Az Apple Tree Gold korai korán

 • Szerzői: Kiválasztás I. BAN BEN. Michurina
 • Íz: Sikeres
 • A magzat súlya, g: 30-40
 • Teljes méretű: Kicsi
 • Hozam: alacsony, átlagosan akár 100 kg-ig a fából
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 3-4 évig
 • Az érés időzítése: Rannelnie
 • Cserélhető érettség: július végén
 • Vérzik: 5-7 nap
 • Célja: Legutóbbi formában, főzési kompotálások, elakadás

Lásd az összes jellemzőt

Az egyik legkeresettebb gyümölcs az asztalunkon – Apple. Ma a saját területünk nehézsége nélkül növelheti ezt a fát, elég tudni az Agrotechnology elemi szabályait. Egy jó lehetőség lesz az arany kora kora.

A fajták eltávolításának története

Volt egyfajta a tenyésztésnek és. BAN BEN. Michurina. Ahhoz, hogy megteremtse, meg kellett átlépni az Apple Tree Rangs White és Kína.

A fajták leírása

A leírt fajták fái nagy vagy közepes magasságban nőnek, mindez a vágás minőségétől függ. Miközben fiatalok, koronájuk csintalan alakú, 5 év után egy szóróvá válik, gyenge.

A kínai levelek arany korai fényes, enyhén hosszúkás, van egy kiskorú. Az aranyosztály észlelhető.

Ágak narancssárga színű, hosszú és vékonyak.

A hajtások árnyékban különböznek egymástól, zöldesek és sárgaek, de vékonyak és egyenesek.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A fajta gyümölcsei nagyobb verseny. Az előnyökből kioszthatja:

 • Az almák szép íze;

 • Egyszerű gondozás;

 • Nagy tartalom vitaminok gyümölcsökben, szacharóz.

Sok mínusz közé tartozik a kis kis gyümölcsök.

Érés és gyümölcsözés

Kínai arany korai – ez egy korai kilátás az almafa, az almát július végén leállítják. Gyümölcsök A fa a palánták ültetése után 3 vagy 4 évvel kezdődik.

Régiók növekvő

Annak ellenére, hogy az országunk számos régiójában találkozhat egy fával, a hálózati területet Északnyugat és Volga-Vyatka régióknak tekintik.

Hozam

A fajta hozam becslések szerint alacsony. A maximális almafa legfeljebb 100 kg-ot hozhat, és ez – csak azért, mert magas számú gyümölcs nélküli hajtás.

Gyümölcsök és ízük

A gyümölcsöket sokoldalúságukért értékelik, ideálisak a lekvárok főzéséhez, kompotálásaihoz és az elakadásokhoz. A színe közülük gyönyörű, borostyánsárga, a borító szín hiányzik.

Az alma lekerekített formák nem több, mint 30-40 gramm súly, olyan kicsi. Ízek savas.

Fekvő szakadt gyümölcs nem lesz több, mint egy hét, így azonnal megengedettek a feldolgozáshoz.

A termesztés jellemzői

A fára általában gyökerezik, ez kétszerese a leszállási gödör kétszer olyan széles. A szakemberek azt tanácsolják, hogy a talaj magas színvonalú komposztdal vagy túlterhelésével javítsák a talaj javítását, hogy az almafa elegendő tápanyaggal rendelkezik.

Szükségszerűen talaj a fa mulch közelében. Ennek a gyakorlatnak az az előnye, hogy a gyomok nem nőnek, amelyek aktívan fogyasztják a nedvességet és a tápanyagokat, és nem mennek ki a szárazság alatt a szárazság alatt.

A kínai arany korai leszállása során érdemes legalább két Trellist használni. Amint a fát elfogják és gyökerezik, eltávolíthatják. Az ilyen kiváló minőségű támogatás segít a fa ellenállni az erős szélben.

Ha egy almafát ültetnek csupasz gyökerekkel, akkor nem lehet vízzel eltávolítani. A leírt fajtának mérsékelt öntözésre van szüksége, amíg a leveles és a virágos vesék megjelennek. Általánosságban, az öntöző kertész, óvatosnak kell lenned, mert a talaj kikötője a rothadás megjelenését eredményezi, amellyel nem olyan könnyű megbirkózni.

A legjobb helyszín a leszálláshoz egy kis hegység, hogy a talaj jól lecsapolt. Nagyon fontos, hogy értékelje a helyszínen lévő fény számát, amely korán korán kap egy aranyat. Ne tegye a nagy fák árnyékába, ez rontja a gyümölcs minősége, növeli a valószínűségét károsodás a gombás fertőzések, mert a levelek rossz lesz az eső után. Túlzott nedvesség – ideális táptalaj a kórokozó baktériumok tenyésztéséhez.

Ahogy a fiatal fa nő, rendszeresen leállítja a kívánt formára. Az első két évben a korona kialakulása nagyobb, mint a gyümölcsök gyártása. A szakemberek azt javasolják, hogy korai tavasszal korai arany elinduljanak, hogy elkerülhető legyen a lehetséges gombás betegségek.

Ezek az almafák, mint általában, sok belső hajtást fejlesztenek, amelyek megvastagolják a koronát és túlterhelték a fát. Az összeg csökkentése lehetővé teszi, hogy javítsa a gyümölcsöt.

Az alma ugyanazon az oldalsó hajtásokban lesz a fő vezető törzséből, így elkerülik őket.

Beporzás

A fajta almafa szereti a céget. Más fajták felelősek a beporzásért. Reménykedhet a rovarokra, de meg kell értened, hogy a méhek és a pillangók elrejtenek az esőben, és ha az időjárás nem támogatja, akkor nincs minőségi beporzás és beszéd.

A tapasztalt kertészek jönnek ki a helyzetből, egyszerűen a helyszínen több fajta almafák. Szükséges, hogy egy időben virágzik a kínai arany korán. A közelben van egy pár csalánkiütést, de még könnyebbé válhat egy másik fajta vakcinázását.

Alárendelt

Annak ellenére, hogy a műtrágyák rendkívül szükségesek a normál növekedéshez a fajta számára, velük óvatos, nem engedi a túlzott talaj mérgezés. A tapasztalt kertészek először különleges talajpróbát töltenek, és megnézhetik, hogy mely mikro- és makroelemek nem hiányozhatnak.

Használhat szerves etetést Dolomit-liszt, kőris, trágya, madár alom formájában, és használható a normál növekedési komplex kereskedelmi keverékek fenntartására.

És ugyanakkor fontos, hogy megfeleljen az aránynak. Például a talajban betörő bór vezet a gyümölcsök korábbi érleléséhez, de ugyanakkor nem lehet enni a toxicitás miatt.

Fagyállóság

A leírt fajta fagyállóságát a magas szakértők becslése szerint.

Betegségek és kártevők

A kínai arany korai aranyos szenvedély ellenállása gyenge, valamint más közös betegségek.

A Juice rovarok TI típusát könnyen kimutatják. Tőlük a tavasz elején használhatod a leveles vesék, a kerti olaj, a fokhagymás infúzió. A megelőzés kötelező, ha beszélünk a leírt fa elhagyásáról.

Ami a gombás elváltozásokat illeti, a legtöbbjük elkerülhető a vágás. Fontos, hogy a KRONE-ben jó levegő keringést tartson. A lehullott levelek és gyümölcsök is megtisztulnak, mivel a fungi téli spórák. A fungicidek jól segítenek, beleértve a kén alapú, de szigorúan bizonyos időszakokban használhatod őket. A mi esetünkben ez egy korai tavasz, majd 10 napos időközönként.

A feldolgozás csak száraz időben történik, és a betakarítás során nem történik meg.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása