Top 10 elektromos szórópisztoly

Az elektromos szórópisztolyokat úgy tervezték, hogy további sűrített levegős kompresszor nélkül működjenek. Elektromotorral rendelkeznek, amely elindítja a dugattyú mozgását. Ez utóbbi szívóerőt hoz létre a festékfelvételhez, és a festéket egy légáramlattal a fúvókába juttatja. Ez megkönnyíti a festést és lehetővé teszi, hogy kevesebb felszerelést szállítsanak a távoli helyszínre, ahol a munkát végzik. Kiderítettük, hogy melyek a legnépszerűbb termékek a boltokban kapható szórópisztolyok közül, és mit mondanak róluk a felhasználók a véleményekben. Ez segít megérteni a termékek előnyeit és hátrányait, így kiválaszthatja az Ön igényeinek legmegfelelőbbet. Áttekintés a guns/guns/ technikai specifikációk alapján.

A legjobb elektromos szórópisztolyok értékelése

A 10 legjobb elektromos festékszóró berendezés azonosítása során a következő kulcsfontosságú jellemzőket vettük figyelembe: teljesítmény, anyagkapacitás, porlasztási technológia, felhordási sebesség, fúvókaátmérő és a berendezés élettartama. Először a professzionális használatra szánt szórópisztolyokat nézzük meg, amelyeket napi 6-8 órás munkára terveztek. Íme a legnépszerűbb termékek, a legtöbb pozitív értékeléssel és magas minősítéssel.

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb professzionális elektromos szórópisztolyok 1 WAGNER Control Pro 250 M 45 990€
2 BOSCH PFS 5000 E 9 828€
A legjobb félprofesszionális elektromos festékszórók 1 WAGNER W 450 8 046€
2 BOSCH PFS 3000-2 7 249€
3 RYOBI P620-0 ONE+ 6 933€
A legjobb háztartási elektromos szórópisztolyok 1 WAGNER W 200 5 898€
2 BOSCH PFS 2000 5 288€
3 BLACK+DECKER HVLP400 5 340€
4 WAGNER W 100 4 821€
5 Bort BFP-500 3 259€

Top professzionális elektromos szórópisztolyok

WAGNER Control Pro 250 M

Értékelés: 4.9

WAGNER Control Pro 250 M

Először is a Wagner német elektromos szórópisztolya. Az egységnek van egy különálló változata szivattyúállomással és pisztollyal. A festéket egy külön tartályba (vödörbe, kannába) töltik, és a szívócső alá helyezik. Nyomás- és áramlásszabályozó gomb a házon. A felhasználók dicsérik a “lágy” szórófejet a szórófej innovatív formájának köszönhetően. Könnyen és csöpögésmentesen önti ki a festéket. A kezelő minimális fröccsenést kap. Ez az egyik legerősebb elektromos festékszóró professzionális használatra. A lenyűgöző, 550 W-os kimeneti teljesítmény és a 7 W-os alkalmazási sebesség mellett.5 m² percenként. A 9 m hosszú tömlő lehetővé teszi, hogy a kezelő szabadon mozoghasson a festett felületen, és ritkán kell mozgatnia a bázisállomást a szivattyúval együtt.

A német Wagner elektromos festékszóró HEA airless permetező technológiával büszkélkedhet. Ehhez a festéket nagy nyomás alá helyezik, és a kimeneti nyílásnál nullára csökken. A környező levegő fékként hat, így az anyag fröccsenés nélkül jön ki, és nem marad a levegőben, hanem a lehető legszorosabban fekszik a festendő felületen.

Előnyök

 • “lágy” szórófej;
 • Hosszú fúvóka élettartam;
 • 55%-kal csökkenti a permetfelhőt a nagynyomású berendezésekhez képest;
 • rugalmas airless tömlő.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • súlya 7.6 kg;
 • Ha áthelyezésre van szükség, egy nagyobb egységet és festéktartályt kell áthelyezni.

BOSCH PFS 5000 E

Értékelés: 4.8

BOSCH PFS 5000 E

A második helyezett a Bosch professzionális szórópisztolya, amelynek súlya 4.8 8 kg. A talapzat kerekekkel van felszerelve, hogy könnyen mozgatható legyen a padlón. Az elektromos permetező percenként akár 500 ml-t is permetezhet. A gyártó fúvókákat mellékel tiszta festékhez, vízbázisú festékhez és zománcokhoz. A csomag tartalmaz egy színes szűrőt és egy kefét is, hogy használat után könnyebben megtisztíthassa a pisztolyt. Tartály 0.8 l alulról rögzíthető a pisztolyhoz. A készülék az AllPaint típus szerint működik, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen anyagot előszórás nélkül permetezzen. A felhasználók dicsérik a hosszú, 4 m-es légtömlőt. Kompakt egységként dobra tekerhető. Ez utóbbi függőlegesen és vízszintesen is használható, bár tartalmaz egy szivattyút. A tulajdonosok a készüléket használat után a festéktől is kényelmesen tisztíthatják.

Olvasson tovább  A pamut kesztyűiről szól

az elektromos permetezőt választottuk a legjobb teljesítményűnek, 1200 wattos teljesítményűnek. Ez a legnagyobb csökkentés a kategóriájában. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy az elektromos permetezőgép stabil nyomást tartson fenn a tömlő meghosszabbítása közben, valamint a magasságban, ami fontos egy nagy ház homlokzatának festésekor.

Előnyök

 • a tömlődob praktikus;
 • a permetezőgép hosszú nyele;
 • Ergonomikus markolat;
 • 4 m hosszú tömlő;
 • három fúvóka a készletben.

Hátrányok

 • kis “fröccsenéseket” hagy a falakon;
 • magas költségek;
 • drága kiegészítők;
 • sok energiát fogyaszt.

a legjobb félprofi elektromos szórópisztolyok

Ezt az egységet kiterjedt magánjavításokhoz és alkalmi használatra használják kézműves műhelyekben. Teljesítmény szempontjából kissé gyengébbek a fent leírtaknál, de készen állnak arra, hogy sok éven át megfelelően működjenek, ha a napi használat 3-4 órán át tart.

WAGNER W 450

Értékelés: 4.9

WAGNER W 450

Ez a WAGNER HVLP elektromos festékszóró a következőkkel működik. Van egy kis pisztoly, amelynek alján egy anyagtartály van, és amely egy tömlővel csatlakozik az elektromos szivattyúállomáshoz. A készlet teljes súlya 2 kg. a kezelő egyik kezében a szivattyút a fogantyúnál fogva tartja, a másik kezével pedig a szórópisztolyt tartja. A maximális teljesítmény 230 ml/perc, de az áramlás csökkenthető a vékony filmrétegben történő festéshez. A berendezés teljesítménye 460 watt. A közepes sebesség akár 1.5 m² percenként. A vélemények szerint az ügyfelek szeretik az elektromos modellt a minőségi konstrukció és a robusztusság miatt.

a szórópisztolyt tartjuk a legjobbnak, mert nagy tartálykapacitása 1.3 . Ez az egyik legmagasabb érték az elektromos permetezőgépek között. A 230 ml/perc maximális áramlási sebességgel egy töltés 9 perc folyamatos permetezéshez elegendő. Figyelembe véve a festési technikát, ahol a ravaszt megszakítják, akár 20-25 percig is festhet a készülék újratöltése nélkül; ez növeli a termelékenységet és egyszerűsíti a folyamatot, különösen a tetőn vagy más kényelmetlen helyeken (hogy ne kelljen gyakran felmászni a permetezőanyagért).

Előnyök

 • A szórópisztoly gyors rögzítése az alaptesthez;
 • a markolaton lévő dombornyomott markolat;
 • Takarékos energiafelhasználás;
 • jó összeszerelés.

hátrányok

 • A permetezőgép rövid hálózati kábellel rendelkezik;
 • a használati utasításban leírt beállítási eljárás megszokás kérdése.

BOSCH PFS 3000-2

Értékelés: 4.8

BOSCH PFS 3000-2

A PFS 3000-2 fő-/teljesítményszóró 650 W teljesítményű, és két fúvókával van felszerelve. A motor és a szivattyúegység trapéz alakú, kényelmes fogantyúval ellátott. A motor bekapcsolása egy széles billenőkapcsolóval történik, amely kézzel vagy lábbal is kényelmesen működtethető. Ez nagyon megkönnyíti a munka megkezdését vagy leállítását, mivel a kapcsoló könnyen érezhető, és nem kell látni. A fegyver markolata gumibevonatú és ívelt alakú. a tömlő csatlakozása a szórópisztolyhoz egy műanyaghüvellyel van megerősítve, amely megakadályozza a tömlő elgörbülését. Az átlagos festékszórási sebesség 2 m² percenként. A fáklya alakja, valamint a leadási sebesség a pisztolyon állítható be.

Szakértőink szerint a szórópisztoly a legjobb, mivel optimális teljesítménye 650W. Az energiafogyasztás nem sokat változik, de másrészt a készülék elég erős ahhoz, hogy 5 órán keresztül egyhuzamban működjön. Ennek eredményeképpen ez a permetező rendelkezik a legjobb tulajdonságokkal a félprofesszionális elektromos permetezőgépek közül.

Előnyök

 • a tömlő a pisztoly kimeneténél védve van a fénytörés ellen;
 • 1 literes festéktartály;
 • Egy kényelmes billenőkapcsoló a motor indításához;
 • a tartály alsó helyzete nem akadályozza a kezelő kilátását.

Hátrányok

 • nem használható lúgos oldatokkal;
 • 79 dB-es zúgás.

RYOBI P620-0 ONE+

Értékelés: 4.7

RYOBI P620-0 ONE+

Az elektromos modell ideális kapuk és ajtók festéséhez, bútorok lakkozásához vagy falak és mennyezetek felújításához. A permetezőgép airless technológiával működik, amely jelentősen csökkenti a kezelő körüli felhőképződést. Ez festéket takarít meg – több festék kerül a felületre. A fúvóka állítható, hogy körkörös, hosszúkás vagy függőleges szórásképet érjen el. A gyártó engedélyezi az olajfestékekhez, zománcokhoz, fertőtlenítőszerekhez és tűz elleni biológiai védelemhez való használatát. A festékszóró súlya 2.3 kg. Az elektromos szórópisztoly egy perc alatt akár 4 m² anyagot is permetezhet. Az ügyfelek visszajelzései azt mutatják, hogy tetszik nekik az összecsukható horog, amely lehetővé teszi a kezek gyors elengedését, a készüléket egy kötélre akasztva.

Olvasson tovább  Antik tégla csempe: szokatlan belső befejező lehetőségek

A permetezőt azért tartják a legjobbnak, mert képes akkumulátorról működni. Ez kényelmes kezelhetőséget biztosít, a kezelőt nem zavarja a vezeték vagy a tömlő a lába alatt. Figyeljen a szórópisztolyra, különösen, ha olyan felületeket tervez festeni, ahol nincs áram, vagy magasan van.

Előnyök

 • Szivattyú és szórópisztoly egy házba integrálva;
 • Nagy, percenként 4 m²-es felhordási sebesség;
 • kényelmes gumírozott fogantyú;
 • alsó tartály helye.

Hátrányok

 • Akkumulátor és töltő nélkül áruljuk, ami növeli a munkához szükséges eszközök teljes vételárát;
 • Ajánlott viszkozitás max. 18 din.

A legjobb hazai elektromos szórópisztolyok

ezt a termékkategóriát kisebb területek, például falak, kapuk, kerítések, ajtók otthoni festésére, barkácsjavításokra szánjuk. Gyorsan és jól elvégzik a munkát, de nem alkalmasak mindennapi használatra.

WAGNER W 200

Értékelés: 4.9

WAGNER W 200

Az első helyen a Wagner egy másik elektromos modellje áll, távirányítós szivattyúval, 460 wattos teljesítménnyel. A szórópisztoly alkalmas lakkok, vízoldható festékek, alapozók és faanyagmaró oldatok felvitelére. A szórópisztoly kapacitása 120 ml/perc. A HVLP technológia gazdaságos használatot és maximális anyagátvitelt biztosít a festési felületre. 800 ml-es tartály a pisztoly alján. A fogantyú mindkét oldalán csúszásgátló párnákkal borított. Egy perc alatt 0 körül festhet.6 ².

a szórópisztoly meglehetősen lassan permetezi a terméket, de a vastagabb festékekkel való megbirkózás szempontjából a legjobbnak tartjuk. a megengedett maximális viszkozitás 170 din. Ez az átmenő lyukú fúvókának köszönhetően lehetséges 2.5 mm (a versenytársaknak 0.5-0.8 mm). Ez a tulajdonság teszi a permetezőt tökéletessé a vastag festékek előkeverés nélküli permetezéséhez, lehetővé téve a megfelelő vastagságú festést egy rétegben.

Előnyök

 • A készülék súlya motorral együtt 2 kg;
 • a szóráskép és a festékáramlás beállítható;
 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • vállpánttal van ellátva.

Hátrányok

 • Teljesen műanyagból készült – ha leejtik, eltörik;
 • lassan fest;
 • néhány idővel a tömlőcsomagolás kioldódik.

BOSCH PFS 2000

Értékelés: 4.8

BOSCH PFS 2000

A szórópisztoly 440 W teljesítményű, és percenként kb. 200 ml-t szór ki. 800 ml-es tartállyal rendelkezik. A készlet tartalmaz egy fúvókát a vízbázisú oldatokhoz és zománcokhoz, valamint egy övet a motoregység vállon történő hordozásához. A visszajelzések azt mutatják, hogy a festék nem folyik a már festett területek illesztései körül. A tulajdonosok elégedettek a nagy teljesítményű szórófejjel is, amelyet még a szél sem fúj el.

A háztartási permetezőgépek közül ez az elektromos változat kiemelkedik gazdag technológiája miatt. Rendelkezésre áll például a Spray Control, amely lehetővé teszi az anyag pontszerű felhordását, ami szűk helyeken praktikus. Kevesebb felületkezelés maszkolószalaggal és következésképpen kevesebb festékkel. Az Easy Select áramlásvezérlés is rendelkezésre áll, amely biztosítja a megfelelő áramlási sebességet. A szórópisztoly a Bosch csoport régebbi modelljeihez hasonlóan az AllPaint technológiát használja a felületek keverés nélküli permetezéséhez. A gyártó egy fúvókát biztosított ehhez a 2.4 mm, amely lehetővé teszi a viszkózus anyagok átjutását.

Előnyök

 • Praktikus hordozószíj a vállon;
 • Tömlő kitérés elleni védelem;
 • festékáram beállítása a szórópisztoly oldalán;
 • Három különböző fúvókaállás.

hátrányok

 • Szoros ravasz;
 • Nem szívja ki az összes festéket a dobozból
 • érdes műanyag a pisztolyon, amelyet nehéz tisztítani.
Olvasson tovább  Stukkó a tégla alatt: Előnyök és hátrányok

BLACK+DECKER HVLP400

Értékelés: 4.7

BLACK+DECKER HVLP400

Az amerikai BLACK+DECKER márka modern permetezője HVLP technológiát használ, és 450 wattos teljesítményű. Kompakt motoros egységgel rendelkezik, fogantyúval és hosszú, 6 m-es tömlővel, amely jobb manőverezhetőséget biztosít a kezelő számára. A fegyver markolata gumibevonatú és biztonságosan fekszik a kézben. Keverőpohár és tisztítókefe tartozék. Az ügyfelek elégedettek a szórópisztoly kényelmes töltőnyílásával. A tartály oldalán található, így nem kell szétszedni a tartály feltöltéséhez. Egyszerűen csavarja le az oldalsó fedelet, és máris újratöltheti a készüléket. A terméket dicsérik a kiváló minőségű konstrukció és a szabálytalanságok nélküli műanyag-formázás miatt is.

A WAGNER WAGNER 100 a legnagyobb tartálykapacitással rendelkezik az elektromos házi permetezőgépek közül 1.2 . Ezzel ritkábban kell megállnia, hogy újratöltse a szórópisztolyt. A vásárlói visszajelzések azonban arra figyelmeztetnek, hogy az elektromos permetező nem működik vastag festékekkel, ezért csak fa maratására vagy fertőtlenítőszerek permetezésére használható.

Előnyök

 • gumírozott fogantyú;
 • hosszú légtömlő 6 m;
 • Minőségi kivitelezés és a műanyag sima formázása;
 • Kényelmes bemeneti nyílás.

Hátrányok

 • A hangnyomásszint 77 dB;
 • Sűrű festékek esetén 30 din-től kezdve elkezd köpködni, vagy a szóráskép gyengévé válik.

WAGNER W 100

Értékelés: 4.6

WAGNER W 100

A W100 az erőmű a teljesen elektromos szivattyús szórópisztolyok között, 280 W-os teljesítményével és kb. 0,5 mm-es anyaglefedettségével.42 m² percenként. Bár az elektromos modell az egyik legfiatalabb modell a német gyártó kínálatában, képes akár 90 din-es viszkozitású folyadékok kezelésére is. A készülék súlya mindössze 1.3 kg. Fúvóka átmérője 2.5 mm. A HVLP szórási technológia gazdaságos, és a szórópisztoly percenként akár 110 gramm anyagot is kibocsáthat. Ha a fúvóka eltömődött, a gyors tisztítás érdekében aktiválható a tisztítóberendezés. A fáklya mennyisége és alakja a felhasználó számára beállítható.

A permetező kiemelkedik ergonomikus formájával. Az egyiknél a motor a T alakú test hátsó részén található, a festéktartály pedig elöl, a fúvóka alatt. Biztosítja a helyes súlyozást. A kezelőnek nem kell a szivattyúegységet a másik kezében tartania – a teljes készülék egy kézben hordozható. Az ügyfelek véleménye alapján ez a legjobb modell a kozmetikai javításokhoz a megbízhatóság és az igénytelenség miatt.

Előnyök

 • 90 din viszkozitású készítményekhez alkalmas
 • a fúvóka beépített gyorstisztító rendszerrel rendelkezik;
 • a fogantyú csúszásgátló párnákkal van borítva
 • Az átlátszó tartály megkönnyíti a maradék folyadék ellenőrzését.

Hátrányok

 • drága új fúvókák;
 • A test alacsony tömítettsége – a belső folyadék szivároghat (gondatlan kiöntésből) és rövidzárlatot okozhat a gombon.

Bort BFP-500

Értékelés: 4.5

Bort BFP-500

A top 10 legjobb elektromos szórópisztoly a Bort márka legolcsóbb modellje. A készülék alkalmas szintetikus zománcok, fém- és fafestékek, vízbázisú oldatok felvitelére. A viszkozitás tekintetében a 20 és 45 din közötti készítmények elfogadhatóak. A szórópisztoly könnyen rögzíthető az alaphoz, hogy felszabadítsa a kezét. A 700 ml-es festéktartály a fúvóka alatt van rögzítve. Az adagolási sebesség a ravasz mögötti hüvelykujjas kerék elforgatásával állítható be. A terméket a véleményekben dicsérik, mivel az elektromos motor indítógombján védőburkolat található, amely megakadályozza, hogy a kezelőt áramütés érje, ha a keze vizes lesz.

A hazai szórópisztolyok közül ez a legerősebb modell, 500 wattos teljesítményével. Ez lehetővé teszi a nagy teljesítményt 700 ml/perc értékkel. A termékre kiterjesztett, 5 évig érvényes gyártói garancia is vonatkozik. Ha szüksége van egy olcsó elektromos festékszóróra a saját és rokonai javításához, használja ezt a modellt, amely garantáltan 5 évig tart (vagy ebben az időszakban ingyenesen javítják).

Előnyök

 • a ravasz két ujjra van tervezve;
 • A fogantyún van egy ütköző;
 • a tömlő védve van az elhajlástól;
 • Az indítógombot szigetelő gumiburkolat borítja.

Hátrányok

 • jobb, ha nem ejti le – akkor biztosan eltörik
 • Nem alkalmas nitrofestékekhez.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: