Paradicsom szerelem da galambok

 • Szerzői: Candoba E. E., Candoba A. BAN BEN. (Prémium SIDS LLC)
 • A feltételezések éve: 2020
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 95-98
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Szállítási képesség: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 180-200

Lásd az összes jellemzőt

A Love Da galambok viszonylag új hibrid paradicsomminőségűek, amelyet 2020-ban használhat. Egy ilyen rövid időre az újdonságnak már ideje van arra, hogy kipróbáljon sok kertert, aki megosztotta benyomásaikat a kultúra termesztéséről.

A fajták leírása

Egy intetermináns típusú bokor, eléri a 180-200 cm magasságot. Enyhén üres, kompakt, közepes hosszúságú zöld levelekkel. Az üzemhez a közbenső típusa virágzatának jellemzi, a gyümölcsnek van egy artikulációja.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A megengedhetetlen állapotban a paradicsom zöld, az érett gyümölcsök málna színűek. Méretben nagy, súly – 200 g, alak – fél alakú, gyenge sbriend. Jó szállítással jellemezhető.

Kóstolási jellemzők

A bemutatott fajta gyümölcse átlagos sűrűsége, húsos, shargana, és a fő előnye egy fehér mag hiánya, amely megkönnyíti a zöldség vagy annak fogyasztását friss formában.

Úgy véljük, hogy ezek a paradicsomok bármilyen kulináris célokra használhatók, azonban a fogyasztói vélemények alapján, a nagy méretek miatt nem felelnek meg a teljes fényű konzervdoboznak. De ezek közül egy étvágygerjesztő zöldség kaviár, párkány és egyéb billet. Kiváló, ezek a paradicsom alkalmas friss zöldség saláta főzésére.

Érés és gyümölcsözés

Szerelem igen galambok a korai érő fajtákra utalnak. Tehát az első szegregációk megjelenésével a betakarítást 95-98 nap után végzik. Általában a tisztítás július és szeptember között jön.

Hozam

Átlagosan 1 kV-vel. m A 15-16 kg zöldséget eltávolíthatja, de vannak olyan információk, amelyek az agrotechnológia összes szabályának függvényében 18-20 kg-os betakarítást lehet elérni 1 kV-vel. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetés március elején történik. Ez egy hibrid fajta, így a magok minden évben meg kell szerezniük. A szubsztrátot önállóan vásárolhatjuk vagy állíthatjuk fel, a kerti talaj, a humusz, a fekete tőzeg és a homok keverése 2: 1: 1: 1. A leszállás és a gondozás a következő lépésekből áll.

 1. Készítsen egy tartályt egy hordozóval.
 2. Vak magok 1-1,5 cm-rel.
 3. Megszórjuk a talajt vízzel.
 4. Fedjük le a film felett, és meleg helyen (+ 23 … +25 fok).
 5. Amikor megjelenik az első hajtások, távolítsa el a filmet.
 6. Folytassa az öntöző növényeket.
 7. Válasszon palántákat, ha két levél jelenik meg.
 8. Egy héttel az átültetés előtt, rendelje meg a fiatal bokrokat, növelje a nap minden napon kívüli tartózkodás idejét.
 9. Béreljen palántákat az ország területére. A 50-55 napos bokrok készen állnak a transzplantációra.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Elküldött palánták a 3-4. Rendelet szerint 1 kV. m, azaz két példány között legalább 50 cm-nek kell lennie. Ez magas hozamot biztosít a normál leszálló sűrűséggel.

Növekvő és gondoskodás

Növelheti a bemutatott osztályt a nyílt földön és a film üvegházban. Szükség esetén az üzem megköveteli a steeninget. Ez a fajta igényei és a formáció, a speciális hatékonyság mutatja az 1 szár kialakulását. A gondozás a következő műveletek.

 1. Víztenyészet legalább hetente kétszer helyet álló szobahőmérsékleten.
 2. Minden 10-15 naponként táplálja a növényt. Általános szabályként összetett ásványi kompozíciók alternatívak az ökológiai fantáziákkal. A madár alom legnagyobb népszerűsége, a korovyan, a gyógynövény infúzió.
 3. Rendszeresen végezzen lazaságot és sírva.
 4. Készítsen egy réteg mulcsot, például szalma, széna vagy fűrészpor. Lassítja a gyomnövények növekedését, és megvédi a talajt a nedvesség elvesztéséből.
 5. Amikor a bokrok eléri a 60-70 cm hosszúságot, támogassák őket.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A hibrid bebizonyította, hogy a stabilitás, mielőtt egy ilyen littleness például alternariasis és dohány-mozaikvírus, azonban a növény befolyásolhatja a rothadás. Ennek megelőzésére, figyelje öntözési mód, próbáld meg nem ragadják el a kultúra és után pár nappal a kiszállás a nyílt terepen, kezelje a hajtások gombaölő szerek, például az eszközt „Hom”, „Fundazol”, „Sorrow”.

A bemutatott rovarokból a webes kullancsok, jegyzetek, nematódok választhatók. Ezekből a kártevőktől jól segítenek a dohánypor, a fa, a fokhagyma, a hagymahéj infúziója. Halasztott esetekben súlyos inszekticideket alkalmaznak, például az “Aktara”, “Fufanon”, “Biotline”. A feldolgozást este végezzük, száraz, gyenge időjárás.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: