Paradicsom-nestherok

  • Szerzői: Carey B. G., Black B. BAN BEN. (Agoofirma Aelita LLC)
  • A feltételezések éve: 2008
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
  • Érlelési idő: Ultrarandy
  • Az érlelés időzítése, napok: 85-90
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Szállítási képesség: Magas
  • Bush méret: Éjszakai minőségű

Lásd az összes jellemzőt

Sok daciditáció szereti a helyszínen a paradicsom korai fokozatát, aki már június végén tetszik a bőséges betakarításhoz. Ez hibrid ultrastfasted paradicsom, köztük északra.

Az eltávolítás története

NoverTroch hibridje 2006-ban hozott orosz tudós és fekete. 2008-ban a kultúra megjelent az Oroszország kiválasztási eredményeinek állami módjának soraiban, és használható volt. A paradicsomot zárt talajban és kerti ágyakban termesztik az ország minden régiójában – északnyugati, központi, keleti, Ural, Észak-kaukázusi, Kelet-Szibériai, Központi Chernozem.

A fajták leírása

A Paradicsom Nestherok egy alacsony szintű determináns típusú növény, amely 60-70 cm magasságig terjed. Az üvegházakban a bokor 80-100 cm-re nő. Az üzem egy közepes kívánatos világoszöld lombozat, erős központi szárat, egy fejlettebb gyökérzet, etetés a bokor, és egyszerű virágzat. Az első ecset gyümölcsökkel 4-5 lap fölött van kialakítva, ahol 5-8 bogyóként kezdődik.

A növekedés során a paradicsombokroknak 2-3 szárakban és részleges gőzölésben kell kialakítaniuk. A legalacsonyabbság ellenére a bokrok ágai megérintése áll, mivel a paradicsom súlyossága alatt rohanhat. Kinevezés a paradicsom univerzális, így friss, konzerv, újrahasznosított marinált. A fajta ideális az egész levegőben, amely megveszi a tulajdonosokat.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A Vienneneok paradicsom a közép-prikícius képviselője. Átlagosan a bogyók tömege 108 gramm. Ezt a növényi lapos kör alakú alak jellemzi, amely észrevehető szalaggal rendelkezik a felület felületén. A technikai érettség állapotában a zöldséget halványzöld színben festjük, és az érlelés, egyenletesen telített piros színű. A paradicsom bőrének fényes és sűrű, de nem kemény. A paradicsom ellenáll a repedésnek, jól tolerálja a szállítást, és hosszú ideig hűvös helyen tartja.

Kóstolási jellemzők

Íze a zöldségben. A magzat pépe húsos, mérsékelten sűrű, kellően lédús és kis számú maggal. Az ízlésben a csók és az édességek egyensúlya, amely a fűszeres aroma által kiegészített, amely nem tud minden hibrid fajtával. A paradicsom kontextusában 3 magkamrák vannak, és teljesen nincs üresség.

Érés és gyümölcsözés

A Nestherok fajta az ultrahang kategóriájára vonatkozik. Mivel a palánták tömegcsípése a bokrok érett bogyók megjelenése előtt csak 85-90 nap. A paradicsom gyorsan kiömlött, így eltávolíthatja őket egész ecsettel. A paradicsom maximális visszatérésének időtartama július-augusztusra esik. A termelés időtartama kissé költözhet a növekedési zóna éghajlati jellemzői miatt.

Hozam

A paradicsom a magas hozamú paréni típusú típusú típusra utal. Az agrotechnológiára vonatkozó valamennyi ajánlásnak az 1 m2-es évszakonkénti ajánlásoknak megfelelően akár 5 kg érett paradicsomot is gyűjthet. Az üvegházban a hozamjelző 20% -kal magasabb lehet.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Vetőmagok március végétől április első évtizedéig, azaz 55-60 nappal a transzplantáció előtt. A korábban palántákat mangán oldatában mozgatják és fertőtlenítik. A vetés 5-7 napig tart. A csírák megjelenésének felgyorsítása, a többfunkciós készülékeket polietilénnel vagy üveggel fedheti le. A palánták növekedéséhez a hőt biztosítani kell (22-25 fok) és sok fény beltérben. A 2 levél megjelenésének szakaszában merülhetsz. Egy héttel, mielőtt a palántákat edzött, naponta feltárja a friss levegőn.

A bokrok ültetése az 5-7 levelek és a megerősített gyökér megjelenésének színpadán áll. A nyitott talajbokrok június elején átültetik, és az üvegházhatású 2 héttel korábban.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom-nestherok

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom-nestherok

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom-nestherok

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az agrotechnológia mellett érdemes tartani a szállás sűrűségét és a növényi kultúra ültetését, amely minden egyes bokorhoz hozzáférést biztosít a levegőhez és a fényhez. 1 m2-ben nincs több, mint 3-4-es palánták. A növény megfelelő 50×40 cm-es rendszer.

Növekvő és gondoskodás

Paradicsom szeretik a légi áteresztő talajt semleges savassággal. A kultúra jól növekszik a telken, ahol a cukkini, sárgarépa vagy uborka nőttek. A teleknek jól kell fednie a napot.

A megfelelő kiválasztott helyen kívül érdemes paradicsomot biztosítani a komplex ellátáshoz: öntözés, hasznos műtrágyák, a növények kialakulása és kötése, a talaj lazítás, kártevők elleni védelem és gombás betegségek. Az üvegházakban javasoljuk, hogy szabályozzák a páratartalom szintjét, időszakosan kiszabadítják őket.

Paradicsom-nestherok

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom-nestherokÉlesztőParadicsom-nestherokBórsavParadicsom-nestherokJódParadicsom-nestherokHamuParadicsom-nestherokKalcium-selitraParadicsom-nestherokbukkinsavParadicsom-nestherokTejszérumParadicsom-nestherokHidrogén-peroxidParadicsom-nestherokCsirke alomParadicsom-nestherokSzódaParadicsom-nestherokCsalánParadicsom-nestherokMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A növények immunitása magas, így a paradicsom gyakorlatilag nem fúziós fading, dohánymozaik vírus és fitoofluorid.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom-nestherok

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom-nestherok

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom-nestherokPhytofluoroParadicsom-nestherokPuffadt harmatParadicsom-nestherokCsúcsParadicsom-nestherokClapporiosParadicsom-nestherokSzürke gnilParadicsom-nestherokDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A jó stresszállóság lehetővé teszi a kultúra számára, hogy a kultúra még károsodva legyen is káros állapotban – amikor aszály, hő és hőszivárgás.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása