Paradicsomos villám

  • Szerzői: Steinert T.BAN BEN., Teplova N.VAL VEL., Aliluev A.BAN BEN., Avdeenko L.M., Romanov A.M., Volkov B.Yu., Osintseva S.N.
  • A feltételezések éve: 2021
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 160-180
  • Levelek: közepes hosszúságú, sötétzöld szín

Lásd az összes jellemzőt

A cukor villámfajta a paradicsom édes fajtáira utal, amelyek nemcsak finom ízűek, hanem a pépek speciális cukornádása is különböznek. Az országos területen és az ipari termesztésben való növekedésre alkalmas. Saláták formájában, vágásban, gyümölcslevek előkészítéséhez használják.

Az eltávolítás története

A szerzők T. BAN BEN. Steinert, N. VAL VEL. Teplova, A. BAN BEN. Aliluev, L. M. L. M. Avdeenko, A. M. Romanov, B. Yu. Volkov, S. N. Osintsev. A 2021-ben bevezetett állami nyilvántartásban.

A fajták leírása

Magas bokrok, eléri a magasságot 160-180 cm, lapos közepes, sötétzöld. Nagyon gyorsan növekszik, kiszabadítja az egyszerű virágkeféket, amelyek sok unifentitást alkotnak. Az intetermináns fajokra utal. Alkalmas nyílt talajra, filmgyógyházakhoz.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Nagyméretű, 300-600 g súlyú, lapos kör alakú, világos bordázott, piros, cellulóz sűrű, lédús, húsos, egy fizetés tengerész, sima. Hamarosan tárolva.

Kóstolási jellemzők

Édes mézzel ízléssel és kellemes aromával.

Érés és gyümölcsözés

Az átlagos fajtákra utal, a felvételek megjelenésétől, mielőtt a termés eltávolítása 110-125 napig terjed. A paradicsom július-augusztusban gyűjthető össze. Érlelés nagyon gyors kis tételek.

Hozam

Ez nagy hozamú nézetnek tekinthető, ami következetesen gyümölcsök. Körülbelül 6-7 kg-ot eltávolítanak a bokorból. A leginkább finom paradicsomot az ágakra érkező éréskor érik el.

Olvasson tovább  Eper Moszkva Delicates

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magvakat márciusban vetik alá – április elején. Az ültetési anyagot fertőtleníteni (útján „phytoosporin”, „ALBIT”), és kezeltük egy stimuláns a jobb csírázási ( „ePIN”, „cirkon”). Az igazi levelek 1-2. Szakaszában. Takarmány 3-szor komplex trágyázógéppel a paradicsomhoz. 14 nappal a kirakodás előtt, a palántákat megkeményednek, először 15-10 percig, majd a tartózkodás fokozatosan növekszik 24 óráig.

Az április-májusi üvegházakhoz a nyitott ágyakat júniusban ültetik. A transzplantáció idején a palántáknak 60-65 napnak kell lennie, 6-7 valódi levelek és egy virágkefe jelenik meg a növényekben.

A Sugar Zipperek talajának nem szabad savas és nem lúgosnak kell lennie, savasság nélkül semlegesnek kell lennie. A komposztot, a fából készült hamut, a kálium-foszfor kompozíciókat előzetesen lefedi az ágyakba.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A növényeket 30×50 cm-es intervallummal ültetik.

Növekvő és gondoskodás

A fajta megköveteli a lépcsők és a harisnyakötő számára. 1-2 törzs. A fajta a nap folyamán előnyben részesíti a bőséges napot. A naplemente után hetente kétszer meleg vizet öntött. Fontos figyelemmel kísérni a talajt az öntözés között. A Groans ajánlotta a mulcsot. Takarmányozza az egész szezont: a növekedés, a virágzás és a gyümölcsözés szakaszaiban. A növekedés és a virágzás időszakában a nitrogént tartalmazó szerves műtrágyák hozzájárulnak. A szezon egész területén mérsékelten táplálja a káliumot, a foszforot, a bórot és a magnéziumot. Amikor a becsapás, az etetés jobb, hogy rendkívüli módon hozza. Nos, befolyásolja a következő keverék kultúrájának ízét: 10 liter meleg vizet vesz igénybe 200 g fa kőris, 30 g szakács sót, keverjük össze és ragaszkodnak 2 nap, víz 500 ml 1 bokor alatt.

Olvasson tovább  Paradicsom cherokee lila

Nagyon édes gyümölcsök beszerzése érdekében a növény sok napot és friss levegőt igényel, javítja az ízesítő tulajdonságokat az ágon. Ha a kultúrát üvegházban termesztik, akkor rendszeresen gondoskodni kell a szellőztetésen keresztül.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Magas immunitással rendelkezik a paradicsom fő betegségeinek, a megelőzés, az ágak és a talajfolyamat rézszulfát oldatával.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Virágok, és jelentős növekedést és redukáló levegőt képeznek.

Régiók növekvő

Ajánlott az egész Oroszországban, beleértve az urálokat és a Távol-Keleten, az észak-kaukázusi régióban és északon. A déli területeken, a nyitott földön leszállás.

Értékelések áttekintése

Gudders, mint a bőséges gyümölcsöző és gyors érlelés a paradicsom: néhány aludt, míg mások már elpirulnak. Távolítson el egy paradicsomból néhány vödörből, a gyümölcsök finomak és nagyon illatosak. Mások nem felelnek meg a rövid eltarthatóságnak.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: