Apple Tree Spartak

 • Szerzői: Samara tapasztalt növényt kertészeti, szerző – vele. Ns. Kedrin
 • Íz: édes-édes (savanyúság gyakorlatilag nem érezhető)
 • A magzat súlya, g: 90-130
 • Teljes méretű: átlagos
 • Hozam: Magas
 • Frekvencia frekvencia: Éves
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 3-4 évig
 • Az érés időzítése: Ősz
 • Cserélhető érettség: Augusztus végén vagy szeptember első felében
 • A fogyasztói időszak időtartama: Szeptember második felétől november 15-20-ig

Lásd az összes jellemzőt

Finom és lédús alma a kertjükből – mindig hasznos, ezért sok ember akar gyümölcsöt termeszteni a saját szektára. A Spartak fajta esetében sok helyre van szükség, de tudnod kell, hogyan kell törődni vele.

A fajták eltávolításának története

A Samara Tapasztalt Kertészeti állomás a Spartak eltávolításának működésében történt. A skarlátok szabad szennyezésének vetőgépei.

A fajták leírása

Ez a vonzó fa vastag, szélesbarna koronával rendelkezik, egyenes barna-vörös hajtásokkal, amelyeken enyhe mulasztás van. Ágak, amelyek csontváznak tekintendők, az 50-80 fokos szögben indulnak a csomagtartóból.

A lombozat hosszúkás és ugyanakkor ovális formában van. A bázison a lemezlemez szűkült, és a csúcs kissé feszült és csavart.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A Spartak leírása, lehetetlen, hogy ne mondj a kétségtelen előnyökről. Ez a fajta a migrációs kategóriába tartozik. Az előnyökből jegyezzük meg az almák csodálatos ízét és a magas, stabil hozamot.

Hátránya van: Például a Spartak alacsony mentelmi joggal rendelkezik egy brüsdel. Ezért fontos, hogy időben feldolgozza a fák feldolgozását.

Érés és gyümölcsözés

Az érés szempontjából a leírt fajta az ősz közé tartozik. Augusztus végén vagy szeptember elején elért érettségi gyümölcsök. A fogyasztói időszak hosszú, az első őszi hónap közepétől és november közepéig folytatódik.

3-4-el, a kertész már élvezheti munkájuk gyümölcseit, és élvezheti az ízletes almát.

Régiók növekvő

A fő régiók, ahol Spartakot termesztenek, acél:

 • Meshnevian;
 • Urál;
 • Kelet-Szibériai.

Hozam

Ez a fajta magas hozamra utal. A fáról szóló legjobb években akár 100 kilogramm gyümölcsöt is gyűjtenek.

Gyümölcsök és ízük

A gyümölcsökről érdemes külön mondani. Ezek univerzális, hogy megkóstolják a savanyú édes, de a sav szinte soha nem érezhető. Az almák vonzó sárga színűek, a felszínen nehéz nem észrevenni egy könnyű blushot, amely, mint a gyümölcsök, könnyen javítható. Az almák síkkerekes alakúak, az egyes magzatok tömege 90-130 gramm.

Ami a bőrt illeti, tartós, de nem túl vastag. A felszínen van egy viasz. Vannak szubkután pontok is, hogy a kicsi és gyengén megoldódott. A Spartak Gyümölcsök hosszú távon szállíthatók, miközben megtartják a fellebbezésüket.

A termesztés jellemzői

Fák szükséges dob, jól leeresztett talaj semleges pH-értékekkel. A beszállás előtt ajánlatos talajvizsgálatot tölteni. A legmegfelelőbb a talaj ásványi összetételének szerkesztése 8-12 hónappal a palánták leszállás előtt. A Spartak jobb, ha a partnerüket a pollinátorhoz közelít, hanem az erdőtől és más magas fáktól távol.

A spartacus számára a termelékenység növelése, valamint a kártevők és betegségek megteremtése szükséges. A fajta almafák kompatibilisek a hagymával, pezsgővel, fokhagymával, korianderrel, bazsalikommal, édesköményekkel, nárciszokkal, kalendákkal, farokkal és nasturtiummal. A fák rosszul nőnek, ha burgonyával ültetik őket, mivel különböző bakteriális és gombás betegségeket terjesztenek.

Vágja az almafa télen vagy tavasz végén. Ha sérült hajtásokat észlel, levághatja őket és nyáron. Távolítsa el az összes halott ágakat és azokat, amelyek keresztnövekedést adnak. Ha a kertész helytelenül végzi, csökkenthető a gyümölcsök gyártása.

Az almafa termesztése során az egyik legfontosabb követelmény a napfény. Az Apple Tree Spartak az energiát a naptól kapja meg, és a kiváló minőségű gyümölcsök gyártása sok energiát fogyaszt. A napenergia hőszilárdja levele, és segít megelőzni a betegségek megjelenését. Ebből a fajta esetében a nap 10 és 16 óra között kell lennie a telken.

A Spartaka fákat egymástól 3,6 m távolságra ültetik. Annyira szükséges a koronák és a rizómák normális fejlődéséhez.

Beporzás

A sikeres beporzás elérése érdekében legalább két különböző fajta almafákkal kell rendelkeznie a helyszínen, amely egyszerre virágzik. A Spartacus virágok aktívan vonzzák a legyeket, a méheket és más rovarokat, amelyek a pollenteket a stil-ból továbbítják. Azonban a rovarok rossz és esős időben nem megbirkóznak a munkájukkal és a termés csökkenésével.

Rendszerint a tapasztalt kertészek inkább a kereszteződéseket preferálják, ami lehetővé teszi, hogy sokkal édesebb és finom gyümölcsöt kapjon. Elkezdheti néhány lövés méheket, vagy vakcinázhat egy fiatal fán. A vakcinázás magában foglalja az állomány és egy adott fajta kombinációját. Ezzel megkaphatja a kívánt betakarítást.

Alárendelt

A Spartak fák sikeresen érlelődnek a foszfor és a kálium nagy tartalma miatt, valamint más mikro- és makroelemek. Nagyon fontos, hogy ezeket a gyümölcsfákat jól tápláljuk. Granulált trágyázószerek Másolók a növekedéshez és a gyümölcstermeléshez szükséges elemek hiányával.

A táplálkozási állványok márciusában, májusban, júliusban és szeptemberben alkalmazzák. Ne üljön az Apple Spartak fű körül: erőteljesen növekszik, és elviszi az összes tápanyagot, hogy a kerti növény a talajba fekszik. A törzs körül érdemes eltávolítani fáradt füvet 70 cm távolságban.

Fagyállóság

Ez a paraméter magasra becsülhető.

Betegségek és kártevők

Pests: Apple lárva, gyümölcslégy, fogó és baj.

Betegségek: levelek foltos, almafa esik, rozsda, puffadt rosa és phytoofluorosis.

A szenvedély-ellenállás és más betegségek közegnek nevezhetők. A fungicidek megelőző kezelése nélkül nem tud megtenni.

A kártevők megbirkózásához használjon speciális pénzeszközöket a szupermarketekben. Inszekticid szappanok, fokhagyma infúziója. Élelmiszer-szóda hozzáadása, tojáshéj és ecet a talajba lehetővé teszi kártevők megijesztését.

Fontos, hogy elvégezzük a leírt fajták palántáinak profilaktikus kezelését. Nincs értelme permetezni őket az esőben, mert az eljárás kizárólag alkalmas. A fungicidek és az inszekticidek spray a tavasz elején, amíg a vese kiderült. Tíz nappal később az eljárás megismétlődik, és többször is. A feldolgozás a betakarítás kezdete előtt történik.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása