Almafa ajándék grafikon

 • Szerzői: A kertészet és az óvoda minden orosz kiválasztása és technológiai intézete,. BAN BEN. PIN, N. G. Morozova és B. Ns. Yagunov
 • Íz: savanyú
 • Aroma: gyenge
 • A magzat súlya, g: akár 350
 • Teljes méretű: Nagy és nagyon nagy
 • Hozam: bőséges, 40-75 kg egy fáról
 • Frekvencia frekvenciaRendszeres
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 5-6 évig
 • Az érés időzítése: Szeptember végén
 • Cserélhető érettség: szeptemberben

Lásd az összes jellemzőt

Sok kertész Siberia és a Távol-Kelet Apple Grade Grafs valódi megtalálás. A zord éghajlati viszonyok, nehéz volt szerezni egy tisztességes termés alma, de munkájának köszönhetően a hazai tenyésztők, lakói hideg régiókban is élvezhetik a friss és illatos gyümölcsök termesztett saját szekta.

A fajták eltávolításának története

Az Apple Tree Gift Graphic a Kertészeti és óvoda All-orosz válogatott Intézet alapján van kiválasztva. Amikor létrejön, a szakértők két fajta alapjául szolgálnak: Viscousovka és hibrid D101 prémium minősége az amerikai állam Indiana. Az állami nyilvántartásban a Graf Graf rendezés 2001-ben regisztrált. A hazai tenyésztők létrehozásánál dolgozott. Kein, B. Yagunov, N. Morozova.

A fajták leírása

Az Apple Tree Gift Graphic megkülönbözteti a megnövekedett téli keménység. A hozam meglehetősen magas szinten marad, de évről évre csökken. Az Apple Tree gyakorlatilag nem érzékeny a fertőző betegségekre és a gomba sérülésére. A fajta nem különbözik az iszapban. Az almák érlése késő őszére esik, de ugyanakkor kiváló fantasztikussággal rendelkezik, és a megfelelő tárolási feltételek mellett tökéletesen fekszik a tavasz elejéig.

Ez a gyümölcsfa eléri a 7 métert. A törzs és a fő ágak erősek, kerek vagy illatos korona. Krone átlagos sűrítő. Leavow, hullámos, sötétzöld. A középsúlyban vannak. Blossom bőséges, fehér-rózsaszín, kis virágok, de nagyon illatos. Kert az Apple Trees Ajándék Grafika vonzza számos pollinátor az illatával.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A graffikus ajándék megkülönböztető jellemzője – kiváló téli keménység. Az Apple Tree tökéletesen hordozza a középső sávot, és a hidegebb régiókban. Ugyanakkor a késői érlelés gyakran nagyon szorosan kiderül, hiszen a hideg éghajlat túlsúlyos területén az almáknak nincs ideje növekedni a fagyok kezdete előtt.

Sok kertész a változás hátránya az érés után, ezért fontos figyelemmel kísérni ezt a folyamatot, és az időben az ágakból származik gyümölcsöt. Az alma a földről felemelkedett, rossz heves.

Érés és gyümölcsözés

Ajándék grafika a késői fokozatra utal, így az almák októberben érkeznek. A közepes sávban és délen a kultúra kultúrájának termesztése esetén a korábbi érlelés lehetséges – augusztus vége óta.

Hozam

Az Apple Tree Gift Graphic egy nagy hozamú fajta. Egy fa megfelelő gondossággal, a szezonra 75 kg gyümölcsre lőhet. Ha nem tesz sok erőfeszítést a gyümölcskultúra termesztésében, akkor a szezonra körülbelül 40 kg almát kell teljesíteni. A betakarítás mennyisége számos tényezőtől függ, többek között:

 • beporzás;
 • elegendő öntözés;
 • Időszerű táplálás;
 • Kedvező éghajlati viszonyok.

Gyümölcsök és ízük

Az alma ajándékgrafika csodálatos ízléssel és kiváló égéssel rendelkezik, így friss fogyasztásra alkalmas. Ízéjük édes, könnyű savanyúsággal, hússal, világossárga, csupán lédús, átlagos keményedés. Majdnem finom szemcsés szerkezete nem túl jó ahhoz, hogy elakadjon, és a téli kompótesteket.

A gyümölcsök meglehetősen tisztességes súlya – akár 350 g. Színező lila-piros, van egy csík. A bőr átlagos vastagságú, sárga és egy kis viasz.

A termesztés jellemzői

Az Apple Tree Gift számára egy grafikon tökéletesen alkalmas a csernozozi talajokkal. A talajvíz mélységének mélysége alacsonynak kell lennie, mivel ez a gyümölcsfa nem tolerálja a talaj nedvességét és vizes élőhelyeit. Ha lehetetlen kizárni, akkor, ha elvezetésre van szükség, akkor vízelvezetést kell tennie. Az Apple Fa által leírt fajták optimális talaj savassága 5-7,6 pH-tól függ, a humusz tartalma 2-3% -os szinten kell lennie.

Közelkép egy appreas ajándék számláló szám, és tavasszal és őszi. Tavaszi leszállással, a legjobb idő a március, a telepítés megkezdése előtt. Fontos annak biztosítása, hogy a palánták veséje duzzadt, de semmiképpen sem száraz.

Az őszi leszállás esetén érdemes eltölteni az egész termést a helyszínen. A kutak körül nem lehet hamis lombozat, száraz fű, növényi maradványok. Gyakran elrejtik a rovar kártevőket és patogén mikrobákat, amelyek könnyen letelepedhetnek a gyors faluban. Annak érdekében, hogy megakadályozzák a kirakodás után, zavarhatja a csemeték hordóját.

Az alma-gyümölcsös kirakodáshoz ajánlott 6 méteres 6. ábrát használni. A gödör elkészítésekor figyelembe kell venni a rizómák méretét: teljesen be kell helyezni. A kút optimális mélysége – 70 cm, átmérő – körülbelül 60 cm.

A bőséges gyümölcsözés fenntartása érdekében rendszeresen végre kell hajtani a korona szaniter vágását, eltávolítva a szárított ágakat. Ez az eljárás előnyösen befolyásolja a növekedést és a számok számát, mivel az almafa valamennyi ereje közvetlenül költözik rájuk.

Az almafa növekvő folyamatában időszakos öntözés szükséges. Ez elég 3-5 vödör víz hetente. Mivel a gyökérrendszer egy almafa elágazó és elég mélyen megy, ez lesz a fő táplálkozás a felszín alatti vízből. De ha a szárított telkek észrevehetőek a levelek tippjein, akkor az öntözésnek többet kell termelnie. Fontos továbbá, hogy az almafát vízen vigye, ha száraz év volt. Ez támogatja életképességét, és a következő év segít megőrizni a hozamot tisztességes szinten.

Alárendelt

A felnőtt fa csak akkor táplálja, ha a talaj, ahol növekszik, szegény minden anyagon. De a fiatal csemeték időközönként kell etetni a szerves és ásványi trágyák, hogy gyorsítsák fel a növekedés és a segítséget alkalmazkodni az új helyen.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása