Sífész mosás mennyezet

Ház tisztítás – bármely személy életének szerves része. Az általános tisztítás során a hostess arra törekszik, hogy tisztasson az egész házban, és figyelmet fordítson arra, hogy még a kb. Természetesen szükség van a mennyezetre, mert a por és a szennyeződés is felhalmozódik rá, még akkor is, ha nem annyira észrevehető a szabad szemmel. Különösen a szennyezés mennyezetének szenvedése a konyhában a főzésből sózott megnyugtatása miatt. Elemezzük a modern lakások és a gondozás módjait.

Sífész mosás mennyezet

Sífész mosás mennyezet

Általános ajánlások

Készítsen kényelmes hozzáférést a munkához:

 • A lépcsős vagy asztal, amellyel könnyű lesz a felszínre tisztítani.
 • Célszerű, hogy nem használja rongykorong, kefe, merev halom és seprű – könnyen a felszínét a mennyezet. A látható szennyezés előcsatlakozásához megfelelő, rövid puha sörtékkel vagy porszívóval ellátott ecset alkalmas, speciális fúvókával.
 • Nedves tisztítás esetén használjon szivacsot, flanel vagy más puha ruhát.

Sífész mosás mennyezet

 • A kis foltok könnyen eltávolíthatók egyszerű iskolai elaszt segítségével. Az eljárás után kezelje a tisztított helyet száraz ruhával, hogy eltávolítsa a csíkokat.
 • Önnek szüksége van egy medencére vagy vödörre is.
 • A mennyezeti szennyeződés tisztításakor a tisztítószer elkerülhetetlenül fröccsenhető, és a fentiek lehetséges cseppjei – Kívánatos, hogy megvédje magát, védőszemüveget.
 • Készítsen gumi kesztyűt, hogy megvédje a kezét.
 • A munka megkezdése előtt kezelje a szövedék egy kis részét egy tisztítószerrel egy kevésbé észrevehető helyen – például az ajtó felett. Biztosítani kell a szín- és felületi textúrák biztonságát.

Sífész mosás mennyezet

Sífész mosás mennyezet

Festett mennyezet

Az ókori idők óta a mennyezetet Oroszországban hígították a szokásos kréta és dalszöveg segítségével, hogy ilyen mennyezeti beszédet mosottak, így a szeszélyeket évente egyszeri időszakossággal frissítették. Abban az esetben, ha a fehér felület megkezdődött, a mennyezet egyszerűen szappanos és újra kevert.

Jelenleg a mennyezetet gyakran a latex összetételével festik, akril vagy olajfesték. És bár az utóbbi nem tekinthető túl környezetbarát, mivel a bevonat eltömíti a mennyezet, és megelőzi a megfelelő szellőzés, mint a bevonat lehetővé teszi, hogy szabadon végezzen nedves tisztítás a festett felület.

Sífész mosás mennyezet

Sífész mosás mennyezet

Az ilyen mennyezet mosására a szokásos szappan oldat alkalmas: viseljen szappanhabot és keverő meleg vízben, egy oldat tökéletesen alkalmas edények mosására. Az eljárás után törölje le a felületet, és hagyja megszáradni.

Sífész mosás mennyezet

A konyhai mennyezeteket gyakran vízmentes borítja – a kompozíció fél a víztől, mivel a válások és áramlások kialakulása lehetséges. Egy ilyen vászon tisztításához használja a különleges szalvétákat.

Sífész mosás mennyezet

Obloa

Csak száraz tisztítást feltételez ecsettel vagy porszívóval. A port enyhe nedves anyaggal vagy szivacsral készítheti, de a tapéta károsodásának elkerülése érdekében nem szükséges hasonló módon bevonni. Ugyanezek az ajánlások is vonatkoznak a gipszkarton mennyezetekre is.

Sífész mosás mennyezet

Sífész mosás mennyezet

Műanyag csempe

Ez a típusú mennyezetek szeretik a szennyezés ellenállását, viszonylag alacsony költséggel és könnyű gondossággal.

Az ilyen mennyezet tisztításához egy szappanoldat tökéletes. De figyeljen: 72% A háztartási szappan alkáliból áll, amely hátrányosan befolyásolhatja a mennyezeti felület megjelenését.

Sífész mosás mennyezet

Sífész mosás mennyezet

Nos megbirkózott szennyezés ecet és a vodka, de ez nem ajánlott használni őket műanyag mintával – van egy valószínűsége kár.

Frissítse a sárgalapú csempék színét, segíti a fehérítőt – 2-3 evőkanál 2 liter vízzel. Próbáld meg egy irányba mosni a paneleket a válások megjelenésének elkerülése érdekében.

A melamin szivacs használata a műanyag panelek tisztaságának elleni küzdelemben széles körben elterjedt, de az elején úgy van értelme, hogy láthatatlan helyen tesztelje, mivel negatív műanyag reakció lehetséges.

Sífész mosás mennyezet

Szövet

Az ilyen bevonatot gyakran használják a nappaliban és a gyermekszobákban.

A probléma felhalmozódik a por textiljainak, ezért gondoskodni kell egy ilyen mennyezetre, amelyre szükség van a következő szabályokhoz:

 • rendszeres tisztítás porszívóval;
 • a feltörekvő foltok időben történő eltávolítása;
 • A szennyezés tisztítása jobb, ha a folt szélétől a középpontig terjed;
 • A folyadékszövet-felületek túlzott használatával nem kerülnek el a túlzott nedvességet, és reagálhat a nem kívánt válások megjelenésére;
 • Kerülje el a klóratartalmú tisztítószereket;
 • Tisztítás után törölje le a felületet papírtörlővel.

Sífész mosás mennyezet

Feszültség

A Stretch mennyezetek tulajdonosai kissé egyszerűbbek, mert az ilyen bevonatok szinte nem gyűjtenek szennyeződést, és ennek eredményeként tökéletesen alkalmasak a konyhában, ahol a zsír egész idő alatt a hőmérsékletkülönbség mellett van.

A nyúlvány mennyezetet óvatosan kell mosni, elkerülve a túlzott nyomást a felületen. Egy ilyen mennyezet tisztítása, szappanoldat és puha szövet vagy szivacs vágása.

Sífész mosás mennyezet

Sífész mosás mennyezet

Ne használjon acetont, kerozint vagy savat tartalmazó agresszív detergenseket. Legyen óvatos az éles tárgyakkal – ha van egy folt a vízbe szerelt festékből a mennyezeten, akkor meleg vízzel meg kell enyhíteni, majd távolítsa el a gumi spatulát.

A csiszoló- és együtttartalmú porokat is le kell állítani.

Sífész mosás mennyezet

A fényes mennyezetek alkohol-tartalmú eszközökkel tisztíthatók Mosó üveg és tükrök. Alkalmas aeroszol az üvegfelületekhez vagy az ammónia oldatához, amely az emberekben ammónia-alkoholként ismert. Segítenek megszabadulni a tollok és markerek nyomaitól a mennyezeti felületen. A ragyogás megadásához egyszerűen törölje le a rést egy oldathoz alkoholos oldattal, majd vízzel mossuk le és törölje le.

Jelenleg számos speciális eszköz van a Stretch menedől, amelyeket spray formájában termelnek.

Sífész mosás mennyezet

A munka után a helyiség szellőztetésére van szükség, hogy a mennyezeti film megszáradjon.

Csempe

Az ilyen változatosság mennyezete most széles körben elterjedt a könnyű működésük miatt, különösen a nedvességállóság miatt. Az egyetlen nehézség a hab bevonás elhagyásában a csempe porózus felülete, valamint a texturált elemek jelenléte. A mélyedésekből származó szennyezés mosása érdekében jobb, ha lágy habszivacsot és nátrium-ortofoszfát-oldatot használunk vízzel. Ezt az eszközt gondosan le kell öblíteni, hogy a felületet a por és a sárga mennyezeti felületéig mossuk. A szag későbbi eltávolításához a csempe ecet oldatával mosható – a szaga rövid ideig eltűnik.

Sífész mosás mennyezet

Felfüggesztés

A tisztítószer kiválasztásakor ?A felfüggesztett mennyezeteket az aceton nélküli vegyi anyagoknak előnyben kell adni, meglehetősen alkalmas az edények mosására a granulátumok és a csiszolók tartalma nélkül. Lehetséges lehetőségek az alkohol vagy ammónia tartalmú folyadékok mosására is. A mennyezet mosásakor figyeljen a lábazatokra, majd tiszta vízzel öblítjük őket, és puha ruhával vagy papírtörlővel töröljük le.

A csuklós mennyezetek porszívóval is moshatók, De a munka megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy a design biztonságosan rögzített, hogy elkerülje a lemezek károsodását.

Sífész mosás mennyezet

Sífész mosás mennyezet

Állvány

Rush mennyezetek ma nem ritka. Ha egy ilyen kialakítású modellek gondozása, ne használjon porokat és a csiszolóanyagokat tartalmazó tisztítószereket, mert károsítja a sima krómfelületet, és elrontja a fém megjelenését. A szivacs kiválasztásakor jobb, ha valamit használsz a társalgóból vagy a nemszövött anyagból. Aeroszolok a poharak mosásához gyorsan megadják ezt a mennyezet csillogást.

Sífész mosás mennyezet

Sífész mosás mennyezet

Tűz után

Ezzel a forgatókönyvvel a felületet korom és korom borítja, ha megpróbálja megmosni egy kefével, a kis részecskéket elhagyják a felület pórusaiban, és nem távolítható el innen.

A következő ajánlások:

 • Először is, vigyázzon a védelemre – tegye a ruhákat, ahonnan könnyen részt vehet a munka után, készítsen kalapot, légzőkészüléket, gumi kesztyűt és szemüveget.
 • Zárja le a padlót, hogy elkerülje a fekete válások megjelenését a Gary eső részecskéiből.
 • A meglévő maximális szívó üzemmódban gyűjtsük össze az összes NAGAR-t, ne érintse meg a csövet a felszínre, ha lehetséges, használjon ipari porszívót erre a célra.

Sífész mosás mennyezet

Sífész mosás mennyezet

 • A merev sörtékkel való kefe megkezdi a Nagarot és a koromot, a mozgásoknak élesnek kell lenniük annak érdekében, hogy elkerüljék a felszínen lévő hüvely dörzsölését. Próbálja meg elvégezni ezt a manipulációt egy irányba.
 • A kandalló szemüveg szivacsok tökéletesek a következő szakaszban – szükség van a maradék gálát éles mozdulatokkal, szintén egy irányba kell mozdulnia.
 • A tartályt a SOAP-oldattal – szappanforgácsokkal vagy mosogatószerekkel készítjük el. Rács vagy szivacs gyors segítségével a mennyezeti felületet annyiszor mossuk, amennyire szükséges.
 • Szárítás után a mennyezetet ki kell alapozni, majd készen áll a shtlockra és a festésre.

Sífész mosás mennyezet

Hogyan kell mosni a Stretch mennyezetet, lásd alább a videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása