Egres kazak

  • Szerzői: NAK NEK. D. Sergeeva, T. VAL VEL. Zvyagina, E. Yu. Koveshnikov (kertészkedés). ÉS. BAN BEN. Michurina)
  • Megjelentek: az ingyenes billentési bilincsből – 3
  • A feltételezések éve: 2006
  • A növekedés típusa: Középálló
  • A bokor leírása: terjed, közepes vastag
  • Epishers: Növekvő – közepes vastagság, egyenes vagy gyengén homályos, világos zöld, gyenge antocianán, bontatlan; Meleg – vastag, fényes
  • Elnökség: Közepes
  • Tüskék: A csomópontokban egy, közepes hosszúságú és vastagságú, egyenes, világos színű
  • Lap: közepes vagy nagy, világos zöld, ragyogó, bontatlan, sima vagy gyenge letartóztatott felület, szelíd, homorú
  • Location Shipov: A menekülés teljes hossza mentén található az alsó interkouxák tüskékkel vannak ellátva

Lásd az összes jellemzőt

Az egres szinte minden DACHA-nál látható. A legtöbb dambus megpróbálja felmelegedni a bőséges hozamokat. Egy ilyen fajta kozák tulajdoníthatók – az orosz válogatás büszkesége.

Az eltávolítás története

A közepes fokozat kevesebb, mint 15 évvel ezelőtt származik a kertészeti tenyésztők csoportjának munkája miatt. ÉS. BAN BEN. Michurina (K. D. Sergeeva, E. Yu. Koveshnikova és T. VAL VEL. Zvyagina). Ez a fajta kifinomult-3 szabad beporzásából jelent meg. Az Orosz Föderáció által 2006-ban hozzáadott állami nyilvántartásba hozza az állami nyilvántartásba. A központi fekete földterület területén egy Berry Bush megoldódott.

A fajták leírása

A kozák egy közepes minőségű növény, amely 100 cm magasságig nő. A egres jellemzi erős stretcherity a bokrok, mérsékelt thicance enyhe-zöld levelek, fényes felülettel, rectuous hajtások, sötétbarna vesék eltért menekülési, és közepes chaypiness. A virágzó bokrok idején vastag, kis virágcsökkenés, elhalványult színű.

Berry Kulturális Sumper (több mint 40%), ezért a közeli bélelt donorfajtákban gyakorlatilag nem szükséges. Néhány kertész több fajtát ajánl, amelyek növelhetik a hozamot.

A bogyók jellemzője

Az egres kozák egy középkorú kilátás, amelynek bogyóságai a 2 tartományban vannak.9-4 G. A technikai érettség szakaszában a bogyókat egyenletesen sötét lila színnel (szilvával) borítják, és enyhén hamis formában gyakorlatilag fekete. Űrlap gyümölcs ovális vagy gyengén. A bogyók héja mérsékelten sűrű, egy kiejtett viaszláncmal és gyakorlatilag nincs szélén. Slims észrevehető a felületen, megkülönböztetve a világos szín.

A gyümölcs célja univerzális – az egres friss, feldolgozott lekváron, lekváron, marmalade, fagyasztott, széles körben használják a főzés során, a források kompótkezek. Hosszú távú szállításra és hosszú távú felvételekre ajánlott hőmérsékleti körülmények kialakítása. Nulla hőmérsékleten a bogyók 30 napig tárolódnak, és hűvös helyen – akár 15 napig.

Ízi tulajdonságok

A bogyók íze Lovely, kiegyensúlyozott. A hús finom, finomszemcsés és lédús textúrával rendelkezik. Vannak savak és édesség is, kiegészítve egy kellemes desszert aroma. A cellulóz több mint 12% cukrot, aszkorbinsavat, pektineket és katechint tartalmaz.

Érés és gyümölcsözés

Midhranny fajta. Gyümölcsbokor a leszállás utáni második évben. Masszívan kunyhó bogyók július végétől augusztus közepétől augusztus közepétől. Az érés fokozatosan történik.

Hozam

A növényi hozamok középpontjai. Az egész agrotechnik teljesítése, az 1. szezonban Bush adhat 2.1-4.2 kg egres. Ipari méretben nőtt, számíthat 7-re.014 tonna 1 hektárral.

Leszállás

Növény ültetése és tavasszal és ősszel. A tapasztalt kertészek szeptember végén – október elején ajánlják a leszálló bokrokat, hogy a gyökérrendszer kezelje a fagyok kezdetét. Ha tavasszal ülsz, ideje van, hogy megduzzadjon. Az optimális ültetési anyag kétéves hajtásoknak számít, három gyors eljárással. A palánták közötti távolságnak legalább 100 cm-re kell lennie.

Növekvő és gondoskodás

Az egres ajánlott, hogy egy lapos és tisztított gyomnövények laza, termékeny talajjal, átlagos savassággal rendelkező szinten. A csemetéknek védeniük kell egy erős széltől, valamint elegendő mennyiségű hőt és napot biztosítanak. A talajvíznek távol kell lennie a növények gyökérrendszerétől, különben a nedvesség stagnálása hátrányosan befolyásolhatja a fejlődést.

A következő módszereknél reprodukálhat egy bogyócserét – függőleges és vízszintes szemcsék, kombinált dugványok, az anyai bokor megosztása és ívelt.

Komplex ellátás bogyó cserjék áll az események láncolatát: öntözés, ami műtrágya grafika, talajlazítás, fiatalító és profilaktikus levágott ágak, telepítése támogatása bokrok, felkészülés a téli (talajtakarás alkalmazásával fűrészpor vagy humusz), valamint a védelem Vírusok és rovarok ellen.

Hogy a tárolás során a bogyók ne ütközzenek, néhány héttel a betakarítás előtt, szükség van a cserje öntözésére.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az üzem közepes immunvédelmet biztosít számos betegség és vírus ellen. A fajta nem ki van téve az amerikai gyötrelem dee és gömb. Védelem más betegségek és inváziók a rosszindulatú rovarok segítenek permetezni a rovarirtókat és a fungicideket. Az egres legveszélyesebb rovarok gallitsa, hullám, webes kullancs és fűrész.

Ellenállás kedvezőtlen éghajlati viszonyokhoz

Ez jellemzi az egres kozák téli ellenállás, az aszályok, hő, hőmérsékletkülönbségek. Negatívan befolyásolja a hozamokat a felesleges nedvesség és a tervezetek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: