Minden Kalimagnesiáról szól

A növény sikeres tenyésztése csak a rendszeres műtrágyával lehetséges. Ebben a folyamat egyik kulcsszavát Kalimagnezia játssza, gazdagítja a kálium és magnézium talaját.

Minden Kalimagnesiáról szól

Mi az, amire szükség van?

A Calimagnesia egy potash-magnézium-műtrágya, amely nem tartalmaz klórot, az úgynevezett kettős sót. A kertészek között híresebb “Calimag” vagy “Potassy Mag”. Ezt a terméket minden szakosüzlet tartalmazza. Az elegyet por és por formájában állítjuk elő granulátum formájában, és az árnyék lehet rózsaszín, és szürkés. A Kalimagnesia jó oldhatósága van, mivel vízben oldódó sók – magnézium-szulfátot és szulfát-káliumot tartalmaz. A “Calimag” kinevezése meglehetősen kiterjedt.

Minden Kalimagnesiáról szól

A műtrágya ajánlott azoknál a kultúrák esetében, amelyek rosszul reagálnak a klórra, de magnéziumot igényelnek káliummal kialakítva.

Ez ebben az esetben a burgonya, a hajdina, a borsó, a dohány, a paradicsom, a szőlő és másokról szól. Ezenkívül a calmagnesia alkalmazása a kívánt hatást fejezi ki, függetlenül a talaj típusától.

Minden Kalimagnesiáról szól

A keverék legjobbja a homokos és peres felületeken nyilvánul meg. Kálium-szulfát nélkül nem lehet növekedni, ha a szegénység növekedése a tőzeg és a gyepelem elemében. Ha a talaj megnövekedett savasság, akkor jobb, ha kiegészítjük a Calimagnezia mészet.

A “calimag” rendszeres használata javítja a talaj tulajdonságait, és jelentősen növeli a termékenységet. A kultúrák növekedése felgyorsul, és a szénszintézis jelentősen megváltozik a jobb érdekében. Ráadásul, A jogorvoslat megakadályozza a magnézium földéről. A gyógyszer leghatékonyabb hatása a szegény talajokra, amelyek nem tartalmaznak kémiai vegyületeket. Hozzá kell adni, hogy az etetés hatása az év során fennmarad.

Minden Kalimagnesiáról szól

Kalimagnezia nem használható a csernozagomban, mint a magnéziumban, és így rendelkezésre áll a szükséges mennyiségben, és kálium-szulfát kiegyenlítő kén hiánya. Nem kell táplálni a készítményt és a sós mocsárat, eredetileg a káliumban gazdag, és nem igényel további hozzájárulást.

Összetett

A Kalimagnesia hatékony képlete megközelíti a következőket: 28-30% kálium, 17% magnézium, 10-15% kén és 1-3% klór. Az utolsó elem ilyen alacsony tartalma a kábítószerhez tartozik, hogy abroorén. Elvben a kálium száma eltérhet, de legalább 26% -nak kell lennie, a magnézium mennyisége 10%, a kén mennyisége, amely eléri a 17% -ot.

A szakemberek azzal érvelnek, hogy a kábítószer hatékonyságának ilyen kis eltérései nem befolyásolják.

Az a tény, hogy az aktív anyagok vannak jelen a készítményben a magnézium-szulfát-sók és kálium-szulfát-sók, határozza meg a módszer bevezetésének „Calimag” – és a száraz és folyékony formában.

Minden Kalimagnesiáról szól

Magnézium

A magnézium legfontosabb jellemzője Az anyagok részvétele a fotoszintézis folyamatában. Ezenkívül ez az anyag Növeli a foszfor felszívódását, és felgyorsítja az aszkorbinsav és a szénhidrát gyümölcsök felhalmozódását is. Nem elegendő magnéziumáram, különösen a savas talajok jellemzője, azt a tényt eredményezi, hogy a levéllemezek színe megváltozik – a tér közötti tér az első sárga, majd narancssárga lesz, és miután vörös vagy barna lesz. A gyümölcsök kevésbé ízletesek, és a gumó keményítője csökken.

