Cseresznye natalie

 • Szerzői: BAN BEN.Ns. Tsarenko, N.DE. Tsarenko (Távol-Keleti tapasztalt állomás Vniir)
 • Megjelentek: Nyári x keverék pollen (piros édes + szikrázó + damanka)
 • A feltételezések éve: 1997
 • A törzs típusa: Bush
 • A növekedés típusa: Silnororal
 • korona: széles körben elterjedt, közepes sűrítés
 • Epishers: barna, serdülő
 • Virágok: Meglepő, közepes méretű, 2,5 cm a koszorú átmérőjében
 • A virágzás és a gyümölcsök típusa: tömör ág
 • Teljes méretű: Nagy

Lásd az összes jellemzőt

Cherry Natalie – Kultúra, kellemes minden tekintetben: és a kicsi “érezhető”, érzéki rögzítő, bőségesen lefedi a fiatal hajtások, virágok és még gyümölcsök levelek alsó oldalát, valamint a nagy gyümölcsök csodálatos íze. Sikeresen nő a mérsékelt szélességekben, és a kemény szibériai kiterjedésben télen hideg és szárazság. Megérdemelte a kertészek figyelmét és alázatos megsértését gondoskodva.

Az eltávolítás története

Látta a fényt 1979-ben, mivel az aprólékos és hosszú távú (20 év alatt) munka a tudósok a távol-keleti Kísérleti Állomás VNIIR a. Ns. Tsarenko, N. DE. Charenko. Működik a cseresznye nyár átkeléssel, pollen vörös édes, fény és dadamán. Csak 1997-ben szerepelt az állami nyilvántartásban. Kinevezéssel a kultúra univerzális.

A fajták leírása

Növekvő kultúra formájában egy csupasz bokor magasság 1-ig.8 m, széles körben elterjedt, merev koronákkal. A hámozás, a rektorant, a szürkés árnyalatok ágai, keresztirányban elhelyezkedő fény-ébren cselekedetekkel. A barnás árnyalatok éves hajtásai felületesek. Kisméretű moldizált vesék, melyeket a végén mutatott, 3 darabra csoportosították. A levél zöldes, hosszúkás ovális konfiguráció, mindkét oldalon összenyomva.

Középméret virágok, lelassult konfiguráció, fehér, körülbelül 2.5 cm a fehérek átmérőjében. A szirmok száma – 5 és virághal a virágzatban 1-2. A bokrok 18 évig élnek.

A kultúra fő előnyeiből megjegyezzük:

 • korai öregedő törések;

 • magas szintű hozam;

 • Nagyság;

 • a bogyók kiváló íztermékei;

 • a fagy és aszály ellenállás jó paraméterei;

 • Magas szintű immunpotenciál, amely meghatározza a Coccquoms megbízható konfrontációját.

Minuszok:

 • a növény-pollinátorok használata;

 • A bokrok nem tolerálják a konvergenciát, ami növeli a monilip kockázatát;

 • A túlzott terményekkel a bogyók mérete csökken;

 • Gyümölcsök Gyengeen átadják a szállítást és a tisztítás mechanikai módszereit.

Gyümölcs jellemző

A bogyók vonzóak a megjelenés, nagy méret (1,8×1,7×1,7 mm), a gyümölcs átlagos tömege körülbelül 4 g. A bogyók konfigurálása széles körben elterjedt, enyhe vershits. Színben sötétvörös, könnyű beillesztéssel. Szalaggal jelölt hasi varrás. A vörös árnyalatok konzisztenciája, tömörített, keverés, sok gyümölcslével. Csontok kicsi (kb.2 g). A nyílt bogyók minősége félig száraz.

A kémiai állomáson a bogyók közé tartozik: Száraz vegyületek – 11,6%, cukor – 8,2%, savak – 0,71%, Aszkorbinok – 30,4 mg / 100 g.

A hűtőberendezésekben a gyümölcsöket legfeljebb egy héten belül tárolják, és csak három napot tárolnak szobahőmérsékleten. A reakció után azonnal feldolgozásra kerülnek.

A bogyók céljából univerzálisnak tekintik. Frissen fogyasztják, felhasználják a gyümölcslevek, lekvárok, paszták és lekvárok előkészítéséhez. Ezek közül gyönyörű borokat és hangsúlyt kapnak.

Ízi tulajdonságok

Kóstolja meg a savanyú édes bogyókat. A bogyókra jellemző, hogy nincs türelem az ízükben. Kóstolja meg az áttelepített gyümölcsök értékelését a pontokban – 4.0.

Érés és gyümölcsözés

A ráncos palánták időtartama a növekedés második évében kezdődik, a Concardobody – 3-4 évig. A virágzási időszak alatt május 10-18-ig lépnek be. A bogyók étkezési ideje július 13-18. Az öregedés sorrendje szinkron.

Hozam

Nagy hozamú kultúra – közép-közepes növényi mennyiségek elérése 9,0 kg-os bokor.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Ön látható bokrok, ezért a pollinátorokat hasonló virágzó időzítéssel rendelkező növényekként használják. Ehhez szilva, őszibarack, kajszibarack vagy Alych. Gyakran más típusú érezhető cseresznye (tisztelgés, reggeli, tündérmese, fény).

Leszállás

A kulturális fák kirakodása kevésbé különbözik a többi gyümölcstermesztéstől. A leszálló mélyedéseknek tágasaknak kell lenniük. Standard méretek szélességben – akár 60 cm, magasságban – 50-80 cm (figyelembe véve a talaj termékenység mértékét). A mélyedések alsó része humusz és tápanyag talaj keverékével van felszerelve. A fák gyökér nyakai, amikor a kirakodás nem szükségtelenül nincs eltemetve. Böngésző öntözés bőséges – akár 20 liter vizet egy bokoron.

Fontos figyelembe venni, hogy a nehéz agyag talajban a kultúra rosszul fejlődik. A talajnak savasság nélkül semlegesnek kell lennie. Az alkalmazott talaj optimális típusai tőzeg, homokos és loam.

Növekvő és gondoskodás

A kulturális ellátási tevékenységek sorozata magában foglalja a bokrok periodikus adagolását és eljárásait, az öntözés és a műtrágya optimális rendszerét, amely védelmi eljárásokat hajt végre a kártevői támadásoktól és a betegségektől. Ebben a tekintetben a kultúra egyértelműen szerény.

Tavasszal, amíg a vese megtakarítást és duzzanatot végeznek, az egészségügyi és formáló vágási eljárások. Más szóval, a 2. év után a palánták ültetése ágai talajában, 40 cm. A növekedés harmadik évében az oldalsó ágak hosszabb 30% -kal csökkentek.

A hűtőszekrény kezdete után az oldalsó ágak megszüntetik, csak 7-10 fő és legfejlettebb gallyak a palánták közepén. A jövőben a metszési eljárásokat egészségügyi célokra hajtják végre – csak szárított, deformált és meglepett ágak eltávolításra kerülnek.

Az első évben a palánták fejlődése nem táplálja őket, mivel azok a tápanyagok, amelyeket a leszállás során a leszállás közben elmélyítünk.

Az első adagolókat a virágzás után azonnal elvégzik. Mivel további adagoló egy tenyésztő mulcsot vezet, növényi tisztítással, tőzeggel vagy komposztdal.

Bár a felesleges nedvesség negatívan befolyásolhatja a kultúrát, öntözés szükséges. A bokrok száraz idejében legalább 18 fokos hőmérsékleten öntözze a vizet. Minden bokor a víz vödör közelében töltött. Általánosságban elmondható, hogy nagyon mérsékelten öntözni kell a bokrokat, legfeljebb 3-4 alkalommal a szezonban, miközben fontos annak biztosítása, hogy a növény gyökere nyaka ne vezessen.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A kultúra magas örökletes immunpotenciálja hatékonyan megakadályozza a kokkkomikosis bokrok és a szuszporiózis betegségét. Mindazonáltal a megelőző eljárásokra vonatkozó vonatkozó eljárások rendkívül szükségesek.

A kultúra védelme mindenféle betegségből, szisztematikus szakmai szolgáltatásokat végeznek:

 • Tavasszal, mielőtt a vesék virágzik, a falut rézszulfát összetételével kezelik (100 g réz-szulfátot 10 literrel elválasztanak);

 • szisztematikusan hajtson végre egy felszerelést;

 • távolítsa el és égette a lombozatot.

A rosszindulatú támadások kultúrája különösen veszélyes a pesti folt növények számára:

 • szőlő kullancs;

 • pajzsok;

 • TLI;

 • Havek;

 • frozhorts.

Az ilyen parazitákból származó növények védelme érdekében specifikus eradicátokat vagy népi recepteket kell alkalmazni – szappan-fokhagymás megoldások vagy hegymászók.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A kulturális bokrok fát kiváló hidegállósággal megkülönböztetik, és képesek tartani a hőmérséklet -35 fokra. A virágai jól túlélnek tavaszi fagyasztással -3 fokig. Magas ellenálló kultúra és dobok.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása