Top 10 kábelgyártó

A kábeltermékek egyre nagyobb teret hódítanak az emberi életben. A múltban az átlagembernek csak az elektromos vezetékekkel kellett foglalkoznia, de ma már mindenféle információ tengernyi információt továbbítanak a legfinomabb szálakon keresztül. Ez a TV, internet, telefonálás. Minden esetben speciális kábelre van szükség. Manapság könnyű a nem kifinomult fogyasztónak belekeveredni a drótokba, szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Ha vásárolni kell mennie, néhány szakértői tanács segíthet a helyes választás meghozatalában.

Hogyan válasszunk kábelt

 1. Leggyakrabban a fiatalabb generáció vásárol kábeles termékeket az internethez való csatlakozáshoz. xDSL csatlakozókábel szükséges az információ átviteléhez a telefon gerinchálózaton keresztül. Az internet sebessége 1-2 Mbps lesz.
 2. A DOCSIS kábel csatlakoztatása lehetővé teszi a televíziós jel egyidejű átvitelét és az internet használatát. Legfeljebb 150 Mbit/s átviteli kapacitás.
 3. A helyi hálózatokat Ethernet-kábellel lehet szervezni, alkalmas rádióműsorszóró rendszerekhez is.
 4. A réz ng-L vagy ng-HF szálakat leggyakrabban a nappalik elektromos vezetékeinek korszerűsítésére használják.
 5. Mivel a konyhában sok földelt háztartási készüléket használnak, a 3,0×1,5 vagy 3,0×2,5 háromvezetékes kábel a megfelelő választás.
 6. Fürdőszobákban vagy fürdőkben, ahol jó víz- és hőállóságra van szükség, az olyan kábelek, mint a PVS, VVG, AVVG megfelelnek.

A legjobb kábelgyártók áttekintésünkben. A minősítés összeállításakor figyelembe vették a szakértői közösség véleményét és a hazai fogyasztók visszajelzéseit.

A legjobb kábelgyártók értékelése az elektromos vezetékekhez

Jelöléshelytermék neveértékelés
A legjobb orosz kábelgyártók1ELEKTROSZÁMOK4.9
2Kamkabel4.8
3SEVKABEL4.8
4Moskabelmet4.7
5Rybinskkabel4.7
6SPETSKABEL4.6
A legjobb külföldi kábelgyártók1TITANEX4.9
2ARISTONCAVI4.8
3LAPP KABEL4.8
4HELUKABEL4.8
5NÖVÉNY YUZHKABEL4.5

A legjobb orosz kábelgyártók

A hazai gyártók uralják az orosz piacot. Világszínvonalú minőséget és megfizethetőséget kínálnak. A szakértők több üzem teljesítményét dicsérik.

ELEKTRONIKUS KÁBELEK

Értékelés:4.9

ELEKTRONIKUS KÁBEL

Az elektromos kábelek vezető hazai gyártója az ELECTROKABEL, Kolchugino gyár. Termelésének fogyasztói között olyan iparágak vannak, mint az olajtermelés, a kohászat, a gépgyártás, az orosz vasút stb. . A gyártó akár 70 ezer féle terméket is gyárt. Az üzem mély történelmi gyökerekkel rendelkezik (1871), túlélte a Nagy Honvédő Háború alatti evakuálást. 2011 óta a Cable Alliance Holding üzemelteti.

A kábelek kiváló minőségét és megbízhatóságát külföldi partnereink is nagyra értékelték. Sikeresen működik a tápkábel az iráni Bushehr atomerőműben. Számos díj igazolja az ELECTROCABEL termékek világszínvonalát. A gyártó az első helyet foglalja el értékelésünkben.

Előnyök

 • a termékek magas minősége;
 • széles alkalmazási terület;
 • modern felszerelés;
 • elfogadható ár.

Hátrányok

 • kimutathatatlan.

Kamkabel

Értékelés:4.8

Kamkabel

A Kamsky Kabel nyitott részvénytársaság méretével meghökkenti a szakembereket. Az óriásvállalat elektromos vezetékek nagy választékát gyártja (akár 40 ezer darabot). Ebben a tekintetben a márka alulmarad a rangsor vezetőjével szemben, de a modernitás tekintetében a világ legfejlettebb vállalatainak versenytársa. A Szovjetunió összeomlása után a termelési komplexum mélyreható modernizációja zajlott le. Az üzemben tesztközpontot szerveztek, ahol a termékeket akkreditálják. Minden elektromos kábel megfelel a hazai és külföldi szabványoknak.

A vállalat büszkesége a szakképzett személyzet. Minden alkalmazottat rendszeresen képeznek és továbbképeznek.

Előnyök

 • képzett személyzet;
 • minőségi nyersanyagokat használnak;
 • nagy léptékű termelés;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • nem található.

SEVKABEL

Értékelés:4.8

SEVKABEL

A SEVKABELMET Csoport a legnagyobb szentpétervári vállalkozás. Az üzem a Vasziljevszkij-szigeten található, ahol 1879 óta működik. A blokád alatt is folytak a munkálatok, a város elektromos energiával való ellátása érdekében 100 kilométer hosszú tenger alatti vezetéket készítettek, amelyet “az élet kábelének” neveztek el. Gyermekek és unokák folytatják a dicső hagyományokat, és 2007-ben üzembe helyezték az ország egyetlen gumikeverő üzemét.

Német technológia különleges szigetelést hoz létre (EPR) etilén-propilén gumin alapuló etilén-propilén gumi alapján. Ennek eredményeképpen a kábel robbanásveszélyes környezetben is használható, például nukleáris hajóépítésben. A SEVKABEL némileg elmarad a minősítés vezetőitől a tartomány gazdagságában (kb. 20 ths. méretek).

Előnyök

 • jó hagyományok;
 • egyedi szigetelés;
 • robbanásbiztos kivitel.

Hátrányok

 • A speciális kábelek magas ára.

Moskabelmet

Értékelés:4.7

Moskabelmet

Egy másik legrégebbi orosz vállalat került be a minősítésünkbe. A Concern Moskabelmet 1895-ben alapították, és ma több üzem egyesülése. Elektromos kábelek hagyják el a “Moskabel” konszonáns szervezet szállítószalagját. A kínálatban egyszerű vezetékek (1 kW) és erősáramú kábelek (100 kW felett) egyaránt megtalálhatók. A márka nem szigetelt termékek gyártására specializálódott, amelyeket a légvezetékek telepítésénél használnak.

A vállalat szakemberei a modern terméktípusokat is elsajátították, például a szigetelt tápkábel, az üvegszálas termékek, valamint a tekercselőhuzalok is megtalálhatók a kereskedelmi hálózatban. A vállalat büszkélkedhet az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának tanúsítványával.

Előnyök

 • az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának tanúsítványa;
 • a legjobb nem szigetelt vezetékek;
 • magas minőség.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • A termékválaszték egyre szegényebb.

Rybinskkabel

Értékelés:4.7

Rybinskkabel

A Rybinskkabel üzem 1949-ben épült és a Moskabel szövetség része. Ma a vállalat önállóan működik, és a FÁK-országok tíz legnagyobb kábelgyártója között van. A vállalat a rézfeldolgozásra specializálódott – a három legnagyobb orosz termelő között foglal helyet. Több mint 1600 alkalmazott dolgozik a gyártási területen, akik elektromos kábelek széles választékát állítják elő. A magas minőséget a díjak gazdag gyűjteménye is megerősíti.

Az orosz ipar óriásai, mint a Gazprom, a Lukoil, a Roszatom stb. a vállalat partnerei között vannak. . A megrendelések időben történő teljesítése érdekében számos orosz városban további termelési helyszíneket hoztak létre.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • van egy sor lángálló termék;
 • alacsony toxicitás;
 • nagy termelési kapacitás.

Hátrányok

 • Problémák vannak az üzemeltető személyzet képzettségével.

SPETSKABEL

Értékelés:4.6

A SPETSKABEL az egyik legfiatalabb vállalkozás hazánkban. 1997-ben alapították azzal a céllal, hogy különleges termékeket állítson elő. A vállalat saját tudományos és technológiai bázissal, tesztközponttal és modern gyártási platformmal büszkélkedhet. A vállalat számos partnere (9 950 ügyfél) között szerepel a Védelmi Minisztérium is.

A katalógusban kb. 6150 kábelmárka található. Ebben a tekintetben a márka elmarad a rangsor vezetőitől. Ezek közül a lángálló, a triboelektromos, a rádiófrekvenciás és a kombinált huzalok különösen keresettek. A gyár minőségirányítási rendszert vezetett be, a termékek megfelelnek a GOST R ISO 9001-2015 és a GOST RV 0015-002-2012 szabványoknak.

Előnyök

 • házon belüli tudományos és műszaki alap;
 • vizsgaközpont;
 • Speciális kábeltípusok.

Hátrányok

 • szerény választék.

A legjobb külföldi kábelgyártók

A legfejlettebb fejlesztéseket és technológiákat külföldi vállalatok hajtják végre. Termékeiket a megbízhatóság, a tartósság, a kiváló minőség jellemzi. Csak az ár riaszthatja el az orosz felhasználókat. A szakemberek több, távolabbi és közeli országból származó gyártót emeltek ki.

TITANEX

Értékelés:4.9

TITANEX

A TITANEX márkanév alatt forgalmazott rugalmas ipari kábelek világszerte ismertek. A márka a NEXANS által bejegyzett; az óriásvállalat gyárai Európa különböző országaiban találhatók. A kábeltermékeket már több mint 10 éve szállítják a hazai piacra, és a felhasználók már értékelik az összes előnyüket. A kutatóközpontok tudományos potenciáljának és a legújabb technológiának a szimbiózisa lehetővé teszi a gyártó számára, hogy elérje a kábeltermékek magas megbízhatóságát és minőségét. Számos tanúsítvány és jóváhagyás. A márka az első helyen áll az értékelésünkben.

A TITANEX elektromos kábelek sikeresen működnek Anadyr legnehezebb körülményei között is. A vállalat büszke az Orosz Múzeum és Bajkonur rekonstrukciójában, a harmadik körgyűrű építésében való részvételére.

Előnyök

 • magas minőség;
 • megbízhatóság és tartósság;
 • saját kutatóközpontok;
 • legújabb technológiák.

Hátrányok

 • nem található.

ARISTONCAVI

Értékelés:4.8

Az ARISTONCAVI előnyei

Az olasz ARISTONCAVI cég a második a rangsorban. 1958-ban alapították, és 1600 négyzetméteres kis területen működött. . Mára a munkaterület 35 000 négyzetméterre nőtt. m, amely két gyártóüzemet, raktárakat, valamint. A márka egyedülálló abban, hogy független gyártója a gumiszigetelésű termékeknek. Számos piacon vezető szerepet tölt be speciális termékekkel. Az olaszok nem pihennek a babérjaikon, nagy összegeket fektetnek be új típusú kábelek fejlesztésébe, kutatási tevékenységbe, technológiai fejlesztésbe…

Az elektromos kábelekre az olajiparban, a légi közlekedésben, az oktatásban és az egészségügyben van kereslet.

Előnyök

 • elfogadható árak;
 • egyedi termékek;
 • házon belüli fejlesztések;
 • modern technológia.

Hátrányok

 • nem található.

LAPP KABEL

Értékelés:4.8

LAPP KABEL

Oscar Lapp feltalálta a rugalmas kábelek ipari gyártásának technológiáját, az OLFLEX-et. A német üzletember 1957-ben kezdte el projektjét hazájában, később a termelés olyannyira kibővült, hogy külföldi fiókokat kellett nyitni. A LAPP KABEL 2005 óta szállítja kábeltermelését Oroszországba. A gyártó a vezetékek széles választékával büszkélkedhet minden iparág számára. Egyes modellek víz alatt is használhatók, mások ellenállnak a magas hőmérsékletnek, és vannak speciális kábelek az emelőberendezésekhez.

A szakemberek és a felhasználók megjegyzik a termékek magas minőségét, rugalmasságát és tartósságát. A hátrányok közé csak a magas ár tartozik, így a márka a harmadik helyet foglalja el a rangsorban.

Előnyök

 • minőségi gyártás;
 • széles termékválaszték minden szegmensben;
 • házon belüli fejlesztések;
 • rugalmasság és szilárdság.

Hátrányok

 • magas ár.

HELUKABEL

Értékelés:4.7

HELUKABEL

A kábeltermékek vezető gyártója Európában a német HELUKABEL vállalat. A vállalatot 1978-ban alapították, ma már leányvállalataink vannak Svédországban, Svájcban, Franciaországban, Hollandiában, Kínában, Indiában és a világ számos más országában. Az elektromos kábeleket a nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelően gyártják. A gyárak szigorú minőségbiztosítási rendszert működtetnek, és a termékeket nemcsak szabványos mérésekkel vizsgálják, hanem laboratóriumban speciális teszteknek is alávetik.

A hazai fogyasztók értékelik a német termékek minőségét. Az orosz képviselő sikeresen együttműködik az észak-nyugati, középső, déli, privolszki és uráli szövetségi körzetek fogyasztóival. A márka egy lépésre van az első háromtól a rangsorban.

Előnyök

 • szigorú minőségellenőrzési rendszer;
 • széles alkalmazási terület;
 • elfogadható ár;
 • nagyszámú fióktelep.

Hátrányok

 • fejletlen kereskedői hálózat Oroszországban.

NÖVÉNY YUZHKABEL

Értékelés:4.5

NÖVÉNY YUZHKABEL

Az ukrán YUZHKABEL üzemet a szovjet időkben (1943) alapították. Ma a vállalat a volt Szovjetunió legnagyobb kábelgyártója. A világ 20 országából származó partnerekkel kötött szerződések. A vállalkozás saját maga szállítja a kábeltermékeket az ügyfeleknek. Az olajipartól az atomenergia-iparig számos iparágban vannak partnerek.

Több mint 25 ezer. méretválaszték, minden megfelel az ISO 9001 nemzetközi szabványoknak. A vállalatot a “Nemzetközi Aranycsillag” díjjal tüntették ki termékeinek magas minőségéért. A hátrányok közé tartozik a hazai piacon a hamisítványok nagy száma.

Előnyök

 • magas minőség
 • alkalmazások széles köre;
 • elfogadható ár.

hátrányok

 • a hamisítványok nagy száma.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: