Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

Ha a ház belső nézete sok kívánságra hagyja, szeretném javítani, de csak a háttérképet már unalmas és teljesen érdektelen. Ezután a probléma kiváló megoldása lesz a falak bélése a csíkkal. A saját kezével díszítő táblákkal ellátott falszínként a tökéletes kreatív megoldás lesz az Ön számára, és a bélés használata csökkenti az idejét a burkolatú anyagok kereséséhez. Anyagok javítás lehet választani a saját, a bélés lehet mind kész az előkészített, feldolgozott ellátás, és feldolgozni magát, de erre szüksége lesz legalább minimális szakértelemmel ezen a területen, valamint egy speciális fugoval gép , amellyel ilyen fórumokat készíthet.

Melyek a vágók a mit?

Annak érdekében, hogy a falakat tegye, nem lesz elegendő speciális tábla, ezen kívül meg kell vásárolnia egy kézmarítómalmot, valamint a fúvókákat – vágók. A vágó egy speciális szerszámfúvóka, amelynek bármilyen formája van, amelyen a szegfűszegeket a tárgyra forgatjuk. Ezeknek a fogaknak köszönhetően különböző elemeket vághat le, feldolgozhatja őket, őrölni és így tovább.

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

A modern piac hatalmas választékkal rendelkezik különböző fúvókákkal, a főbbekkel:

 • terminál;
 • él;
 • hengeres;
 • korong.

Vége

Végmalmok egy fa sok esetben szilárd kialakítású, kompozit típusok ritkák. Az ilyen fúvókák elsősorban a fa oldalsó szélén előállított terhelés elvén dolgoznak. A fedélzeten lévő vegyületek képződése mellett a végmalmok felhasználhatók a vég feldolgozásához, valamint a fából készült komplex minták létrehozása.

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

Él

Ez a fajta vágó a legnépszerűbb a mesterek az üzlet, ezek a fúvókák vannak kiképezve, hogy a szélén a fórumon. A szerkezetének sajátosságai miatt az élvágók létrehozhatják a különböző bonyolultság szélét, anélkül, hogy mélyen elmennek a fából.

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

Hengeres

Ez a faj többféle típusra oszlik:

 • kúpos – egy fából készült szál létrehozására;
 • Spirál – a tábla szélének gyártásához szükséges;
 • Slide – a különböző formák és fajok hornyai létrehozására.

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

Korong

Ezek a legmegfelelőbbek az arcok létrehozásához és feldolgozásához (bélés).

A lemezvágókat különböző célokra használják:

 • a bélés kezelésére;
 • Egy panel feldolgozásához;
 • a kő feldolgozására és csiszolására;
 • fémre;
 • Speciális fúvókák különböző fából készült termékekhez.

Válassza ki a maróvágókat

Malmok kézzel készített tapsolással, viszont 3 típusra oszthatók:

 • uncless;
 • Csapágy;
 • él.

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

A gyártás a fórumon is, szükség lesz ellátva, illetve él vágó, részletes feldolgozása, változatlan fúvókák alkalmasak, amelyek szükség lesz, hogy megvásárolja speciális felszerelést.

A bélés egy speciális tábla, amely egy horony az egyik oldalon, a másik pedig – a spool. Ezért kétféle vágófajtára van szüksége, mindegyikük funkciója kifejezetten az egyik oldalon a tábla feldolgozására szolgál. A vágók közötti különbség lehet a szár átmérője, amelynek értékétől a használatukhoz szükséges teljesítmény függ.

Válassza ki a maróvágókat

Minden lemezes malom szabványos kialakítású, ez a következőkből áll:

 • A fúvóka alapja az a tengely, amelyen a teljes fő rész rögzítve van;
 • A tengely tetejét két lemezzel rögzítik, amelyeken a vágási kések vannak elhelyezve;
 • A csapágy a lemezeken van.

Válassza ki a maróvágókat

Vágó teszterek A fúvókák elérhetők 3-4 alkalommal az újrafelhasználáshoz.

Marógép

Ez egy cserélhető fúvókákkal rendelkező gép. A maróföldet főként fából készült termékek feldolgozására használják, de további felszerelések beszerzése során feldolgozható és műanyag és fém. Az ilyen gép meglehetősen kis méretű funkcionális, szinte minden célra használható, a különböző részek gyártása előtt a bútorok és az élet termékek feldolgozása előtt.

Az őrlési eszköz különböző típusú:

 • felső;
 • él;
 • Lamiel.

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

Az ilyen eszköz használata nagyon kényelmes és funkcionálisan.

Önkészítő bélés

Lépésről lépésre a munkához.

 1. Először fel kell készítenie vagy megvásárolnia a szükséges sima táblákat. A hossza jobb, ha nem több mint két métert választani, hogy az anyaggal dolgozzon, kényelmesebb volt. Szélességet kell választania, és kiszámolnia kell magát (általában 8-10 cm-es). A lapkakészülékeknél az anyag maradványait nem kell dobni, és összekötő síneket készíthet.
 2. Ezután minőségi kezelni kell a táblát, és elkészítette azt, hogy dolgozzon.
 3. Miután a tábla teljesen feldolgozott, elkezdheti vágni egy lapot és hornyot. Ez alatt a munka során mindent tisztán kell tennie, és mérni kell, hiszen a valószínűsége, hogy valami baj van ebben a szakaszban, elég nagy. Az igazgatótanácsnak jónak és szorosan rögzítettnek kell lennie, a táblázat, amelyen dolgozik, állandó helyzetben kell lennie. A horony mélysége és a nyelv szélességének folyamatosan állíthatónak kell lennie, hiszen minimális elmozdulással is megmaradnak, a tábla megsérül.
 4. Bizonyos esetekben nem lesz lehetséges a kézi vágóhoz, mivel a termelésben például egy kalibrált tábla több összetett felszerelésre van szüksége – járatok.

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

A munka során minden biztonsági intézkedésnek meg kell felelnie, biztonsági üvegeket és kesztyűt kell használnia, mivel a feldolgozás minden szakaszában különböző típusú sérülést kaphat.

Kiválasztó vágó fa

A vágó kiválasztásakor kívánatos figyelembe venni az összes jellemzőjüket, először is kívánatos, hogy a vágókat minőségi módon végezték, a legtöbb esetben a minőség garanciája egy márka, így a már meglévő eszközök megvásárlása tesztelték, az ilyen márkák közé tartozik a “shtil” vállalat eszközei. Másodszor, szükség van az anyag erejével, amelyből a vágót létrejuttatják, azt kell kiválasztani, amely alapján az eszköznek ez az eszköz kell dolgozniuk. És harmadszor, szükség van a szerszám típusától és típusát, amely pontosan alkalmas a munkájához, például a fentiekhez hasonlóan – a háttérképhez való munkához, akkor a lemez maróvágó alkalmas.

Válassza ki a maróvágókat

Következtetés

Összefoglalva, azt mondhatjuk, hogy egy olyan személy, aki a saját kezével való munkavégzéshez használt személynek minden típusú vágóhöz kell, hogy különböző anyagokkal és különböző részletekkel dolgozzon.

A mi esetünkben megjegyezhető, hogy minden típusú vágó alkalmas a munkák elvégzésére, de a tapsolással való munkavégzéshez előnyös, ha a különböző típusú lemezvágókat használjuk, ezek mindegyikének különböző szakaszaira van szükség munka.

Válassza ki a maróvágókat

Válassza ki a maróvágókat

     Miután az összes mű, akkor nemcsak a háza gyönyörű belső nézetét és a pozitív érzelmek viharát, hanem jelentős gazdaságot is kap, mert a már készen álló, szembenézett táblák vásárlásakor szinte kétszer annyi Amikor megvásárolod az összes szükséges eszközt és a bélés gyártását.

     Hogyan válasszuk a maróvágókat, nézd meg a következő videót.

     Kamat cikk
     ( Még nincs értékelés )
     Ossza meg barátaival
     123
     Megjegyzés hozzáadása