Minden Kalimagnesiáról szól

Kálium

Jelenlét a műtrágya káliumban Javítja a növények felszívódásának képességét, erősíti az immunitást és növeli a hőmérséklet-csökkenés ellenállását. Ezenkívül ez az elem Serkenti az esernyők és gumók képződését, és javítja a gyümölcsök minőségét is. A növény, amelyet rendszeresen megtermékenyítenek a káliumon, sokkal hatékonyabban tolerálják a téli télen.

A kálium hiánya a kultúra fejlődésének lassulásához vezet. A cserjék szórólapjai sárga vagy barna, foltokkal borítottak, és az uborka alakja a körte alakú tiszta oválisval változik.

Minden Kalimagnesiáról szól

Kén

Minden növényből A kén legnagyobb szükségessége a hüvelyesek és a kabinoknál van jelen. Ez az anyag hozzájárul a gyökerek jobb fejlődéséhez, és több kvalitatívabb és mentő regenerálást is biztosít. Rendszeres etetéssel a klorofill sokkal jobban kialakult, az anyagcsere folyamatok tartanak.

A kén hiánya arra a tényre vezet, hogy a levéllemezek csökkennek az összegben és fokozatosan elveszítik a pigmentet. Ezenkívül a gyökerek fejlődése idővel lelassul.

Minden Kalimagnesiáról szól

Minden Kalimagnesiáról szól

Hogyan kell alkalmazni?

A Növénykert számára a Calmagnesia alkalmazása saját specifitással rendelkezik a talajban már létező tápanyagelemek számától és sokféleségétől függően. Átlagosan a hatóanyag hozzáadásának adagja 100-150-től 300-350 kilogrammtól hektáronként.

Ha a “Kalimag” aktiválva van Nikino Subcord, Körülbelül 10 gramm van négyzetméterenként, és Az alapvető bevezetéshez Meg kell növelni a négyzetméterenként legfeljebb 40 gramm adagját. A kálium és a magnézium tartalmának feltöltése A talajban a tavaszi idő a könnyű talajok esetében 10 gramm / négyzetméterenként használható, és az agyag talajon esik, amelyet valahol 20 gramm / négyzetméterenként használnak. Ebben az esetben a műtrágyák kényelmesebbek a mentés vagy a szántás idején. A drogok hozzáadása a barázdához, az összeget 2-szer csökkent, az üvegházakban és üvegházakban az adagot négyzetméterenként 5 grammra csökkentik.

A műtrágyák a termesztési időszak alatt az utasítások szerint történik, az egyén különböző kultúrákra.

Minden Kalimagnesiáról szól

SzőlőreA Kalimagnezia rendszeres etetése nagyon fontos, Mivel a gyümölcsök édesebbé válnak, a csokrok kevésbé szárazak, és a cserje sokkal sikeresebb a téli telekkel. Míg a gyümölcsök növekszik, a cserjéket a “CaliMag” megoldás, valamint egy vödör számlázza minden egyes bokor. A folyadék előkészítéséhez 10 liter vízben el kell osztani a kábítószert. 2-3 héttel a szőlő esetében több rendkívüli kezelés is végrehajtható ugyanazon megoldás alkalmazásával. Ezenkívül az őszi időben ajánlott 20 gramm calimagnesiát készíteni a gyökérkörben, majd egy kis lebomlás és a talaj nedvesítése. Az ilyen fellépés a legjobb telekkel jár.

Minden Kalimagnesiáról szól

Minden Kalimagnesiáról szól

A paradicsom etetésére a tavaszi ellenállás során Minden 10 négyzetméterre, hogy 100-150 gramm legyen. Ezután a vegetatív időszakban a cserje felváltható permetezhető és víz a kálium-magnézium-műtrágya oldatát, amelyhez 20 gramm keverék szükséges 10 liter tiszta vízben. Általában a szezont 4-6 ilyen kezelések végzik. A Calimagnesia rendszeres használatának növelnie kell a paradicsom gyümölcsök mennyiségét közel egy és félszer.

Minden Kalimagnesiáról szól

Minden Kalimagnesiáról szól

Ha a műtrágya megvásárolható Rózsák számára, 2 típusú feldolgozást igényel: a szezon végén virágzás és normál öntözés előtt extrahálható. Az oldat előkészítéséhez 25 g gyógyszer egy liter vízben.

Minden Kalimagnesiáról szól

Az uborka növekszik A “kálium-magot” az elővágási eljárások során használják, és jobb használni a gyógyszert, vagy az eső előtt, vagy az öntözés előtt. Ez a tenyészet 100 gramm anyagot igényel négyzetméterenként. Néhány héttel az azonnali leszállás után 200 gramm a gyógyszer 100 négyzetméterenként, és további 15 nap után – 400 gramm ugyanazon a területen.

Ezenkívül az ágyak ajánlottak a szerves műtrágyák gazdagítására, például madár alomra és tehénre.

Minden Kalimagnesiáról szól

Ami a burgonyát illeti, ez a kultúra a Kalimagnesia számos betétét igényli szezonban. Először is, még az ültetés előtt is, egy teáskanál anyagot helyeznek el minden jól. Ezután bemutatták, hogy bemutassák az egyes négyzetméteres négyzetmétert, hogy gazdagítsák a hatóanyag 20 grammját. Végül, amikor a gumók már elkezdődtek aktívan, akkor ugyanazokat a 20 grammot kell elvégezni, amely 10 liter vízben elválik. Szükség esetén egy másik rendkívüli előfordulási eljárást lehet szervezni, ha a rügyek elkezdődnek.

Minden Kalimagnesiáról szól

A káposztázáskor A potash-magnézium műtrágya előzetesen megnedvesített talajban lazítva van. Minden esetben 10 gramm anyagot kell használnia.

Minden Kalimagnesiáról szól

Sárgarépa Minden négyzetméterhez 30 grammot igényel. Jobb, ha tavasszal kezeljük a gyökerek édességét és a gyümölcsözést.

Minden Kalimagnesiáról szól

A leszállási cukorrépa A kirakodások minden négyzetmétere 30 gramm Calimagnesiával gazdagodik. Ezenkívül, ha a földalatti rész megvastagul, akkor a gyökérkezelés elvégzésére alkalmas, 25 gramm és 10 liter folyadék előállítása. Ugyanez a feldolgozás szükséges hagyma és fokhagyma.

Minden Kalimagnesiáról szól

A málna növekszik A műtrágya meg kell tennie, ha a kultúra gyümölcse lesz. A kultúra 15 gramm kábítószer-használatát igényli minden négyzetméter számára.

A műtrágya jobban közel van a bokor pereméhez, az előre öntözött talajban, mélyen mélyítve a granulátumokat 20 centiméterre.

Minden Kalimagnesiáról szól

Dekoratív tűlevelű növények “Calimag” és őszi és tavaszi időben. Minden négyzetméteren szokásos, hogy 35 gramm gyógyszert készítsen, és 40-50 ° C-on a centiméterek hordójából visszavonuljon.

Minden Kalimagnesiáról szól

Tippek a használathoz

Kiszámítja, hogy mennyire szükséges a gyógyszer egy adott kultúra számára, Emlékeztetni kell arra, hogy 1 gramm Calimagnesia egy köbcentiméterrel rendelkezik az űrben, Ezért egy 5 köbmentiméter teáskanál, 5 gramm a gyógyszer. Az evőkanál viszont 15 gramm anyagot és a szokásos faceted edényeket 200 milliliterben – akár 200 gramm.

A “CaliMag” tilos keverni növekedési stimulánsokkal, peszticidekkel és karbamiddal, de a más adagolókkal való kombináció nem okoz kárt.

Minden Kalimagnesiáról szól

Munka a Kalimagnezia-val, győződjön meg róla kesztyűt és légzőkészüléket kell viselnie. Ha a gyógyszer a bőrön van, akkor azonnal le kell öblíteni egy nagy mennyiségű folyadékot.

A Calimagnesia kialakításának normáiban az összetétel és az adagoló az alábbiakban látja.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása