Az ammonikus alkohol használata a pók kulcolásából

Nő egy kis kegyes gyümölcsüzemből – ez egy nagy munka. Minden kertész reveriális az ő “Ward” -re utal: rendszeresen öntözés, permetezés, talaj lazítás és táplálja az üzemet. De még az alapos gondozás sem garantálja a kártevők hiányát, például egy paoot kullancsot. Kis rovarnak tűnne, de károsíthatja a termést, és még megszabadulni a növénytől.

Népi jogorvoslat

A következő jelek beszélnek a kártevők káráról:

  • Fehér-sárga foltok a levél hátulján;
  • A növény göndör pókhálók és szó szerint “chips”;
  • Sárga színű palánta és kis kultúra magassága.

Majdnem minden kertész-kertész hajlamos maximalizálni a káros vegyi anyagok használatát a részükben, így a küzdelem népi módszereihez fordulnak. Az internetes kullancs egyik leggyakoribb eszköze az ammónia-alkohol. Majdnem mindent tud, és nem csak a mezőgazdasági gyakorlatban.

Azt kell mondani Az ammónia független anyag, és a vízzel való érintkezéskor ammóniát képez. Ez az ágyak takarmányozására, valamint a káros rovarokra vonatkozik.

Az anyag javítja a termés minőségét, de a fő előnye más eszközökkel szemben a nitrogén jelentős tartalma, az ilyen fontos növényvédelem és a növény fejlődése. Ez az, aki segít a küzdelemben a pók pesti ellen.

Hogyan lehet tenyészteni Vasmararyar?

A szerszám alkalmazása előtt fontos növények előkészítése:

  • A növényekkel szenvedő betegektől távolítsa el az összes meglepett alkatrészt;
  • Elég mossa meg a növényeket, és szárítsa meg őket.

Szárítás után a “terápiás elixir” alkalmazást alkalmazhat. A 10 literes vödör vízzel történő előkészítéséhez öntsük 1 st. L. Kémiai vegyület és alaposan keverje össze. A kapott folyadékszóró a növények leveleit szórja. Pozitív következményként – a gyógynövény nitrogén telítettsége. Az eljárás kívánatos 2 héttel később megismételhető.

Hogyan kell alkalmazni?

Az ilyen univerzális módszer mellett számos megoldási és feldolgozási módszerek is vannak. Ne feledje, hogy az egész “harcot” a virágzás előtt vagy után kell vezetni.

Az ammóniát aktívan használják az uborkákon, nem csak védelmi módszerként, hanem műtrágyaként is. A kártevő eltávolításához néhány evőkanál 10% -os ammónia és 3 st. L. Folyékony zöld szappan.

A nitrogénforrás nagyon fontos a növények számára. Mint tudod, letargia, sárga lombozat – Mindezek a jelek hiánya bizonyos tápanyagok. Nyár – meglehetősen költségvetés és hatékony táplálás. Ezek az ágyak: az üzem gyökerei alatt 25 ml ammóniát feloldunk 10 liter folyadékban. Ebben az esetben meg kell kerülni a kultúra zöld részei keverékeit.

A gyógyszer nélkülözhetetlen az üvegházban. Általában, Erős pipa – az egészséges növény és a gazdag betakarítás kulcsa. Az üvegházban erős palánták növekedése, fontos figyelemmel kísérni a teljes légkört, a talaj mikroelemek telítettségét, a páratartalmat. A palánták kezdeti védelme nagy jelentőséggel bír. Ez segít az “emberek” megoldásban.

A zárt helyiségben történő manipulációhoz jobb, ha csökkenti a koncentrációt a koncentrációhoz, és 1 st. L. Ammónia és 10 l víz, cél – megelőzés.

Ezt a gyógyszert inszekticidként használhatjuk a kertben. Gyorsan eltűnik, de a szaga sok káros rovarot megrémít. Nem csak egy webes kullancs, hanem a TRU-hoz (10 liter vizet, 50 ml hatóanyagot és porított háztartási szappant – 100 g. L. 10 l folyadékban) és más. Ennek az eszköznek a megelőzésére szükség van egy ágyra, mielőtt a parénia leszállása (paradicsom, bors, padlizsán). Ha egy Paustic kullancs nyomait fedezték fel egy ágyon padlizsánnal vagy burgonyával, akkor a gyapjú nedvesítette. Equid egész területen.

Beltéri növények, bár kellemes közegben élnek egy személy számára, de néha nem védettek a káros rovaroktól. A háztartási színekben is megjelenhet egy kullancs. Fontos, hogy megakadályozzuk az összes növény vereségét. Azonnal meg kell dolgoznod a virágot mindkét oldalon (1 óra. L. 5 l). És ellenőrizze az összes “beteg útjait”. A fertőzés megelőzése érdekében minden szín permetezését (0,5 óra. L. 3 l-os folyadékban). Különös figyelmet fordítanak a fikuszok betegségének kezelésére. Azonnal észleli a fertőzés fókuszát, és ha van egy jó páratartalom és kellemes hőmérséklet a házban, akkor a rovar elkezd szaporodni, és így a támadás még inkább lesz.

A pók elleni küzdelemre nézve.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: