Almafa ananász

  • Íz: Édes a savanyúsággal
  • Aroma: Ananász
  • A magzat súlya, g: 150 – 200
  • Hozam: Magas
  • A gyümölcstermesztés kezdete: 3 év a leszállás után
  • Az érés időzítése: Késés
  • Cserélhető érettség: szeptember végén
  • A fogyasztói időszak időtartama: szeptembertől februárig
  • Célja: Univerzális
  • Szállítási képesség: Igen

Lásd az összes jellemzőt

Ha szeretné növekedni a webhelyemen egy almafa egyedülálló ízléssel, meg kell vizsgálni a szobrokat, amely minden, nagy ellenáll a gyümölcsfák egyes közös betegségeinek.

A fajták leírása

Ananasan almafa nő 3,5 méter magas. A korona vastag, tiszta, lekerekített piramis.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A fajta egyik legfontosabb előnye az almák íze. Nehéz megjegyezni egy kellemes ananász utánízet. Ezenkívül az ananász nem fél a tavaszi fagyoktól, tökéletesen a hőmérsékleti ingadozásokkal. Az előnyöket is, a szakértők megjegyzik a nagy ellenállást a paschers és a penész. A gyümölcsök körülbelül 4-5 hónapig tárolhatók. Ráadásul a növényfák minden évben hoznak létre.

De ez a fajta hátrányai vannak. A fa magas magassága miatt nem könnyű gondoskodni vele. A rovar elváltozásokkal és egyéb betegségekkel szemben alacsony ellenállást is mutatott.

Érés és gyümölcsözés

Ananász – legújabb rendezés, szeptember végén cserélhető érettséggel. A fogyasztói időszak szeptembertől februárig származik. A gyümölcsök már gyűjthetők a 3. növekvő Apple által.

Hozam

A fajta hozamok mértéke magasra becsülhető.

Gyümölcsök és ízük

Az ananász gyümölcsöktől, akkor előkészítheti a kompótkezeket, szakács lekvárt, friss formában fogyasztják őket. Vonzó aranysárga árnyalat néha lefedi a könnyű elpirulást.

Az almák bőre sűrű, vonzó ragyogó és könnyű viasz. Édes ízűek, de van egy kis sav. Kis szemcsés cellulóz, lédús. Az aroma hasonló az ananász illatához.

Gyümölcsök, hogy szállítható, miközben megmaradnak.

A termesztés jellemzői

Fiatal ananászfák, amelyeket a függőleges termesztéshez használnak, egyharmadnak kell lerövidíteni egyharmadát, amíg el nem éri a Trellis tetejét. Az ilyen vágás eredményeként a fa tökéletes formát szerez.

A fő oldalsó hajtások eltávolításra kerülnek az ősz végén 3 vese a fő függőleges szárról, és minden oldalsó hajtásokról – egy / két vesére.

Tavasszal, a második év Óvatosan távolítsa el a korai virágokat, ahogy megjelennek, hagyja a gyökér levelek sértetlen. Ezt csak a leszállás utáni második évre kell elvégezni.

Nyár közepétől az ősz kezdete előtt minden felesleges oldalsó hajtás három levelet vágja le.

Beporzás

Amikor az almafa növekszik, könnyű gondolkodni a pollinátorokról. Rovarok, például méhek és pillangók, nem mindig megbirkózik a feladattal megfelelően. Lehet, hogy sok oka lehet ennek. Például a rossz időjárási viszonyok vagy a kertész nem használt inszekticidet, amelyből a pollinátorok szenvedtek.

Ahhoz, hogy stabil betakarítást kapjon, jobb a telken, 30 méterre az ananásztól, tegye az almafát egy másik fajta. Szükséges, hogy egyszerre virágzik a növényrel.

Alárendelt

A felnőtt fák elégedetlenek lehetnek a műtrágyák nélkül, de a teljesítmény javulni fog a kiváló minőségű kompozíciók éves használatával gazdag ásványkomplexummal.

Szépen beszélt egy almafa ananász a túlterhelt trágya és humusz. Mikro- és makroelemek lassú felszabadulásával rendelkező ásványi adalékok használhatók. A fán körülvették a mulcsot. A kívánt káliummennyiség öntése során a bór, a magnézium felszabadul a földbe, ezáltal táplálja a növényt.

Fagyállóság

Rendezés a fagy és a tavaszi fagyok ellen.

Betegségek és kártevők

A fák védelme a betegségek és kártevők, érdemes fungicideket és rovarirtókat használni. Az első feldolgozás tavasszal történik, amíg a vese alszik. Ezután az eljárást 7-10 naponként megismételjük, de szükségszerűen nem esős időben. A betakarítás során lehetetlen kezelni a növényt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: