Apple Tree Red Peshn

  • Szerzői: Svájc
  • Íz: finomított, hasonlít az erdei bogyók könnyű keverékére
  • Aroma: Kifejezve
  • A magzat súlya, g: Legfeljebb 150
  • A gyümölcstermesztés kezdete: 2 évig
  • Az érés időzítése: Ősz
  • Cserélhető érettség: Augusztus végén
  • Vérzik: október végéig
  • Célja: Friss forma
  • Régiók növekvő: Ukrajna Oroszország

Lásd az összes jellemzőt

Miután elhelyezték a szokásos almafákat és körteit egy magánház udvarán vagy az országban, a kertész minden bizonnyal bármilyen fát szeretne növelni hihetetlenül ízletes gyümölcsökkel, szokatlan és gyönyörű. Ezek közül az egyik egy almafa vörös peshn, amely nemcsak illatos gyümölcsöket ad, hanem díszíti a kertet.

A fajták eltávolításának története

Dekoratív és gyümölcs Apple fajta vörös peshn lett a svájci tenyésztők gyümölcsöző munkájának eredménye. Nem régen elkezdett hatalmasan növekedni Oroszországban, de sikerült megnyernie a szerelmeseit és a gazdálkodók szeretetét, az almafákat ipari méretben növekvő.

A fajták leírása

Az Apple Tree egy közepes méretű fa, amelynek magassága nem haladja meg a 2,5 métert. Van egy fényes koronája egy gömb alakú, világos piros levelek. Hihetetlenül a fa virágzás időszakában néz ki, amikor a Krona sötét rózsaszín virágokkal alszik. Az Apple Tree Red Peshn a késői őszi fajtákhoz tartozik, amelyeket egy felejthetetlen aroma és íz jellemez.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Az Apple Grade számos funkcióval rendelkezik, köszönhetően, hogy a kertészek és a gazdálkodók heraldjei okozzák. Előnyök közé tartozik a jó fagyállóság, a betegség és a kártevők immunitása, a talaj, a jó hozam, valamint az antioxidánsok és a cukrok magas tartalma, nem pedig más almafajtákban.

A hátrányok között csak meg lehet különböztetni, hogy a fokozat nem öngyilkos, ezért a beporzó fák közelében leszállást igényel.

Érés és gyümölcsözés

A virágzási időszak április-májusra esik. Ebben az időszakban Crohn nagy színek, és ez az időszak több hétig tart. A frució augusztus-szeptemberrel kezdődik, és az első hidegig tart. Az almák összegyűjtése után egy kicsit le kell feküdni, majd visszanyerve, és még nagyobb hangsúlyt szereznek. A fa elhelyezése, a második évre számíthat a termésre, de a gyümölcsök összege és minősége kellemesen meglepődik.

Régiók növekvő

A különböző éghajlati viszonyok gyors alkalmazkodása miatt a fajta nagyban növekszik bármely régióban, függetlenül attól, hogy egy déli bár vagy északi. Oroszország mellett az osztályt masszívan termesztik Ukrajnában és Fehéroroszországban.

Hozam

A fajtajelzők eléggé magas. Az almafa ellátásának és leszállásának minden szabályainak átadása 30-40 kg gyümölcsökre összegyűjthető.

Gyümölcsök és ízük

A 150 gramm-ig terjedő gyümölcsöket egy könnyű rózsaszín pép, vékony bőr és hihetetlen aromája az erdei bogyók. A gyümölcs színe sötétvörös, alig észrevehető foltok és csíkok, valamint az édes-savanyúság íze, amely jól különbözik más fajtáktól. A bőr sűrűsége és ereje miatt a kerek gyümölcsök megtartják az űrlapot és a szállítást is szállítás közben.

A termesztés jellemzői

Az Apple Nézd meg, hogy ki kell választani egy olyan telket, amely jól lefedi a napfényt, valamint a vázlatokat és az erős széleket. A palánták ültetése előtt pontosan talajra van szükség, tiszta a gyomokból, hidratálja, majd készítsen speciális gödröket. A talajt ki kell öblíteni, lélegeztető, termékeny és víz stagnálás nélkül. A palánták ültetése ősszel lehetséges, és tavasszal.

Beporzás

A Vörös Peshn fajta nem önmagát, így könnyen beporozható más fákkal, egy időben virágzó és gyümölcsözéssel ezzel az Apple nézetével. A többi fajtával való beporzás akár 200-300 méter távolságban is előfordulhat.

Alárendelt

A fák etetése a standard rendszerben történik – a vesék kialakulása során a virágzás és a gyümölcsözés időszakában. A leghasznosabb a szerves trágyák. Az etetés mellett mérsékelt öntözést kell biztosítani, valamint a régi ágakat és egy fa korona kialakulását.

Fagyállóság

A fajta fagyállóság annyira nagy, hogy a fa jól viseli a kemény télen, amelyen a hőmérséklet -20-ra csökken.30 fok. Különleges esetekben a gyökérrendszer szennyeződésének szigetelése szükséges.

Betegségek és kártevők

A fák immunitása magas, képes védeni a kártevők és a kártevők iránti betegség ellen. A fajta, jó védelem a lágyabb harmat és a pelyhek ellen, azonban a betegségek és a rosszindulatú szervezetek megjelenésének megelőzése kötelező. A megelőző intézkedésekként alkalmazott különleges eszközök.

Értékelések áttekintése

Annak ellenére, hogy a fajta viszonylag új, sok vélemény van róla. A kertészek többségét egy almafa vörös peshn jellemzi, mint hozamot, nem lehet, gyorsan eljut a különböző talajokon. Sokan ünneplik a gyümölcsök szokatlan ízét és aromáját, hosszú távú megőrzését, lehetővé téve, hogy élvezze az ízletes almát egész télen. Ezen kívül a fa, különösen a virágzás során, díszítő funkciót végez, díszítő telken vagy kertben.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: