Cseresznye bika szív

 • Formában: lapos kör alakú, külsőleg hasonló a szívhez
 • Szerzői: Belföldi kiválasztás
 • A növekedés típusa: Középálló
 • Célja: Mindenféle feldolgozásra, friss formában
 • Hozam: Magas
 • korona: tömörített, piramis, közepes poggyász
 • Epishers: Egyenes, világosbarna színű
 • Lap: Nagy méretű, sötétzöld
 • Teljes méretű: Nagy
 • A magzat súlya, g: 7-10

Lásd az összes jellemzőt

Az édes cseresznye önmagában szereti a kertészeket és a fogyasztókat, és korai a tenyésztők valódi ajándéka. A hibrid cseresznye cseresznye minőségét korai és bőséges gyümölcsös, magas antioxidáns és ízletes gyümölcs jellemzi. A bogyó univerzális célja, amelyet friss formában fogyasztanak, a mély fagyasztáshoz. Követő, az elakadások és a cseresznye lekvárok megkülönböztetik egy szokatlanul szép és telített sötét rubin színt, valamint nagyszerű ízét.

Az eltávolítás története

Az új hibrid fajta eltávolításának szerzője a szubtrópusi grúziai tenyésztőkhöz tartozik, a Szovjetunió különböző részeinek megjelenése során.

A fajták leírása

Az átlagos (3-5 m) fát magas növekedési ütem jellemzi – az ötéves kor, az üzem már rendelkezik egy jól képződött piramisi közép-alternatív koronával. A világosbarna árnyalatú hajtások nem túl eltérnek a csontváz ágaktól, ezáltal tiszta és meglehetősen kompakt habot (megjelenés).

Hibrid előnyei:

 • hozam;

 • Nagyság;

 • tészta-, téli keménység;

 • vonzó megjelenés;

 • Kiegyensúlyozott kémiai összetétel;

 • Erős immunitás, kiváló íz és forgalomképesség.

A szarvasmarha szívének hátrányai:

 • A bogyó hajlamos arra, hogy a terménygyűjtés késedelmes legyen;

 • Gyümölcsök rosszul tolerálják a hosszú távú szállításokat;

 • a friss tárolás lehetetlensége;

 • Táncolt helyreállítási fagyok.

A Krone Növényeknek átlagosan kívánatos mértékük van. A sötétzöld színű nagy lanceális leveleket lekerekített bázis, egy hegyes csúcs és friss szélek jellemzik. Minden lap tartós rövidítéshez van csatlakoztatva. A középméretű hófehér virágok szelíd aromájával rendelkeznek, két, háromszínű virágzatban gyűjtötték, a gyümölcsjelek számlázott ágakon vannak kialakítva.

Gyümölcs jellemző

Nagy (7-10 g) gyümölcsöt egy lapos kör alakú, hasonló szívhez, ami megmagyarázza a nevet. A bogyó gazdag sötét rubin színű, fényes napsütemben szinte fekete árnyalatokat szerez. A bőr sima, fényes csillogás, a csont elég jól elkülönül a péptől, átlagosan e tekintetben. Száraz. Sajnos a héja sűrűsége ellenére, friss formában a hűtőszekrényben legfeljebb 2-3 napig tarthatunk. Hosszú távú tárolás esetén egy mély fagyasztás vagy konzervdobó alkalmas.

Ízi tulajdonságok

A Juicy Dark Red Flesh sűrű konzisztenciája és kiegyensúlyozott édes desszert íze van néhány rozsdásodással. A bogyók gyümölcse ugyanazokkal az árnyalatokkal rendelkezik, mint a hús. Az édes cseresznye szívek gyümölcsei megkapták a legmagasabb kóstoló minősítést – 5 pontot.

Érés és gyümölcsözés

A hibrid az AMP – rendszeres termelésre utal a leszállás után 4-5 évig kezdődik. A középosztályú bogyó készen áll arra, hogy június második felében gyűjtsön össze, a déli régiókban már május végén használható.

Hozam

A Bullish Heart a magas hozamú hibridek – akár 60 kilogramm egy fáról.

Régiók növekvő

Ha eredetileg a besorolást a Kaukázus szubtrópusi éghajlatára tervezték, akkor később tökéletesen alkalmazkodott a Központi Bizottság régióiban és Oroszország központi régiójában. A mezőgazdasági berendezések követelményeinek való megfelelés garantálja a stabil és kiváló minőségű növényeket.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A bullish szív részlegesen szamopidális fajtákra utal, de a keresztbeporzás pozitív hatása van a hozamára. Alkalmas a pollinátorok virágzó fajtáinak időzítésében, és az Ovstye mozog.

Növekvő és gondoskodás

A cseresznye sok napfényre van szüksége, ezért az északi szélektől és a vázlatoktól védett, jól megvilágított szakaszaira van szükség. Érvénytelen talajvíz rétegek közelebb 3 méterre a föld felszínéhez. És a növény nem tolerálja az alacsony szellemű vizes élőhelyeket. Bullhigh Heart a talajszerkezet magas követelményeit helyezi el. A Földnek termékeny, laza, lélegző, semleges savassággal kell rendelkeznie. A savanyú talajok kötelező dolomit liszt, kréta, mész.

A cseresznye leszállás optimális dátuma – ez a tavaszi szezon. Az őszi ültetés csak a déli régiókban lehetséges. A 3 méteres gyökerek közötti távolság, a folyosón, ha ipari termesztés, 5 méter. A leszállási gödör két vagy három héten belül készül. A gödör mélysége meg kell haladnia a gyökerek hosszát kétszer, átmérő 60-65 cm. Az alján rendeljen kötelező vízelvezető réteget és telepített támogatást.

A felső termékeny réteg gazdagítja a szerves (nedves, komposzt, madár alomot), szuperfoszfátot és fa hamut. A sűrű nehéz talajban add a folyami homokot. A föld harmadik részét a lyukba öntjük, és az eredményül kapott Kholmik felszínén finoman festék a gyökereit a növény, akkor a fennmaradó föld elalszik. A leszálláskor óvatosan kell követnie a gyökér nyakát – meg kell maradnia a felület felett. A vonzó kör körül egy horgolyár szervez, 2-3 vödör meleg vízzel.

További ellátás az egyszerű, de kötelező agrotechnikai szabályoknak való megfelelés.

 • Locsolás. Még egy felnőtt üzemnek is szüksége van négyszeres öntözésre szezononként. “Fiatal” sokkal gyakrabban öntözött, ha szükséges. Mindegyik csemege három vödör van, kivéve a szigorított esős időjárást. A felnőtt fa legfeljebb 6 nedvességtartályt számláz.

 • Síró. A gyomok az oroszlán részesedését használják a tápanyagok a fiatal növények, így az eltávolításuk – az eljárás rendszeres. Nem kevésbé fontos lazítás, ha a mulching módszer nem alkalmazható. A laza földek oxigént biztosítanak a gyökérrendszerhez. Mulching megakadályozza a nedvesség elpárologtatását, a kéregképződést és a repedést.

 • Alárendelt. A tápanyagok elindítása a második vagy harmadik évből. A rugóban a nitrogén műtrágyák hozzájárulnak a betakarítás után – kálium-foszfor-gyógyszerek, esik, a gördülő colts vastag réteggel öntjük.

A korona az első években alakul ki, majd csak vágja le a kiálló hajtásokat, és figyelemmel kíséri a belső minőségét is. Az egészségügyi vágást tavasszal tartják, amikor régi, sérült, száraz ágakat és pörkölő sertéseket eltávolítanak.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Erős immunitással rendelkeznek, a bullish szív tökéletesen ellentétes a gombás betegségekkel, gyakorlatilag nem csodálkozik a coccquomskosis, sikeresen ellenáll a pesti támadásoknak. Édes bogyó szereti a madarakat, és a betakarításban versenyző embert alkot. Segít ebben az esetben a madarak rácsja.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A fa nagy fagyállósággal rendelkezik, és tökéletesen elviseli a hőmérséklet -23 ° C-ra történő csökkenést, ami lehetővé tette a termesztését a központi régiókban. Az édes cseresznye is tolerálja az eső rövid távú hiányát, de hosszú (több mint egy hónap) szárazság esetén további öntözés szükséges. A vintage elpusztíthatja a visszatérést a virágzás során – negatív hőmérséklet “megöl” gyümölcsjelek.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása