YERMAK Csavarhúzók: Modell tartomány és a működés jellemzői

Csavarhúzó – meglehetősen népszerű eszköz, amely gyakorlatilag minden otthonban. A piac egy hatalmas választékot mutat az eszköz modelljeinek különböző gyártókból. A vásárlók elég nagy érdeklődése csavarhúzó “ermak”.

Mit képvisel, melyik modelleket kínálja ezt a gyártót, hogyan kell megfelelően használni a berendezést? Válaszok ezekre a kérdésekre, amelyeket a mi cikkünkben talál.

A gyártóról

A “Ermak” márka a Gala Központhoz tartozik, amelyet a múlt század kilencvenes éveiben alapítottak.

A márka összes áru keletkezik Kínában és Indiában, de ennek ellenére csak az eszközök gyártása csak kiváló minőségű orosz nyersanyagokat használnak.

Ennek eredményeként a boltok számlálói, a jó minőségű termékek meglehetősen alacsony áron.

Előnyök és hátrányok.

Ermak csavarhúzója számos előnye van.

 • Széles választéka. A márka eszköze professzionális építészként és amatőrként választható otthoni használatra.
 • A berendezés költsége elég kicsi. ERMAK csavarhúzó megengedheti magának, hogy szinte minden.
 • Az áruk minősége elég magas, a gyártási műszerek folyamatát minden szakaszban szabályozzák.
 • A csavarhúzók esetében van egy garancia, amely a vásárlás napjától számított 12 hónap.
 • Minden eszköz gyors méretű patronokkal van felszerelve, amelyek szabványos bitekhez alkalmasak.

  De van egy “ermak” csavarhúzó és hiányosságai:

  • A modellek nem felszereltek akkumulátor töltőjelzővel;
  • Amikor kilép az akkumulátorból, nagyon nehéz új választani.

  Nézetek

  Az “Ermak” márka kétféle csavarhúzót kínál.

  • Az elektromos hálózat munkájával. Az ilyen eszközök csak 220 volt aljzatok jelenlétében működnek a munkahelyi közelségben. Egyrészt nem teljesen kényelmes, mivel nagyon nehéz az utcán dolgozni az utcán, és a kábel gyakran zavarja, de másrészt – nem függ az akkumulátor teljesítményétől, és nem kell Az akkumulátor töltése.
  • Az akkumulátorral. Az újratölthető csavarhúzók nem igényelnek állandó kapcsolatot a kimenethez. Az ilyen készülék akkor is működtethető, ahol nincs áram, egyszerűen az akkumulátort előre feltöltve. A műszerek nikkel-kadmium akkumulátorokkal kaphatók, amelyek kapacitása legfeljebb 1,3 A * H vagy lítium-ion kapacitása 1,5 A * H.

  Modellek és költség

  A TM “ERMAK” választékában több mint tíz típusú csavarhúzó van.

  Tekintsük a legnépszerűbbeket.

  • DSHA-12K. Olcsó újratölthető modell, amely kiváló asszisztens lesz a háztartásban. Tartalmaz egy eltávolítható akkumulátort 12 V-os feszültséggel, 1,3 A * H. A csavarhúzó 550 fordulat / perc sebességgel működik, a maximális nyomatékot 9 n * m-ben adja meg. Minimális funkciós készlet: fordított, gomb megnyomásával gomb megnyomásával, elektronikus sebességbeállítás. A modell költsége körülbelül 2500 rubel.
  • DSH-18-2. Egy erősebb modell, amely alkalmas azok számára, akik szakmailag szakszervezetben részesülnek. Ez az eszköz két elemet tartalmaz, amelyek mindegyikének feszültsége 18 V. A csavarozás 1250 fordulat / perc sebességgel működik, a maximális nyomaték – 18 n * m. A készülék súlya 1,7 kg. A modell költsége körülbelül 3500 rubel.
  • DSH-400. Ez egy olyan hálózati modell, amely nem csak csavarhúzó csavarokat, hanem különböző anyagok fúrására is alkalmas. A készülék 750 fordulat / perc sebességgel működik. Kibocsátási nyomaték 15n * m. Súlya 1,25 kg. Tartozéka van egy cserélhető kefék. Modell költség – 1700 rubel.

  Hogyan kell használni?

  Az “ERMAK” csavarhúzók egyszerűek. Még az újonc is megbirkózik a működésükkel. Az akkumulátor modelljével való együttműködés során eredetileg az akkumulátort fel kell tölteni. Ehhez ki kell kapcsolnia a készülékről, helyezze be a töltő dugót egy speciális lyukba, és csatlakoztassa a 220 V-os tápkábelhez.

  Az első 2-3-szoros töltést 5 órán át kell elvégezni, a következő töltésnek legalább 3 óra legyen. Mutatók, amely megmutatja, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve, de nincsenek eszközök a műszerek a márka, így kell összpontosítania időben.

  Az akkumulátor feltöltése után telepítse azt a csavarhúzóra. A hálózatról futó eszköz egyszerűen kapcsolja be a kimenetet.

  Ezután hasonló a hálózati és az újratölthető csavarhúzók használati útmutatója. Mi hozza létre a szükséges fúvókát a patront, állítsa be a szükséges sebességet (ha az eszköz fel van szerelve ez a funkció), eltávolítja a blokk a bekapcsoló gombot, és végezze el a szükséges manipulációk.

  Ne felejtsük el a biztonsági technikákat, ha csavarhúzóval dolgoznak. Mivel az eszköz feszültség alatt van, ne használja nedves kézzel. Ne felejtse el blokkolni a befogadás gombot a készülék szállítás közben és a bit eltolódásával. Ne engedje, hogy a készülék túlmelegedjen.

  Ha felfedezte a csavarhúzó hibás működését, ne használja a hibaelhárításig.

  Tisztítsa meg a készüléket a porból az egyes felhasználások végén. Távolítsa el az akkumulátort egy csavarhúzóval a hosszú távú tárolás során.

  Vélemény

  Vélemények, amelyek elhagyták a vásárlókat az eszközről meglehetősen változatos. Sokan beszélnek elég jó minőségű eszközökről, amelyek teljes mértékben összhangban vannak az árral: a csavarhúzó meglehetősen ergonomikus, kényelmesen a kezében van, nem nehéz.

  De sokan is beszélnek arról, hogy a nikkel-kadmium akkumulátorok gyorsan meghiúsulnak, és nagyon nehéz megtalálni a cserét.

  A következő videóban felülvizsgálja a felülvizsgálati-csavarhúzó YERMAK DSHA-12 / LSDK1 Li-Ion.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: