Top 8 deszkagyártó

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Annak érdekében, hogy a padlóburkolat szép legyen, valamint ellenálljon a légköri hatásoknak, a hőmérséklet-ingadozásoknak és a magas páratartalomnak, a burkolatokat a következő módon gyártják le. a fa-polimer kompozit termékek dominálnak ma az orosz piacon. Egyesíti a természetes fa szépségét és a polimer tartósságát. Nemcsak a külföldi cégek, hanem számos hazai vállalat is átvette az új technológiát. Az Expertology szakértői elemezték a forgalmazási hálózatban értékesített termékek körét, tanulmányozták az orosz vásárlók visszajelzéseit. Ennek eredményeképpen csak a 8 legjobb deszkagyártó került be az áttekintésünkbe.

8 legjobb burkolatgyártó

Jelölés Helyszín Név Értékelés
8 legjobb terasz deszka gyártó 1 Savewood 5.0
2 Terrapol 4.9
3 Twinson 4.8
4 WOODGRAND 4.7
5 Terradeck 4.6
6 Ecodecking 4.5
7 Cottage Mode 4.4
8 M
    tiDeck
4.3

Savewood

Értékelés: 5.0

Savewood

A Savewood a legnagyobb orosz deszkagyártó cég. A márka termékei Kalinyingrádtól Blagovescsenszkig megtalálhatók a volt Szovjetunió, Európa, a Közel-Kelet és Közép-Ázsia piacain. A gyártó szorosan együttműködik a stuttgarti Max Planck Intézet kutatólaboratóriumával. Nesmeyanova, ahol a terraeck széleskörű körülmények között végzett vizsgálatokat végeznek. A szakértők megjegyzik a padlóburkoló termékek nagy szilárdságát és tartósságát. A garanciaidő minden márkás termékre 15 év. A vállalat az ügyfelek kívánságai szerint terveket is készít, valamint értékesítés utáni szolgáltatást, részletvásárlást és halasztott fizetést biztosít. A gyártó a győztes a felülvizsgálatunkban.

A hazai felhasználók csodálják a Savewood padlóburkolatok kopásállóságát és tartósságát, a széles választékot és a demokratikus árakat. Alkalmanként találkozunk propeller alakú deszkákkal.

Terrapol

Értékelés: 4.9

Terrapol

A Terrapol márka a 2010-ben alapított Westwood Polymer tulajdonában van. A vállalat dinamikusan fejlődik, köszönhetően termékeinek kiváló minőségének és az innovatív technológia aktív alkalmazásának. A kompetens árpolitika segít megőrizni vezető pozícióját a padlóburkolatok piacán. Jelenleg a gyártó katalógusa 4 típusú terrappol, 3D felületű termékeket, kerítésekhez és kerítésekhez való termékeket kínál. Ellátási láncunk elég széles ahhoz, hogy a fővárostól a regionális fővárosokig sokféle helyszínt lefedjen. A szakértők kiemelték a Terrapol padlóburkolat előnyeit, mint például a nedvességgel szembeni ellenálló képesség, a tartósság és a lenyűgöző mintázat. A márka ezüstérmes a felülvizsgálatunkban.

A felhasználók dicsérik a Terrapolt a magas minőségéért, látványos megjelenéséért, vonzó áráért. A padlóburkolat felülete csúszásmentes és tartós. Csak a bütykös gyűjtőket kényelmetlen megtisztítani a portól és a homoktól.

Twinson

Értékelés: 4.8

Twinson

A Deceuninck csoport a világ vezető kompozit anyagok és PVC rendszerek gyártója. A belga vállalatot 1937-ben alapították, de a Twinson márkát csak 2005 óta népszerűsítik aktívan Európában. A szakértők megjegyzik az innováció a teraszok, amelynek fő összetevői voltak PVC és faforgács. A padlóburkolat sikeresen ötvözi a fa melegségét és a PVC robusztusságát. A környezetbarátságot a termék előnyének kell tekinteni, a tábla hulladék nélkül kerül újrahasznosításra. A széles színpaletta lenyűgözi a vásárlókat. Ha van 8 alapszín, akkor sokféle árnyalat lehet, és a konkrét változatot a vállalat szakemberei választhatják ki. A teraszburkolat nemcsak teraszburkolatokhoz, hanem kerti utakhoz, fogadómólókhoz és mólókhoz is használható. A Twinson márka a dobogó harmadik fokán áll.

A tematikus fórumokon a deszkákat tartósságuk, színtartóságuk és széles termékválasztékuk miatt dicsérik. Hátránya a magas ár.

WOODGRAND

Értékelés: 4.7

WOODGRAND

Az orosz WOODGRAND vállalat fiatal, de nagyon ambiciózus szereplő a deszkák piacán. A vállalat 2015-ben alakult, de rövid idő alatt sikerült egy 10 automatizált vonallal rendelkező üzemet felépítenie. A gyártóüzem havi teljesítménye akár 50 000 tonna pvc anyagot is elérheti. padlóburkolatok futóméterei. A folyamatlánc minden egyes lépését szigorúan ellenőrzik. A vállalat saját modern járműparkkal büszkélkedhet. A szakértők felhívják a figyelmet a kemény tesztekre, amelyeknek a deszkázatot alávetik. Ez a megközelítés lehetővé teszi az optimális arányok megtalálását a kiváló minőségű WPC előállításához. A WOODGRAND padlóburkolatok extrém hőségben (akár +75⁰C) vagy kemény hidegben (-60⁰C) is megőrzik eredeti minőségüket.

A felhasználók szeretik a deszkázat környezetbarát és biztonságos voltát. Nyugodtan lehet rajta mezítláb járni, feküdni vagy ülni a padlón. A hátránya az alacsony költségű gyűjtemények szerény választéka.

Terradeck

Értékelés: 4.6

Terradeck

Az egyik úttörő az orosz piacon a fa műanyag kompozit Terradeck. Munkatársaink 2011 óta terveznek, gyártanak és telepítenek teraszokat. A központi irodában (Moszkva) az ökodekorációs termékek teljes választékával rendelkezünk. Moszkva) új bemutatóteremmel rendelkezik, ahol a látogatók megtekinthetik az egész évben használható teraszok különböző változatait. A kiskereskedelmi hálózatnak szállított WPC táblák tanúsított termékek. A gyárban sikeresen átmentek a műszaki ellenőrzés három szintjén. A vállalat kutatási központot épített termékei számára. A szakértők megerősítik a Terradeck teraszok magas minőségét és a munkatársak figyelmes hozzáállását az ügyfelekhez.

A felhasználók dicsérik a vállalatot a gyors tervezés és telepítés, az időjárásállóság. Az előzetes becslés azonban gyakran jóval alacsonyabb, mint a terasz költsége a munka befejezése után.

Ecodecking

Értékelés: 4.5

Ecodecking

A top 6 a mi felülvizsgálat kap egy másik fiatal orosz cég Ecodecking. 2011-ben indult, amikor még csak 4 WPC-gyártó volt az országban. Azonnal irodákat nyitottak Moszkvában és Szocsiban, és a vállalat innovatív termékeit a 2014-es olimpiai játékok előkészítésében használták. A szakértők ismerik az Ecodecking teraszok előnyeit. Mindenekelőtt az anyag környezetbarát jellegét emelik ki, t. . Lombhullató fákból nyert szűz polimerből és természetes faőrleményből készül. Két modern gyártósor havonta akár 20 ezer lapot is képes szállítani az értékesítési hálózatnak. négyzet. WPC termékek. Az ügyfelek kihasználhatják a táblák hosszra vágásának előnyeit, ami néha akár 15%-os megtakarítást is lehetővé tesz a befejezési költségekből.

A tematikus fórumokon a fogyasztók dicsérik a vállalatot az alkalmazottak hozzáértéséért, a szerződéses kötelezettségek pontos teljesítéséért. A hátrányok közül megemlíthető a kereskedelmi hálózat fejletlensége.

Cottage Mode

Értékelés: 4.4

Cottage Mode

A svéd Cottage Mode cég által értékesített WPC alapú befejező anyagok széles választéka. Ennek a márkának a termékei 2013-ban jelentek meg hazánkban. Az ügyfelek azonnal el voltak ragadtatva a teraszok széles választékától. A katalógusban tömör táblák és kedvezőbb árú, cellás szerkezetű termékek egyaránt szerepelnek. A szakértők megjegyzik a gyártó vágyát, hogy meghallgassa az orosz vásárlók törekvéseit. A gyártó folyamatosan új, kiváló minőségű deszkavonalakat, bútorokat, kerítéseket, kerítések és homlokzati paneleket dob piacra. A svéd szakemberek bíznak a termékeikben, amit a teljes WPC termékcsaládra vonatkozó 10 éves garancia is megerősít. Meg kell jegyezni, hogy a márka gyártóhelyei Oroszországban és Kínában találhatók. A fióktelepeken gyártott deszkapadló minősége nem mindig felel meg a svéd minőségi szintnek.

Ezt az ügyfelek visszajelzései is megerősítik. Néhányuknak hátrányai vannak, mint például az alacsony kopásállóság és a napfényben való színfakulás.

M
    tiDeck

Értékelés: 4.3

Olvasson tovább  A Bakelite rétegelt lemez jellemzői
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: