Paradicsom farmer

 • Szerzői: Kiramov O. D. (Kezdeményező: blokkolja az álmokat. ÉS.)
 • A feltételezések éve: 2018
 • Szinonimák nevek: Farmer F1
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, szállítás és szárítás
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom mezőgazdaság képes valódi ajándékba lenni az orosz farmer számára. Ugyanakkor figyelmet kell fordítania fogyasztói jellemzőire. Szükség van arra is, hogy figyelembe vegye a növekedést, és hogyan kell törődni a növény.

Az eltávolítás története

A paradicsom legfontosabb fejlesztője kb. D. Kyramov. A növény eredete a félreértés. A kultúra nagyrészt 2018 óta használható.

A fajták leírása

A mezőgazdasági termelő a meghatározott kategóriára utal. Sikeresen növelhető mind a hagyományos kertben, mind az üvegházakban egy polietilén fólia alatt. A felnőtt növények magassága 0,8 és 1 m között változik. A bokrok erőteljesen és lenyűgözőnek tűnnek, sok levelük van. A zöld gazdálkodó levelek mérsékelten hosszúak.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Számukra a kezdetektől fogva világos zöld színt jellemeznek. Ezek a bogyók a cseresznye csoportra vonatkoznak. Tömegük 0,02-0,03 kg. A kerek paradicsom formájában gyengén kiejtett bordák. Számukra kiváló lábazat jellemezhető, amely kedveli a gazdálkodókat.

Kóstolási jellemzők

A paradicsomos gazdálkodót kifejező édesség megkülönbözteti. Ez keveredik a savanyúsággal. Ez a kóstok kombinációja a végén elég szép. A pépet sűrűséggel megkülönböztetik. A bőr kellemes ízű, szó szerint olvad.

Érés és gyümölcsözés

Ez a paradicsom elég korán érlelődik. Időszakaszolási tartománya 90-95 nap. A visszaszámlálás a legkorábbi zöld hajtások kialakulásától kezdődik.

Hozam

A fajta a magas hozamú növények számára utal. Az 1 m2-es gyűjtemény 7,5 és 8,4 kg között lehet. Ezek az eredmények csak az illetékes agrotechnikával lehetségesek. Más források esetén 10-12 kg 1 kg bogyót lehet gyűjteni egy biztonságos talajon. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magvakat általában március első évtizedében állítják elő. A palánta szisztematikus táplálkozás szükséges. Általános szabályként a konténer növények készsége 50-65 napon belül érhető el a zöld hajtások megjelenése után.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom farmer

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom farmer

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom farmer

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Általában használt rendszer 500×500 mm. 1 négyzetméterenként. m nem lehet több, mint 4 növény. Jobb, ha még kisebb, hogy kisebb legyen a leszállási ellátás egyszerűsítése. A bokrok 3, 4 vagy 5 szárak.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsomos gazdálkodónak formálisnak kell lennie. A groke-t javasoljuk, hogy a hamu kevert humuszával telített legyen. A talaj erős kimerülésével az ásványi műtrágyák komplexei telik. Az ökológiai biztosítékok kiegészítik őket. Az öntözésnek bőségesnek kell lennie, de nem túlzottan – mind a vízelvezetés, mind a transzfúzió veszélyes.

Túl nedves környezet gyakran provokálja a gombás fertőzéseket. Mint más fajták öntözésével, a vizet a gyökér alatt kell önteni. A törzsön és a leveleken való ütés elfogadhatatlan. Emlékeztetni kell arra, hogy a gazdálkodók paradicsomnak a lehető leggyorsabban kell összegyűjteniük. Gyümölcse leeshet, ha hosszú ideig hagyja őket az ágakon.

A megelőző feldolgozás szigorúan szükséges. Az etetés gyökér vagy rendkívüli módon teszi lehetővé. Miután leült az alsó gyümölcs, a leveleknek megfelelőnek kell lennie. A gyakorlati szerep, amit nem játszanak, de zavarja a légáramlást. Ne tegyenek harisnyatartó nélkül.

Paradicsom farmer

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom farmerÉlesztőParadicsom farmerBórsavParadicsom farmerJódParadicsom farmerHamuParadicsom farmerKalcium-selitraParadicsom farmerbukkinsavParadicsom farmerTejszérumParadicsom farmerHidrogén-peroxidParadicsom farmerCsirke alomParadicsom farmerSzódaParadicsom farmerCsalánParadicsom farmerMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Specifikus fajták rovar kártevők nincsenek leírva. Növény álló tolerátumok:

 • fitoofluorózis;
 • Gyümölcsök repedése;
 • verticillosis;
 • dohánymozaik vírus;
 • Más vírusbetegségek;
 • Fusrious fading.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom farmer

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom farmer

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom farmerPhytofluoroParadicsom farmerPuffadt harmatParadicsom farmerCsúcsParadicsom farmerClapporiosParadicsom farmerSzürke gnilParadicsom farmerDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A paradicsom mezőgazdaság a következőre:

 • Nyugati és keleti szibériai;
 • Uralok;
 • Volga régió;
 • Távol-Kelet, Moszkva régió és más földterület.

Értékelések áttekintése

Bár az üzem és a determináns, de a bokrok több, mint amennyire várható. Még szoros üvegházakban is nagyon hatékonyan növekszik a paradicsom. Egy ilyen növényi kertészekkel szembenézve jóváhagyja annak használatát. A hozam és az ízlés nincs probléma. A növekvő nehézségek aligha lesznek, mint más híres fajtákkal.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása