Colon almafák párbeszéde

  • Íz: Édes hangsúlyozott savval
  • A magzat súlya, g: 70-100
  • Teljes méretű: átlagos
  • Hozam: Legfeljebb 15 kg
  • A gyümölcstermesztés kezdete: 1 évig a teljes erő 4-5 évig tárcsázza
  • Az érés időzítése: Rannelnie
  • Cserélhető érettség: augusztus elején
  • Vérzik: Legfeljebb 1 hónap
  • Célja: Univerzális
  • Szállítási képesség: Igen

Lásd az összes jellemzőt

Ha a ház vagy a háztartási telek teljesen kicsi, akkor a gyümölcsfák ajánlottak, különösen az almafák, válasszon kompaktat. Az optimális lehetőség lesz az oszlop leszállása. Az egyik népszerű a kertészek között az Apple oszlop alakú párbeszéd, amely nyáron ízletes alma.

A fajták eltávolításának története

Az 1990-es évek elején orosz tenyésztők végezték az orosz tenyésztők elvégzését. A kv102 típusainak átkelésével, és a tégelyt új, párbeszédnek nevezték el. Dolgoztunk a hozam és rutinfajta létrehozásában, Pinea és Kacialkin. Az állami nyilvántartásban ezt a fajt 2004-ben vezették be. A párbeszéd a központi régióban van (Smolenskaya, Ryazan, Moszkva, Bryansk, Tula, Ivanovo és Kaluga régió).

A fajták leírása

Az Apple Tree Dialogue – Ez az átlagos, gyorsan növekvő fa, 2,5 méteres magasság elérése, kompakt oszlopszerű koronával, amely körülbelül 50 cm. A korona lombozat által sűrűbb. A fa gyökérrendszere szerencsétlen, így a talaj alapos lazítása nem kívánatos. A termelési növekedés és a fa fejlődésének időszaka körülbelül 15 év.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Az oszlopszerű korai almafa jellemzi a különböző funkciók és előnyök, köszönhetően, hogy a kertészek és a gazdálkodók milyenek. A gyümölcskultúra fő előnyeit a téli ellenállásnak, a korai gyümölcsözésnek, a magas hozamsebességeknek kell tulajdonítani, annak ellenére, hogy a kecske fafajok, a gyümölcsök kiváló ízesítő tulajdonságai, valamint elegendő mentessége egy brüsmester. A fából készült mínuszok között a gyümölcs (kb. 1 hónap) tárolásának rövidítése, a gyenge szárazságállóság és a palánták magas költsége.

Érés és gyümölcsözés

Az aktív virágzás fázisa májusra esik. Ebben az időszakban egy kompakt kezelt, hófehér rózsaszín virágok borítják, fényes aromával. A szakemberek az első évben javasolják az összes virágot. A frució július utolsó napjával kezdődik, és a nyár végéig folytatódik. Ebben az időszakban a kompakt fát a sárga színű kis almák sietik. Az érés a gyűrűkön fordul elő. Alma egyenletesen érkezik, és nem jelennek meg a fáról. Az első gyümölcsöket a növekedés első évében lehet megpróbítani, de jó gyümölcsöt csak 4-5 évig.

Régiók növekvő

A fajta párbeszédpanel termesztésének optimális zónája Oroszország teljes központi részének tekinthető. Emellett az utóbbi években ez a fajta tömegesen ültetés Ukrajna és Fehéroroszország területén. Az erős fagyú régiókban az almafákat a fagyálló szigetelés körülmények között termesztik.

Hozam

A fajta fajta meglehetősen magas, a kulturális törpe osztály ellenére. Gyümölcsös, éves. A megfelelő gondossággal és megfelelő éghajlati viszonyokkal az egyik felnőtt fa közül legfeljebb 15 kg almát gyűjthet. Maximális bőséges hozamokat figyelnek meg az 5-10 év korában.

Gyümölcsök és ízük

Az almák párbeszéde kis méretű (súlya 70-100 gramm), a megfelelő lapos-inkrementális alak, valamint egy gyönyörű sárga-borostyán színű, alig észrevehető blush. A gyümölcsök vékonyak, de tartós és sima bőr, biztosítva az almák biztonságát és szállítását. A gyümölcsök ízlése magas szinten. Az íze telített, savanyú édes, ahol a savak nagyobb mértékben uralják, türelem nélkül. Hófehér és lédús hús. Ez az Apple fajta univerzális, így a gyümölcsöket friss formában használják, valamint üresek (megőrzés, szárítás, fagyasztás).

A termesztés jellemzői

Az oszlopos kultúra párbeszédnek megfelelően leszállnia kell, vannak néhány funkció. A talajnak termékeny, laza, lélegzőnek kell lennie, semleges savassággal, súlyosság nélkül. A megnövekedett savasságnál a talajveszteséget elvégzik. Ideális hely lesz egy napsütéses telek, védve a vázlatoktól és a súlyos szélsebességtől. A kiválasztott területet a gyomok és más szemét alaposan tisztítják.

A palánták tervezése, az éves fák jobb alkalmazkodása, a tavasz elején lehetséges, amikor a vesék nem utasították el a Földet, vagy ősszel, körülbelül egy hónappal a stabil fagyok előtt, amely lehetővé teszi a gyökérrendszert. A palánták közötti távolságnak legalább 1 m-re kell lennie, és a fragmentált fák között 2-3 méter. A fiatal palántákat javasoljuk, hogy támogassák egy stabil támogatás, hogy erős szél esetén ne sérüljenek meg.

Beporzás

Grade párbeszéd önálló hajtóanyag, így a pollinátorok nem teszik fák nélkül. A fáknak egy oldalra kell termeszteniük az almafákkal párbeszédet. Az adományozóknál a virágzási időnek meg kell egyeznie az ilyen típusú almafákkal, és nem számít, hogy ezek rendes fák vagy oszlopok. Az ideális végzetes fákat a következő fajtáknak tekintik: elnök, konferencia, Cheburashka.

Alárendelt

A műtrágyákat egy adott rendszer szerint kell elvégezni. Korai tavaszi karbamid vagy mezőgazdaság. A virágzás során a fa szuperfoszfátokat és kalcium-szulfátot igényel. Amikor a gyümölcsök érése megtörténik, a nitroposki és a nátrium humán bevezetése. Az ősz végén érdemes elkészíteni egy fát télre. Ehhez a szerves és kálium-foszfor-műtrágyák a gyökérrendszer zónájában készültek. Az etetés során érdemes elfelejteni, hogy az Apple Tree-oszlop kétszer olyan kisebb, mint a standard fa, ezért a műtrágyák adagját ennek megfelelően kell szabályozni.

Fagyállóság

Téli ellenállás a fajta magas, azonban a gyökérrendszer szigetelésének eljárása ajánlott. Ehhez egy bográcsot használ, amely lefedi az októberi övezetet, és a hordó burkolatba kerül. Mindezt tavaszi érkezéssel tisztítják.

Betegségek és kártevők

Immunitás a fán az ecsettel és penész, valamint sok kártevő nagyon erős, de megelőzésre van szükség. Speciális megoldások, ijesztő rágcsálók és illékony kártevők alkalmazhatók profilaktikus intézkedésekként.

Értékelések áttekintése

Az Apple Tree-oszlop párbeszédablak – Ez egy gyakori vendég a Dachnik helyeken, így nagyon sok vélemény van erről a fajtaről, amely elemzi, hogy számos következtetést lehet tenni. Először is, meg kell jegyezni, hogy az almafa a gondoskodásban, a fő dolog, hogy megfeleljen az agrotechnológia szabályainak. És a fák tömörsége lehetővé teszi számukra, hogy a legkisebb háztartási telkeken üljenek. Ezenkívül a fa bőséges terményeket ad hihetetlenül ízletes, édes-édes almából.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása