Paradicsom banunda

  • Szerzői: Gavrish S. F., MORAV B. BAN BEN., Amcheslavskaya E. BAN BEN., Degovtsova T. BAN BEN., Wolf O. DE. (Kiválasztó cég Gavrish)
  • A feltételezések éve: 2015
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat, teljes kibaszott konzervdoboz, ketchup és paradicsom paszta
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 100-110
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakért, üvegházakért
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 150-200

Lásd az összes jellemzőt

Az egyik csodálatos középfajta, amelynek gyönyörű gyümölcsei gyönyörűek a teljes ajtóban, mártások és pasztákban, ideálisak – univerzális intederminant paradicsom banunda. Az üvegházak növekedésére szolgál, és minden régió kertészeinek termesztésére szolgál.

Az eltávolítás története

A Banandazi fajta szerzői a Gavrish LLC kiválasztási cég tenyésztői lettek. VAL VEL. Gavrish, B. BAN BEN. Moraz, E. BAN BEN. Asslavskaya, T. BAN BEN. Degovtsova, O. DE. Farkas. A 2015-ös növekvő feltételezések éve.

A fajták leírása

Banantazh származik, mint egy intederminant magas hozamú minőségű korlátlan növekedés, ami a kötelező tevékenységeket kialakulásának bokor és gőzölés. A jól megtervezett magas bokrok (150-200 cm) világméretű zöld lombokkal vannak ellátva. Sárga férfi és női virágokat gyűjtenek köztes virágzatban, és mindegyikben 12-15 darabig tartalmaznak petefészket. Az elágazó csiszolókefékben a gyümölcsök tartós csuklós gyümölcsökhöz kapcsolódnak. A kefe átlagos súlya eléri a 2 kg-ot, így néha egyedi harisnyakötőre van szükségük.

A gyümölcs fő tulajdonságai

120-140 g tömegű gyümölcsök, hosszú (15-20 cm) hengeres lauloured banán alakú gyümölcsöket, nagyon sűrű bőrrel borítják, a paradicsom védelmét a hőkezelés során és a kertben, káros időjárással. Ugyanez a mutató jó szállíthatóságot és hosszú távú tárolást biztosít. Éretlen zöld gyümölcsök festett carminno-red az érettség szakaszában. Banunda kis mennyiségű vetőmag-kamrákkal és magokkal rendelkezik.

Kóstolási jellemzők

A kellemes konzisztencia húsának fényes paradicsom íze, a megnövekedett cukorság és a mérsékelt savasság. Nagy mennyiségű szárazanyag – akár 7% -ig lehetővé teszi, hogy megragadja a lédús gyümölcsöket.

Érés és gyümölcsözés

Mediterrán kultúra – 100-110 napig az idővesztéstől. Hivatalos betakarítási határidők, ez július és augusztus, de szem előtt kell tartani, hogy a gyümölcsöket az érettség különböző szakaszaiban gyűjtik össze. Teljesen túlterhelt vörös paradicsom alkalmas salátákra, ketchupok, paradicsompasztákra. Az egész üzemanyag-megőrzésen, barna színpadot választanak.

Hozam

Bananazh utal magas hozamú fajták – a bokor lehet gyűjteni legfeljebb 5 kg, és 8-10 kg származó egy négyzetméter.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Varrás a palántákhoz, előzetes ivás magvakkal, február végén, március elején. A kegyelem és a keményített palántákat április végén ültetik az üvegházba – május elején. Ugyanakkor a végső határidőket egyedileg határozzák meg minden egyes régióban – az északi régiókban végezzük később.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom banunda

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom banunda

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom banunda

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Amikor a leszállás megfigyel egy 40×60 cm-es sémát a gyökerek között.

Növekvő és gondoskodás

Az üvegházban lévő talajnak légáteresztő, gazdag humusz és ásványi anyagok kell lennie. Összességében a rendellenességeket a test (nedves, komposzt, madár alom korlátozott mennyiségben) készítik el, tavasszal, a komplex ásványi műtrágyák előkészített gerincét töltik fel, a fa hamu támogatja az egyes gyökerek támogatását. Bizonyos időpontban a texturált palántákat átültetik az elkészített kutakba, a talaj tömörítve és kiömlik.

Ruffle szükségszerűen minden egyes öntözés után helyettesíthető, mulkolással. A fajta termesztése megköveteli a bokor képződését egy hordóban, növekedési szabályozásban, állandó gőzölésben és megérintésében. Miután az üzem kialakította az első kefét, az alsó levelek vágásra kerülnek, kiváló minőségű szellőzést biztosítva. További ellátás az öntözés, valamint a gyomlálás és az etetés. Az üzemnek nitrogén készítményekre van szükség a vegetatív tömeg növelésének időszakában, a kálium-foszfor-gyógyszerekben a boxonizáció és az öntés során. A késztermesztők mellett rendkívül hatékony megoldás a friss cowboy tartós oldata, fermentált klaszter infúziók, a kenyérmaradványok hozzáadásával.

Paradicsom banunda

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom banundaÉlesztőParadicsom banundaBórsavParadicsom banundaJódParadicsom banundaHamuParadicsom banundaKalcium-selitraParadicsom banundabukkinsavParadicsom banundaTejszérumParadicsom banundaHidrogén-peroxidParadicsom banundaCsirke alomParadicsom banundaSzódaParadicsom banundaCsalánParadicsom banundaMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az üzem egy jó ellenállás a különböző betegségek, de üvegházi körülmények között és emelkedett páratartalom vezethet, hogy a megjelenése phytoofluorosis és más betegségek. Az ültetvények károsodásának elkerülése érdekében a megelőzés szükséges gombás betegségekkel és kártevőkkel.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom banunda

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom banunda

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom banundaPhytofluoroParadicsom banundaPuffadt harmatParadicsom banundaCsúcsParadicsom banundaClapporiosParadicsom banundaSzürke gnilParadicsom banundaDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A termálfürdő nem tolerálja az esős időjárást, a hosszú távú csökkenést. A vitalitás depressziója, a paradicsom felfüggeszti a fejlődést, gyenge lesz, növeli a betegségek kialakulásának kockázatát, a fitoofluorózis járványai vannak.

Régiók növekvő

Az univerzális és a szerény paradicsomot mindenütt termesztik, ez az északi, észak-nyugati, középső, Volga-Vyatsky, Központi Bizottság, Észak-kaukázusi, Mersatnevian, Nizhnevolzhsky, Ural, Nyugat-Szibériai, Kelet-Szibériai, Távol-Keleti régiók.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása