Paradicsom fekete krím

  • Szerzői: Krím
  • Szinonimák nevek: Fekete krim, krími fekete
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat, gyümölcslé, ketchup és paradicsom paszta
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 115-120
  • Növekvő feltételek: üvegházakért
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 180-200

Lásd az összes jellemzőt

Tapasztalt kertészek az ágyukhoz leggyakrabban az idő által tesztelt fajtákat választják. Ez magában foglalja a fekete Krím, amely nemcsak az országunkban, és a nyugati tenyésztők nagyon értékesek. A lédús vörös-lila gyümölcsök gazdag édes ízűek és kiváló illatúak. Ezenkívül a nagy paradicsom tisztességes betakarítást hoz, kiváló immunitással és a meggondolatlan növekedés lehetőségével.

Az eltávolítás története

A Black Crimea fajta előfordulásának csodálatos története, ez a régi családi emlékek. Mielőtt népszerűvé válna Oroszországban, a paradicsom először világszerte híres lett.

Vissza a szovjet időkben, a Peninsula Crimea mentén, a híres tenyésztő és a Svédország Lars Tol Retro-i gyűjtője nem figyelmet szentel a népi tenyésztés nagy paradicsomjára. A szakember érdekelte a zöldség szokatlan színezését, vette magával a kultúra magjait, és felhívta a Black Crimea fokozatát. Tehát a kultúra Európába, majd Amerikába került, majd az 1990-es években az Egyesült Államok legnagyobb vetőmagjának katalógusában szerepel – a vetőmagmegtakarító csere.

Amerikában ezek a szokatlan paradicsomok nagyon népszerűvé váltak a közegben a szerelmesek és a gyűjtők, utána lett híres, a fajta visszatért a FÁK-országokban, ahol ő is értékelték érdeme.

Kultúra szinonimák – fekete Krim, krími fekete. A vetőmag neve alatt nyugatra kerülnek. Ami Oroszországot illeti, 2015-ben. A kultúrát a krími fekete nevében regisztrálták. A származás az orosz Euro-magvak. Így az Orosz Föderációban az öreg krími fajta újdonság lett.

A Black Crimea egy nyitott földön vagy üvegházban növekszik, ahol az 1 csomagtartóban a kényelem és az alvóhoz kötődik.

A fajták leírása

A magas tenyészet intetermináns fejlesztési típusú, 1,8-2 méteres magassággal rendelkezik. Hosszú levelek, festett hagyományos zöldek. A virágzat egyszerű. A hő, a fény, a fény, gőzölést igényel.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A fekete Krím gyümölcsei lapos kör alakúak, a vállakat egy bordázott forma különbözteti meg. A nem főtt állapotban hagyományos zöldek. Ahogy az érés válik, különböző leírásokban, lila-barna, burgundi és barna vagy vörös-lila.

Közép-paradicsomsűrűség, multi-kamra gyümölcs, vetőmag fészkek nagyon sokat, körülbelül 6 darab. Örülök, hogy ez egy fajta paradicsom, és saját termésmagunkat használhatjuk a palánták későbbi termesztéséhez. Ugyanakkor, annál nagyobb a hőmérséklet a növekedés és a gyümölcsök növekedése során, annál sötétebb a paradicsom színezése.

A jó gondossággal, kiegyensúlyozott táplálkozással, a potash etetés paradicsomjának használata teljesen, a vállával együtt. A fajta paradicsom egy nagyra utal. Az átlagos súlya egy bogyó 235 gramm, van egy szórás 150-300 gramm. Az egyetlen jelentős hátrány a hosszú távú tárolás lehetetlensége.

Kóstolási jellemzők

A kultúra finom gyümölcsöt ad. A paradicsompapír lédús, szupersay, van egy kellemes sav, fényes paradicsom jegyzetek, valamint gyümölcs utáníz. Saláta zöldségek célja. Ugyanakkor másképp használható: növényi vágás, nyári saláták, frissen előkészített gyümölcslevek, bármely második edénybe történő beilleszkedés, mártás. A paradicsom finom mind friss formában, mind újrahasznosított gyümölcslevek, ketchup, paradicsompaszta. Sajnos a Black Crimea gyümölcseinek gyümölcsei sokáig tárolódnak, ezért azonnal fel kell használni, vagy feldolgozásra használják őket. Az egész zöldségkonzervek szintén nem alkalmasak.

Érés és gyümölcsözés

Fekete Krím – mediterrán paradicsom, a fejlődésükért és a teljes éréshez szükségesnek kell lennie egy 115-120 napos idő elteltével.

Hozam

A fajta paradicsom a hozamhoz tartozik, 1 négyzetméter ültetvényt kaphat 5,1 kilogramm gyümölcsöt.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A Tomatoes Black Crimea jól fog fejlődni egy tengerparti termesztési típussal. A vetőmagok a legutóbbi februári számokban vagy március elején fordulnak elő. A talajba való átültetéshez szükséges, hogy legalább 50-60 nap telt el.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A jó fejlődéshez és a magas hozamokhoz a növények növényi sűrűsége jobban megfigyelhető a négyzeten lévő 3 növény szintjén. M.

Növekvő és gondoskodás

A Tomatoes Black Crimea univerzális, a palántákkal nőttek, és azonnal kiszállnak egy állandó növekedési helyen. Ha egy meggondolatlan mennyiségű vetőmagot használva az anyagot május végén közvetlenül az üvegházba helyezik.

A fő tevékenységeket a különböző fekete Krím.

Mivel az oldalsó hajtások sokan nőnek, rendszeresen szenvedélyesnek kell lenniük. Alkotnak egy növényt mind az 1-2, mind a 3 szárakban. Ez a növekedés feltételeitől és a termesztési területektől függ. A bokor magas szintjével kapcsolatban szükség van arra is, hogy felfüggessze a törzseket, ahogyan azt hallják.

Szibéria feltételeiben, valamint a nyílt talajban a legjobb eredményeket lehet elérni, növekvő kultúrát egy szárban. Elvileg, hogy ilyen bogyók képződése nagyobb lesz az éghajlatnál. Azonban két vagy három törzsön, a számuk több lesz.

Általánosságban elmondható, hogy a különböző fekete krími termesztése nem rendelkezik speciális nehézséggel, standard eseményekkel. Természetesen a kultúra eredete miatt a növény jól beszél a hő, a jó megvilágítás, az öntözés és csak magas színvonalú ellátás.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

Országunk több területén egy fekete krími fajta ajánlott az üvegházhatású műveléshez. Bár a déli régiókban nyílt földön termesztett termesztés.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: