Stretch mennyezetek a belsőépítészeti mintával

  Egyedülálló légkör létrehozása a szobában, sokféle technikát használhat, de az egyik legszebb lesz a stretch mennyezet telepítése minta. A textúra, a szín és a kép kiválasztásának képessége miatt a szoba kész megjelenést szerez, és a házigazdák sokáig csodálják az ilyen javításokat.

  Annak érdekében, hogy helyesen válasszon egy rajz egy bizonyos helyiségben, fontos tudni, hogy mely árnyalatok figyeljenek.

  Sajátosságok

  A mintázatú mennyezet alapja ugyanazok a bevonatok, mint a hagyományos szakaszok esetében: PVC és szövet – poliészterből a poliuretán impregnálásával. Mind a vízálló fajták, de a PVC-termékek gyártásának és összetételének sajátosságainak köszönhetően két, és még háromszor olcsóbb. Típus szerint a vászon megkülönbözteti: fényes, matt, áttetsző és szatén.

  Ha a mennyezetre szatén bevonattal beszélünk, akkor hasonló a PVC anyaghoz, ugyanakkor úgy néz ki, mint a matt anyagok.

  Az előnyök a porózus szerkezetben vannak, ami azt jelenti, hogy a mennyezet lélegzik. Ezek a lehetőségek lehetővé teszik a szatén felületek használatát a gyermekek és a hálószobákban.

  Kedves modellek lehetnek további tulajdonságokkal – a hangszigetelés növelése érdekében erősített vízálló, szennyeződéses vagy antibakteriális bevonattal. De a legfontosabb dolog mindenki számára, anélkül, hogy kivételes lenne ilyen típusú modellek jelenléte egy minta vagy textúra. Az utolsó új termék ezen a területen volt a lehetőségek a fényképek közvetlenül a mennyezeti felületre.

  A festékek típusai

  Mivel az ilyen mennyezetek iparága nagyon népszerűvé vált, különleges gépeket találnak, amelyek kinyomtatják a rajzot a felfüggesztés bevonására – szélesvásznú roll nyomtatók és tabletták. A fotónyomtatási technológiák kiválasztása attól függ, hogy milyen festékeket használnak.

  Leggyakrabban alkalmazzák:

  • Oldószer – alkalmasak a nyitott terek rajzolására, mert a rajz alkalmazása után nagyon erős kellemetlen szaggal rendelkezik.
  • Ecolventny – nincs ilyen kellemetlen szag, de a használatukra a térben lévő légáramlás jelenléte fontos.

  • Ultraibolya tinta – Teljesen ökológiai termék. Glitter, mint ilyen hiányzik, mert van egy matt felületük a szöveten, még akkor is, ha a mennyezet fényes. Az ilyen festék száradási ideje meglehetősen gyors és hosszú ideig tart. Ezek a tinták átlátszó rajzot hoznak létre a szövetre. A mínuszok közül csak a korlátozott nyomtatási szélességet jelölheti, melyik komponens 2.2 méter.
  • Latex – nagyon nagy mennyezeti bevonatokra alkalmazzák. Ez a fajta festékek teljesen ártalmatlanok az emberek számára, így biztonságosan használhatjuk a belső térben. Ez az opció drágább, de megéri, mert a kép nagyon szép, világos, sok kis részlet. Nincs korlátozás a vászon értékén, amelyen a kép készül.

  Stretch mennyezetek mintázata

  Ha úgy dönt, hogy kiválasztja a stretch mennyezetet magának, amelyre valamit ábrázol, akkor fontos, hogy többet megtudjon az ilyen bevonatok fajtáiról. Polivinil-klorid, szatén és vászon selyemelemekkel.

  • PVC Nagyon könnyű telepíteni, és lehetővé teszi, hogy vizuálisan növelje a helyet, különösen, ha a textúra fényes. A matt felületeket a hálószobákban és azoknak a szobákban használják, amelyek kényelmes tartózkodást szolgálnak.
  • Szatén bevonatok teljesen más tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az előző verzió. Nagyon lenyűgözőnek tűnnek, a legfontosabb dolog a megfelelő rajz vagy nyomtatás kiválasztása.

  Ami a selyemelem elemeit illeti, inkább a selyem része a PVC része, és nem fordítva. A feltételes elemek ezen jellemzőjét használják a szerelt vászon teljes csoportjára. A belseje a szövet bevonatok esetében nagyon gazdag és fenséges. A hálószobában és a nappaliban használják.

  Most érdemes óvatosabban megvizsgálni a stretch mennyezetek rajzolását, köztük megkülönböztetni:

  • Textúra – nagyon közel egy tónusú mennyezethez, vagy kisebb eltérésekkel rendelkeznek a fő színnel;
  • Egydimenziós fotónyomtatás – díszként vagy egy nagy mintázatként jelenik meg;
  • 3D-s nyomtatás – segít létrehozni egy mélységet, a rajzot vagy a képet, amely tükröződik az egész szoba észlelésében.

  Amikor a szövedék a mennyezetre van készítve, a textúra mintázat, a szükséges hatás érhető el az internet mezők dombornyomott formájával, ahol maga a minta található. Gyakrabban ez a PVC bevonat, amely kívülről hasonlít a szövetre. A színek gyakran ebben az esetben a kiválasztott nem piac, és a textúra ajánlott szatén vagy matt.

  Fényképnyomtatás használatával kiderül, hogy a jövőbeni mennyezet felszínén bármilyen kiválasztott képet alkalmazzunk. A nyomtatók vagy plotterek új modelljei lehetővé teszik számos fényes és élő festék különböző változatát.

  Gyakran olyan szervezetekben, amelyek a stretch mennyezetek telepítésével és értékesítésével foglalkoznak, már számos készenléti lehetőség van. Témák a legkülönbözőbbek: ég, tájak, vízcseppek, virágok, geometriai formák és absztrakciók. A vevő nem érdemes sietni az interneten lévő képek keresésével, fotók feldolgozásával, a téma a kész képek katalógusában lehet.

  Stílusok és nyomatok

  Ha szeretné választani egy rajzot magadnak, és helyezze el egy adott szobában, navigáljon a legújabb frissítésekben.

  A legnépszerűbb motívumok a következők:

  • Ég – A tiszta formában kinyomtatható, felhők, a nap, a levegő tárgyakkal stb.;
  • Hely – Rajzok bolygókkal, űrrendszerekkel, konstellációkkal, műholdakkal, ütőkkel stb
  • Építészet – a legszebb épületek, mind a múlt és a modern, a múlt és a modernitás építészeti mesterműveinek című képeinek használata;

  • Freskók és öltések – Egyes szobákban lesz nagyon megfelelő használata az arcok szentek, epizódok a Bibliából, ólomüveg lehetőség a vintage templomok és más;
  • Térképek, festmények és mozaikok – A megfelelő téma nagy szobáinak megfelelő lehetőségek. Az absztrakt minták díszítéssel is jól néz ki az ilyen helyiségekben, és érdekes, nagy és szemantikai helyet biztosítanak.
  • Tematikus csoportok – zöldségekkel rendelkező gyümölcsök, amelyeket leggyakrabban a konyhával kapcsolatban használnak; Állatok, madarak jól illeszkednek a gyermekek vagy folyosók számára; Virágok és növények – kiegészítik mind a hálószobát, mind a folyosót.

  3D rajzok

  A 3D-s mennyezeteket egy réteg vagy többrétegű alkalmazási módszerrel ábrázolhatjuk.

  Az első verzióban a kép hangerejét a rajz színe és árnyéka érheti el. A leggyakrabban a cseppek képében használják, a különböző típusú pillangók, a jó gyümölcsök jól vannak, amelyek annyira reálisak, hogy nem különböznek meg az első látásra az igazi látásra.

  Abban az esetben, többrétegű 3D mennyezet, a telepítés történt a telepítés két vagy több réteg egyszerre, ahol a legelső átlátszatlan hátteret, amely alapjául szolgál az egész következő rajz. Új rétegek továbbítják a térfogatot egyetlen képelem.

  Bár a mennyezet magassága valójában jelentősen alacsonyabb lesz, de vizuálisan terjed ki, az ilyen környezet érzései nagyon erősek és a mennyezet egész életében tárolódnak.

  Minták

  Használhat beltéri stretch mennyezeteket mintákkal. A konkrét opció kiválasztása a szobától függően történik – megvilágítás, cél, méret és kiválasztott stílus.

  A minimalizmus esetében a legjobb megoldás nem lesz biztatott absztrakció, amely egy olyan körben található, ahol a csillár lóg, és a mennyezeti borítás sarkában.

  Ha a szoba stilisztikai megoldása klasszikus, akkor görög mintázatot lehet kiválasztani a mennyezetre, ami jobb a központban található. Ha fontos, hogy hozzon létre egy hangulatos és nyugodt légkört, akkor a legjobb megoldás virágminták lesz.

  Hálószobákhoz, a legmegfelelőbb virágos nyomatok, állatok vagy madár képek. Az absztrakció jól néz ki, ha a design megkülönbözteti a modernitás.

  Ha beszélünk a konyháról, akkor jobb lehetőség lesz, hogy nem csak a gyümölcsök zöldségekkel, hanem különböző növények levelei, kellemes virágminták is. A fürdőszobában lévő mennyezetrajz kiválasztása Érdemes figyelmet fordítania a tengeri tárgyra minden sokszínűségben.

  Matricák

  A különböző monoton mennyezeti felületek esetében vinil matricákat használnak. Lehet, hogy a legkülönbözőbb forma és megjelenés, amely segít a tökéletes szoba létrehozásában. Az ilyen típusú rajzok fényes hatással lehetnek, amely a szoba eredetiségét adja meg, különösen, ha homályos fény.

  A mennyezet díszítése matricákkal nem sok munka, könnyen alkalmazható, és szükség esetén eltávolítva a piszkos nyomok elhagyása nélkül. Az ilyen rajzok előnye, hogy magad eldönti, hogy mi és hol lesz, az egész kreatív folyamat a kezedben.

  Ha bizonyos számú színt szeretne elhelyezni a mennyezetre, akkor először kell döntenie a típusukról, majd a méretükkel, és a végén már a számmal és helyével. Leggyakrabban a rajzoláshoz Válasszon: Rózsák, orchideák, nárciszok, kamillák, harangok és mákok. A virágstílusnak ki kell egészítenie a szoba általános tartományát és díszíteni.

  Tippek a választáshoz

  A nyomtatással való stretch mennyezeteket gyakran művészi nevezik. Tényleg úgy nézhet ki, mint a művészeti tárgyak, ha ízlésesen kiválasztott képek, rajzok és színskálák mérlegei. A mennyezet bevonása kiválasztása, amelyre maga a szobába kell összpontosítania, amelyben telepítve lesz. Stílus, bútorok és funkcionalitás – mindez meghatározza a legjobb választást.

  A bevonat típusával

  A szatén mennyezetek drágábbak lesznek, mint a film, ezt a tényt is figyelembe kell venni. Ha javítaná az óvodát vagy a hálószobát, akkor jobb, ha nem sajnálja az eszközöket, és telepítheti a szöveti mennyezeteket, amelyek áthaladhatnak a levegőbe, és a szoba lélegezhet. A konyha, a fürdőszoba, a folyosó, kényelmesebb polivinil-klorid lesz, nem teszi lehetővé a víz felhalmozását és gondozását sokkal könnyebb.

  A fehér szín használata mindig klasszikus megoldásnak tekinthető bármely szobában. Ez a szín a kényelem légkörét hozza létre, miközben nagy és tágas szobát csinál. Jól néz ki, mind a finom, mind a telített fotó kép.

  Ha matt bevonatot használ, akkor nem fog észrevehetően észrevehető, de lehetőséget ad arra, hogy kiemelje a többi feleket a tervezésben. És a rajzok alig észrevehető struktúrát adnak, békét és békét adnak az általános légkörbe. Ezt a megoldást gyakran használják a hálószobában. De más helyiségekben ajánlott fényes felületet használni. Segítségével a szoba helye növekszik, levegő lesz. Azonban érdemes megfontolni, hogy mindaz, ami körül van, a mennyezeten való gondolkodásban látható.

  A fényes felületen egy HAI-Tech, Pop Art és más stílusok készülnek. A rajz fekete vagy világos színét oszthatja ki, akkor a kompozíció összetételéért felelős zóna. Gyakrabban ez megfelel a nagy kárpitozott bútorok helyének.

  Színben és stílusban

  A szín, a textúra és a rajz kiválasztása, fontos, hogy összpontosítson arra, amire van, vagy akarsz kapni. Fontos, hogy ellenálljon mindent egy stílusban, hogy a szoba minden egyes eleme értelme legyen.

  A gyermekszobának a legjobban használt fényes tónusok, de kis mennyiségben, hogy ne tegye túl a helyet. Állatok, madarak, patron karakterek és mesés karakterek használhatók rajzokként.

  kilenc

  Fotók

  Ha meghallgatod a szakemberek tanácsát, akkor a konyhában jobb, ha nem használja a kéket és az árnyalatát, akkor nem lenne, ha rögzítené a vágyat, hogy jól és ízletes legyen.

  Megközelítheti a fürdő kialakítását és tegyen egy képet az ablakról a mennyezetre, és mi található mögöttük. Lehet nyár, tavasz, nagyon vagy tél, tiszta nap, vagy esős időjárás, és talán van egy hóesés. Ha egy bejárati terembe való rajzot választja, kívánatos, hogy összekapcsolja azt, ami beltéri lesz, ha nincs stílus, akkor a mennyezeten egy absztrakció vagy puha virágos nyomtatás.

  A folyosón érdemes egy nagy rajzot használni a szoba közepén vagy sarkában, hogy ne túlterhelje a helyet. A színoldatot bútorok vagy szőnyeg alapján választják ki, amellyel a mennyezet kölcsönhatásba lép, vizuálisan bővülő szoba dimenziói.

  Gyönyörű példák

  Ha nem tudod, hogy mit akarsz helyezni a mennyezetére, akkor a legegyszerűbb módja lesz az interneten található információk keresése, ahol széles választékát lehet találni a stretch mennyezetek használatával a különböző stilisztikai irányok belsejében.

  • A nappali számára Egy nagyon látványos opció lesz a 3D-s minta használata, amely a mennyezet teljes felületén helyezhető el, és létrehozhatja a jelenlét hatását, vagy a mennyezeten lévő helyen található, és észrevehető konvex formájú. A lehetőségek választása óriási és mindenki kiválasztja őket az ízlésük és szükségleteik alatt.
  • A kiadás érdekében Gyerekszoba, Sok rajzot választhat. Repülőgépek, autók, tartályok és bármely más technika népszerű lesz a fiú számára. A lányok előnyben részesítik az állatokat, virágokat vagy rajzfilmeket. A mennyezet szín döntését az egész helyiséggel vagy néhány informatikai elemekkel kell kombinálni.

  • Hálószobákhoz Használhat különböző textúrákat, színeket és rajzokat. Érdekes opció lesz a képeket a falról a mennyezeten, amely egyértelműen elosztja a hálószoba zónát. Ha a színes képek telített fényerejűek, akkor a többi fontos, hogy a leginkább világos és egyszerű legyen.
  • A konyhában Az élelmiszerek és a virágos ékezetek mindkét témáját használhatja. Fontos, hogy kitaláljuk a színtartományt úgy, hogy kombinálható háttérképekkel, vagy szobai bútorokkal. Ha a mennyezeten lévő virágok világos színűek, kívánatos, hogy ezt a tematikus vonalat a belső térben ugyanolyan színű, törölközővel, virágcserepekkel, vagy ilyesmi.

  • A fürdőszobában A legmegfelelőbb téma lesz a víz, a tenger, a természet és a pihenés, a relaxáció és a pozitív gondolatok. Színes gamma Itt többnyire kék és kék, víz. A rajz a víz, a delfinek, a kagylók és hasonló lehetőségek cseppek formájában jeleníthető meg.
  • Folyosóra Kiválaszthat egy szakaszos mennyezetet absztrakcióval, bármilyen applique vagy virágnyomtatással. A legfontosabb dolog az, hogy minden opciót nyugodt színekben végzik, amelyek nem vonzzák a figyelmet, hanem hangulatos és kényelmes környezetet teremtenek.

  Ebben a videóban megjelenik a Stretch mennyezet telepítése a fényképnyomtatással.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: