whirlwind” berendezésről, és a legtöbbjük pozitív, mivel az eszköz valóban megéri a felhasználó figyelmét. A kiváló minőségű, megbízhatóság és könnyű használatú csiszológépek bármelyike.

Ami a negatív értékeléseket illeti, gyakran olyan tapasztalatlan felhasználóknak hangzik, akik nem felelnek meg a gyártó követelményeinek, a berendezés nem működik megfelelően. Ez vonatkozik a lemezek helytelen kiválasztására, mert az alacsony teljesítményű nagyméretű eszközök nem fognak megbirkózni.

Mindent a csiszolókról "Whirlwind"

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása