Paradicsom dame caprice

 • Szerzői: Alsó álmok. ÉS.
 • A feltételezések éve: 2019
 • Szinonimák nevek: Dame Caprice F1
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 95-100
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A Lady Caprice paradicsomfajtái érdekesek elsősorban az alakjához: egy hosszúkás alaki krémre hasonlít, az egyik oldalról. De a kertészek nemcsak az ő számára értékelik őt.

Az eltávolítás története

Ez egy új generáció paradicsom hibridje, szinonima neve – Dame Caprice F1. A kultúra szerzője szép híres tenyésztő volt. ÉS. Blokkolja az álmokat. A fokozat alkalmas mind nyitott, mind a menedékhelyen történő növelésére. A hibrid használható, és az állami nyilvántartásban is olyan régen is szerepel – 2019-ben.

A fajták leírása

Kertészet és kerti kultúra Női Caprice egy intedermináns paradicsom. A növény egy lio-szerű, két méteres bokor. Leggyakrabban 2 száron alakul ki. A levelek közepes méretűek és szabványos zöld színűek. A bokor megkülönböztethető az egyszerű virágzat, a gyümölcsnek van egy artikulációja. Az első számítógépek több mint 8 lap, a továbbiakban: 2-3. A keféken a telített piros szín 7 dupla kamrás gyümölcse van. A gyümölcsöket a jó heves, így alkalmasak a gazdaságok termesztésére.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Paradicsom dame caprice a rock formában piros színű, hengeres slabberry forma, és nem túl sok súly – körülbelül 110 gramm. 2-3 hétig jól tárolható, mivel a szoknya sűrű, de nem durva.

Kóstolási jellemzők

A hasonló hosszúkás formájú paradicsom közül a Dame Caprice az ízlésének vezetője. A gyümölcsök nyáron és télen salátákban élvezhetők, sós vagy szárítottak. A friss paradicsomnak kellemes aromája, édes íze, majdnem magvak nélkül. És ez is kényelmes a töltelékhez.

Érés és gyümölcsözés

A Dame Caprice paradicsomnak tekinthető korai éréssel. A gyümölcsök 95 vagy 100 nap elteltével elérhetők lesznek a leltár érettség elérése után a palántákra.

Hozam

Vékonyfajta. Az üvegházakban 19,3 kg paradicsom összeszerelhető egy négyzetből.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palántákra való leszállás általában február-márciusban történik, a termesztési régiótól függően. Ugyanakkor, a nyílt talajon a Dame Caprise kész palántái áprilisban vagy májusban ültethetők.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom dame caprice

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom dame caprice

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom dame caprice

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Ahhoz, hogy jó hozamokat és kényelmet szerezzen az ültető növények, szükség van sűrűsége sűrűsége legfeljebb 4 növény egy négyzetméteren.

Növekvő és gondoskodás

A tomatov magvak vetéséhez a Laman Caprice nem feltétlenül feldolgozza, de ha még mindig a meleg vízben 12 órát áztatják, hanem csíráznak. Készen áll a leszállásra az üvegházhatású palánták meglehetősen érzékenyek a csökkentett hőmérsékletekre. Ezért a palánták földre történő ültetése előtt előre kell betölteniük, fokozatosan átadni a külső környezet feltételeit. Jó időben a palántákat rövid ideig az erkélyre vagy az udvarra átruházzák, majd egy napra. Fokozatosan csökken és öntözés. A kelbimbók ültetése előtt hozzá kell adnia. A keményített és befejezett palánták sötét zöld színűek és elég tartós szárak.

A fokozat nagyon igényes a talaj számára. Leszálláshoz érdemes választani egy könnyű vízvezeték talajt. Jobb, ha ez és termékeny. Ha a növényzet elején nem nagy szükség van a tápanyagokra, akkor a termelés színpadán jelentősen nő. A paradicsom a magas hőmérsékletet is szereti.

Paradicsom dame caprice

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom dame capriceÉlesztőParadicsom dame capriceBórsavParadicsom dame capriceJódParadicsom dame capriceHamuParadicsom dame capriceKalcium-selitraParadicsom dame capricebukkinsavParadicsom dame capriceTejszérumParadicsom dame capriceHidrogén-peroxidParadicsom dame capriceCsirke alomParadicsom dame capriceSzódaParadicsom dame capriceCsalánParadicsom dame capriceMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Hibrid kultúra Dame Caprice mutat immunitás paradicsom mozaik, alternariasis, bacteriosis, fusarious fading, verticillosis.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom dame caprice

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom dame caprice

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom dame capricePhytofluoroParadicsom dame capricePuffadt harmatParadicsom dame capriceCsúcsParadicsom dame capriceClapporiosParadicsom dame capriceSzürke gnilParadicsom dame capriceDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A Tomatov Dame Caprice fajta sok területre zacskó volt. Sikeresen növekszik:

 • északi;
 • északnyugati;
 • Központi régiók;
 • A Volga-Vyatka régió;
 • HÍRADÓ FŐNÖK.

Jó minőségű érzés az Észak-Kaukázusban, a közép-autonóm régióban, Nizhnevolzhsky, Ural Régiók, Nyugati és Kelet-Szibéria, a Távol-Keleten.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása