Almafa uspenskoye

 • Szerzői: A genetika és a gyümölcsüzemek kiválasztása. ÉS. BAN BEN. Michurina. N. ÉS. Savli
 • Íz: savanyú
 • A magzat súlya, g: 180-200
 • Teljes méretű: Nagy
 • Hozam: Magas, 200-250 c / ha
 • Frekvencia frekvencia: Éves
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 5 évig
 • Az érés időzítése: Ősz
 • Vérzik: 2-3 hónap
 • Célja: Friss forma

Lásd az összes jellemzőt

Az Apple Kompenskoe széles körben elterjedt a kertészek és a nyári lakosok között. A növény a nagy, kiváló minőségű, folyamatos gyümölcsök és a fenntarthatóság miatt számos betegség miatt nyerte meg a figyelmet.

A fajták eltávolításának története

USPenskoye hozta be a genetikai és gyümölcsüzemek genetikai és választásait. ÉS. BAN BEN. Michurina. A szerző N. ÉS. Savli. A fajta megjelent, amikor átlépi a Prima és Chever Michurinskaya fajtáit.

A fajták leírása

Fa növekedési erő – átlag. Croon alma fa szétszórt, közepes sűrített, enyhén lehajolt. A növényi magasság eléri a 3,5 métert. A levelek hosszúak, csavarták, a zöld árnyalat csavaros csúcsa, a felület nagyon sima és fényes, könnyű idegességgel és legnagyobb szélével. Skelette faágak, kénkékkel borítottak, a csomagtartóból szinte derékszögben nőnek, a hely kompakt. A közepes magasság, egyenes, lekerekített alak, barna-barna árnyalat mentése közepes díj jelenlétével. A virágok nagyok, finom hajúak, ingyenes szirmok, árnyalatú rózsaszín.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A fokozatú feltételezés pluszjai tartoznak:

 • rendszeres gyümölcsözés;

 • jó szállíthatóság és kiváló árucikk;

 • magas ellenállás a paschers;

 • Jó ellenállás a téli hőmérsékleteknek.

Az üzemnek csak két mínusza van: a gyümölcsök megoszlásának hajlama, amikor öregedés és rövid eltarthatóságú.

Érés és gyümölcsözés

Az Apple Tree az őszi fajtákhoz tartozik. Festék a gyümölcsök szeptember közepén kezdődik. A fajta közepes tisztasággal és éves termeléssel rendelkezik. A fa elkezdi termést adni az ötödik év után a leszállás után.

Régiók növekvő

Az Apple Tree Grade Feltételezést sikeresen termesztik a dél- és középisutak területén és Közép-Oroszországban.

Hozam

A feltételezés fokozata magas fokú kultúrákra utal. Az ültetvények összegyűjtött 200-250 C / ha. Egy kert almafa 40 kg betakarítást adhat. A gyümölcsök megrongálódhatnak az eltávolítás törléséhez, így a betakarítást időben el kell távolítani.

Gyümölcsök és ízük

A gyümölcsöknek megfelelő, kerek ovális, sima alakúak. Közeli méretű almák, magzati súly – 180-200 g. Színes zöld, fény, sárga árnyalattal, bevonattal – piros, ecset jelenlétével a magzat nagy részében. Bőr sima, ragyog, száraz. A kóstoló pontszám 4,2-4,6 pont. Hasznos anyagok egy almában: 26,4 mg / 100 g aszkorbinsav, 16,1% -os oldható szárazanyagok, 11,5% cukrok, 396 mg / 100 g R-hatóanyagok. Gyengéd tüdőkonzisztencia, finom szemcsés, lédús, fehér árnyalatú. Az almák íze édes, kis savanyúsággal. A gyümölcsöknek nagy teherszállításuk van, friss formában használjuk az almát.

A termesztés jellemzői

Annak érdekében, hogy a fa jól és gyümölcsös nőtt, nyitott, megvilágított növekedési helyre van szüksége, védve a szélektől és a tervezetektől. Ha van árnyékolás, akkor rövid távúnak kell lennie. A fa nagy termékeny, jó légáteresztő képességgel nő. Ezek lehet drum vagy mintavételi talajok.

Az Apple Tree palánták nagyon erős gyökérrendszerrel rendelkeznek, így a leszállás előtt 1 vagy 2 napig vízbe kerülnek. A legjobb idő az almafa ültetéséhez – kora tavasz. Az ültetési növények talajja őszén készül.

A leszállás nagysága 70 cm szélességű és 90 cm mély. A palánták között 3,5-4 méteres távolság ellenáll. Mielőtt elhagyná a palántát a lyukban, a szerves műtrágyák azt teszik. A palánta elhagyása, gyökereei egyenletesen kiegyenesülnek, és alszik, a vetőmag kissé rázza, hogy a gyökérrendszer nincs kialakítva a gyökérrendszerben. A gyökér nyak a talaj felett marad, amely után jó szabotázs. A kirakodás végén a gyökérrendszeren 2-3 vödör meleg vizet öntöttünk és tőzegt öntünk.

Tavasszal a kártevők profilaktikusak. A lime törzsében fekszik. A törések során betakarították a kártevők megelőzése érdekében. A daru almafák rendszeres vágást igényelnek. Ez történik tavasszal.

Beporzás

Almafa részlegesen önfenntartó. Azonban a magas és magas színvonalú termés esetében a pollinátorokra van szüksége. Lehetnek nyári vagy őszi fajták az almafák.

Alárendelt

A szezonban az üzemet szerves és ásványi műtrágyák táplálják:

 • komposzt;

 • humusz;

 • trágya;

 • ammónium-nitrát;

 • Potash és nitrogén műtrágyák.

Fagyállóság

A fajta nagy fagyállósággal és jó telekkel rendelkezik menedék nélkül. Ellenáll a hőmérséklet -40 Celsius fokig.

Betegségek és kártevők

Az Apple Tree sok betegség ellenálló mentessége. De leggyakrabban a fa csodálkozott: gyümölcs rothadás, por alakú harmat, fekete rák. A rovar kártevők is befolyásolhatják a növényt: Apple gyümölcs, hullám, szín, piros tick, szórólap.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása