Cherry novella

  • Szerzői: DE. F. Kolesnikova, E. N. Digid, O. D. Goleyev, A. DE. Gullyaeva
  • Megjelentek: Rossoshanskaya X Revival Number 1
  • A feltételezések éve: 2001
  • A törzs típusafűrészáru
  • A növekedés típusa: Középálló
  • korona: lekerekített, feszített, emelt
  • Epishers: egyenes, barna-barna, csupasz
  • Levelek: tojás alakú, sötétzöld, matt, biconostropil szélével
  • Virágok: Vidnik, lapos, nyitott, fehér szirmok, ingyenesek
  • A virágzás és a gyümölcsök típusa: A pékség ágak és a tavalyi év növekedése

Lásd az összes jellemzőt

Namella cseresznyeit kifejezetten eltávolították azok számára, akik elfáradtak a cseresznye gombás betegségeiről. A fajta csodálatos egészségben.

Az eltávolítás története

Vishnya Novella 2001-ben szerepelt az állami nyilvántartásban. Különböző szülők – Cherry Rossoshanskaya és Revival szám 1. Ébredés – Ez egy fajtája, amely a cockclock stabilitásának hordozója. Rossoshanskaya – híres cseresznye, amely a Voronezh Tapasztalt állomáson származott, kereskedelmi, gyönyörű és finom fajtái szakosodott. Rosshanskaya – Cseresznye szép és ízletes, de hideg és esős nyárban meglehetősen csodálkozik a moniliózis. Ezt a hiányt úgy döntöttek, hogy megszüntetik.

A fajták leírása

Cherry novella egy közepes a falu magasságában, akár 3 m-ig. Krone szép, széles, felemelt ágakkal. Megnyugtatja egyenesen, sima kéreggel, sötétzöld levelekkel borított fény nélkül. Fehér virágok, széles, 4 db virágzatban gyűjtötték. A virágok az átlagos határidőkben jelennek meg, mintegy 10-18 május, a legtöbb régióban a középső zenekar – ez az az idő, amikor a visszatérő fagyasztók kockázata már nem.

Gyümölcs jellemző

A közepes méretű, 4,5-5 g, lekerekített, lekerekített, átmérőjű bogyók 17-18 mm átmérőjű. Bőr színű telített, burgundi-fekete, étvágygerjesztő, hús – sűrű-sötét piros. A bogyókból származó gyümölcslé telített cseresznye színű. A rugalmas, lédús, nem kemény, de nem hagyja. A 0,15 gramm súlya tökéletesen elválasztható a péptől, ami különösen kényelmes a főzésben. A bogyók jól toleráltak nagy távolságokon, nagyon vonzóak. A termékértékelések értékelése – 4.2 pont, ami meglehetősen nagy mutató. Az ilyen értékeléssel ellátott cseresznye összehangolt bogyókat, gyönyörű alakot és színt.

Ízi tulajdonságok

Az íz fényes, a sav és az édesség szinte azonos aránya, de a sav egy kicsit domináns, a kóstoló pontszám – 4.2 pont. Bogyók célja – univerzális. A Themella cseresznyét frissen fogyasztják, hozzáadják őket süteményekhez, első és második edényekhez, desszertekhez, elakadok elkészítik, kompótkezek, dzsemek. A torta-cseresznye elegendő savval és közepes konzisztenciával nagyon jó a gyümölcslevek és a bor számára. És a bogyók fagyasztva és szárítva.

Érés és gyümölcsözés

Az átlagos határidőkben éri a bogyókat – a júliusi közép- vagy harmadik évtizedben. A gyümölcsök nem ragaszkodnak a gyümölcshez, kellemesek a résnek, kényelmesek. A Spearness szintén az átlagos – a cseresznye a leszállást követő negyedik évre jut.

Hozam

Nagy hozam, közepes – 77,6, maximum – 99,8 c / ha. Az 1-es fa 15 kg-ig eltávolított, körülbelül 2-2,5 vödör. A termésbarát visszavonása.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A fajta részben önálló, hogy magas hozamokat kapjon más fajták közelében. A legjobb választás lesz a híres Cherry Vladimirskaya, a modern minőségű csokoládé, valamint az ősi spanyol fokozat Glaging Izraeim.

Leszállás

A leszállási cseresznye regény nem sok más a többi fajtától. Ő nem veszi igénybe a talajösszetétel, szereti a fényt, tágas, de szél nélküli helyeket, elegendő mennyiségű nedvességet. Optimális talaj – vályog, semleges savasság, nagyon jó vízelvezetés.

Különös figyelmet fordítanak a talaj előkészítésére – fél siker. Meg kell termékeny, laza, semleges. Ha túlságosan szűk talajt szeretne, a homok, a homok hozzáadásával, szükség esetén finom kavicsot (legfeljebb 10 mm). A homok jobb, ha folyót készít – nagyobb, és nem teszi a talaj viszkózusát és fagyasztva, mint a beton. A homok szeme a saját érzéseikre összpontosít. Ha problémamentesen merülhet a csuklójához – a talaj meglehetősen laza.

Érdemes gondoskodni arról a helyszínre, ahol a nedvesség nem halmozódik fel tavasszal. Snacking és stagnálás a hó cseresznye regény érzékeli nagyon érzékeny. Gyakran hallja az ajánlást a cseresznyefák növények közelében. Ez nagyon kényelmes, a kerítés védi a növényeket a széltől. Azonban a helynek még mindig tágasnak kell lennie, jó szellőzéssel.

Túl savas talajmész. A talajban toló krétát, hajú mész, dolomit lisztet vagy hamut. Az utolsó is nagyon hasznos kálium-cseresznye, és fertőtleníti a talajt, megsemmisíti a káros mikroorganizmusokat.

A fiatal növényeket ősszel ültetik, vagy ha nincs ilyen lehetőség – tavasszal.

60 cm átmérőjű, 45 cm mély, ezek a számok a palánta méretétől függően változhatnak. A gödrök alján a tápanyagkeveréket öntjük: félvíz és egy pohár Ash + 1 óra padlója. L. Szuperfoszfát, félig elismert tojáshéj. Minden alaposan laza, megszórja a talajt, és adja meg a gödöröt 2 hétig. Ha a talaj jó nedvességtartalmának kétsége merül fel, a vízelvezető réteget a gödör aljára öntjük. Ezt követően a regényt oly módon ültetik, hogy a növény gyökere nyaka rövid legyen a talajjal.

A fiatal palánták gyakran támogatást, rohanó csapokat igényelnek. A fa körüli öntözés megkönnyítése Földhenger, a távolság a fa törzs – 30-35 cm. Közvetlenül a leszállás után, a regények jól tömörítettek.

Növekvő és gondoskodás

Az új fokozat ellenáll a gyümölcs megrepedésének, bár még mindig nem éri meg a fa toleranciáját a szabálytalansághoz. A szezonban a növény 3-4 öntözésre van szüksége, a szám és az idővonal az időjárástól függően eltolódik. Összességében egy nagyon bőséges nedvesség nyereséges öntözés szükséges – nem kevesebb, mint 6 vödör egy fán. Az ilyen növényeknek van ideje felkészülni a télre.

A fokozat kiváló egészséggel rendelkezik. Ezt azokat a kertészeket is megjegyezzük, akik nem ideálisak a cseresznye számára. A növény nem csodálkozik a moniliózis, a coccquomsis, a gombás betegségek. A “fitosporin” és a biostimulánsok (“Epin”, “Zircon”) elegendő profilaktikus kezelései (“Epin”, “Zircon”), valamint a szabványos kerti ellátás: az üzem összes sérült részének ellenőrzése és eltávolítása, őszi tisztító levelek, a talaj mulcsa csak tiszta anyagokkal.

Lehetőség van az ipari eszközök permetezésére, de az emberek módszere jó: a karcos tojáshéj vagy a kréta, lazítsa meg.

A kéreg és a fa cseresznye nagyon ízletes a rágcsálók számára, így a téli falak, és a fiatal fák tele vannak, és a fiatal fák is lélegző anyaggal vannak csomagolva: fenyő ágak, burkolat, kukorica szárak.

A cseresznye regényének jó gondozásával hosszabb, mint a többi fajta, a cseresznye kertnek nem kell 10 év után frissítenie.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A fa téli keménysége magas, de a virágos vesék kissé megsérülhetnek a visszatérő fagyok által.

Értékelések áttekintése

Vélemények eléggé. A fokozatnak nincs ideje megmutatni. Az egészségét magasra értékelik. De a bogyók lehetnek beszerezhetők, egyenetlenül érik egymást, és hosszú ideig, hogy savanyú íze legyen, az első években a gyümölcsöző vagy sikertelen nyáron. A fajta, valóban rosszabb, hogy a minősítési fajták ízlés szerint, például Kharitonovskaya kóstoló minősítés 4,7-4,8 pont, Zhukovskoy – 5 pont. De mindkét fajta meglehetősen csodálkozik a moniliózis és a kokhalizmus. Az új fokozatot figyelembe kell venni, ha szaporodott, kiváló minőségű, tartós, “hosszú játék” cseresznye, amelynek szüksége van a betegségekre vonatkozó minimális kezelésekre.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: