Paradicsom Syzranska Rosa

 • Szerzői: Sizran
 • Szinonimák nevek: Syzran Pink, Syzran Pink korai paradicsom
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, gyümölcslé
 • Érlelési idő: Közepes
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, üvegházakra
 • Szállítási képesség: Nem
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: Legfeljebb 150

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom fajták nem fáradnak meg, hogy meglepjék a sokszínűséget. És a sok fajuk közül, egy nagyon vonzó jelölt kiderül, hogy Syzrans. Azonban még ez a jó lehetőség is megnyitja képességeit csak a hibátlanul illetékes termesztési és pontos ismeretekben.

A fajták leírása

Egy ilyen paradicsomnak van 2 szinonimája egyszerre – Syzran Pink és Syzran Pink korai paradicsom. Érdemes hangsúlyozni, hogy ez valóban egy hibridizáció nélkül kapott fokozat. Ez egy stabil intedermináns fejlődést mutat be, amely nem minden kertész kiszámítható az ízlésre. Bushran Rose bokrok növekedhetnek 1,5 m-re. Az ilyen paradicsom növekvő és a nyílt kertben és az üvegházakban.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A fajta bogyók:

 • különbözik a kiváló láblécben;

 • viszonylag nem fröccsenő héjjal borított;

 • lapos leereszkedésű formában;

 • 0,4-0,7 kg súlya.

Kóstolási jellemzők

Ilyen paradicsom:

 • húsok;

 • Saccharisták reggelire;

 • különbözik a harmonikus ízben;

 • adjon egy jellemző savas megjegyzést az utóízben;

 • lédús.

Érés és gyümölcsözés

Ez a paradicsom magában foglalja a közepes régi növények számát. Ezt az új gyümölcsök hosszú képződése jellemzi. FONTOS: A szüret nem szállítható, ami élesen csökkenti kereskedelmi vonzerejét. De a háztartásban ez a kultúra tökéletes.

Hozam

Syzran Rose pozíció, mint egy nagyon produktív növény. A nem hivatalos adatok szerint a bogyók gyűjteménye elérheti a 3,5 kg / 1 bokor. Sok itt az agrotechnikai munkáktól és a tényleges időjárástól függ.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A fajta meggondolatlan termesztése szinte lehetetlen. A probléma az ilyen vetőmag nagy érzékenysége a hideg és hőmérsékleti ingadozásokhoz. Érdemes megjegyezni, hogy a várt átrakodás előtt 60-65 napig ültetni kell a vetőmagokat. A hetinget 1-2 cm mélységben végezzük. A 2 valódi levelek kialakulása után válogatás következik be.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom Syzranska Rosa

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom Syzranska Rosa

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom Syzranska Rosa

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

1 négyzetméterenként. m lehet telepíteni legfeljebb 4 bokrot Syzran Rose. Jobb egyenletes korlátozás egy kisebb számra. Ez jelentősen enyhíti a kerti munkát.

Növekvő és gondoskodás

A lépések eltávolítása és a bokrok megadása nélkül néhány határozott forma nem működik. Általában a formázás 2 vagy 3 szár. A végső változat választását az adott mezőgazdasági termelők kertészeti preferenciái határozzák meg. És szintén ajánlott a kirakodások alapos mulchingje. Ez a fajta igényig igényes rendszeres öntözés – nélkülük lehetetlen a jó betakarításra számíthat.

A paradicsom öntözése előnyösen este. Ebből a célból csak meleg vizet használnak, és szigorúan a pörkölési zónába kerül. Általában az öntözés 7 nap alatt 1 alkalommal történik. Forró száraz időszakokban a növények vízhez, szükség esetén szükséges. Az etetés magában foglalja mind a szerves, mind az ásványi komponensek bevezetését.

Szigorúan használni kell a szerves trágyákat a virágzás kezdete előtt. Amikor jön, szükség van a foszfor-kakas keverékek használatára. Kitöltik az olyan anyagok hiányát, amelyekben a paradicsom leginkább szüksége van. A formáció a kefék és az elején az érési gyümölcsök, nagyon fontos, hogy azonnal távolítsa el a levelek alján a növény – csak abban az esetben zavarja a normális fejlődéshez.

Paradicsom Syzranska Rosa

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom Syzranska RosaÉlesztőParadicsom Syzranska RosaBórsavParadicsom Syzranska RosaJódParadicsom Syzranska RosaHamuParadicsom Syzranska RosaKalcium-selitraParadicsom Syzranska RosabukkinsavParadicsom Syzranska RosaTejszérumParadicsom Syzranska RosaHidrogén-peroxidParadicsom Syzranska RosaCsirke alomParadicsom Syzranska RosaSzódaParadicsom Syzranska RosaCsalánParadicsom Syzranska RosaMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Gyümölcs repedés Syzransk Rose Sikeresen szembesül. Azonban más betegségek is alkalmazható. Ezenkívül ez a kultúra néha megdöbbentő és rovar kártevők. Az ilyen fenyegetések elleni védelmi intézkedések – ugyanaz, mint más esetekben.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom Syzranska Rosa

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom Syzranska Rosa

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom Syzranska RosaPhytofluoroParadicsom Syzranska RosaPuffadt harmatParadicsom Syzranska RosaCsúcsParadicsom Syzranska RosaClapporiosParadicsom Syzranska RosaSzürke gnilParadicsom Syzranska RosaDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása